Пак се отцепихме и отлюспихме от другите колективи
30-40
30-40
Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Re: 30-40
Това е понеже всичките сме велики и съвършени.esti написа:Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Как да избере Парис на кого да даде ябълката?
Виж, равносметка... може да се направи. Някой спомня ли си нещо за равносмятане?
Panta rhei...
Хахахаха, пак и за пореден път си праваМнемозина написа:Това е понеже всичките сме велики и съвършени.esti написа:Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Как да избере Парис на кого да даде ябълката?![]()
Виж, равносметка... може да се направи. Някой спомня ли си нещо за равносмятане?
Аз не съм Парис, но на теб с огромно удоволствие и абсолютно заслужено ти давам ябълката.......па ако ще да ме гърмят другите богини.
Малко на забавен каданс е диалогът тук напоследък, но нали времето е едно усилно...esti написа: Хахахаха, пак и за пореден път си права
Аз не съм Парис, но на теб с огромно удоволствие и абсолютно заслужено ти давам ябълката.......па ако ще да ме гърмят другите богини.![]()
Благодаря за ябълката.
Обаче виж сега, нали знаеш, че Парис леко са го корумпирали всъщност и затова е станала малка войничка след туй.
Така че, давай един вагон ябълки и да целим наред.
П.П. Ние с тебе докато си мятаме ябълки, народът купонясва...
Panta rhei...
Ох, и тук ли одъртях вече?4avdar4e написа:Аз пък мога само да кажа какво НЕ направих тази година: не се запознах с теб, Ести, и с теб, Мнемо. Вие останахте май почти единствените ДЪРТИклубари, дето не са ми видели окръглената и налендзена физиомутра:shy:
Мъ може вий да сте по-европейки, та си запазвам правото за другото година
С Ести ще ти е по-трудно за тази година.
А ние с теб имаме още 47 часа и 16 минути - не всичко е загубено.
Макар че пак се почва едно готвене.
За да те компенсирам донякъде, ще ти представя оня обесник, дето ми катурна ежегодните сарми, та малко остана да ги превърна в биенале:

Забележи как гледа в европейското ни бъдеще, когато най-сетне ще се запознаем.
Също кат другаря Ленин е!
Panta rhei...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Много красива снимка! Браво! Просто не мога да се сдържа и да не го напиша, въпреки че още не съм си изпила кафето след заредилите се няколко нощи купониМнемозина написа:Ох, и тук ли одъртях вече?4avdar4e написа:Аз пък мога само да кажа какво НЕ направих тази година: не се запознах с теб, Ести, и с теб, Мнемо. Вие останахте май почти единствените ДЪРТИклубари, дето не са ми видели окръглената и налендзена физиомутра:shy:
Мъ може вий да сте по-европейки, та си запазвам правото за другото година![]()
С Ести ще ти е по-трудно за тази година.
А ние с теб имаме още 47 часа и 16 минути - не всичко е загубено.
Макар че пак се почва едно готвене.![]()
За да те компенсирам донякъде, ще ти представя оня обесник, дето ми катурна ежегодните сарми, та малко остана да ги превърна в биенале:
Мнемо, ама той много достолепен, бе, и такъв един лъскавМнемозина написа: За да те компенсирам донякъде, ще ти представя оня обесник, дето ми катурна ежегодните сарми, та малко остана да ги превърна в биенале:
П.П. Я казвай бързо кво шъ готвиш, че аз сега ровя по разни сайтове да мисля нещо по-така. Засега съм решила само за палачинкова торта и може би някакъв пай с кайма
П.П. П. Няма да казвам, че имаме още пълнени чушки от Бъдни вечер
Лъскав ами, като блесне светкавицата всички сме лъскави.4avdar4e написа:Мнемо, ама той много достолепен, бе, и такъв един лъскавМнемозина написа: За да те компенсирам донякъде, ще ти представя оня обесник, дето ми катурна ежегодните сарми, та малко остана да ги превърна в биенале:Умален тигър!!!
П.П. Я казвай бързо кво шъ готвиш, че аз сега ровя по разни сайтове да мисля нещо по-така. Засега съм решила само за палачинкова торта и може би някакъв пай с кайма![]()
П.П. П. Няма да казвам, че имаме още пълнени чушки от Бъдни вечер
За основно ще правя от тези задушените мешаници - месо, топено сирене, гъби, кашкавал, сметана и подправки, в йенската тенджера или гювеча и на слаба фурна два часа.
Иначе - лесни салати, торта и ...
Panta rhei...
Тези снимки синът ми ги е правил и много се зарадва на твоята критика.Fairy of the Flowers написа: Много красива снимка! Браво! Просто не мога да се сдържа и да не го напиша, въпреки че още не съм си изпила кафето след заредилите се няколко нощи купони
Ми едно усешане за топлота, спокойствие и уют, за топъл дом навява това коте на фона на мъгливото прекрасно нежно пастелно пейзажче отзад!
Изобщо децата по-добре се справят със снимането у дома, сигурно защото не им треперят ръцете.
А котка и уют за мен е едно и също.
Panta rhei...
Така е, това и аз не го направих - не се запознах с никой от вас тази година.4avdar4e написа:Аз пък мога само да кажа какво НЕ направих тази година: не се запознах с теб, Ести, и с теб, Мнемо. Вие останахте май почти единствените ДЪРТИклубари, дето не са ми видели окръглената и налендзена физиомутра:shy:
А толкова много планове кроях за идване в Сф - за лятото, за есента......и все закона на Мърфи безапелационно ми показваше една известна пръстова конфигурация.
За следващата година пак имам планове, но бързам да замълча, щото Мъжжжж ще ме погне със сопата вече
Абе живот и здраве......
Аз съм съгласна, наистина има доста хора тук, на които бих метнала по една ябълка.Мнемозина написа:Малко на забавен каданс е диалогът тук напоследък, но нали времето е едно усилно...esti написа: Хахахаха, пак и за пореден път си права
Аз не съм Парис, но на теб с огромно удоволствие и абсолютно заслужено ти давам ябълката.......па ако ще да ме гърмят другите богини.![]()
Благодаря за ябълката.![]()
Обаче виж сега, нали знаеш, че Парис леко са го корумпирали всъщност и затова е станала малка войничка след туй.
Така че, давай един вагон ябълки и да целим наред.![]()
П.П. Ние с тебе докато си мятаме ябълки, народът купонясва...
Един вагон мисля ще стигне.
Е......може и една малка щайга с кефнати домати
Мнемо, тоз котарунгел е разкошен.Мнемозина написа:Тези снимки синът ми ги е правил и много се зарадва на твоята критика.Fairy of the Flowers написа: Много красива снимка! Браво! Просто не мога да се сдържа и да не го напиша, въпреки че още не съм си изпила кафето след заредилите се няколко нощи купони
Ми едно усешане за топлота, спокойствие и уют, за топъл дом навява това коте на фона на мъгливото прекрасно нежно пастелно пейзажче отзад!
Изобщо децата по-добре се справят със снимането у дома, сигурно защото не им треперят ръцете.Аз фокусирам малко така:
![]()
Влюбена съм!
Тези кръгови шарки по тумбака му са ми едни от любимите за котка.
Много ги харесвам и в сив вариант.
А твоя го искам за зет!!
Мойта чума и тя е рижа
Да, хубавичък се получи.esti написа: Мнемо, тоз котарунгел е разкошен.
Влюбена съм!
А твоя го искам за зет!!
Мойта чума и тя е рижа
Обаче за зет не знам дали ще стане, понеже съм на кръстопът - дали да го кастрирам или не.
Много ми бягат котараците през пролетта като се разгонят женските. И се чудя дали да му го причиня това и да си го запазя, или... просто не знам.
Освен да ми пратиш снахата тук, та белким се заседи. Пък и нали на мъжка територия трябвало да са.
Panta rhei...
Ми ако вече има необходимата възраст и зрелост, може и да го кастрираш.Мнемозина написа:Да, хубавичък се получи.esti написа: Мнемо, тоз котарунгел е разкошен.
Влюбена съм!
А твоя го искам за зет!!
Мойта чума и тя е рижа![]()
Обаче за зет не знам дали ще стане, понеже съм на кръстопът - дали да го кастрирам или не.
Много ми бягат котараците през пролетта като се разгонят женските. И се чудя дали да му го причиня това и да си го запазя, или... просто не знам.
Освен да ми пратиш снахата тук, та белким се заседи. Пък и нали на мъжка територия трябвало да са.
ЗА и Против винаги има в изобилие, затова решението и мъката по взимането му си остават за теб:lol:
Когато ние вдигахме сватба (първия брак на мойта чума), казаха, че трябва да е на наш терен - зетя дойде на гости за няколко дни.
И имаше резултат да ти кажа.....дори цели 3 резултата имаше
Сопа и аз имам, ако трябва. Обаче баш аз да се възмущавам не върви.esti написа:Така е, това и аз не го направих - не се запознах с никой от вас тази година.4avdar4e написа:Аз пък мога само да кажа какво НЕ направих тази година: не се запознах с теб, Ести, и с теб, Мнемо. Вие останахте май почти единствените ДЪРТИклубари, дето не са ми видели окръглената и налендзена физиомутра:shy:
А толкова много планове кроях за идване в Сф - за лятото, за есента......и все закона на Мърфи безапелационно ми показваше една известна пръстова конфигурация.
За следващата година пак имам планове, но бързам да замълча, щото Мъжжжж ще ме погне със сопата вече:lol:
Абе живот и здраве......
Тая тема за лични или клубни равносметки е?
Мойта лична е следната:
Каквото трябваше да направя и можех да направя, го свърших. Даже и някои неща отгоре.
Каквото знаех, че няма да мога да свърша, хич и не опитах даже, за да не се ядосвам после.
Остана за догодина.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ами давай, определи категориите - "Най - бъбрив", "Най - свенлив"....esti написа:Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Как иначе да стане тая работа?:winkw::-)
Да го карам?БоЕВ написа:
Готин котарак и готини снимки!
Караи хлапето да снима повече, вного е добър.
Ела ми кажи как да го спра!
Ходи като някакъв папарак и почивка има единствено като се изтощят батериите!
Смятам да си ушия фередже вече, защото не мога да си гледам физиономията!
И понеже само котката не протестира срещу това да я снимат непрекъснато...
Panta rhei...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Хей, много ми стана приятно. И на мен ми харесва да виждам света през обектива на дъщеря ми. Различен. Много уцелват хлапетата. Страшни са.Мнемозина написа:Тези снимки синът ми ги е правил и много се зарадва на твоята критика.Fairy of the Flowers написа: Много красива снимка! Браво! Просто не мога да се сдържа и да не го напиша, въпреки че още не съм си изпила кафето след заредилите се няколко нощи купони
Изобщо децата по-добре се справят със снимането у дома, сигурно защото не им треперят ръцете.Аз фокусирам малко така:
![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ай, че сладък този.....Мнемозина написа:
Същият кат моя, ама твоят има бели петна:blink::shocked: Инак как си мязат само.....шъ каже човек, че са от една порода......
Моят космьо много ми липсваше през 4-те дни, в които ни нямаше:(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз нали се канех твоя да го крада... Ето, значи, само съм го боядисала тук-там, за да мога да пусна снимките без да си го познаеш.frisky lioness написа:Ай, че сладък този.....Мнемозина написа:
Същият кат моя, ама твоят има бели петна:blink::shocked: Инак как си мязат само.....шъ каже човек, че са от една порода......
Моят космьо много ми липсваше през 4-те дни, в които ни нямаше:(
Можеш да си сигурна, че и вие сте му липсвали, обаче не ви казва, защото е деликатен.
Panta rhei...
Супер. Ами да сме единствени е така готинко. Инак - некви шаблонни класации, традиционни въпросчета, анкетки...esti написа:Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Другите да го д...
И к'во ся...шЪ го направим ли?esti написа:Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Аз заякнаХ..в доста отношения.

Ми няма сми да го прайм, щото класацията е ясна - ние всички във всичко хубаво сме "най".Йон написа:И к'во ся...шЪ го направим ли?esti написа:Останахме май единствените, които не направихме нещо много обичайно и традиционно за това време на годината - равносметка за отминаващата година и няква класацийка за по - най нещо си на годината.
Аз заякнаХ..в доста отношения.
Велики сме!
А ти кАжи поне някой от отношенията в които си заякнал де -
умствено, психически, физически...органически.. Как?
Странно защо спря само до горната част на тялото..esti написа:и кой е с най-големи очи?МЪЖжжж написа:Кой е с най големи очила!
кой е с най-големи уши?
ръце?
зъби?
Еееее, все на приказки те избива бе Слънчо
Няма лошо де, но на мен ще ми е най-интересна оная част, в която ще стане ясно, кой, кого ще изпапка:winkw:
Ми за ноктите на краката ли да питам?:blum:МЪЖжжж написа:Странно защо спря само до горната част на тялото..esti написа:и кой е с най-големи очи?МЪЖжжж написа:Кой е с най големи очила!
кой е с най-големи уши?
ръце?
зъби?
Еееее, все на приказки те избива бе Слънчо
Няма лошо де, но на мен ще ми е най-интересна оная част, в която ще стане ясно, кой, кого ще изпапка:winkw:
![]()