Ами, той и в момента го правиpocti_bezobidna написа: Ти ли работил без пари, щото клиента Х ти е симпатичен?
Кофти сделка.
Re: Кофти сделка.
Опитах се да видя твоята логика за такива обобщения, които според мен са пресилени.pocti_bezobidna написа:Нима очакваш да ти отговоря честно на този въпрос в интернет форум?holi_day написа:Кажи да себе си и според твоите разбирания - тогава ти тотален аутсайдер ли си или просто нямаш морал?pocti_bezobidna написа:Морал ?! В днешно време?! Среща се, ама рядко.
Нали се сещаш, че всеки, който спазва някакви неписани етични норми е тотален аутсайдер.
Морала е много разтегливо понятие. И зависи от конкретната ситуация.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
И аз не съм по обобщенията.holi_day написа:Опитах се да видя твоята логика за такива обобщения, които според мен са пресилени.pocti_bezobidna написа:Нима очакваш да ти отговоря честно на този въпрос в интернет форум?holi_day написа:Кажи да себе си и според твоите разбирания - тогава ти тотален аутсайдер ли си или просто нямаш морал?pocti_bezobidna написа:Морал ?! В днешно време?! Среща се, ама рядко.
Нали се сещаш, че всеки, който спазва някакви неписани етични норми е тотален аутсайдер.
Морала е много разтегливо понятие. И зависи от конкретната ситуация.
Вчера бях ужасно ядосана - съответно, малко по-черногледо настроена.
Човек на когото съм вярвала дълги години, възхищавала съм му се - е, оказа се,
че цената му е било доста ниска. Би трябвало на себе си да се сърдя по-скоро - явно идеализиран образ съм си създала.[/b]
Естествено, че нещата не са само черни или бели.
Мисля си, че ако се водиш предимно от моралните и еитични норми, наистина си аут.
Теорията може и да твърди друго, ама практиката това показва.
"Я памятник себе воздвиг нерукотворный.."pocti_bezobidna написа: Мисля си, че ако се водиш предимно от моралните и еитични норми, наистина си аут.
Теорията може и да твърди друго, ама практиката това показва.
Е, никой не е Пушкин, но всеки може да работи и Pro bono