амодулатор

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

амодулатор

Мнение от bead_ »

кво е тва чудо? трябва ми инфо от инженерска/първа/ ръка:-)
just perfect
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Re: амодулатор

Мнение от Gaspode »

bead_ написа:кво е тва чудо? трябва ми инфо от инженерска/първа/ ръка:-)
Да не би да имаш изнапредвид демодулатор? Опакото на модулатора?
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Gaspode написа:
става въпрос за уред, който неутрализира вредното излъчване на мобилни телефони, компютюри и прочее гад. но нямам идея как би действала подобна машинка и ви питам за повече инфо. звучи добре, но като не мога да си го обясня и не мога да му повярвам. а в нет-а не открих нищо, може би не търся на подходящите места.:blink:
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
Gaspode написа:
става въпрос за уред, който неутрализира вредното излъчване на мобилни телефони, компютюри и прочее гад. но нямам идея как би действала подобна машинка и ви питам за повече инфо. звучи добре, но като не мога да си го обясня и не мога да му повярвам. а в нет-а не открих нищо, може би не търся на подходящите места.:blink:
На мен ми звучи като шашма, Бийд. Кое е "вредното" излъчване? Ел-магн. изл се неутрализира чрез екран. Няма съставки, та да ги разделиш на вредни и полезни.
Аз не съм чувал
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:На мен ми звучи като шашма, Бийд.
честно казано - и на мен. ама като ми го предложиха и се сетих за едно клипче как между два gsm-а свариха яйце и още тогава си помислих как си пържа мозъка /колкото го има/ всекидневно. затова питам тук - хем не ме познавате и няма да се изложа много:winkw: /в смисъл: излагам си се много, ама поне не ви гледам как едвам си сдържате ехидните усмивки или пък направо избухвате в смях/, хем ви са ясни разните там машинки.
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз, за себе си разсъждавам така. Каквото за всички турци, това и за гол Хасан. Сигурно ще патиме, ама се ла ви. Поне е кеф и гъзария, кво
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

За сега има две решения:
1. Говориш кратко (добре е и за сметката)
2. Гледаш SAR - Нормата на СЗО е 2 W/kg, но колкото по-малко, толкова по-добре.
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа: 2. Гледаш SAR - Нормата на СЗО е 2 W/kg, но колкото по-малко, толкова по-добре.
Какво казваш, Пияндурник?
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Кака Вики за SAR
Аз, да си призная, не го гледам. Разчитам, че тези, дето са го допуснали за продажба тук, са го гледали. Дори не изчетох и горната статия.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Piqndurnik написа:Кака Вики за SAR
Аз, да си призная, не го гледам. Разчитам, че тези, дето са го допуснали за продажба тук, са го гледали. Дори не изчетох и горната статия.
е, пияндурник, какво ме грее тая статия?! освен, че ми потвърди терзанията по въпроса, че излагам перфектното си тяло на вредни електромагнитни лъчи ежедневно, работейки за едното препитание, вместо да си го излагам на слънчеви лъчи /не по-малко вредни май/ на некой тих новозеландски плаж?!?! :crying:
just perfect
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Ти знаеш ли колко път е до Нова Зеландия?
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Piqndurnik написа:Ти знаеш ли колко път е до Нова Зеландия?
Сметнахме го с един познат капитан далечно плаване. 18-20 дни е от Италия с добър пасажерски кораб, а с товарен кораб, ако си безпаричен, стига до 30 дни при сравнително добри атмосферни условия.:blum:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
annonymus

Мнение от annonymus »

АВе написа:
Piqndurnik написа:Ти знаеш ли колко път е до Нова Зеландия?
Сметнахме го с един познат капитан далечно плаване. 18-20 дни е от Италия с добър пасажерски кораб, а с товарен кораб, ако си безпаричен, стига до 30 дни при сравнително добри атмосферни условия.:blum:
В Нова Зеландия по-малко вредни ли са лъчите?
Аз съм за Карибите. Не е ли по-близо?
І

Мнение от І »

Не се ментосвай по описанията. Единствения амодулатор е да сложиш между теб и микровълновата фурна...мъжО ти. Щот неговите клетки ще се геномодифицират. :winkw: Виж от телефоните...няма спасение. Опитай се да пресечеш някъде по покривите лъча на чиниите за ретранслация на мобилните оператори. Ако не тупнеш на чакъла, поне ще ти стане достатъчно отвратително зле. То затова Мобиком "залезе" с техните 400 мегехерцови бандове.
А понеже си и от такъв район...питай някой от ловците дали е намирал животно в радиус от 300 м. покрай 20 кV далекопровод...
Геномна Бомба с часовников механизъм е това. Но ще го усетим след 50-ина години минимум. :(
Амодулатор може да имаш успешно единствено ако неутрализираш честоти от звуковият спектър. Но те просто стават "нечуваеми" за теб или апаратурата, но "акустичното" налягане си стои..даже има рефракции със стационарен пик на насищане в "стоящите вълни" с над 1000 пъти нивото.. Същото ще видиш ако метнеш 2 камъка във водата... макар опростенчески пример...

п.п. Според нормите, на 17 см. от микровълновата /при добрите производствени практики/ нещата трябва да са в норма /незнайно ква/. Попитай ме пак за турски или гръцки производители на бяла техника....
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:Не се ментосвай по описанията. :....
тъкмо си отхапвам от кроасана и аха да отпия от капучиното и ти направо ме удари с мокър парцал!
благодаря, че си достатъчно категоричен, че няма спасение... някак ведър петък се очертава :winkw:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ползвай син зъб
така поне не си пържиш мозъка при набиране и повикване (когато има пик в мощността) и въобще съветвам всеки да набира далеч от тиквата си (щото обикновено докато го вдигнеш, ех :grin:, и пикът е преминал)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:ползвай син зъб
така поне не си пържиш мозъка при набиране и повикване (когато има пик в мощността) и въобще съветвам всеки да набира далеч от тиквата си (щото обикновено докато го вдигнеш, ех :grin:, и пикът е преминал)
:good:
just perfect
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

МЪЖжжж написа:Геномна Бомба с часовников механизъм е това. Но ще го усетим след 50-ина години минимум. :(
....
ахам. но и за това ли да се притеснявам - или ще се измести размножаването към възраст когато само с 1 тел говориш, примерно... или ще започнат да се раждаш с естествен буфер ...

мдам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:
МЪЖжжж написа:Геномна Бомба с часовников механизъм е това. Но ще го усетим след 50-ина години минимум. :(
....
ахам. но и за това ли да се притеснявам - или ще се измести размножаването към възраст когато само с 1 тел говориш, примерно... или ще започнат да се раждаш с естествен буфер ...

мдам
Мож да почнем да летиме, бе?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
Piqndurnik написа:Кака Вики за SAR
е, пияндурник, какво ме грее тая статия?! освен, че ми потвърди терзанията по въпроса, че излагам перфектното си тяло на вредни електромагнитни лъчи ежедневно, работейки за едното препитание, вместо да си го излагам на слънчеви лъчи /не по-малко вредни май/ на некой тих новозеландски плаж?!?! :crying:
аз мисля, с няколко форумника да се направим на елекотромагнитни лъчи, по време на твоята работа... като се замисля, може и без няколко :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:като се замисля, може и без няколко :cool:
смелчага. както винаги :kiss:
just perfect
Публикувай отговор