Даже и да исках, нямаше да мога да ти отговоря по- добре от реалността! Част от квалификацията на Пенчо е ъъъ бомбаджия(гледах навремето някакви снимки. Прав ли съм, бе Пенчо?)Remmivs написа:Да се опитам аз да дам един пример, който може би е по-подходящ. Ти си строител, нали? Представи си, че държавата е сграда, не знам какво точно строиш, но във всеки случай ще ме разбереш. Та, строим ние сградата и трябва да положим носещата конструкция. И ни предлагат да използваме различни марки стомана, с различни характеристики и прочее. Избор. Обаче, ние сме учили съпромат и металознание, че и други разни и безобразни науки и както и да го смятаме излиза, че нито една стомана няма да удържи дори и само собствената тежест на сградата, камо ли добавено статично, че тук там и динамично натоварване при някой куейк. Какво би избрала ти? Би ли била шута на стоманата, която ти допада най-малко и би ли сложила друга, дето пак не става, ама не е онази, която те изприщва?Пенчо Заека написа:Ми гледай сега, ние живеем в страна, дето камили няма. Кофти ти е примера:rotfl24: А и впрочем, като не избереш нито едното, кво ше ядеш, а?? Ще мреш от глад ли? Или ще се самоизяждаш? Малейии тва ме сети за Сатирикон на Петроний. Ония, дето за да получат наследство, трябваше да ядат от трупа на починалия си роднина:rotfl24:
Иначе да, има хубави писания. Дори и в Конституцията ни. Но пак ще се повторя за теорията и практиката, така че няма смисъл, всъщност.
Тоест би могла да предложи коя част от тая сграда да се събори и как най- добре да стане, че да може да се изгради наново правилно