референдум - снощи

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

референдум - снощи

Мнение от bead_ »

за пореден път се убедих, че тия дет се занимават с политика у нас са пълни бездарници, жалки надувки и объркани хора. как може некъф читав човек да не се завърти в тия среди, бре?!?!?!?!!! :mad:
just perfect
annonymus

Re: референдум - снощи

Мнение от annonymus »

bead_ написа:за пореден път се убедих, че тия дет се занимават с политика у нас са пълни бездарници, жалки надувки и объркани хора. как може некъф читав човек да не се завърти в тия среди, бре?!?!?!?!!! :mad:
Я разкажи!
Искаше ми се да го гледам снощи, ама пусто бачках до късно...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не съм гледал. Децата окупираха телевизора и гледаха едни хлебарки как откъсват глави и крака, излизаха черва, пиха мозъци и т.н. на звезни рейджъри. Преди англелчетата татини, да си легнат в креватчетата и сигурно да сънуват лунни феи плуващи в звездна свелина. Та съм непросветен, свЕтни другарчето!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:
bead_ написа:за пореден път се убедих, че тия дет се занимават с политика у нас са пълни бездарници, жалки надувки и объркани хора. как може некъф читав човек да не се завърти в тия среди, бре?!?!?!?!!! :mad:
Я разкажи!
е, да разкажа, ама аз съм изчекната. гледам ги с малко по-друго око.
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа:
Я разкажи!
е, да разкажа, ама аз съм изчекната. гледам ги с малко по-друго око.
С какво око? Интересно ще ми е да чуя мнението на един ПР.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:
много ми беше любопитно. очаквах боксов мач. нц. някак се щадяха двамата. за разлика от дребосъците наоколо. особено йотова - грозно се държа и невъзпитано. дори орешарски си позволи да бъде повлечен от махленския тон. аз по еднакъв начин ги възприех и двете армии. видяха ми се необучени, зле екипирани, без стратегия, без дух, без достойнство.
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

за политика ли говорим
може ли аз да не участвам
:grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:за политика ли говорим
можеш да не участваш в говоренето.
в политиката няма как да не участваш.
уви
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:можеш да не участваш в говоренето.
в политиката няма как да не участваш.
уви
хм така е, пусто заради всичкото едно
но поне ще се преструвам, че съм старият майстор от дзен притчата
че съм стар - стар съм, за майстор не съм сигурен
но поне мога да си мисля, че съм него, не ли?
:cool:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа: но поне мога да си мисля, че съм него, не ли?
това, което мислиш е онова, което е
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:това, което мислиш е онова, което е
:yes: :cool:

"we are the music-makers and we are the dreamers of dreams" -- O'Shaughnessy
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:Не съм гледал. Децата окупираха телевизора и гледаха едни хлебарки как откъсват глави и крака, излизаха черва, пиха мозъци и т.н. на звезни рейджъри. Преди англелчетата татини, да си легнат в креватчетата и сигурно да сънуват лунни феи плуващи в звездна свелина. Та съм непросветен, свЕтни другарчето!
хваните едните и удари другите. ама ти в тва си светнат.
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:за политика ли говорим
65 килограма клек
51 кейбъл пуш пул
55 напади
кофички- с 5
60 и нещо скрипец
Ако тренирам по- яко дали мога да ти хвърля един пердах? С аргументи не става и не става, мож да става с бой?

П.П. А! И от 30 изстрела от 15 метра- 14 десетки. Гасподе.
М-много ме нервирате, бе!
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Ко станало, бе? Нищо не знам....
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа:
много ми беше любопитно. очаквах боксов мач. нц. някак се щадяха двамата. за разлика от дребосъците наоколо. особено йотова - грозно се държа и невъзпитано. дори орешарски си позволи да бъде повлечен от махленския тон. аз по еднакъв начин ги възприех и двете армии. видяха ми се необучени, зле екипирани, без стратегия, без дух, без достойнство.
Их, сега ме е яд, че не гледах.
Интересно ми беше как ще се представи ББ за първи път в опит за смислен разговор, на ниво по-различно от показването на мусколи.
Тия хора щатни ПР-и нали си имат?
Аз много съм се чудила що за птица е на ББ профито, та не му сее накарало до сега, ама здравата...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа: как ще се представи ББ за първи път в опит за смислен разговор, на ниво по-различно от показването на мусколи.

...
той беше учудващо сдържан, изразяваше се в смислени и дълги изречения, не губеше нишката на мисълта си, много внимателно подбираше лексиката, на няколко пъти показа небивала толерантност към станишев, напомни колко резултатна и полезна може да е съвместната им работа по проекти ес-столична община-държава, пусна реплики от сорта на "готов съм да работя заедно с вас"... аха-аха и да се коалират.
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа: как ще се представи ББ за първи път в опит за смислен разговор, на ниво по-различно от показването на мусколи.

...
той беше учудващо сдържан, изразяваше се в смислени и дълги изречения, не губеше нишката на мисълта си, много внимателно подбираше лексиката, на няколко пъти показа небивала толерантност към станишев, напомни колко резултатна и полезна може да е съвместната им работа по проекти ес-столична община-държава, пусна реплики от сорта на "готов съм да работя заедно с вас"... аха-аха и да се коалират.
Чух някакъв репортаж по Дарик, точното това ми направи впечатление - много разбран бате Бойко, много отворен към бъдщещи общи творчески планове. Забавно, като се има предвид колко упорито повтаря, че не - той няма да напарив никакви компормиси, ще остане в опозиция ако трябва, ама за едната власт няма да се прададе. Нищо ново всъщност.
Интересно обаче - за по-малко от 24 часа от популистки мачо може ли някой да се превърне в човек, с що-годе култивиран политически речник? Кое от двете е роля,как мислиш?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа: Забавно, като се има предвид колко упорито повтаря, че не - той няма да напарив никакви компормиси, ще остане в опозиция ако трябва, ама за едната власт няма да се прададе. ..
Ще се коалират. Така трябва да говори сега, защото обира тия които са недоволни от бсп. После ще се колират и десните ще останат с пръст в устата.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа: Забавно, като се има предвид колко упорито повтаря, че не - той няма да напарив никакви компормиси, ще остане в опозиция ако трябва, ама за едната власт няма да се прададе. ..
Ще се коалират. Така трябва да говори сега, защото обира тия които са недоволни от бсп. После ще се колират и десните ще останат с пръст в устата.
Имам ужасното предчувтвие, че си прав.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа: Кое от двете е роля,как мислиш?
в хода на дискусията се оказа толкова сам в своята си половина, сякаш изведнъж осъзна, че хората, които са около него не струват пукнат грош. станишев също беше сред пълни нули /с изкл. на орешарски/ в своята си половина. като че интуитивно си декларираха уважение. и затова и почнах така тая тема - големи нещастници, некадърници и надувки са се събрали в политиката и нема да я бъде тая държава.

иначе, това, което казва грийни е в някаква степен вярно, но не съвсем. хората, които се кефят на бб не са просто хора, които не са доволни от бсп. не е толкова пряка релацията. щот аз също да речем не съм доволна от бсп /макар това да не е точния израз, защото да не съм доволна означава, че съм очаквала нещо, пък те са ме разочаровали/ и автоматично ли трябва да го харесам него?!
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:После ще се колират и десните ще останат с пръст в устата.
бб изрично подчерта, че костов не му е коалиционнен партньор. на реплика подадена му отсреща.
от друга страна социолозите дават на обединените десни под 10%. горе долу толкова са и на атака прогнозните /нищо чудно всички извратеняци и архонти кат се съберат и при тая ниска активност:rotfl24:/.
но и бсп няма как да управляват сами, нито пък бойко. трябва да се конфигурират силите някак си и тази година.
единственият, който няма да има пак същата тежест е май доган. което ме кефи. или просто така ми се иска. за царедворците хич няма и да пиша, че те я хванат 1%, я - не
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа: единственият, който няма да има пак същата тежест е май доган. което ме кефи. или просто така ми се иска.
За съжаление ..само ти се иска. :(
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа: 65 килограма клек
51 кейбъл пуш пул
55 напади
кофички- с 5
60 и нещо скрипец
Ако тренирам по- яко дали мога да ти хвърля един пердах? С аргументи не става и не става, мож да става с бой?

П.П. А! И от 30 изстрела от 15 метра- 14 десетки. Гасподе.
М-много ме нервирате, бе!
Няма да пиша моите ТТ данни.

:idea: Ако искаш да се напием?
И после дуел. Но да бъдем старомодни и да използваме остриетата на честта (си)! М?
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Лилийййй! Ма вие още ли вярвате на Приказки от 1001 нощ!:shocked:
ЕДИТ Лудите, лудите - те да са живи!:grin:
ЕДИТ ЕДИТ А вие луди ли сте?
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
:wbee: :harhar: :wbee:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа: Кое от двете е роля,как мислиш?
в хода на дискусията се оказа толкова сам в своята си половина, сякаш изведнъж осъзна, че хората, които са около него не струват пукнат грош. станишев също беше сред пълни нули /с изкл. на орешарски/ в своята си половина. като че интуитивно си декларираха уважение....
Това мнение много ме изненада. Не мога да формулирам и за себе си точно защо.
Ъъъ изненадан съм от това че ти си го усетила така. Тоест, усетила си държавници в Борисов и Станишев. Хора, които са на ниво в сравнение с обкръжението си.
Аз, досега, усещам чисто и просто палячовци. Повече Бойко, по- малко Серго. Страшно не ми харесват тия двамата.
Обаче ме замисли, де.
Останалото от постинга ти- за бездарността и т.н. е и моя мисъл. Мисля че в мен се ражда един чистосърдечен враг на демокрацията
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:Ъъъ изненадан съм от това че ти си го усетила така. Тоест, усетила си държавници в Борисов и Станишев. Хора, които са на ниво в сравнение с обкръжението си.
е, и аз съм изненадана от себе си, че съм изненадана от тях. афишираха желание и готовност да говорят един с друг, изслушваха се някак си, имаха респект и през цялото време помнеха каква е целта им. но с това се изчерпва всичко добро, което мога да кажа за тях.
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа: щот аз също да речем не съм доволна от бсп /макар това да не е точния израз, защото да не съм доволна означава, че съм очаквала нещо, пък те са ме разочаровали/ и автоматично ли трябва да го харесам него?!
Ами принципно погледнато - не.
Обаче, въпроса е какво ДРУГО можеш да харесаш.
Десните сега се обединяват - ОК - имам лоши предчувствия за крайния резултат, но какво друго да избера на лято?
Бойко?
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа: единственият, който няма да има пак същата тежест е май доган. което ме кефи. или просто така ми се иска. за царедворците хич няма и да пиша, че те я хванат 1%, я - не
Доган винаги ми е бил безкрайно интересен, от гледна точка на това, че е играч.
Мисля, че губи този път обаче.
Което пък има привкус на известен драматизъм. Става добър политически трилър от него, при това не иска голям бюджет...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа: Десните сега се обединяват - ОК - имам лоши предчувствия за крайния резултат
не съм конформист. това аз.
иначе ти какво можеш да избереш... вероятно да отидеш за гъби/риба
just perfect
Публикувай отговор