А някои...ви харесваме намачкани.bead_ написа: ма как ше ни мачкаш нас, бре! ние толко пари за маркова козметика, масажи и хирургия фърляме да се изгладиме......
п.п.
Махни червило и грим!
Искам да целувам теб,
не "Фармахим".
соц хайку
Красотата...с колкото и грим и силикон да я замаскираш..все се познава.bead_ написа: шоу малко респект към инвестициите, бре. в тва време на криза и други такива!!!:mad:
Знам. Искам да си щастлив, магаре такова. Всеки е длъжен да е щастлив. И глей да не оплескаш нещата.МЪЖжжж написа:Благодаря момичета!TerE написа:![]()
Сигурно и аз това движение трябва да правя... То още нищо не се е случило, но сърцето ми трепна.
Значи.."механизма" не е дал фира. Аз от това се страхувах...
п.п.
зВерче!![]()
Наистина онова за "чашата" е трябвало да чуя от теб.
Благодаря ти и те обичам!
![]()
МЪЖжжж написа:Значи.."механизма" не е дал фира. Аз от това се страхувах...![]()
МЪЖжжж написа:Благодаря момичета!TerE написа:![]()
Сигурно и аз това движение трябва да правя... То още нищо не се е случило, но сърцето ми трепна.
Значи.."механизма" не е дал фира. Аз от това се страхувах...
мъжете толкова рядко казват, че обичат. на някой не им се случва цял живот.МЪЖжжж написа: те обичам!![]()
Брей, Вие мадам, върху колко мъже имате наблюдения, че такива обобщителни заключения правите?bead_ написа:мъжете толкова рядко казват, че обичат. на някой не им се случва цял живот.МЪЖжжж написа: те обичам!![]()
и по-добре.
http://vbox7.com/play:c207ec6b
И аз съм ментално крива персона в случая с говоренето. Признавам си, понеже няма начин да се сетите сами.Remmivs написа:мъжете по принцип, изключвам моята ментално крива и объркана персона, по принцип говорят малко
което не значи, че чувстват малко
лелелеее... /бийд се оттегля с походката на подлия роби, щот нагази здраво лука, обаче тя не искаше така да се получи, честно, ама пуста уста устатаRemmivs написа:мъжете по принцип, изключвам моята ментално крива и объркана персона, по принцип говорят малко
което не значи, че чувстват малко
Green Light написа:И аз съм ментално крива персона в случая с говоренето. "
нееее, сложно е за обяснение.... друг пътМЪЖжжж написа:За красавец ли се лепна?bead_ написа:...
Понякога... "Оня" губи бая време да извае отвътре, и не му остава време да "пипне" отвън..
Конвейр...кво да правиш... Времето за производство е едно и също.Зависи къде му е била музата в тоя ден...
Питал съм Го.
Аз съм подлият Роби, бе, айде стига моля те. Няма ми крадеш песонажа. Дръж се естествено. А именно, що не се усмихнеш...bead_ написа:лелелеее... /бийд се оттегля с походката на подлия роби, щот нагази здраво лука, обаче тя не искаше така да се получи, честно, ама пуста уста устата/
10хRemmivs написа:Аз съм подлият Роби, бе, айде стига моля те. Няма ми крадеш песонажа. Дръж се естествено. А именно, що не се усмихнеш...bead_ написа:лелелеее... /бийд се оттегля с походката на подлия роби, щот нагази здраво лука, обаче тя не искаше така да се получи, честно, ама пуста уста устата/
Ето, поздравявам те с тази песен!
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=226465#226465
Мии! Ние, наша милост и аз, много обичаме всеки случай, когато можем да кажем, че сме различни и значи по- добри, макар и недооценени и значи нуждаещи се. Така че гаф няма, риш, все така да давашbead_ написа:лелелеее... /бийд се оттегля с походката на подлия роби, щот нагази здраво лука, обаче тя не искаше така да се получи, честно, ама пуста уста устатаRemmivs написа:мъжете по принцип, изключвам моята ментално крива и объркана персона, по принцип говорят малко
което не значи, че чувстват малко/