ЗдрастиSemiramis написа:frisky lioness написа: ...или на простотиите, които вършим ежедневно
това е много сладко...
здрасти, аз- затъжена! на мен липсвал..
Живея с надеждата, че си добре:-)
ЗдрастиSemiramis написа:frisky lioness написа: ...или на простотиите, които вършим ежедневно
това е много сладко...
здрасти, аз- затъжена! на мен липсвал..

10х за повишениетоELBI написа:
ами за това са приятелчетата...
:
bead_ написа:да ти имам плетката!frisky lioness написа:
...или на простотиите, които вършим ежедневно

това не се поставя под съмнение...bead_ написа:ти на очите си ли вярваш или на мен?!?ELBI написа: или ... ама май няма "или"
хех! шоколад - скучен е тойbead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
Скучен е, щото не му слагаш люта чушка.holi_day написа:хех! шоколад - скучен е тойbead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
виж лъжичка от шоколад - заела първо място
www.regal.bg/onshelf/
иначе моят фаворит е "Наши" - круши с вид на ябълки![]()
holi_day написа:хех! шоколад - скучен е тойbead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
виж лъжичка от шоколад - заела първо място
www.regal.bg/onshelf/
иначе моят фаворит е "Наши" - круши с вид на ябълки![]()
Не е вярно!holi_day написа:унищожиха го като му добавиха лют пиперpocti_bezobidna написа:Къде е шоколада в тая тема, питам аз!
елби, плашиш меELBI написа:
кръстосана? или 1-ви, 3-и, 7-и 9-и ред: 4 оп. бр. * 6 л. бр., 9 оп. бр. *, повтаря се от * до * и завършва с 6 л. бр. и 4 оп. бр. 2-ри и всички четни р.: 4 л. бр., * 6 оп. бр., З л. бр., 1 наметка, 1 двойна свивка с прехв. (2 бр. се прехвърлят, без да се плетат, 1 л. бр. и върху нея се изпускат прехв. бр.), 1 нам., З л. бр. *, повтаря се от * до * и завършва с 6 оп. бр. и 4 л. бр. ...
Винаги ме е разсмивало името "полуанглийски ластик". Като "полусанитарен ден" ми звучи.ELBI написа:кръстосана? или 1-ви, 3-и, 7-и 9-и ред: 4 оп. бр. * 6 л. бр., 9 оп. бр. *, повтаря се от * до * и завършва с 6 л. бр. и 4 оп. бр. 2-ри и всички четни р.: 4 л. бр., * 6 оп. бр., З л. бр., 1 наметка, 1 двойна свивка с прехв. (2 бр. се прехвърлят, без да се плетат, 1 л. бр. и върху нея се изпускат прехв. бр.), 1 нам., З л. бр. *, повтаря се от * до * и завършва с 6 оп. бр. и 4 л. бр. ...bead_ написа:да ти имам плетката!frisky lioness написа:
...или на простотиите, които вършим ежедневно
Дори и така да е...bead_ написа:само, когато си на 13-16:blum:frisky lioness написа:
и пъпкообразуващ

шъ те гледам (и сеира ти) при счупена глава... (и за мен важи, щото и аз така ларж ги дрънкам - същите). Ала и онези, които контролират всичко в деца и живот - и при тях не се получава. Няма сигурност или гаранция в този свят ;)bead_ написа:събираме, трупаме, събираме, трупаме... те вземат един прът и айдееее - овчарски скокfrisky lioness написа:
Много забрани и ограничения ще им се съберат:winkw:
да си трошат главите! техни са си! ... уж
не знам, но имах известни подозрения от началото , че видът ти лъже... а той е един такъв невинен...bead_ написа:аз затва написАх ужELBI написа:
шъ те гледам (и сеира ти) при счупена глава... (;)
иначе знаеш ми методите - строг тъмничен затвор, веднъж на тримесечие един ден лабаво - карцерна дисциплина и пак отначало
аз говорех за началото - за онова "начало" когато те видях в реалаbead_ написа:знаеш, ама не помнишELBI написа:
не знам...
миналата седмица си говорехме то темата и си признах чистосърдечно ква съм майка-страшилище
не го бях обсъждал до момента...bead_ написа:тва пъ аз не си го спомням...ELBI написа:аз говорех за началото - за онова "начало" когато те видях в реалаbead_ написа:знаеш, ама не помнишELBI написа:
не знам...
миналата седмица си говорехме то темата и си признах чистосърдечно ква съм майка-страшилище
е, по логиката на извод 2 -не трябва да сме родени... и куп други нещица - дребни - като победата оня ден на Славия (не обсъждана, не се е случила, но си е важна!!!) или конкурса мис България 2009bead_ написа:извод 1 - нищо, което не е обсъждано в клуба не е съществено.ELBI написа:
не го бях обсъждал до момента...
извод 2 - нищо, което не е обсъждано в клуба не се е случило.
по-скоро размер, магазин, адрес, продавачи и дали приемат кредитни картиbead_ написа:неква логика ли търсиш в моя постинг?!?!?!????? ехоооооELBI написа:
е, по логиката на извод 2 -не трябва да сме родени... :
номер 36, запазени са на мое име, магазина на лаура биаждоти на солунска /няма да те разкарвам по някакви молове, наблизичко да ти е/ELBI написа:по-скоро размер, магазин, адрес, продавачи и дали приемат кредитни картиbead_ написа:неква логика ли търсиш в моя постинг?!?!?!????? ехоооооELBI написа:
след час минавам от там... Ала като ги взема, какво да ги правя у нас?bead_ написа:номер 36, запазени са на мое име, магазина на лаура биаждоти на солунска /няма да те разкарвам по някакви молове, наблизичко да ти е/ELBI написа:по-скоро размер, магазин, адрес, продавачи и дали приемат кредитни картиbead_ написа:неква логика ли търсиш в моя постинг?!?!?!????? ехоооооELBI написа:
п.п. естествено, че приемат кредитни карти!! що за въпрос?? опитай и с карти таро, но едва ли ще имаш успех
ОКbead_ написа:няма да ги взимаш, да ги носиш у вас, да се мориш, тинтири-минтири!ELBI написа:
след час минавам от там... Ала като ги взема, какво да ги правя у нас?
плащаш и си заминаваш. аз след работа ще си ги прибера.
п.п. приятна вечер и спокойни сънища
започнах тази тема така:ELBI написа:ОКbead_ написа:няма да ги взимаш, да ги носиш у вас, да се мориш, тинтири-минтири!ELBI написа:
след час минавам от там... Ала като ги взема, какво да ги правя у нас?
плащаш и си заминаваш. аз след работа ще си ги прибера.
п.п. приятна вечер и спокойни сънища
bead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?