Краднато (естествено) от друг форум

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Краднато (естествено) от друг форум

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
НАЙ-ДОБЪР ПОСТ - ами напоследак този на Бийд за чувството за хумор "липсата на чувство за хумор често превръща притежателите си в пумпали, които се въртят около собствената си ос с все по-голяма скорост и зашеметени от това движение не виждат отчетливо околните"
[/quote]

това ме ласкае. много. :grin:

п.п. мернах неква заплаха, че на всички ни шибваш по една глава... лапсус е некакъв предполагам.
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
[unknown] написа:
БоЕВ написа:
ФОРУМ-ПОБОЙНИК - Боев
А стига бе - тва верно ли го мислите всички!?:shocked:
Не. Аз мисля, че е Грийн. Я го виж- всички иска да ги дави :grin:
Нещо като воден побойник.:grin:
С опит[гледам много лошо]! Mакар и с променлив успех. Имам един братовчед, който е от типа "българин". Много здраво говедо, огромен, егати звяра, егати чудото. Та и той така, като вас тука, ме дразни кажи речи цял месец на морето. Яде ми салатата, пие ми бирата, на волейбол ме бие, "кестен" ми вика, такива неща, които се измиват само с кръв или с вида на мускулите на опонента. И един ден малоумната ми кръв и плът(на около 10- 20%, щото амнайсти братовчед се пада) ми предлага да сме вадели мидиии. И отиваме да плуваме, риш, в заливче едно "Делфина" до Созопол. Аз, един френд- плувец и братчеда. Братчеда го предложи тва място- елате- вика - ще ви водя да се гмуркаме. Страшно място, не го знаете, ще извадим миди, ще скачаме от скалите, хем и здрав плаж ще си направиме.
Са, аз, не знам дали съм ви казвал ама тва Ян Торп, Майкъл Фелпс, Мат Бионди, Джони Вайсмюлер, аз съм ги учил тия хора да плуват е от такива. Та си викам, ела ми маймуно, ела ми само ти на мене във водата и ще видиш волейбол. Гледам че и авречето, плувчето, и то потрива ръце, и той бая му беше насъбрал... Един път се спогледахме само и се разбрахме! В тая вода ще влеземе тримата, ама ще излезем двама, третия ще го влачим. Просто си го представях. Сърдечен масаж със скок. Тряс! Ох на батко(аз съм му батко на брадчеда) Само едно не можех да разбера. Защо тва момче ще ни води да далдисваме, при положение че поне дест пъти по различни поводи съм му обяснявал в най- малки подробности как и какво ще му се случи само да го набарам във водата. Моя приятел също му каза в прав текст, аз вика и ти на дълбокото ще изглеждаме като един жив и един удавен. Ама, кво да правиш, акъл ли е или мускули... Викам- край! Тоя и двата си грама мозък е обърнал в бицепс, тва е обяснението, друго няма. Ама щом си го е надробил, ще сърба.
Скача, начи, той във водата и пляскоти някак нататъка. Пък ние двамата поседяхме, поседяхме, че да влезе навътре, да не е на плиткото и да се усети. Изчакахме го да се дислоцира в средата на заливчето. Ей го седи с мъка и гледа дали идваме. Идваме, идваме. Плонж двамата и бесен кроул до него. Скачам директно като лъв отгоре, викам сега го натискам да потъне, после на конче на гърба му, после го завъртам, бе много добре го бях измислил, цяла сутрин си го представях в детайли какво ще направя. Та скачам аз и попадам на бетон. ?!?! Стена. Камък. Не разбирам още какво става щото вода в очите, малко съм шашарде, но все пак хладнокръвието ми надделява дотолкова че да загрея, че рамото ми е приклещено от ръчището на братчеда. Аверчето се вее като знаме закачен на другата ръка. Ръка не ами греда, егати. А грозното говедо, стъпил здраво на една скала се смее като по филмите на ужасите. И като се почна... Той номер ни направил, маймуната му с маймуна, и ние се вързахме като стопроцентови риби.
От тогава много мразя вкуса на солена вода. Голяма гадост.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:Тоя и двата си грама мозък е обърнал в бицепс, тва е обяснението, друго няма. Ама щом си го е надробил, ще сърба.

:grin:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
annonymus

Мнение от annonymus »

Много катгории, много чудо.
Мързи ме да мисля...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
Аре ся, признай си, че се опитваш да изместиш Щрунца от първото място в категория "ЗЛАТНО ПЕРО" :blum:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

[unknown] написа:
Green Light написа:
Аре ся, признай си, че се опитваш да изместиш Щрунца от първото място в категория "ЗЛАТНО ПЕРО" :blum:
двамата просто не пишат едновременно, не е ли ясно?!

споменах ли, че така се очаква и от представителите на зодия "близнаци" - форумстване по стъпаловиден график
аз поотморих година и половина
Рем - за по-кратко се съвзе :blum:
очакваме Ния
то бива отпуска, ама...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Най-сетне! Първи април!

Откога е първи април, а нищо специално не сте свършили по този повод! :mad:

Предлагам модификация на форумна игра, щото друго не ми роди кратуната. Може да ви се види в стил а`ла Незнайни :lol:, но...

та

на кои литературни герои ви приличат или напомнят пишещите тук

аз започвам с БоЕВ - Да снимам или да не снимам - туй е въпросът!
Хамлет
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

holi_day написа:
Хамлет
дарки винаги ми е напомняла с нещо скарлет о'хара
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

bead_ написа:
не, не е точно. по-точно би било ФОРУМ-БОЕЦ - Боев
Боец казваш - така ми викаха през първите месеци в казармата.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Имам един братовчед, който е от типа "българин". Много здраво говедо, огромен, егати звяра, егати чудото.
Баси и братовчеда!:lol:

Изображение

:grin:
Аватар
Глас в пустиня

holi_day написа:Най-сетне! Първи април!

Откога е първи април, а нищо специално не сте свършили по този повод! :mad:

Предлагам модификация на форумна игра, щото друго не ми роди кратуната. Може да ви се види в стил а`ла Незнайни :lol:, но...

та

на кои литературни герои ви приличат или напомнят пишещите тук

Хамлет
То това с чуденето си ми е от зодията.:lol:

Тюх, и в тая игра няма да мога да се включа!
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
holi_day написа:
Хамлет
:-) Това ми хареса :-)
На мен пък Рема ми прилича на герой от юношески съветски научно-фантастичен роман. Положителен герой, да уточня. Са да не се обиди някой? :shy:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:
bead_ написа:
holi_day написа:
Хамлет
:-) Това ми хареса :-)
На мен пък Рема ми прилича на герой от юношески съветски научно-фантастичен роман. Положителен герой, да уточня. Са да не се обиди някой? :shy:
за мен рем не е толкова еднозначен. има по малко от индже /старопланински легенди/, язон /от мита за златното руно/, учителя йода /междузвездни войни/и по повечко от уилям /името на розата/ и самуел хамилтън /на изток от рая/ и разбира се най-много си го представям като крал артур

виж пияндурника го виждам само и единствено като портос /тримата мускетари/

а мъжж е 50:50 федър /дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет/ и онегин /евгений онегин/, а напоследък и мъничко като йори /мечо пух/, но това е временно състояние пък и не му отива:winkw:
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Тая тема ме държа в здраво натъжение сума ти и време.

Преди всичко за мен такива "подреждания" са твърде ограничаващи и вкарват всичко в някакво русло, което аз не обичам - дори и да е като шега.
Разбира се, че при всяка сравнително постоянна група от хора всеки си обособява някакво свое поле, някаква функция, но на практика всичко е колкото закономерно, толкова и уникално.
Ей това последното е ужасно важно и винаги съм много внимателна, защото ми е трудно да определя или по-скоро да формулирам усещанията си спрямо вас.
Има хора, които се вясват рядко и пускат по една-две думи, а за мен са важни - Змея например или Шштт.
Има хора, които са страшно цветни и ценни, а се изплъзват от такива класации, къде изчезна Фриски в нея?
Всеки има своето уникално място сред останалите и това е най-важното.

Пък и моментът е много особен...
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
Преди всичко за мен такива "подреждания" са твърде ограничаващи и вкарват всичко в някакво русло..
в тоя ред на мисли - горният ми постинг е само, чисто и единствено първоаприлски. това за сведение и изпълнение на всички заинтересовани лица.
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа:
Преди всичко за мен такива "подреждания" са твърде ограничаващи и вкарват всичко в някакво русло..
в тоя ред на мисли - горният ми постинг е само, чисто и единствено първоаприлски. това за сведение и изпълнение на всички заинтересовани лица.
Да, разбира се, не съм си и помислила нещо друго.
Просто си казах своите усещания... :shy:

А ти бърже отивай да четеш Коелю. blum:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
немога сега. имам си график.
първо - в мола за новата колекция на трусарди
второ - да спасявам световния мир
и ако ми остане време след масажа - коелю:winkw:
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа:
Просто си представих как след световния мир ти остава време за масаж. :lol:

Не е лесно...
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа: за мен рем не е толкова еднозначен. има по малко от индже /старопланински легенди/, язон /от мита за златното руно/, учителя йода /междузвездни войни/и по повечко от уилям /името на розата/ и самуел хамилтън /на изток от рая/ и разбира се най-много си го представям като крал артур
:shock:

Стана бай сложничък образ, дали жив човек ще може да изнесе всички тях на гърба си?

Аз само да кажа, че към упоменатия от мен жанр имам приятно носталгично чувство, нищо еднозначно не вложих, начи...

Ъъъ, а къде на Ромул брат му, питам аз?
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
bead_ написа:
Мнемозина написа:

Не е лесно...
Ами след спасяването на световния мир, й се полага един хубав масаж, така ги виждам аз нещата...
Пък някой може да й чете през това време Коелю - ще се спести време.
Неф

Мнение от Неф »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:
bead_ написа:
Мнемозина написа:

Не е лесно...
Ами след спасяването на световния мир, й се полага един хубав масаж, така ги виждам аз нещата...
Еха, това явно ще да е Раят.
Но след спасяването на световния мир, мисля, че ще си е заслужено това място.
Де късмет всекиму :-)
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:Ами след спасяването на световния мир, й се полага един хубав масаж, така ги виждам аз нещата...
ей така от приказка на приказка и тръгват клюките.
щом ми обсъждате дневната програма ... на път съм да стана звезда.

п.п. ама по ония начин, за който пише дилов-син - като седна на елхата :winkw:
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

[unknown] написа:
Green Light написа:
Един глас от мен за Грийна в тази категория...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

pocti_bezobidna написа:
[unknown] написа:
Green Light написа:
Аз вярно, че Щрунца не съм го 'чела' много, обаче напълно отхвърлям възможността някой тук, или на много други подобни места, да е по-добър от Грийн!!!:cool:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

...а преди малко четох и други теми тук и имам още една номинация :lol:

Номинирам Нефертити за дебют за свежото включване в темата "Нц" и адекватното (социално) подпомагане на въпросната тема да улети...някъде там си! :-) ...А бе вЕрно бе, каква е тая тема?!?:shocked:

...а също и за 'смелото' участие в някои други теми в последните дни ...Браво!:good: :-) :metal:
Блажени са бедните духом
Неф

Мнение от Неф »

Sweety написа:...а преди малко четох и други теми тук и имам още една номинация :lol:

Номинирам Нефертити за дебют за свежото включване в темата "Нц" и адекватното (социално) подпомагане на въпросната тема да улети...някъде там си! :-) ...А бе вЕрно бе, каква е тая тема?!?:shocked:

...а също и за 'смелото' участие в някои други теми в последните дни ...Браво!:good: :-) :metal:
Благодаря, чувствам се поласкана.
Направо се изчервих :shy:
І

Мнение от І »

bead_ написа: а мъжж ... напоследък и мъничко като йори /мечо пух/, но това е временно състояние пък и не му отива:winkw:
Нц. :grin: Това си ми е любимия герой, заедно с прословутата му еклектична реплика "Ооооооохххх!"
Ма по-добродушно магаре от това да сте виждали?! :roll:
Неф

Мнение от Неф »

Тъй като гледам, че номинацията за ФОРУМЕН БИСЕР стои празна,
аз предлагам БОЕВ с изречението:

Ти само гледай в какви диви дебри ще улети темата само след малко!

от темата НЦ. :winkw: която верно улете у ... :lol:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:Ма по-добродушно магаре от това да сте виждали?! :roll:
ти гледай да не си изгубиш опашката някъде тия дни. че като те гледам как те е ударило пролетното времееее..... страхотия просто.
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа: ти гледай да не си изгубиш опашката някъде тия дни. че като те гледам как те е ударило пролетното времееее..... страхотия просто.
Ей. :-) За първи път от много време насам сензорите ми проработиха. Предполагам пак не в "подходящата" посока, но проработиха. :-) За мен това е пролетната новинка. :-) И странно...радвам се на себе си. :grin: Явно все пак съм още жив.

М`Клауд :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:
pocti_bezobidna написа:
[unknown] написа:
Green Light написа:
Аз вярно, че Щрунца не съм го 'чела' много, обаче напълно отхвърлям възможността някой тук, или на много други подобни места, да е по-добър от Грийн!!!:cool:
Е! Тва е безпристрастно, риш, и много точно казано мнение. Освен това, нит на Почти безобидна, нито на Суити съм дал и пет лева, честно! Хората просто разбират от истинска литература и разпознават свръхвеликия гений, като го видят. Професионалисти. Тва е.
Публикувай отговор