амодулатор
Re: амодулатор
Да не би да имаш изнапредвид демодулатор? Опакото на модулатора?bead_ написа:кво е тва чудо? трябва ми инфо от инженерска/първа/ ръка:-)
става въпрос за уред, който неутрализира вредното излъчване на мобилни телефони, компютюри и прочее гад. но нямам идея как би действала подобна машинка и ви питам за повече инфо. звучи добре, но като не мога да си го обясня и не мога да му повярвам. а в нет-а не открих нищо, може би не търся на подходящите места.Gaspode написа:Да не би да имаш изнапредвид демодулатор? Опакото на модулатора?bead_ написа:кво е тва чудо? трябва ми инфо от инженерска/първа/ ръка:-)
just perfect
- Green Light
На мен ми звучи като шашма, Бийд. Кое е "вредното" излъчване? Ел-магн. изл се неутрализира чрез екран. Няма съставки, та да ги разделиш на вредни и полезни.bead_ написа:става въпрос за уред, който неутрализира вредното излъчване на мобилни телефони, компютюри и прочее гад. но нямам идея как би действала подобна машинка и ви питам за повече инфо. звучи добре, но като не мога да си го обясня и не мога да му повярвам. а в нет-а не открих нищо, може би не търся на подходящите места.Gaspode написа:Да не би да имаш изнапредвид демодулатор? Опакото на модулатора?bead_ написа:кво е тва чудо? трябва ми инфо от инженерска/първа/ ръка:-)
Аз не съм чувал
честно казано - и на мен. ама като ми го предложиха и се сетих за едно клипче как между два gsm-а свариха яйце и още тогава си помислих как си пържа мозъка /колкото го има/ всекидневно. затова питам тук - хем не ме познавате и няма да се изложа много:winkw: /в смисъл: излагам си се много, ама поне не ви гледам как едвам си сдържате ехидните усмивки или пък направо избухвате в смях/, хем ви са ясни разните там машинки.Green Light написа:На мен ми звучи като шашма, Бийд.
just perfect
- Green Light
- Piqndurnik
- Green Light
- Piqndurnik
Кака Вики за SAR
Аз, да си призная, не го гледам. Разчитам, че тези, дето са го допуснали за продажба тук, са го гледали. Дори не изчетох и горната статия.
Аз, да си призная, не го гледам. Разчитам, че тези, дето са го допуснали за продажба тук, са го гледали. Дори не изчетох и горната статия.
Наздраве 
е, пияндурник, какво ме грее тая статия?! освен, че ми потвърди терзанията по въпроса, че излагам перфектното си тяло на вредни електромагнитни лъчи ежедневно, работейки за едното препитание, вместо да си го излагам на слънчеви лъчи /не по-малко вредни май/ на некой тих новозеландски плаж?!?!Piqndurnik написа:Кака Вики за SAR
just perfect
- Piqndurnik
Сметнахме го с един познат капитан далечно плаване. 18-20 дни е от Италия с добър пасажерски кораб, а с товарен кораб, ако си безпаричен, стига до 30 дни при сравнително добри атмосферни условия.Piqndurnik написа:Ти знаеш ли колко път е до Нова Зеландия?
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
В Нова Зеландия по-малко вредни ли са лъчите?АВе написа:Сметнахме го с един познат капитан далечно плаване. 18-20 дни е от Италия с добър пасажерски кораб, а с товарен кораб, ако си безпаричен, стига до 30 дни при сравнително добри атмосферни условия.Piqndurnik написа:Ти знаеш ли колко път е до Нова Зеландия?
Аз съм за Карибите. Не е ли по-близо?
Не се ментосвай по описанията. Единствения амодулатор е да сложиш между теб и микровълновата фурна...мъжО ти. Щот неговите клетки ще се геномодифицират.
Виж от телефоните...няма спасение. Опитай се да пресечеш някъде по покривите лъча на чиниите за ретранслация на мобилните оператори. Ако не тупнеш на чакъла, поне ще ти стане достатъчно отвратително зле. То затова Мобиком "залезе" с техните 400 мегехерцови бандове.
А понеже си и от такъв район...питай някой от ловците дали е намирал животно в радиус от 300 м. покрай 20 кV далекопровод...
Геномна Бомба с часовников механизъм е това. Но ще го усетим след 50-ина години минимум.
Амодулатор може да имаш успешно единствено ако неутрализираш честоти от звуковият спектър. Но те просто стават "нечуваеми" за теб или апаратурата, но "акустичното" налягане си стои..даже има рефракции със стационарен пик на насищане в "стоящите вълни" с над 1000 пъти нивото.. Същото ще видиш ако метнеш 2 камъка във водата... макар опростенчески пример...
п.п. Според нормите, на 17 см. от микровълновата /при добрите производствени практики/ нещата трябва да са в норма /незнайно ква/. Попитай ме пак за турски или гръцки производители на бяла техника....
А понеже си и от такъв район...питай някой от ловците дали е намирал животно в радиус от 300 м. покрай 20 кV далекопровод...
Геномна Бомба с часовников механизъм е това. Но ще го усетим след 50-ина години минимум.
Амодулатор може да имаш успешно единствено ако неутрализираш честоти от звуковият спектър. Но те просто стават "нечуваеми" за теб или апаратурата, но "акустичното" налягане си стои..даже има рефракции със стационарен пик на насищане в "стоящите вълни" с над 1000 пъти нивото.. Същото ще видиш ако метнеш 2 камъка във водата... макар опростенчески пример...
п.п. Според нормите, на 17 см. от микровълновата /при добрите производствени практики/ нещата трябва да са в норма /незнайно ква/. Попитай ме пак за турски или гръцки производители на бяла техника....
ахам. но и за това ли да се притеснявам - или ще се измести размножаването към възраст когато само с 1 тел говориш, примерно... или ще започнат да се раждаш с естествен буфер ...МЪЖжжж написа:Геномна Бомба с часовников механизъм е това. Но ще го усетим след 50-ина години минимум.
....
мдам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
Мож да почнем да летиме, бе?Semiramis написа:ахам. но и за това ли да се притеснявам - или ще се измести размножаването към възраст когато само с 1 тел говориш, примерно... или ще започнат да се раждаш с естествен буфер ...МЪЖжжж написа:Геномна Бомба с часовников механизъм е това. Но ще го усетим след 50-ина години минимум.
....
мдам
аз мисля, с няколко форумника да се направим на елекотромагнитни лъчи, по време на твоята работа... като се замисля, може и без няколкоbead_ написа:е, пияндурник, какво ме грее тая статия?! освен, че ми потвърди терзанията по въпроса, че излагам перфектното си тяло на вредни електромагнитни лъчи ежедневно, работейки за едното препитание, вместо да си го излагам на слънчеви лъчи /не по-малко вредни май/ на некой тих новозеландски плаж?!?!Piqndurnik написа:Кака Вики за SAR
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.