референдум - снощи
референдум - снощи
за пореден път се убедих, че тия дет се занимават с политика у нас са пълни бездарници, жалки надувки и объркани хора. как може некъф читав човек да не се завърти в тия среди, бре?!?!?!?!!! 
just perfect
Re: референдум - снощи
Я разкажи!bead_ написа:за пореден път се убедих, че тия дет се занимават с политика у нас са пълни бездарници, жалки надувки и объркани хора. как може некъф читав човек да не се завърти в тия среди, бре?!?!?!?!!!
Искаше ми се да го гледам снощи, ама пусто бачках до късно...
- Green Light
Не съм гледал. Децата окупираха телевизора и гледаха едни хлебарки как откъсват глави и крака, излизаха черва, пиха мозъци и т.н. на звезни рейджъри. Преди англелчетата татини, да си легнат в креватчетата и сигурно да сънуват лунни феи плуващи в звездна свелина. Та съм непросветен, свЕтни другарчето!
е, да разкажа, ама аз съм изчекната. гледам ги с малко по-друго око.pocti_bezobidna написа:Я разкажи!bead_ написа:за пореден път се убедих, че тия дет се занимават с политика у нас са пълни бездарници, жалки надувки и объркани хора. как може некъф читав човек да не се завърти в тия среди, бре?!?!?!?!!!
just perfect
С какво око? Интересно ще ми е да чуя мнението на един ПР.bead_ написа:е, да разкажа, ама аз съм изчекната. гледам ги с малко по-друго око.pocti_bezobidna написа:Я разкажи!bead_ написа:за пореден път се убедих, че тия дет се занимават с политика у нас са пълни бездарници, жалки надувки и объркани хора. как може некъф читав човек да не се завърти в тия среди, бре?!?!?!?!!!
много ми беше любопитно. очаквах боксов мач. нц. някак се щадяха двамата. за разлика от дребосъците наоколо. особено йотова - грозно се държа и невъзпитано. дори орешарски си позволи да бъде повлечен от махленския тон. аз по еднакъв начин ги възприех и двете армии. видяха ми се необучени, зле екипирани, без стратегия, без дух, без достойнство.pocti_bezobidna написа:
С какво око? Интересно ще ми е да чуя мнението на един ПР.
just perfect
хваните едните и удари другите. ама ти в тва си светнат.Green Light написа:Не съм гледал. Децата окупираха телевизора и гледаха едни хлебарки как откъсват глави и крака, излизаха черва, пиха мозъци и т.н. на звезни рейджъри. Преди англелчетата татини, да си легнат в креватчетата и сигурно да сънуват лунни феи плуващи в звездна свелина. Та съм непросветен, свЕтни другарчето!
just perfect
- Green Light
65 килограма клекRemmivs написа:за политика ли говорим
може ли аз да не участвам
51 кейбъл пуш пул
55 напади
кофички- с 5
60 и нещо скрипец
Ако тренирам по- яко дали мога да ти хвърля един пердах? С аргументи не става и не става, мож да става с бой?
П.П. А! И от 30 изстрела от 15 метра- 14 десетки. Гасподе.
М-много ме нервирате, бе!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Их, сега ме е яд, че не гледах.bead_ написа:много ми беше любопитно. очаквах боксов мач. нц. някак се щадяха двамата. за разлика от дребосъците наоколо. особено йотова - грозно се държа и невъзпитано. дори орешарски си позволи да бъде повлечен от махленския тон. аз по еднакъв начин ги възприех и двете армии. видяха ми се необучени, зле екипирани, без стратегия, без дух, без достойнство.pocti_bezobidna написа:
С какво око? Интересно ще ми е да чуя мнението на един ПР.
Интересно ми беше как ще се представи ББ за първи път в опит за смислен разговор, на ниво по-различно от показването на мусколи.
Тия хора щатни ПР-и нали си имат?
Аз много съм се чудила що за птица е на ББ профито, та не му сее накарало до сега, ама здравата...
той беше учудващо сдържан, изразяваше се в смислени и дълги изречения, не губеше нишката на мисълта си, много внимателно подбираше лексиката, на няколко пъти показа небивала толерантност към станишев, напомни колко резултатна и полезна може да е съвместната им работа по проекти ес-столична община-държава, пусна реплики от сорта на "готов съм да работя заедно с вас"... аха-аха и да се коалират.pocti_bezobidna написа: как ще се представи ББ за първи път в опит за смислен разговор, на ниво по-различно от показването на мусколи.
...
just perfect
Чух някакъв репортаж по Дарик, точното това ми направи впечатление - много разбран бате Бойко, много отворен към бъдщещи общи творчески планове. Забавно, като се има предвид колко упорито повтаря, че не - той няма да напарив никакви компормиси, ще остане в опозиция ако трябва, ама за едната власт няма да се прададе. Нищо ново всъщност.bead_ написа:той беше учудващо сдържан, изразяваше се в смислени и дълги изречения, не губеше нишката на мисълта си, много внимателно подбираше лексиката, на няколко пъти показа небивала толерантност към станишев, напомни колко резултатна и полезна може да е съвместната им работа по проекти ес-столична община-държава, пусна реплики от сорта на "готов съм да работя заедно с вас"... аха-аха и да се коалират.pocti_bezobidna написа: как ще се представи ББ за първи път в опит за смислен разговор, на ниво по-различно от показването на мусколи.
...
Интересно обаче - за по-малко от 24 часа от популистки мачо може ли някой да се превърне в човек, с що-годе култивиран политически речник? Кое от двете е роля,как мислиш?
- Green Light
Ще се коалират. Така трябва да говори сега, защото обира тия които са недоволни от бсп. После ще се колират и десните ще останат с пръст в устата.pocti_bezobidna написа: Забавно, като се има предвид колко упорито повтаря, че не - той няма да напарив никакви компормиси, ще остане в опозиция ако трябва, ама за едната власт няма да се прададе. ..
Имам ужасното предчувтвие, че си прав.Green Light написа:Ще се коалират. Така трябва да говори сега, защото обира тия които са недоволни от бсп. После ще се колират и десните ще останат с пръст в устата.pocti_bezobidna написа: Забавно, като се има предвид колко упорито повтаря, че не - той няма да напарив никакви компормиси, ще остане в опозиция ако трябва, ама за едната власт няма да се прададе. ..
в хода на дискусията се оказа толкова сам в своята си половина, сякаш изведнъж осъзна, че хората, които са около него не струват пукнат грош. станишев също беше сред пълни нули /с изкл. на орешарски/ в своята си половина. като че интуитивно си декларираха уважение. и затова и почнах така тая тема - големи нещастници, некадърници и надувки са се събрали в политиката и нема да я бъде тая държава.pocti_bezobidna написа: Кое от двете е роля,как мислиш?
иначе, това, което казва грийни е в някаква степен вярно, но не съвсем. хората, които се кефят на бб не са просто хора, които не са доволни от бсп. не е толкова пряка релацията. щот аз също да речем не съм доволна от бсп /макар това да не е точния израз, защото да не съм доволна означава, че съм очаквала нещо, пък те са ме разочаровали/ и автоматично ли трябва да го харесам него?!
just perfect
бб изрично подчерта, че костов не му е коалиционнен партньор. на реплика подадена му отсреща.Green Light написа:После ще се колират и десните ще останат с пръст в устата.
от друга страна социолозите дават на обединените десни под 10%. горе долу толкова са и на атака прогнозните /нищо чудно всички извратеняци и архонти кат се съберат и при тая ниска активност:rotfl24:/.
но и бсп няма как да управляват сами, нито пък бойко. трябва да се конфигурират силите някак си и тази година.
единственият, който няма да има пак същата тежест е май доган. което ме кефи. или просто така ми се иска. за царедворците хич няма и да пиша, че те я хванат 1%, я - не
just perfect
За съжаление ..само ти се иска.bead_ написа: единственият, който няма да има пак същата тежест е май доган. което ме кефи. или просто така ми се иска.
Няма да пиша моите ТТ данни.Green Light написа: 65 килограма клек
51 кейбъл пуш пул
55 напади
кофички- с 5
60 и нещо скрипец
Ако тренирам по- яко дали мога да ти хвърля един пердах? С аргументи не става и не става, мож да става с бой?
П.П. А! И от 30 изстрела от 15 метра- 14 десетки. Гасподе.
М-много ме нервирате, бе!
И после дуел. Но да бъдем старомодни и да използваме остриетата на честта (си)! М?
Лилийййй! Ма вие още ли вярвате на Приказки от 1001 нощ!:shocked:bead_ написа:за пореден път се убедих, че тия дет се занимават с политика у нас са пълни бездарници, жалки надувки и объркани хора. как може некъф читав човек да не се завърти в тия среди, бре?!?!?!?!!!
ЕДИТ Лудите, лудите - те да са живи!
ЕДИТ ЕДИТ А вие луди ли сте?
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
- Green Light
Това мнение много ме изненада. Не мога да формулирам и за себе си точно защо.bead_ написа:в хода на дискусията се оказа толкова сам в своята си половина, сякаш изведнъж осъзна, че хората, които са около него не струват пукнат грош. станишев също беше сред пълни нули /с изкл. на орешарски/ в своята си половина. като че интуитивно си декларираха уважение....pocti_bezobidna написа: Кое от двете е роля,как мислиш?
Ъъъ изненадан съм от това че ти си го усетила така. Тоест, усетила си държавници в Борисов и Станишев. Хора, които са на ниво в сравнение с обкръжението си.
Аз, досега, усещам чисто и просто палячовци. Повече Бойко, по- малко Серго. Страшно не ми харесват тия двамата.
Обаче ме замисли, де.
Останалото от постинга ти- за бездарността и т.н. е и моя мисъл. Мисля че в мен се ражда един чистосърдечен враг на демокрацията
е, и аз съм изненадана от себе си, че съм изненадана от тях. афишираха желание и готовност да говорят един с друг, изслушваха се някак си, имаха респект и през цялото време помнеха каква е целта им. но с това се изчерпва всичко добро, което мога да кажа за тях.Green Light написа:Ъъъ изненадан съм от това че ти си го усетила така. Тоест, усетила си държавници в Борисов и Станишев. Хора, които са на ниво в сравнение с обкръжението си.
just perfect
Ами принципно погледнато - не.bead_ написа: щот аз също да речем не съм доволна от бсп /макар това да не е точния израз, защото да не съм доволна означава, че съм очаквала нещо, пък те са ме разочаровали/ и автоматично ли трябва да го харесам него?!
Обаче, въпроса е какво ДРУГО можеш да харесаш.
Десните сега се обединяват - ОК - имам лоши предчувствия за крайния резултат, но какво друго да избера на лято?
Бойко?
Доган винаги ми е бил безкрайно интересен, от гледна точка на това, че е играч.bead_ написа: единственият, който няма да има пак същата тежест е май доган. което ме кефи. или просто така ми се иска. за царедворците хич няма и да пиша, че те я хванат 1%, я - не
Мисля, че губи този път обаче.
Което пък има привкус на известен драматизъм. Става добър политически трилър от него, при това не иска голям бюджет...
не съм конформист. това аз.pocti_bezobidna написа: Десните сега се обединяват - ОК - имам лоши предчувствия за крайния резултат
иначе ти какво можеш да избереш... вероятно да отидеш за гъби/риба
just perfect