ОХо! Навих се! Ще намерим преводачи доброволци!Remmivs написа:Дали са софизми или пък ти се оправдаваш с тях....pocti_bezobidna написа:О, айде стига софизми.
Не те карам насила. Предложих ти живот без кинти, ти се дърпаш
Ти го искаш за целия свят, ама да си питал света дали го иска случайно?
Както и да е. Разбрах те, няма да ми отвориш очите за достойните люде, чиято кауза си решила да подкрепиш. И си права, всъщност. По два пункта - първо, това е суверено право - тайната на вота и, второ, защо да ми отваряш очите и без това съм един загубеняк и ментално изкривен идеалист.
Знаеш ли, това е една добра идея. Можем да попитаме света какво предпочита. Искаш ли? Ще спретнем сайт и ще сложим двете неща и по един бутон за гласуване. Ще започнем на български, руски и английски (ако знаеш друг език също, но аз не знам). И ще го направим така, че всеки, който иска да може да преведе посланията - свободен сайт като свободен софтуер и свобода на словото.Моето послание е по-горе. Твоето какво ще е?
Чакай сега - твоето послание е по-горе - пожелавам си и т.н.н и т.н.н и т.н.? Да?
Значи аз трябва нещо опозиционно да спретна, нали?
Предлагам да ги съкратим максимум до три реда - не забравяй, че света е мързелив и не му се чете особено.
Ще стане интересен експеримент, околните могат да поматас с популяризиране на сайта.
Ей, може да стане много интересно!