Да ми обясните, моля :((

Все същите
Аватар
4avdar4e

Да ми обясните, моля :((

Мнение от 4avdar4e »

Чета сега из нета (щото си дадох обедна почивка!!!), че по Гергьовден няма да се работи (почти) седмица!!! :shocked: Начи, цялата Мара, демек държавата, втасала, че госпожа Масларова (простете ме за псувнята), се замислила, че българското целокупно народонаселение като почине (не в оня смисъл, в другия), щяло да работи по-добре :evil:
Да й пикая и на тая, и на онея, и на Цез, и на топлото, и на .... :rotfl24:

Вие имате ли нужда в тая стагнация от цяла седмица почивка???
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Масларова втасала?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не, не! Тва го отказаха! В четвъртък беше май, правителството и Сергей Станишев в прав текст казаха на уважаваната госпожа че мисли със задника си.

Простаци!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа:Масларова втасала?
Па само й виж прическата, ще разбереш що мая са й сложили :blum:

Уф, бе, още не мога да си почина от коледно-новогодишните "почивки", сега се задават майски :evil::evil:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
ELBI написа:Масларова втасала?
Па само й виж прическата, ще разбереш що мая са й сложили :blum:

Уф, бе, още не мога да си почина от коледно-новогодишните "почивки", сега се задават майски :evil::evil:
гледам я/слушам я, само ако имам стомашни проблеми. Преди така бе с Р. Овч и Р. Петк. От тях много бързо и ефективно ми се повръщаше.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа:Не, не! Тва го отказаха! В четвъртък беше май, правителството и Сергей Станишев в прав текст казаха на уважаваната госпожа че мисли със задника си.

Простаци!
Не. Днес са гласували за почивка
и отработване на 25 април и 9 май

Абе, 9 май не е ли празник:blink::shocked::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Да ми обясните, моля :((

Пък ние у Филибето сигурно ще почивам еи на 24 април:lol::lol::lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа:Не, не! Тва го отказаха! В четвъртък беше май, правителството и Сергей Станишев в прав текст казаха на уважаваната госпожа че мисли със задника си.

Простаци!
Днес го е съобщила победоносно :crying:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1275276

П.П. Сега видях, че това весело инфо има пряка връзка с темата на Мъжжж, и с Никиту Потър, да му го таковата и на него ... :shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: гледам я/слушам я, само ако имам стомашни проблеми. Преди така бе с Р. Овч и Р. Петк. От тях много бързо и ефективно ми се повръщаше.
Ха-ха, един приятел си беше сложил мото в Скайпа: Ако имате стомашни проблеми, те най-бързо се разрешават с гледане на телевизия :rotfl24::rotfl24:
Аз, слава Богу, съм я ограничила до "Бягство от затвора" и "8-мо чувство", даже от Кънчев вече ми се повдига :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Абе, 9 май не е ли празник:blink::shocked::winkw:
За Ден на Европа го обявиха, ама май не е официален държавен празник :dunno:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Абе, 9 май не е ли празник:blink::shocked::winkw:
За Ден на Европа го обявиха, ама май не е официален държавен празник :dunno:
Ааа, той май на времето се ползваше като такъв:winkw:
Изображение

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:...Аз, слава Богу, съм я ограничила до "Бягство от затвора" и "8-мо чувство", даже от Кънчев вече ми се повдига :lol:
да ти кажа какво става в Бягството? Гледал съм епизодите...чак през април ще излезе новият (май 14 или 15-ти епизод от този сезон - този сезон още не е завършил...)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

4avdar4e написа:

Простаци!
Днес го е съобщила победоносно :crying:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1275276

П.П. Сега видях, че това весело инфо има пряка връзка с темата на Мъжжж, и с Никиту Потър, да му го таковата и на него ... :shy:
Официалната ми позиция е следната: Всички такива сливания на празници, даже някои празници сами по себе си са вредни деморализиращи и пречат на стария да си върши работата. С едно изключение- Гергьовден! Затова по принцип- не, но в частност- да, приветствам и благосклонно одобрявам. Браво Масларова ти си мъж!
Мерси за инфото!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: да ти кажа какво става в Бягството? Гледал съм епизодите...чак през април ще излезе новият (май 14 или 15-ти епизод от този сезон - този сезон още не е завършил...)
Абе ей :mad:
Док ме плаши, че ще ми разкаже новите серии на "Доктор Хаус" и "Закон и ред", и ти ся ... НЕ ЩА!!!:lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
ELBI написа: да ти кажа какво става в Бягството? Гледал съм епизодите...чак през април ще излезе новият (май 14 или 15-ти епизод от този сезон - този сезон още не е завършил...)
Абе ей :mad:
Док ме плаши, че ще ми разкаже новите серии на "Доктор Хаус" и "Закон и ред", и ти ся ... НЕ ЩА!!!:lol:
и аз мога да ти разкажа новите на Хаус :rotfl24: Ще имаш 2 за цената на 1 :rotfl24:

Та - сега в ЛА, Скорфилд ще намери и останалите... :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз па мога да разкажа всички епизоди на тия сезони, дето още не са пуснати. И как и кога свършва.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Чета сега из нета (щото си дадох обедна почивка!!!), че по Гергьовден няма да се работи (почти) седмица!!! :shocked: Начи, цялата Мара, демек държавата, втасала, че госпожа Масларова (простете ме за псувнята), се замислила, че българското целокупно народонаселение като почине (не в оня смисъл, в другия), щяло да работи по-добре :evil:

Не.
Най-добре се работи след тримесечна почивка. Поне. :grin:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

4avdar4e написа:
???
чаве, наеш как добре са й дошли кинтите на туроператорските фирми. дюшеш! щот в началото на май офертите за турско и гръцко ше летят кат пищови на изпит по сравнително езикознание.
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа: чаве, наеш как добре са й дошли кинтите на туроператорските фирми. дюшеш! щот в началото на май офертите за турско и гръцко ше летят кат пищови на изпит по сравнително езикознание.
Да ти го върна тогава... :winkw:
Каквото и да ти говори жена, става въпрос за кинти!
:rotfl24:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:
bead_ написа: чаве, наеш как добре са й дошли кинтите на туроператорските фирми. дюшеш! щот в началото на май офертите за турско и гръцко ше летят кат пищови на изпит по сравнително езикознание.
Да ти го върна тогава... :winkw:
Каквото и да ти говори жена, става въпрос за кинти!
:rotfl24:
е, ми като не вярваш...
мисли си, че масларова просто иска народът да си почине хубаво! това й е съкровена мечта, единствен стремеж и заветна цел:winkw:
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа: е, ми като не вярваш...
Не само вярвам, но и знам. :-)
:beer: :friends:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:
bead_ написа: е, ми като не вярваш...
Не само вярвам, но и знам. :-)
:beer: :friends:

ааааа, налиииии:mad: само ме дразниш!! бийд - гръм, мъжж - туп.

п.п. сори, фолкс, нещо съм нервна днес:winkw:
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа:бийд - гръм, мъжж - туп.
Виждаме. :-) Ма нали те обичаме безусловно...а и все още не си ни натъртила местата... :winkw:
:kiss:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:
Виждаме. :-) Ма нали те обичаме безусловно...а и все още не си ни натъртила местата... :winkw:
ти що говориш?!? нали те пушнах?!?!

божеее, мисли си бийд, все едно участвам във филм на боливуд. главният герой е гръмнат и пак става, и пак пее, и пак подскача:blink:
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа: божеее, мисли си бийд, все едно участвам във филм на боливуд. главният герой е гръмнат и пак става, и пак пее, и пак подскача:blink:
Ма аз съм сянката на бащата на Хамлет бре! :rotfl24: Ти да не застрелЯ Гриина?! Че нещо се умълча. :lol:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа: Ти да не застрелЯ Гриина?! Че нещо се умълча. :lol:
по тая логика бая народ съм избила до крак.:rotfl24:

само ние си пишеме тука
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа: по тая логика бая народ съм избила до крак.:rotfl24:
само ние си пишеме тука
Ми да зема да се уплътня...че и мен куршум да мъ стигне.. :roll:
Ма няма ли да ти е мъчно .. :crying: Е глей кви спаринг-партньорЕ сме на словесния тенис. :winkw:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

bead_ написа:
МЪЖжжж написа: Ти да не застрелЯ Гриина?! Че нещо се умълча. :lol:
по тая логика бая народ съм избила до крак.:rotfl24:

само ние си пишеме тука
Вие си пишете, пишете..
аз слушам
Изображение

annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
4avdar4e написа:...Аз, слава Богу, съм я ограничила до "Бягство от затвора" и "8-мо чувство", даже от Кънчев вече ми се повдига :lol:
да ти кажа какво става в Бягството? Гледал съм епизодите...чак през април ще излезе новият (май 14 или 15-ти епизод от този сезон - този сезон още не е завършил...)
Ти кажи на мене тия двамата сега братя ли са или не са? Що имат различни фамилии?
Аз гледах некви части от предния сезон и една серия вчера.
И ме мъчи тоз въпрос, щото, нали, не мога да си оправдая кънекшъна между героите, напрово като камъче ми е в обувката...
А и още нещо - има един, дето се представя за търговски пътнии (или нещо такова), с една повредена ръка.
Този за когото се представя убил ли го е или? Щото ми липсва от пейзажа.

Правилно ли се формулирах?:shy:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:Чета сега из нета (щото си дадох обедна почивка!!!), че по Гергьовден няма да се работи (почти) седмица!!! :shocked: Начи, цялата Мара, демек държавата, втасала, че госпожа Масларова (простете ме за псувнята), се замислила, че българското целокупно народонаселение като почине (не в оня смисъл, в другия), щяло да работи по-добре :evil:

Ми мен кога е обявено за празник никогиш не ми е влияело, азе си копам.
Принципно тоа стремеж към мноо почивни дни не го разбирам... ама да ревече, че нема кинти можеме...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
МЪЖжжж написа:
ти що говориш?!? нали те пушнах?!?!

божеее, мисли си бийд, все едно участвам във филм на боливуд. главният герой е гръмнат и пак става, и пак пее, и пак подскача:blink:
това е епизод от Бягство от затвора, или от някой съветски филм...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
ELBI написа:
Ти кажи на мене тия двамата сега братя ли са или не са? Що имат различни фамилии?
Аз гледах некви части от предния сезон и една серия вчера.
И ме мъчи тоз въпрос, щото, нали, не мога да си оправдая кънекшъна между героите, напрово като камъче ми е в обувката...
А и още нещо - има един, дето се представя за търговски пътнии (или нещо такова), с една повредена ръка.
Този за когото се представя убил ли го е или? Щото ми липсва от пейзажа.

Правилно ли се формулирах?:shy:
Братя са. Освен ако в следващите серии не докажат обратното. В този сериал това се случва понякога... :winkw:

Този с едната ръка е изнасилвач на деца. И убиец. Беше в затвора, когато Майкъл планираше и организираше бягството на Линк и научи за това. Та - заедно с него, Майкъл го взе (имаше и още, които избягаха с тях). СЛед това му резнаха ръката и остана с една. Но в миналия сезон като уби един момък му взе идентичността (а тя е на търговец - много добър при това) и сега се набута в компанията, която го счита за търговец. Та - да - този, за когото се представя го уби.

Питай, питай :cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
pocti_bezobidna написа:
Братя са. Освен ако в следващите серии не докажат обратното. В този сериал това се случва понякога... :winkw:

Този с едната ръка е изнасилвач на деца. И убиец. Беше в затвора, когато Майкъл планираше и организираше бягството на Линк и научи за това. Та - заедно с него, Майкъл го взе (имаше и още, които избягаха с тях). СЛед това му резнаха ръката и остана с една. Но в миналия сезон като уби един момък му взе идентичността (а тя е на търговец - много добър при това) и сега се набута в компанията, която го счита за търговец. Та - да - този, за когото се представя го уби.

Ама защо са с различни фамилии?!
Страшно се дразня така, като не ми е ясно!!!
Ма те и в предишния сезон се юрна полвината паднела да бяга с тях.
Защо не ми пускат 24 ?!? :evil

Имат добър дрес-код в тоя сериал, определено... Дизайнера на костюмте ме кефи.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
ELBI написа:
pocti_bezobidna написа:

Ама защо са с различни фамилии?!
Страшно се дразня така, като не ми е ясно!!!
Ма те и в предишния сезон се юрна полвината паднела да бяга с тях.
Защо не ми пускат 24 ?!? :evil

Имат добър дрес-код в тоя сериал, определено... Дизайнера на костюмте ме кефи.
Бащата на Майкъл ги напуска (или умира - не съм сигурен) преди Майкъл да се роди, поради което той взима фамилията на майка си, а Линк носи фамилията на баща им.

24 върви по торентите. Джак е разпитван от сенатска комисия за извращенията, които е правил. Отдела е разпуснат. Но както се досещаш, настъпва криза (едни гадове намират начин да пробият сигурността на федералните системи за полети, безопасност и т.н.) и ... :rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
Бащата на Майкъл ги напуска (или умира - не съм сигурен) преди Майкъл да се роди, поради което той взима фамилията на майка си, а Линк носи фамилията на баща им.
Не искам на торенти дееее :crying: Шттт. Нито дума повече за 24.
За тия двамцата пак не ми е ясно - бащата е умрял, това е ясно (понед докато сценаристите не решат друго), ама това не е причина той да вземе фамилията на майка си...
Уф. Както и да е, на кого му пука всъщност?
Публикувай отговор