Не беше ли някога Приятен ден! и Приятна вечер! или бъркам...
Аз с моята опростенческа логика си мисля, че като ми каже някой лека вечер в асансъора, то се предполага, че вероятността вечерта ми да е тежка никак не е малка
Ааа. Тая тема я мисля от много време. Взела си ми мислите.Sweety написа:лек ден! и т.н.
Аз с моята опростенческа логика си мисля, че като ми каже някой лека вечер в асансъора, то се предполага, че вероятността вечерта ми да е тежка никак не е малка
Тя твоите, ти - моитеGreen Light написа:Ааа. Тая тема я мисля от много време. Взела си ми мислите.Sweety написа:лек ден! и т.н.
Аз започнах да пожелавам "Хубав ден". Никога не казвам "Лек". Преди казвах "Приятен", но като кажа "Хубав" и имам чувството, че на отсрешния му става приятно, чува пожеланието, разбира че е хубаво. "Успех и успешен ден" също казвам.
Долу "лек"! У! Забрана!
може и без пожелание - след хубав секс се спи леко... и на душата е леко и на всичкоRemmivs написа:Лека нощ е. За да спиш леко. Прегърнат в сънищата и понесен на крилете на Морфей. За да ти е леко на душата докато странства в това, което е и което не е едновременно.
помни за след 28 години кат звъниш на терминаторите...Green Light написа:Пък аз, в къщи вдигам телефона с фирмения поздрав. Уж отдавна го преодолях това, а сега пак ме налегна. Звъни майка ми вчера ли, оня ли ден, вдигам аз и аха да кажа фирмата, и се усещам, възпирам се демек но със секунда закъснение, после се осъзнавам че отсреща е маман и от толкова информация и стрес аз измучавам. Не метафорично. Измучавам си. Муу! А майка ми, без колебание и възпитано: Извинете- вика- при всички положения е станала грешка!
точно така, и според мене може! да не е много лек, ама хубавTerE написа: то пък може денят ти да не е много лек, ама да е хубав, а?... или не може..бе, може и да може...
пък мойта работа понеже с говорене по телефон повечко е свързана, отначало - дочуване, та дочуване... ее... в магазина почнах дочуване да им казвам на продавачките по инерция.. :?и вече никви такива - дочуване, довиждане.. пълно объркване настава, значи...
та... Хубав ден!
..ами, да! Аз едно време секса ми беше като приспивателно:winkw:ELBI написа:може и без пожелание - след хубав секс се спи леко... и на душата е леко и на всичкоRemmivs написа:Лека нощ е. За да спиш леко. Прегърнат в сънищата и понесен на крилете на Морфей. За да ти е леко на душата докато странства в това, което е и което не е едновременно.
Green Light написа:Пък аз, в къщи вдигам телефона с фирмения поздрав. Уж отдавна го преодолях това, а сега пажк ме налегна. Звъни майка ми вчера ли, оня ли ден, вдигам аз и аха да кажа фирмата, и се усещам, възпирам се демек но със секунда закъснение, после се осъзнавам че отсреща е маман и от толкова информация и стрес аз измучавам. Не метафорично. Измучавам си. Муу! А майка ми, без колебание и възпитано: Извинете- вика- при всички положения е станала грешка!
Това на таксиджиите не беше ли "лека, доходна и безаварийна"?Sweety написа:
значи казвате "хубав ден" и "хубава вечер" по-добре звучи от "приятен"?
А за това "лек" какво? не мислите ли , че трябва нещо да се направи? Ама след като вече и таксиджийте сутрин пожелават "Лек ден" е безнадеждно, който и да е, да се опитава да направи нещо:( край! придобило е гражданственост
jazz написа:щото може и да се нахакаме здраво и .....
мислиш, че Мууу ще претърпи неразбираема промяна?Green Light написа:Имам тежкия презантиман, че тогава въпроса ще е, не какво ще кажат, а на какъв език ще отговорят мойте ТерминаториELBI написа:
помни за след 28 години кат звъниш на терминаторите...
само не споделяй, че сега приспивателното ти е като секса...Sweety написа:..ами, да! Аз едно време секса ми беше като приспивателно:winkw:ELBI написа:може и без пожелание - след хубав секс се спи леко... и на душата е леко и на всичкоRemmivs написа:Лека нощ е. За да спиш леко. Прегърнат в сънищата и понесен на крилете на Морфей. За да ти е леко на душата докато странства в това, което е и което не е едновременно.
аз говоря за мъже, все пак... жената може да си говори, да гледа телевизор или всичко друго по желание.Remmivs написа:мхмELBI написа:може и без пожелание - след хубав секс се спи леко... и на душата е леко и на всичко
не беше ли гушкане и приказване следващата фаза
...
зависи какво пожелавашSweety написа:лек ден! и т.н.
за жените не знам, ама се сещам за вица:Remmivs написа:мхмELBI написа:може и без пожелание - след хубав секс се спи леко... и на душата е леко и на всичко
не беше ли гушкане и приказване следващата фаза
нали знаеш какво правят жените след секс?
Защо казваме - тежко ми е/леко ми е на душата?Sweety написа:лек ден! и т.н.