Да й пикая и на тая, и на онея, и на Цез, и на топлото, и на ....
Вие имате ли нужда в тая стагнация от цяла седмица почивка???
гледам я/слушам я, само ако имам стомашни проблеми. Преди така бе с Р. Овч и Р. Петк. От тях много бързо и ефективно ми се повръщаше.4avdar4e написа:Па само й виж прическата, ще разбереш що мая са й сложилиELBI написа:Масларова втасала?
Уф, бе, още не мога да си почина от коледно-новогодишните "почивки", сега се задават майски:evil:
Не. Днес са гласували за почивкаGreen Light написа:Не, не! Тва го отказаха! В четвъртък беше май, правителството и Сергей Станишев в прав текст казаха на уважаваната госпожа че мисли със задника си.
Простаци!

Днес го е съобщила победоносноGreen Light написа:Не, не! Тва го отказаха! В четвъртък беше май, правителството и Сергей Станишев в прав текст казаха на уважаваната госпожа че мисли със задника си.
Простаци!
Ха-ха, един приятел си беше сложил мото в Скайпа: Ако имате стомашни проблеми, те най-бързо се разрешават с гледане на телевизияELBI написа: гледам я/слушам я, само ако имам стомашни проблеми. Преди така бе с Р. Овч и Р. Петк. От тях много бързо и ефективно ми се повръщаше.
Ааа, той май на времето се ползваше като такъв:winkw:4avdar4e написа:За Ден на Европа го обявиха, ама май не е официален държавен празникfrisky lioness написа: Абе, 9 май не е ли празник:blink::shocked::winkw:

да ти кажа какво става в Бягството? Гледал съм епизодите...чак през април ще излезе новият (май 14 или 15-ти епизод от този сезон - този сезон още не е завършил...)4avdar4e написа:...Аз, слава Богу, съм я ограничила до "Бягство от затвора" и "8-мо чувство", даже от Кънчев вече ми се повдига
Официалната ми позиция е следната: Всички такива сливания на празници, даже някои празници сами по себе си са вредни деморализиращи и пречат на стария да си върши работата. С едно изключение- Гергьовден! Затова по принцип- не, но в частност- да, приветствам и благосклонно одобрявам. Браво Масларова ти си мъж!4avdar4e написа:Днес го е съобщила победоносноGreen Light написа:Не, не! Тва го отказаха! В четвъртък беше май, правителството и Сергей Станишев в прав текст казаха на уважаваната госпожа че мисли със задника си.
Простаци!
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1275276
П.П. Сега видях, че това весело инфо има пряка връзка с темата на Мъжжж, и с Никиту Потър, да му го таковата и на него ...
и аз мога да ти разкажа новите на Хаус4avdar4e написа:Абе ейELBI написа: да ти кажа какво става в Бягството? Гледал съм епизодите...чак през април ще излезе новият (май 14 или 15-ти епизод от този сезон - този сезон още не е завършил...)
Док ме плаши, че ще ми разкаже новите серии на "Доктор Хаус" и "Закон и ред", и ти ся ... НЕ ЩА!!!:lol:
Не.4avdar4e написа:Чета сега из нета (щото си дадох обедна почивка!!!), че по Гергьовден няма да се работи (почти) седмица!!!Начи, цялата Мара, демек държавата, втасала, че госпожа Масларова (простете ме за псувнята), се замислила, че българското целокупно народонаселение като почине (не в оня смисъл, в другия), щяло да работи по-добре
чаве, наеш как добре са й дошли кинтите на туроператорските фирми. дюшеш! щот в началото на май офертите за турско и гръцко ше летят кат пищови на изпит по сравнително езикознание.4avdar4e написа:
???
Да ти го върна тогава...bead_ написа: чаве, наеш как добре са й дошли кинтите на туроператорските фирми. дюшеш! щот в началото на май офертите за турско и гръцко ше летят кат пищови на изпит по сравнително езикознание.
е, ми като не вярваш...МЪЖжжж написа:Да ти го върна тогава...bead_ написа: чаве, наеш как добре са й дошли кинтите на туроператорските фирми. дюшеш! щот в началото на май офертите за турско и гръцко ше летят кат пищови на изпит по сравнително езикознание.
Каквото и да ти говори жена, става въпрос за кинти!
Не само вярвам, но и знам.bead_ написа: е, ми като не вярваш...
МЪЖжжж написа:Не само вярвам, но и знам.bead_ написа: е, ми като не вярваш...
![]()
Виждаме.bead_ написа:бийд - гръм, мъжж - туп.
п.п. сори, фолкс, нещо съм нервна днес:winkw:
ти що говориш?!? нали те пушнах?!?!МЪЖжжж написа:Виждаме.bead_ написа:бийд - гръм, мъжж - туп.
п.п. сори, фолкс, нещо съм нервна днес:winkw:Ма нали те обичаме безусловно...а и все още не си ни натъртила местата...
Ма аз съм сянката на бащата на Хамлет бре!bead_ написа: божеее, мисли си бийд, все едно участвам във филм на боливуд. главният герой е гръмнат и пак става, и пак пее, и пак подскача:blink:
по тая логика бая народ съм избила до крак.МЪЖжжж написа: Ти да не застрелЯ Гриина?! Че нещо се умълча.
Ми да зема да се уплътня...че и мен куршум да мъ стигне..bead_ написа: по тая логика бая народ съм избила до крак.
само ние си пишеме тука
Вие си пишете, пишете..bead_ написа:по тая логика бая народ съм избила до крак.МЪЖжжж написа: Ти да не застрелЯ Гриина?! Че нещо се умълча.
само ние си пишеме тука

Ти кажи на мене тия двамата сега братя ли са или не са? Що имат различни фамилии?ELBI написа:да ти кажа какво става в Бягството? Гледал съм епизодите...чак през април ще излезе новият (май 14 или 15-ти епизод от този сезон - този сезон още не е завършил...)4avdar4e написа:...Аз, слава Богу, съм я ограничила до "Бягство от затвора" и "8-мо чувство", даже от Кънчев вече ми се повдига
Ми мен кога е обявено за празник никогиш не ми е влияело, азе си копам.4avdar4e написа:Чета сега из нета (щото си дадох обедна почивка!!!), че по Гергьовден няма да се работи (почти) седмица!!!Начи, цялата Мара, демек държавата, втасала, че госпожа Масларова (простете ме за псувнята), се замислила, че българското целокупно народонаселение като почине (не в оня смисъл, в другия), щяло да работи по-добре
това е епизод от Бягство от затвора, или от някой съветски филм...bead_ написа:ти що говориш?!? нали те пушнах?!?!МЪЖжжж написа:Виждаме.bead_ написа:бийд - гръм, мъжж - туп.
п.п. сори, фолкс, нещо съм нервна днес:winkw:Ма нали те обичаме безусловно...а и все още не си ни натъртила местата...
божеее, мисли си бийд, все едно участвам във филм на боливуд. главният герой е гръмнат и пак става, и пак пее, и пак подскача:blink:
Братя са. Освен ако в следващите серии не докажат обратното. В този сериал това се случва понякога...pocti_bezobidna написа:Ти кажи на мене тия двамата сега братя ли са или не са? Що имат различни фамилии?ELBI написа:да ти кажа какво става в Бягството? Гледал съм епизодите...чак през април ще излезе новият (май 14 или 15-ти епизод от този сезон - този сезон още не е завършил...)4avdar4e написа:...Аз, слава Богу, съм я ограничила до "Бягство от затвора" и "8-мо чувство", даже от Кънчев вече ми се повдига
Аз гледах некви части от предния сезон и една серия вчера.
И ме мъчи тоз въпрос, щото, нали, не мога да си оправдая кънекшъна между героите, напрово като камъче ми е в обувката...
А и още нещо - има един, дето се представя за търговски пътнии (или нещо такова), с една повредена ръка.
Този за когото се представя убил ли го е или? Щото ми липсва от пейзажа.
Правилно ли се формулирах?:shy:
ELBI написа:Ама защо са с различни фамилии?!pocti_bezobidna написа:
Братя са. Освен ако в следващите серии не докажат обратното. В този сериал това се случва понякога...
Този с едната ръка е изнасилвач на деца. И убиец. Беше в затвора, когато Майкъл планираше и организираше бягството на Линк и научи за това. Та - заедно с него, Майкъл го взе (имаше и още, които избягаха с тях). СЛед това му резнаха ръката и остана с една. Но в миналия сезон като уби един момък му взе идентичността (а тя е на търговец - много добър при това) и сега се набута в компанията, която го счита за търговец. Та - да - този, за когото се представя го уби.
Питай, питай
Страшно се дразня така, като не ми е ясно!!!
Ма те и в предишния сезон се юрна полвината паднела да бяга с тях.
Защо не ми пускат 24 ?!? :evil
Имат добър дрес-код в тоя сериал, определено... Дизайнера на костюмте ме кефи.
pocti_bezobidna написа:Бащата на Майкъл ги напуска (или умира - не съм сигурен) преди Майкъл да се роди, поради което той взима фамилията на майка си, а Линк носи фамилията на баща им.ELBI написа:Ама защо са с различни фамилии?!pocti_bezobidna написа:
Братя са. Освен ако в следващите серии не докажат обратното. В този сериал това се случва понякога...
Този с едната ръка е изнасилвач на деца. И убиец. Беше в затвора, когато Майкъл планираше и организираше бягството на Линк и научи за това. Та - заедно с него, Майкъл го взе (имаше и още, които избягаха с тях). СЛед това му резнаха ръката и остана с една. Но в миналия сезон като уби един момък му взе идентичността (а тя е на търговец - много добър при това) и сега се набута в компанията, която го счита за търговец. Та - да - този, за когото се представя го уби.
Питай, питай
Страшно се дразня така, като не ми е ясно!!!
Ма те и в предишния сезон се юрна полвината паднела да бяга с тях.
Защо не ми пускат 24 ?!? :evil
Имат добър дрес-код в тоя сериал, определено... Дизайнера на костюмте ме кефи.
24 върви по торентите. Джак е разпитван от сенатска комисия за извращенията, които е правил. Отдела е разпуснат. Но както се досещаш, настъпва криза (едни гадове намират начин да пробият сигурността на федералните системи за полети, безопасност и т.н.) и ...
Не искам на торенти дееееELBI написа:
Бащата на Майкъл ги напуска (или умира - не съм сигурен) преди Майкъл да се роди, поради което той взима фамилията на майка си, а Линк носи фамилията на баща им.