Най-хубавият подарък! :)

Все същите
І

Мнение от І »

bead_ написа: ма как ше ни мачкаш нас, бре! ние толко пари за маркова козметика, масажи и хирургия фърляме да се изгладиме......:mad:
А някои...ви харесваме намачкани. :-)
:hug: :-)

п.п.
Махни червило и грим!
Искам да целувам теб,
не "Фармахим".

:winkw: :grin:
соц хайку :winkw:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:
bead_ написа: ма как ше ни мачкаш нас, бре! ние толко пари за маркова козметика, масажи и хирургия фърляме да се изгладиме......:mad:
А някои...ви харесваме намачкани. :-)
:
шоу малко респект към инвестициите, бре. в тва време на криза и други такива!!!:mad:
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа: шоу малко респект към инвестициите, бре. в тва време на криза и други такива!!!:mad:
Красотата...с колкото и грим и силикон да я замаскираш..все се познава.
Понякога жените правите неописуемо странни опити да замаскирате нежните естествени момичета, които сте. :-)
А тя /красотата/ била в очите на гледащия.. :-)

п.п.
Вчера бързо трябваше за изляза, та не ми стигна времето да си развия тезата. :-)
Биид, не говоря за тебе, а принципно. Ти си си перфектна. Но и в теб виждам само момиченцето...с тръпките по нослето. :-)

Та...мислата ми е за онези искуствени неща, които уж правят жената по-красива.
За какво са ми силиконови цици, след като няма да мога да им се порадвам от страх да не стане беля? За какво ми е гадже с червило, когато не мога да го нацелувам по средата на купона "щото ще и изям червилото". За какво ми е ..с грим...който ще се размаже от сълзите от смях докато разказвам вицове или от целувките по малките бръчици там? За какво са ми обици, след като не мога да им "изям" ушетата, или разни други железа и стъкълца по тялото...които винаги се пречкат.
Аз съм инженерче...практик.
:-)
Виждам красотата където я има, прикрита или неприкрита. В "конструкцията", не в опаковката. Друг е въпроса, че моя вкус нито е определящ, нито правилен... ма си е мой. :-)
Та..в тоя дух въобще не мисля и да уважа инвестициите в разни такива неща, дори и в условието на криза. :-)
Ма както казва Суити...аз съм сбъркан. :rotfl24: И със сигурност е права. :lol:
Те сега сърцето ми припламна по едно нежно, срамежливо, деликатно дори на визия момиче и БЕЗ ГРАМ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ неща по себе си. :-) Но да де...аз съм от друга планета. :-) К-Пакс. :lol:
Последно промяна от І на 09.04.09, 02:13, променено общо 4 пъти.
І

Мнение от І »

п.п. Съвсем забравих... :-)
Едно от най-красивите неща са онези малки радиални бръчици около очите... образувани от чест смях.
Тях...за какво ви е да махате?!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:Те сега сърцето ми припламна по едно нежно, срамежливо, деликатно дори на визия момиче и БЕЗ ГРАМ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ неща по себе си. :-) :
наконец! три-четыри:winkw: /в духа на висоцки/
just perfect
TerE

Мнение от TerE »

МЪЖжжж написа:Те сега сърцето ми припламна .... :-) :
:pray: :lol::kiss:

п.п. :beer:
І

Мнение от І »

TerE написа: :pray:
Благодаря момичета! :-) Сигурно и аз това движение трябва да правя... То още нищо не се е случило, но сърцето ми трепна. :-) Значи.."механизма" не е дал фира. Аз от това се страхувах... :roll:

п.п.
зВерче! :-) :kiss: Наистина онова за "чашата" е трябвало да чуя от теб. :-) Благодаря ти и те обичам! :-) :hugy:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

МЪЖжжж написа:
Благодаря момичета! :-) Сигурно и аз това движение трябва да правя... То още нищо не се е случило, но сърцето ми трепна. :-) Значи.."механизма" не е дал фира. Аз от това се страхувах... :roll:

п.п.
зВерче! :-) :kiss: Наистина онова за "чашата" е трябвало да чуя от теб. :-) Благодаря ти и те обичам! :-) :hugy:
Знам. Искам да си щастлив, магаре такова. Всеки е длъжен да е щастлив. И глей да не оплескаш нещата. :cool:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

МЪЖжжж написа: То още нищо не се е случило, но сърцето ми трепна. :-)
Ооооо, това е много важно! Пожелавам ти трептене със същата честота да има и в отсрещното сърце. :-)
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

МЪЖжжж написа:Значи.."механизма" не е дал фира. Аз от това се страхувах... :roll:

:-) то това е важното! радвам се за теб!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

МЪЖжжж написа:Значи.."механизма" не е дал фира. Аз от това се страхувах... :roll:

Ти си луд, бе, как ще даде фира? :shocked:

Успех и дано си се успокоил вече, ако на туй може да му се каже успокояване. :-)
Panta rhei...
Неф

Мнение от Неф »

МЪЖжжж написа:

:hugy:
Е, видя ли сега, че всичко си ти е наред!
пък ги разправяше едни врели-некипели, че ще тръгваш по мъже.
Хайде успех и от мен! Късмет!
И повече вяра в себе си!
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа: те обичам! :-) :hugy:
мъжете толкова рядко казват, че обичат. на някой не им се случва цял живот.
и по-добре.

http://vbox7.com/play:c207ec6b
just perfect
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

bead_ написа:
МЪЖжжж написа: те обичам! :-) :hugy:
мъжете толкова рядко казват, че обичат. на някой не им се случва цял живот.
и по-добре.

http://vbox7.com/play:c207ec6b
Брей, Вие мадам, върху колко мъже имате наблюдения, че такива обобщителни заключения правите? :lol:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

[unknown] написа:Брей, Вие мадам, върху колко мъже имате наблюдения, че такива обобщителни заключения правите? :lol:
една шепа... ама и всички останали имат такъв вид:winkw:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

мъжете по принцип, изключвам моята ментално крива и объркана персона, по принцип говорят малко
което не значи, че чувстват малко
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:мъжете по принцип, изключвам моята ментално крива и объркана персона, по принцип говорят малко
И аз съм ментално крива персона в случая с говоренето. Признавам си, понеже няма начин да се сетите сами.

Замислих се, че сигурно този принцип на малкото мъжко говорене, кара изтормозените ми слушатели да правят пълен игнор на това, което им казвам. "Мъжете говорят малко, бе?! Многото им приказки са глупости!"
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:мъжете по принцип, изключвам моята ментално крива и объркана персона, по принцип говорят малко
лелелеее... /бийд се оттегля с походката на подлия роби, щот нагази здраво лука, обаче тя не искаше така да се получи, честно, ама пуста уста устата :shy:/
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:И аз съм ментално крива персона в случая с говоренето. "
:shy:уф!!... мое ли така да се изкажа аз неподготвена!! %=%+"?+:_//:
говорите, бе, говорите много и все готини лафове пускате. и изобщо няма да е същият светът без вашето говорене, и слънцето няма да грее толкова хубаво, и птичките да са така сладкогласни. да не говорим, че в тоя форум кракът нямаше да ми стъпи.
ама аз кво да праа кат в най-близкото ми обкръжение чвор до чвор, пукал до пукал. и с такова НАПЪЛНО ПОГРЕШНО впечатление съм останала от представителите на силния пол.

п.п. освен да ми стане вие най-близко обкръжение,а?:winkw:
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа:...
За красавец ли се лепна?
Понякога... "Оня" губи бая време да извае отвътре, и не му остава време да "пипне" отвън.. :shy:
Конвейр...кво да правиш... Времето за производство е едно и също. :shy: Зависи къде му е била музата в тоя ден...
Питал съм Го. :-)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:
bead_ написа:...
За красавец ли се лепна?
Понякога... "Оня" губи бая време да извае отвътре, и не му остава време да "пипне" отвън.. :shy:
Конвейр...кво да правиш... Времето за производство е едно и също. :shy: Зависи къде му е била музата в тоя ден...
Питал съм Го. :-)
нееее, сложно е за обяснение.... друг път :winkw:

всъщност за не съм Го питала, но като се гледам в огледалото - има си време за всичко!!!
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:лелелеее... /бийд се оттегля с походката на подлия роби, щот нагази здраво лука, обаче тя не искаше така да се получи, честно, ама пуста уста устата :shy:/
Аз съм подлият Роби, бе, айде стига моля те. Няма ми крадеш песонажа. Дръж се естествено. А именно, що не се усмихнеш... :-)

Ето, поздравявам те с тази песен!

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=226465#226465
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
bead_ написа:лелелеее... /бийд се оттегля с походката на подлия роби, щот нагази здраво лука, обаче тя не искаше така да се получи, честно, ама пуста уста устата :shy:/
Аз съм подлият Роби, бе, айде стига моля те. Няма ми крадеш песонажа. Дръж се естествено. А именно, що не се усмихнеш... :-)

Ето, поздравявам те с тази песен!

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=226465#226465
10х
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
лелелеее... /бийд се оттегля с походката на подлия роби, щот нагази здраво лука, обаче тя не искаше така да се получи, честно, ама пуста уста устата :shy:/
Мии! Ние, наша милост и аз, много обичаме всеки случай, когато можем да кажем, че сме различни и значи по- добри, макар и недооценени и значи нуждаещи се. Така че гаф няма, риш, все така да даваш
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Направо ме притеснихте сега!

Аз пък не мога да се сетя за ни един мълчаливец в обкръжението си. :shocked:
Иди че припознавай после света в себе си... :grin:
Panta rhei...
Публикувай отговор