Къде изчезна...

Все същите
Аватар
4avdar4e

Къде изчезна...

Мнение от 4avdar4e »

.. Ланселота?? Ей туй пусто ЕДИТ даже почна да ми липсва... :rotfl24:
Аре, кажете, или това беше някакво временно въдворяване на ред :blum::blum:
І

Re: Къде изчезна...

Мнение от І »

4avdar4e написа:.. Ланселота?? Ей туй пусто ЕДИТ даже почна да ми липсва... :rotfl24:
Ланселотов ми се струе, че сЪ е преродил у нова персона /или стара/... Ма па да го ебххх нема го да каже наздраве :lol: Па да го ебххх. :grin: :lol: Аресваше ми как рутехме виртуалните мацки туканка и у свето дет го нема де :grin: И си викахме Наздраве по нощите. :cool: Макар и за кратко..
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:.. Ланселота?? Ей туй пусто ЕДИТ даже почна да ми липсва... :rotfl24:
Само той ли ти липсва? :lol:

Световните конспирации са много удобно утешение, когато нещо не ти се нрави, но дали ги има наистина или си ги измисляш, защото е по-лесно така?
Panta rhei...
Аватар
Магия

Мнение от Магия »

Чавдарче ме изпревари с въпроса. :-)
Аз не само Ланселот не виждам, но и Dark Angel я няма.
" Това, което не ме убива, ме прави по-силна!"
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Световните конспирации са много удобно утешение, когато нещо не ти се нрави, но дали ги има наистина или си ги измисляш, защото е по-лесно така?
Ъъъъ, кво?? Брутро, ти да не си станАла с нещо нагоре :blum: Кви конспирации, кви 5 лева, просто питам, без задна мисъл.. :shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Магия написа:Чавдарче ме изпревари с въпроса. :-)
Аз не само Ланселот не виждам, но и Dark Angel я няма.
Ми на мен тоя заядливко ми прилипсва ...:shy:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Световните конспирации са много удобно утешение, когато нещо не ти се нрави, но дали ги има наистина или си ги измисляш, защото е по-лесно така?
Ъъъъ, кво?? Брутро, ти да не си станАла с нещо нагоре :blum: Кви конспирации, кви 5 лева, просто питам, без задна мисъл.. :shy:
Е, все с нещо нагоре трябва да съм станала :grin:, но в случая не е не с каквото трябва накъдето трябва (това последното е цитат от Пратчет, да не си помислите, че аз съм го измислила). :blum:

Ми въпросът ти никак не звучеше като да е без задна мисъл, да ти кажа честно, прочети си го пак. :lol:

За Ланселот знам, че беше болен.
А дали ще се върне... не знам. Надявам се. Както и за доста други хора, за които вече даже не се и питаме къде са и защо ги няма.

Добро утро! :lol:
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Добро утро. (ей тъй спокойно ви поздравявам - без удивителни и удивления)
Дори няма да ви кажа да престанете...
Приказвайте си...
Карайте се дори...
Скоро мои роднини ми доказаха, че когато хората след години мълчание си проговорят, отново могат да общуват истински и по начин, който търсят и им е липсвал...
От дни искам да кажа на Верчето, че ми липсват аватарите, които ми е намирала, за да не изпадна в признания, че всъщност тя ми липсва, но си премълчавам заради очакванията, че тя не ще и да чуе...
ама кво като очаквам това...
кво от туй...
шъ си кажа квото ми е...
и отнякъде мога да почна -
Изображение
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

много хора ми липсват, дано да са добре
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

да, сноу
и ако всеки е намерил средата си и е постигнал уюта си - защо не...
това би било чудесно :-)
Ф.Песоа

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

holi_day написа:Добро утро. (ей тъй спокойно ви поздравявам - без удивителни и удивления)
Дори няма да ви кажа да престанете...
Приказвайте си...
Карайте се дори...
Скоро мои роднини ми доказаха, че когато хората след години мълчание си проговорят, отново могат да общуват истински и по начин, който търсят и им е липсвал...
От дни искам да кажа на Верчето, че ми липсват аватарите, които ми е намирала, за да не изпадна в признания, че всъщност тя ми липсва, но си премълчавам заради очакванията, че тя не ще и да чуе...
ама кво като очаквам това...
кво от туй...
шъ си кажа квото ми е...
и отнякъде мога да почна -
Изображение
Чета ви, бе. Доста отгоре-отгоре, някои теми или мнения направо прескачам, ама то си е нормално, когато не пишеш. Нямам обаче лоши чувства. Не е вярно, че не ща и да чуя. Аз просто се нося по течението на събитията и обстоятелствата. Не мога да променям някои неща и така ми е по-лесно и приятно. :winkw:
Иначе за аватар дай жокер, някаква идейка и ще те уредим у жувотя, няма те оставим безаватарна. :lol:
И мерси де, за липсването. По би ми било удобно да не липсвам никому, даже и в другия ни форум им го казвам. Не искам да се обвързвам вече и да влагам емоции, и да се тръшкам, толкова е уморително. :winkw::kiss:
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:Чета ви, бе. Доста отгоре-отгоре, някои теми или мнения направо прескачам, ама то си е нормално, когато не пишеш. Нямам обаче лоши чувства. Не е вярно, че не ща и да чуя. Аз просто се нося по течението на събитията и обстоятелствата. Не мога да променям някои неща и така ми е по-лесно и приятно. :winkw:
Иначе за аватар дай жокер, някаква идейка и ще те уредим у жувотя, няма те оставим безаватарна. :lol:
И мерси де, за липсването. По би ми било удобно да не липсвам никому, даже и в другия ни форум им го казвам. Не искам да се обвързвам вече и да влагам емоции, и да се тръшкам, толкова е уморително. :winkw::kiss:
кви идеи да давам аз?! :blink:
аз мога само да капризнича, но пъ не бързам и не припирам
ти си като фризьор, на когото човек има доверие
отива, сяда на стола и казва:
- бе направи там нещо с косата ми, имам време

разбирам
и аз не влагам емоции :grin: :grin: :grin:
хеле пъ специално
просто като напират някви думи не мога да обясня
отде се раждат с толкова енергия и държат да видят "бял свят"
и си угаждам
като ми се мълчи - мълча
като ей тия напиращите ме притесняват - давам им свободата да идат и те на чаршията, пъ ку ще някой да им се присмее
та така
:kiss:
Последно промяна от holi_day на 06.03.09, 10:39, променено общо 1 път.
Ф.Песоа

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

holi_day написа: От дни искам да кажа на Верчето, че ми липсват аватарите, които ми е намирала, за да не изпадна в признания, че всъщност тя ми липсва, но си премълчавам заради очакванията, че тя не ще и да чуе...
Да, аз също изобщо не смея да кажа нещо такова, по същите причини. Почти съм сигурна, че няма да ми повярват.
Вменяването на недобронамереност е много любопитен синдром.
Ако имаш добро отношение към някого и поради това му вярваш, трябва ли да му вярваш и когато той е убеден, че си направил или помислил нещо против него?
Омагьосан кръг, а всъщност - всъщност! е толкова лесно да бъде разкъсан.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:grin: брутро

Айвън не липсва ли и той
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:
За Ланселот знам, че беше болен.
А дали ще се върне... не знам. Надявам се. Както и за доста други хора, за които вече даже не се и питаме къде са и защо ги няма.

Добро утро! :lol:

:lol: а аз знам, че беше във Варна
Той много ги усеща нещата и преди да обявят Добруджанската република се беше ориентирал

:-)
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Мнемозина написа:
holi_day написа: От дни искам да кажа на Верчето, че ми липсват аватарите, които ми е намирала, за да не изпадна в признания, че всъщност тя ми липсва, но си премълчавам заради очакванията, че тя не ще и да чуе...
Да, аз също изобщо не смея да кажа нещо такова, по същите причини. Почти съм сигурна, че няма да ми повярват.
Ако имаш добро отношение към някого и поради това му вярваш, трябва ли да му вярваш и когато той е убеден, че си направил или помислил нещо против него?
Омагьосан кръг, а всъщтост - всъщност! е толкова лесно да бъде разкъсан.
Мнемич, има една такава дума - стериотипи, която всеки се старае да избегне осъзнато или пък хлътва в нея. Има неща, които не се поддават на обобщения... Остави нещата на хаоса, те сами ще се подредят. Но по тяхната си логика. Представи огромен куп с ябълки. Няма как да ги подредиш по желания от теб начин и те са стоят по тоя начин подредени, ако не ги забодеш на стена със шипове, както ония картини от ябълки, които Странниче бе оставила...
Ф.Песоа

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Вменяването на недобронамереност е много любопитен синдром.
Май трябва да го оставиш да мисли, каквото си мисли, така смятам...
И не би трябвало да те притеснява, че той е убеден в нещо погрешно, ако твоята съвест е чиста. Нормално е да не те разберат. Нормално е човек да не чува сърцето си. Не е хубаво, но е нормално, какво да направим сега. Когато аз съм добронамерена, никога не се притеснявам, че нещата, които казвам могат да бъдат приети погрешно, нали си знам, че не искам да нараня. Когато искам да нараня, също си го знам.
Има и още нещо - твоята реакция на реакцията на отсрещния. Например, казваш нещо добронамерено. Човекът отсреща се връзва. Ако ти продължиш да си си ти, няма проблем, той усеща, че това е казано мимоходом, без да имаш цел да нараниш. Ти дори не се замисляш за неговата реакция, защото не я очакваш, не ти е това целта. И той разбира (е, до голяма степен поне би било нормално да разбере). Но трябва ти на първо място да си наясно. Значи, какво разбрах аз за себе си лично - че ми е по-важно какво изпитвам аз, моето отношение какво е, моята преценка каква е. Не искам насрещния да прояви отношение или да направи някакво действие, за да откликна на него и да разкъсаме омагьосания кръг. Ако си стабилен в отношението и преценките си, няма омагьосани кръгове. Ако знаеш какво искаш. Не е ли така. :winkw:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мираж написа::grin: брутро

Айвън не липсва ли и той
Мчи аз чат-пат го тормозя да пише по други източници на комуникация, ама тия студентки ще му изядат ... времето :rotfl24::rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

holi_day написа:
Мнемозина написа:
Омагьосан кръг, а всъщтост - всъщност! е толкова лесно да бъде разкъсан.
Мнемич, има една такава дума - стериотипи, която всеки се старае да избегне осъзнато или пък хлътва в нея. Има неща, които не се поддават на обобщения... Остави нещата на хаоса, те сами ще се подредят. Но по тяхната си логика. Представи огромен куп с ябълки. Няма как да ги подредиш по желания от теб начин и те са стоят по тоя начин подредени, ако не ги забодеш на стена със шипове, както ония картини от ябълки, които Странниче бе оставила...
Казваш ми го точно след като си се опитала да събереш някакви ябълки накуп - и пропускаш, че аз самата отдавна съм спряла да роптая срещу разпиляването им. Даже изпитвам вина, че не успях да направя нищо срещу това, а ти ми казваш, че съм искала да ги забождам. Винаги съм знаела, че не може да са подредени, със забождане пък съвсем. Ябълките правеха картините си сами... когато бяха заедно.
Каквото е - такова, да.
Сега картините са други.
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа:
обичам да те чета, липсваш ми и на мен, верче :kiss:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа: Мнемич, има една такава дума - стериотипи, която всеки се старае да избегне осъзнато или пък хлътва в нея. Има неща, които не се поддават на обобщения... Остави нещата на хаоса, те сами ще се подредят. Но по тяхната си логика. Представи огромен куп с ябълки. Няма как да ги подредиш по желания от теб начин и те са стоят по тоя начин подредени, ако не ги забодеш на стена със шипове, както ония картини от ябълки, които Странниче бе оставила...
Много хубаво казано, то лошо казано тука нищо е е, но не съм съгласен. Имам един два купа от ябълки, които направо разритах аз. Много любим, най- обичания от мен братовчед с когото не си говорим и не се виждаме много години. Приятел, пак така- най-добрия, пак така- не се виждаме и чуваме след сърдита раздяла, друг приятел и съдружник, то же самое. Никакви купове не са това, ябълка до ябълка няма. Паралели с тук, колкото искаш
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа: Вменяването на недобронамереност е много любопитен синдром.
Май трябва да го оставиш да мисли, каквото си мисли, така смятам...
И не би трябвало да те притеснява, че той е убеден в нещо погрешно, ако твоята съвест е чиста. Нормално е да не те разберат. Нормално е човек да не чува сърцето си. Не е хубаво, но е нормално, какво да направим сега. Когато аз съм добронамерена, никога не се притеснявам, че нещата, които казвам могат да бъдат приети погрешно, нали си знам, че не искам да нараня. Когато искам да нараня, също си го знам.
Има и още нещо - твоята реакция на реакцията на отсрещния. Например, казваш нещо добронамерено. Човекът отсреща се връзва. Ако ти продължиш да си си ти, няма проблем, той усеща, че това е казано мимоходом, без да имаш цел да нараниш. Ти дори не се замисляш за неговата реакция, защото не я очакваш, не ти е това целта. И той разбира (е, до голяма степен поне би било нормално да разбере). Но трябва ти на първо място да си наясно. Значи, какво разбрах аз за себе си лично - че ми е по-важно какво изпитвам аз, моето отношение какво е, моята преценка каква е. Не искам насрещния да прояви отношение или да направи някакво действие, за да откликна на него и да разкъсаме омагьосания кръг. Ако си стабилен в отношението и преценките си, няма омагьосани кръгове. Ако знаеш какво искаш. Не е ли така. :winkw:
Мда, говориш по принцип, обаче за всяко твое изречение си в различна степен права.
Естествено, че го оставяш да си мисли, каквото си мисли, не че имаш и друг избор.
Аз пък за себе си установих, че въпреки че много добре знам коя към и каква съм и кога какво съм мислила и правила - не ми е все едно.

Омагьосаните кръгове не винаги се завъртат от нас и не всичко е във властта ни.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Мираж написа::grin: брутро

Айвън не липсва ли и той
То и Семирамис ми липсва, ако питаш. :blum:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Мда, говориш по принцип, обаче за всяко твое изречение си в различна степен права.
Естествено, че го оставяш да си мисли, каквото си мисли, не че имаш и друг избор.
Аз пък за себе си установих, че въпреки че много добре знам коя към и каква съм и кога какво съм мислила и правила - не ми е все едно.

Омагьосаните кръгове не винаги се завъртат от нас и не всичко е във властта ни.
Еми да, там е работата, аз защо казах по-горе, че много неща не мога да променя, а тръшканията ми бяха щото вярвах, че мога. Сега, загубила тази вяра, ми става все едно, защото отговарям за себе си. Защо да ме вълнува, когато другите също като мен имат избор - да ми вярват или да си вярват.
Лично аз имах един случай в живота си, в който наистина не ми беше все едно. Обидих преди години брат си. Тоест, казах му точно каквото мисля, но в неподходящ момент и той после здравата ми се разсърди и отряза всякакви контакти с мен. На всеки мой опит за подаване на ръка бивах посичана. Изобщо окото ми не трепна. Продължих до дупка да му показвам колко е важен той за мен. Не мога да допусна, както става в много семейства, да имам дългогодишна вражда с толкова близък и важен човек и то заради една-две казани не на място думи. Нямаше начин за мен друг. Написах ми едно писмо, заедно с един подарък за рожден ден, който той не отвори цяла година, в което му казвах, че за мен няма значение кога ще го прочете или кога ще ми прости, за мен е важен той и аз няма да спра да го обичам, а той да прави, каквото сам прецени. И че искам децата ми да познават вуйчо си и т.н. и т.н. Някои неща с времето се задълбочават по силата единствено на навика и инерцията. Ако беше друг, щях да му тегля една майна, но беше не кой да е. Човек няма сто братя, майки или бащи, това е истината. Така че зависи от твоето отношение на първо място и ако наистина ти пука, другият ще го разбере. Все някога.
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:... Така че зависи от твоето отношение на първо място и ако наистина ти пука, другият ще го разбере. Все някога.
Амин, дето се вика.

Ами ще видим. :lol:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа: Еми да, там е работата, аз защо казах по-горе, че много неща не мога да променя, а тръшканията ми бяха щото вярвах, че мога.
какво мислеше, че можеш да промениш
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа:
vyara написа: Еми да, там е работата, аз защо казах по-горе, че много неща не мога да променя, а тръшканията ми бяха щото вярвах, че мога.
Мислех си, че мога да накарам друг да види някого с моите очи. Недоумявах как този или онзи не виждат нечии достойнства или качества и как не могат да се уважават заради тях, а не да се хващат за различията. Мислех, че щом аз смятам за възможно да останем заедно и другите трябва да смятат като мен. И то си беше възможно. Де да знам вече дали е. Но аз това съм го казвала. Любопитно ми е защо питаш обаче. :lol:
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Мнемозина написа:Казваш ми го точно след като си се опитала да събереш някакви ябълки накуп - и пропускаш, че аз самата отдавна съм спряла да роптая срещу разпиляването им. Даже изпитвам вина, че не успях да направя нищо срещу това, а ти ми казваш, че съм искала да ги забождам. Винаги съм знаела, че не може да са подредени, със забождане пък съвсем. Ябълките правеха картините си сами... когато бяха заедно.
Каквото е - такова, да.
Сега картините са други.
Не си ме разбрала, явно неясна съм била.
Примерът ми не е бил добър.
Оставила грешно впечатление, че искам да събирам ябълки.
Те могат да се движат, т.е. освен движението, което те могат сами, съвсем естествено е да могат и външни фактори да им повлияят...
На мен са ми интересни движенията в резултат на собствен избор.
Когато някой е до теб - само като резултат, че е така ли е важно? За мен е по-добре това, че така е избрал, а не, че го налагат някакви обстоятелства други или че просто така се е получило...
Избор - хората винаги имат такъв.
Нали и аз имах избор - да се домъкна ли отново или да не се...
Ф.Песоа

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа:
snowprincess написа:
Мислех си, че мога да накарам друг да види някого с моите очи. Недоумявах как този или онзи не виждат нечии достойнства или качества и как не могат да се уважават заради тях, а не да се хващат за различията. Мислех, че щом аз смятам за възможно да останем заедно и другите трябва да смятат като мен. И то си беше възможно. Де да знам вече дали е. Но аз това съм го казвала. Любопитно ми е защо питаш обаче. :lol:
защото не разбрах какво си искала да промениш

друг да види през твоите очи - не означава, че ще види истината, а само ти какво чувстваш, което не води автоматично до това да чувства нещата и той като теб
можеш да се пробваш да промениш нагласата, но това си е работа на специалистите по PR :lol:

достойнствата и качествата - при възприемането на ценностите често се случва „магнетизмът” на определен човек да „притегли” към себе си предпочитанията на някого, да „изкриви” и деформира представите му, може и да има достойнства и качества, заради които си заслужава да бъде уважаван, но по принцип, всяко общество санкционира отклоняващото се от нормата поведение (не различията), може да харесваш някого, но да не приемаш за нормално поведението му

не можехме да останем заедно, защото Сет искаше да си тръгне (искаше да си тръгне сам, но вие го последвахте и той се почувства задължен да направи вашия форум)

не можеш да промениш никого, ако той не го поиска сам
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

holi_day написа: Не си ме разбрала, явно неясна съм била.
Примерът ми не е бил добър.
Оставила грешно впечатление, че искам да събирам ябълки.
Те могат да се движат, т.е. освен движението, което те могат сами, съвсем естествено е да могат и външни фактори да им повлияят...
На мен са ми интересни движенията в резултат на собствен избор.
Когато някой е до теб - само като резултат, че е така ли е важно? За мен е по-добре това, че така е избрал, а не, че го налагат някакви обстоятелства други или че просто така се е получило...
Избор - хората винаги имат такъв.
Нали и аз имах избор - да се домъкна ли отново или да не се...
Не, не, примерът ти си е много добър и впечатлението за събирането на ябълките го имам не от него.

Холи, всички движения тук са в резултат на собствен избор, няма никакъв механизъм за упражняване на насилие в която и да било посока. Нито за нечие оттегляне, нито за нечие връщане.
Формално не е така, знам, но на практика е точно така.
Ако някой иска да е тук, в крайна сметка ще намери начин да е тук.

Аз това му и харесвам на клубното общуване: че мога да повторя на някого стотина пъти, че предпочитам присъствието пред отсъствието му, пък той ако иска да чува и да се връща.
Само дето преди някак повече се усещаше, че държим един на друг, сега не смеем да си го казваме, даже твърдим обратното (за да не упражняваме насилие върху ябълките).
Всичко тече...
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: не можехме да останем заедно, защото Сет искаше да си тръгне (искаше да си тръгне сам, но вие го последвахте и той се почувства задължен да направи вашия форум)
Това е само твоята гледна точка и тя е различна от моята.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа: Това е само твоята гледна точка и тя е различна от моята.
кое по-точно
че не можехме да останем заедно ли, защото Сет е искал да си тръгне
или че се е почувствал задължен да направи форума
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа:
кое по-точно
Не мога да говоря от негово име. Не знам искал ли е да си тръгва. Не знам за подбудите му да прави друг форум. Знам, че никога не е бил сигурен ще просъществува ли новият форум или не. Но така е с повечето неща в живота - гаранция-франция. Знам още, че никой с никого за нищо не се е наговарял. Всичко беше собствен избор и собствена свободна воля. Ако се е следвало нещо, то не е било личност, а принципи. Поне за мен, защото нали за себе си само можем да говорим.

Някак е досадно да се предъвкват тези неща. Минало-заминало. В момента пиша, защото исках да кажа две приказки на Холи, а се разприказвах. Предпочитам да се обаждам в теми, които ме вълнуват, ако това се случи, а не да присъствам на определено място. Там съм, където ми е комфортно в момента. Нищо никога не съм си налагала, нещата така се стичат понякога.
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

vyara написа:Някак е досадно да се предъвкват тези неща. Минало-заминало. В момента пиша, защото исках да кажа две приказки на Холи, а се разприказвах.
Така е. Ние се разбрахме с няколко думи.
:-)
Не е нужно някой да обяснява къде е и защо.
Ф.Песоа

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

vyara написа:
snowprincess написа:
кое по-точно
Не мога да говоря от негово име. Не знам искал ли е да си тръгва. Не знам за подбудите му да прави друг форум.
това не е моя гледна точка, а факт - той поиска вечен бан
и още нещо - вие се променихте - уж не искахте модератори, а сега в новия форум сте всичките такива
сега ще пейстна нещо, което ще компрометира само мен, а не Сет

Set ‎(08.9.2008 г. 14:23):
защото когато се сопнаха за свободата на словото останахме няколко простака, които искаха да има модериране
Set ‎(08.9.2008 г. 14:48):
чакам да видя има ли някой мъж да пита къде е модератора
Set ‎(08.9.2008 г. 14:48):
и да ме измодерират
Set ‎(08.9.2008 г. 15:30):
давам максимум 3 седмици
Set ‎(08.9.2008 г. 15:51):
ако някой нагрубява или наранява друг - трябва да се маха
Set ‎(08.9.2008 г. 15:51):
ако някой страда - трябва да се маха
Set ‎(08.9.2008 г. 15:54):
но ако някой се почувства наранен трябва да има механизъм да бъде предпазен
Set ‎(08.9.2008 г. 16:06):
ако сам не може - помага друг
Set ‎(08.9.2008 г. 16:45):
няма да се разпадне ако спра да пиша
Set ‎(08.9.2008 г. 16:56):
ще останат тези, които имат нужда

няма нужда от повече приказки, всеки може да бъде където си иска
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

сноу, сори че са меся
ама дали е толкова необходимо
да се човъркат стари рани:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Кент написа:
сноу, сори че са меся
в момента тонът е спокоен, нов скандал няма да има, това е само ехо
оня скандал си свърши работата - беше клапан да се разреди напрежението и да се елиминират определени хора
стилистичните прийоми при всеки скандал са:
- Натрупване на изобличителни въпроси
- Акумулиране на негативна информация
- Градация на фактите
- Използване на хипербола
- Аналогии
- Намеци
- Пародии
- Сатира и хумор (може да обезличим – виц, карикатура, шарж, хумористичен разказ – куршуми за убийство)
- Използване на тези и антитези

сега няма такова нещо, но искам хората да разберат защо и как се е получило
искам старите рани наистина да оздравеят (дори да има белег), не да гноят постоянно
спирам
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Кент написа:
сноу, сори че са меся
Малко се шубелисахме Кенте, си мисля аз, да казваме, което мислим. Аз също. Дали да не се поотпуснем, малко, така?
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

Auuu без Дарки не можееее !!! :roll:
а щрунца таз ряпа и него не го виждам
ще ми се скъса сърцето !
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар