30-40

Все същите
esti

30-40

Мнение от esti »

Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Пак се отцепихме и отлюспихме от другите колективи :winkw:
І

Мнение от І »

Кой е с най големи очила!
:grin:
:balerinas:
esti

Мнение от esti »

МЪЖжжж написа:Кой е с най големи очила!
и кой е с най-големи очи?
кой е с най-големи уши?
ръце?
зъби?
Еееее, все на приказки те избива бе Слънчо :lol:
Няма лошо де, но на мен ще ми е най-интересна оная част, в която ще стане ясно, кой, кого ще изпапка:winkw: :D
Аватар
Мнемозина

Re: 30-40

Мнение от Мнемозина »

esti написа:Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Това е понеже всичките сме велики и съвършени.
Как да избере Парис на кого да даде ябълката? :blum:

Виж, равносметка... може да се направи. Някой спомня ли си нещо за равносмятане? :lol:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
esti написа:Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Това е понеже всичките сме велики и съвършени.
Как да избере Парис на кого да даде ябълката? :blum:

Виж, равносметка... може да се направи. Някой спомня ли си нещо за равносмятане? :lol:
Хахахаха, пак и за пореден път си права :lol:
Аз не съм Парис, но на теб с огромно удоволствие и абсолютно заслужено ти давам ябълката.......па ако ще да ме гърмят другите богини. :Set: :guns:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Аз пък мога само да кажа какво НЕ направих тази година: не се запознах с теб, Ести, и с теб, Мнемо. Вие останахте май почти единствените ДЪРТИ :blum:клубари, дето не са ми видели окръглената и налендзена физиомутра:shy:

Мъ може вий да сте по-европейки, та си запазвам правото за другото година :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа: Хахахаха, пак и за пореден път си права :lol:
Аз не съм Парис, но на теб с огромно удоволствие и абсолютно заслужено ти давам ябълката.......па ако ще да ме гърмят другите богини. :Set: :guns:
Малко на забавен каданс е диалогът тук напоследък, но нали времето е едно усилно...
Благодаря за ябълката. :lol:
Обаче виж сега, нали знаеш, че Парис леко са го корумпирали всъщност и затова е станала малка войничка след туй.
Така че, давай един вагон ябълки и да целим наред. :grin:

П.П. Ние с тебе докато си мятаме ябълки, народът купонясва... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Аз пък мога само да кажа какво НЕ направих тази година: не се запознах с теб, Ести, и с теб, Мнемо. Вие останахте май почти единствените ДЪРТИ :blum:клубари, дето не са ми видели окръглената и налендзена физиомутра:shy:

Мъ може вий да сте по-европейки, та си запазвам правото за другото година :grin:
Ох, и тук ли одъртях вече? :shy:

С Ести ще ти е по-трудно за тази година.
А ние с теб имаме още 47 часа и 16 минути - не всичко е загубено.
Макар че пак се почва едно готвене. :twisted:

За да те компенсирам донякъде, ще ти представя оня обесник, дето ми катурна ежегодните сарми, та малко остана да ги превърна в биенале:

Изображение

Изображение

Забележи как гледа в европейското ни бъдеще, когато най-сетне ще се запознаем.
Също кат другаря Ленин е!
Panta rhei...
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Мнемозина написа:
4avdar4e написа:Аз пък мога само да кажа какво НЕ направих тази година: не се запознах с теб, Ести, и с теб, Мнемо. Вие останахте май почти единствените ДЪРТИ :blum:клубари, дето не са ми видели окръглената и налендзена физиомутра:shy:

Ох, и тук ли одъртях вече? :shy:

С Ести ще ти е по-трудно за тази година.
А ние с теб имаме още 47 часа и 16 минути - не всичко е загубено.
Макар че пак се почва едно готвене. :twisted:

За да те компенсирам донякъде, ще ти представя оня обесник, дето ми катурна ежегодните сарми, та малко остана да ги превърна в биенале:

Изображение

Изображение

Много красива снимка! Браво! Просто не мога да се сдържа и да не го напиша, въпреки че още не съм си изпила кафето след заредилите се няколко нощи купони
:-) Ми едно усешане за топлота, спокойствие и уют, за топъл дом навява това коте на фона на мъгливото прекрасно нежно пастелно пейзажче отзад!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: За да те компенсирам донякъде, ще ти представя оня обесник, дето ми катурна ежегодните сарми, та малко остана да ги превърна в биенале:
Мнемо, ама той много достолепен, бе, и такъв един лъскав :-) Умален тигър!!!

П.П. Я казвай бързо кво шъ готвиш, че аз сега ровя по разни сайтове да мисля нещо по-така. Засега съм решила само за палачинкова торта и може би някакъв пай с кайма :huhthink:

П.П. П. Няма да казвам, че имаме още пълнени чушки от Бъдни вечер :shy:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: За да те компенсирам донякъде, ще ти представя оня обесник, дето ми катурна ежегодните сарми, та малко остана да ги превърна в биенале:
Мнемо, ама той много достолепен, бе, и такъв един лъскав :-) Умален тигър!!!

П.П. Я казвай бързо кво шъ готвиш, че аз сега ровя по разни сайтове да мисля нещо по-така. Засега съм решила само за палачинкова торта и може би някакъв пай с кайма :huhthink:

П.П. П. Няма да казвам, че имаме още пълнени чушки от Бъдни вечер :shy:
Лъскав ами, като блесне светкавицата всички сме лъскави. :grin:

За основно ще правя от тези задушените мешаници - месо, топено сирене, гъби, кашкавал, сметана и подправки, в йенската тенджера или гювеча и на слаба фурна два часа.
Иначе - лесни салати, торта и ... :shy: трябва да се явявам поправително на баклавата... :grin: А, и задушени картофи някакви, че децата не ядат месо. :twisted:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Fairy of the Flowers написа: Много красива снимка! Браво! Просто не мога да се сдържа и да не го напиша, въпреки че още не съм си изпила кафето след заредилите се няколко нощи купони
:-) Ми едно усешане за топлота, спокойствие и уют, за топъл дом навява това коте на фона на мъгливото прекрасно нежно пастелно пейзажче отзад!
Тези снимки синът ми ги е правил и много се зарадва на твоята критика.
Изобщо децата по-добре се справят със снимането у дома, сигурно защото не им треперят ръцете. :winkw: Аз фокусирам малко така: :blink:

А котка и уют за мен е едно и също. :lol:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Така е, това и аз не го направих - не се запознах с никой от вас тази година.
:(
А толкова много планове кроях за идване в Сф - за лятото, за есента......и все закона на Мърфи безапелационно ми показваше една известна пръстова конфигурация.
За следващата година пак имам планове, но бързам да замълча, щото Мъжжжж ще ме погне със сопата вече :shy::lol:
Абе живот и здраве......:winkw:
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
esti написа: Хахахаха, пак и за пореден път си права :lol:
Малко на забавен каданс е диалогът тук напоследък, но нали времето е едно усилно...
Благодаря за ябълката. :lol:
Обаче виж сега, нали знаеш, че Парис леко са го корумпирали всъщност и затова е станала малка войничка след туй.
Така че, давай един вагон ябълки и да целим наред. :grin:

П.П. Ние с тебе докато си мятаме ябълки, народът купонясва... :lol:
Аз съм съгласна, наистина има доста хора тук, на които бих метнала по една ябълка.:cool:
Един вагон мисля ще стигне.
Е......може и една малка щайга с кефнати домати :twisted:, не за друго, а щото по принцип, много хубаво не е на хубаво.:lol:
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Fairy of the Flowers написа: Много красива снимка! Браво! Просто не мога да се сдържа и да не го напиша, въпреки че още не съм си изпила кафето след заредилите се няколко нощи купони
Изобщо децата по-добре се справят със снимането у дома, сигурно защото не им треперят ръцете. :winkw: Аз фокусирам малко така: :blink:

Мнемо, тоз котарунгел е разкошен.
Влюбена съм!
Тези кръгови шарки по тумбака му са ми едни от любимите за котка.
Много ги харесвам и в сив вариант.
А твоя го искам за зет!!
Мойта чума и тя е рижа :lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа: Мнемо, тоз котарунгел е разкошен.
Влюбена съм!
А твоя го искам за зет!!
Да, хубавичък се получи. :grin:
Обаче за зет не знам дали ще стане, понеже съм на кръстопът - дали да го кастрирам или не.
Много ми бягат котараците през пролетта като се разгонят женските. И се чудя дали да му го причиня това и да си го запазя, или... просто не знам.
Освен да ми пратиш снахата тук, та белким се заседи. Пък и нали на мъжка територия трябвало да са.
:lol:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
esti написа: Мнемо, тоз котарунгел е разкошен.
Влюбена съм!
А твоя го искам за зет!!
Да, хубавичък се получи. :grin:
Обаче за зет не знам дали ще стане, понеже съм на кръстопът - дали да го кастрирам или не.
Много ми бягат котараците през пролетта като се разгонят женските. И се чудя дали да му го причиня това и да си го запазя, или... просто не знам.
Освен да ми пратиш снахата тук, та белким се заседи. Пък и нали на мъжка територия трябвало да са.
Ми ако вече има необходимата възраст и зрелост, може и да го кастрираш.
ЗА и Против винаги има в изобилие, затова решението и мъката по взимането му си остават за теб:lol:
Когато ние вдигахме сватба (първия брак на мойта чума), казаха, че трябва да е на наш терен - зетя дойде на гости за няколко дни.
И имаше резултат да ти кажа.....дори цели 3 резултата имаше :cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:

Така е, това и аз не го направих - не се запознах с никой от вас тази година.
:(
А толкова много планове кроях за идване в Сф - за лятото, за есента......и все закона на Мърфи безапелационно ми показваше една известна пръстова конфигурация.
За следващата година пак имам планове, но бързам да замълча, щото Мъжжжж ще ме погне със сопата вече :shy::lol:
Абе живот и здраве......:winkw:
Сопа и аз имам, ако трябва. Обаче баш аз да се възмущавам не върви. :grin:
Тая тема за лични или клубни равносметки е?
Мойта лична е следната:
Каквото трябваше да направя и можех да направя, го свърших. Даже и някои неща отгоре.
Каквото знаех, че няма да мога да свърша, хич и не опитах даже, за да не се ядосвам после.
Остана за догодина. :lol:
Panta rhei...
Гост

Мнение от Гост »

ibasi kotkata

protivna
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Anonymous написа:ibasi kotkata

protivna
:rotfl24:
Така си е.
Я виж той как ти отговаря:

Изображение
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:
Готин котарак и готини снимки!
Караи хлапето да снима повече, вного е добър.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ами давай, определи категориите - "Най - бъбрив", "Най - свенлив"....
Как иначе да стане тая работа?:winkw::-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Готин котарак и готини снимки!
Караи хлапето да снима повече, вного е добър.:-)
Да го карам?
Ела ми кажи как да го спра!
Ходи като някакъв папарак и почивка има единствено като се изтощят батериите! :twisted:
Смятам да си ушия фередже вече, защото не мога да си гледам физиономията!
И понеже само котката не протестира срещу това да я снимат непрекъснато... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Мнемозина написа:

Хей, много ми стана приятно. И на мен ми харесва да виждам света през обектива на дъщеря ми. Различен. Много уцелват хлапетата. Страшни са.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Мнемозина написа:
Ай, че сладък този.....:kiss:
Същият кат моя, ама твоят има бели петна:blink::shocked: Инак как си мязат само.....шъ каже човек, че са от една порода......:winkw:

Моят космьо много ми липсваше през 4-те дни, в които ни нямаше:(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:
Мнемозина написа:
Ай, че сладък този.....:kiss:
Същият кат моя, ама твоят има бели петна:blink::shocked: Инак как си мязат само.....шъ каже човек, че са от една порода......:winkw:

Моят космьо много ми липсваше през 4-те дни, в които ни нямаше:(
Аз нали се канех твоя да го крада... Ето, значи, само съм го боядисала тук-там, за да мога да пусна снимките без да си го познаеш. :grin:

Можеш да си сигурна, че и вие сте му липсвали, обаче не ви казва, защото е деликатен. :blum:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Супер. Ами да сме единствени е така готинко. Инак - некви шаблонни класации, традиционни въпросчета, анкетки...

Другите да го д...:blum:
Аватар
Йон

Мнение от Йон »

И к'во ся...шЪ го направим ли?

Аз заякнаХ..в доста отношения. :-)
Изображение
esti

Мнение от esti »

Йон написа:
И к'во ся...шЪ го направим ли?

Аз заякнаХ..в доста отношения. :-)
Ми няма сми да го прайм, щото класацията е ясна - ние всички във всичко хубаво сме "най".
Велики сме!:grin:

А ти кАжи поне някой от отношенията в които си заякнал де -
умствено, психически, физически...органически.. Как? :blum:
І

Мнение от І »

esti написа:
кой е с най-големи уши?
ръце?
зъби?
Няма лошо де, но на мен ще ми е най-интересна оная част, в която ще стане ясно, кой, кого ще изпапка:winkw: :D
Странно защо спря само до горната част на тялото.. :shy:
:blum: :lol:
esti

Мнение от esti »

МЪЖжжж написа:
esti написа:
кой е с най-големи уши?
ръце?
зъби?
Странно защо спря само до горната част на тялото.. :shy:
:blum: :lol:
Ми за ноктите на краката ли да питам?:blum::grin:
І

Мнение от І »

esti написа: Ми за ноктите на краката ли да питам?:blum::grin:
Ха! Първата жена, която не пита за банковата сметка! :shocked: :grin:
Публикувай отговор