Край на
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Край на
..... голите пъпчета
Юро, ти си:-) Нали не обичаше дънки с ниски талии?:winkw:
На мен ми харесваха:( Аз пък мойте ще си ги нося и това лято, нъц[/i]

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Край на
А пък ще са плътно прилепналите ... Трябва да се обадя на бившата какви модни тенденции ще бъдат, че да съм в час за подобни дискусииfrisky lioness написа:..... голите пъпчета
- Stranniche
- Обратна връзка:
УРААААА!!!!frisky lioness написа:..... голите пъпчета
[/i]
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що бе?Stranniche написа:УРААААА!!!!frisky lioness написа:..... голите пъпчета
[/i]Крайно време беше!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърлаLenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)

frisky lioness написа:Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърлаLenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)или пък ......без гащи, кат някои от тук присъстващите....те си знаят
:lol::lol::winkw:
именно, и аз пробвах не е гот не знам на таз младеж не и ли е неудобно еййййй
Брей! Аз си викам замислили са се момичетата за младите и за яйчниците им, а то.... И освен това, кви плитки гащи като клекнеш?:shocked::blum:frisky lioness написа:Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърлаLenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)или пък ......без гащи, кат някои от тук присъстващите....те си знаят
Кои ма, кои са теа дет си знаятfrisky lioness написа:Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърлаLenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)или пък ......без гащи, кат някои от тук присъстващите....те си знаят
А за плитките дънки, мога да кажа, че отпред погледнато стоят страхотно, но отзад не на всеки ходят и дори, като че ли визуално правят дупетата по-големички и виснали,отколкото са....че май и бричове, като екстра добавят. На страничните паласки, които щедро се разкриват при плитките дънки, особено съчетани с ултра къси блузки, няма да се спирам, щото там не е от дънките.
Моето дупе, както и да го натъкмя се е готино
- Dark Angel
ще са модерни и 2-та вариантаfrisky lioness написа:..... голите пъпчета
ниската талия на мен много ми се свлича, щото не ми е достатъчно закръглен задника
но ме кефи как седи.
а и под елхата дядо Коледа беше оставил едни панталони с ниска талия плюс риза за Мао-исти.
Абсолютноооesti написа:Кои ма, кои са теа дет си знаятfrisky lioness написа:Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърлаLenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)или пък ......без гащи, кат някои от тук присъстващите....те си знаят
А за плитките дънки, мога да кажа, че отпред погледнато стоят страхотно, но отзад не на всеки ходят и дори, като че ли визуално правят дупетата по-големички и виснали,отколкото са....че май и бричове, като екстра добавят. На страничните паласки, които щедро се разкриват при плитките дънки, особено съчетани с ултра къси блузки, няма да се спирам, щото там не е от дънките.С дълбоките оптичната измама е с обратен знак - правят д-то по-хубаво. Това са само наблюдения мои някакви на чужди женски форми.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аааа има плитки гащи, по-плитки от панталоните, или пък по-малко се навеждашRemmivs написа:Брей! Аз си викам замислили са се момичетата за младите и за яйчниците им, а то.... И освен това, кви плитки гащи като клекнеш?:shocked::blum:frisky lioness написа:Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърлаLenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)или пък ......без гащи, кат някои от тук присъстващите....те си знаят
Ти обаче като един момичешки татко, как си притеснен:winkw::winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абсолютно си права в описанието си на плитките дънки, или по-точно на по-голамата част от притежателките им. Бяха се нароили едни ми ти форми, дето щедро преливаха от всекъде:shocked::blink::lol::lol::lol: Това за мен са момиченца и понякога лели, които или изобщо нямат огледала, или огледалата са им съвсеееем малки и само за от кръста нагореesti написа:
А за плитките дънки, мога да кажа, че отпред погледнато стоят страхотно, но отзад не на всеки ходят и дори, като че ли визуално правят дупетата по-големички и виснали,отколкото са....че май и бричове, като екстра добавят. На страничните паласки, които щедро се разкриват при плитките дънки, особено съчетани с ултра къси блузки, няма да се спирам, щото там не е от дънките.С дълбоките оптичната измама е с обратен знак - правят д-то по-хубаво. Това са само наблюдения мои някакви на чужди женски форми.

-
Дарк
тц, тц, тц....са на огледала ли ще се обиждамеfrisky lioness написа: Това за мен са момиченца и понякога лели, които или изобщо нямат огледала, или огледалата са им съвсеееем малки и само за от кръста нагоре
огледалце, огледалце....
ех, требе да купим едно огледалце да го качнем на стената, не мож явно само муцунитге да си гледаме
създаваме естетически дискомфорт у людето
Три пъти Ура!frisky lioness написа:..... голите пъпчета
Аман от тия плитки дънки ... и в момента кръстчето ми е голо и си ги подръпвам ...
Искам един Ливайс, цвят индиго, леко клош и леко протрит.
Скоро ще заръчвам още мото-неща от САЩ и човека там ми е дал два линка, да си избера и едни дънки, да уплътни кутията с частите.
Още се чудя дали така да си поръчам, без да ги пробвам.
На единия линк са дадени и степените на плиткост.
Ето, впрочем, на вашто внимание линковете ... за дупета всякакви.
http://www4.jcpenney.com/jcp/categoryal ... mCatID=597
http://macys.com

- Stranniche
- Обратна връзка:
Като клекнеш и целия прахоляк ти влиза в ...Remmivs написа:Брей! Аз си викам замислили са се момичетата за младите и за яйчниците им, а то.... И освен това, кви плитки гащи като клекнеш?:shocked::blum:frisky lioness написа:Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърлаLenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)или пък ......без гащи, кат някои от тук присъстващите....те си знаят
Баси! Колко им е евтино на хамериканците, че и за нашия джиб е евтино. Тука едни дънки Левис струват майка си и баща си, а там 30 долАра.woman eur написа:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ей туй на си харесах! Браво, Юро!woman eur написа:Три пъти Ура!frisky lioness написа:..... голите пъпчета
На мен ми харесваха:( Аз пък мойте ще си ги нося и това лято, нъц[/i]![]()
Аман от тия плитки дънки ... и в момента кръстчето ми е голо и си ги подръпвам ...![]()
Искам един Ливайс, цвят индиго, леко клош и леко протрит.![]()
Скоро ще заръчвам още мото-неща от САЩ и човека там ми е дал два линка, да си избера и едни дънки, да уплътни кутията с частите.
Още се чудя дали така да си поръчам, без да ги пробвам.
На единия линк са дадени и степените на плиткост.![]()
И на мен ниските талии ми пречеха нещо:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Dark Angel
мноу се нервирам от цените на моментиvyara написа: Баси! Колко им е евтино на хамериканците, че и за нашия джиб е евтино. Тука едни дънки Левис струват майка си и баща си, а там 30 долАра.
в Европата си купих намален Левис за 25 евро. Дрг е въпроса, че паднах с едно колело дето ми беше малко мънинко и го разпорих на едното коляно
тук такива фили няма, модели дето Левис са забравили че са ги шили си се продават на 150 лева и това си е
Мойта бивша шефкиня (много изискана дама) ходеше на разходка до Виена, когато са разпродажбите. Казваше, че никога няма да си купи нищо от скъпарските магазини по "Витоша", щото тук дрехите нямали нищо общо с истинатаDark написа: в Европата си купих намален Левис за 25 евро. Дрг е въпроса, че паднах с едно колело дето ми беше малко мънинко и го разпорих на едното коляно
тук такива фили няма, модели дето Левис са забравили че са ги шили си се продават на 150 лева и това си е
Е, ха добрутро
Кажи-речи целият свят работи за УСА най-вече. Какво чудно има в цените им.
- Piqndurnik
Re: Е, ха добрутро
Не е това. И в USA търговеца си е търговец и гледа да максимизира печалбата. У нас е по-скоро изключение: поради наличието на всякакви стоки(в повечето случаи ментета) на ниски цени човек някак се примирява че за нещо марково трябва да се ръсне.Remmivs написа:Кажи-речи целият свят работи за УСА най-вече. Какво чудно има в цените им.
Наздраве 
Няма вече ниски талии, провиращи се над тях 'деколтета' на първобитни метателни оръдия(прашки), няма вече поклащащи се любовни дръжки, няма лИбоф, няма нищо...frisky lioness написа:..... голите пъпчета
Вече колежките ми ще идват вместо на 1/4 облекло...с 1/2..

Re: Е, ха добрутро
Бе стига бе.Piqndurnik написа:Не е това. И в USA търговеца си е търговец и гледа да максимизира печалбата. У нас е по-скоро изключение: поради наличието на всякакви стоки(в повечето случаи ментета) на ниски цени човек някак се примирява че за нещо марково трябва да се ръсне.Remmivs написа:Кажи-речи целият свят работи за УСА най-вече. Какво чудно има в цените им.
- Dark Angel
да са живи и здрави баща ми и сестра - иначе нивга нямаше да облека костумчета на Max-Mara, C'oma и др.подобни за по 30-40 кинта и ризи за по 10 както и какви ли не неща.4avdar4e написа: Мойта бивша шефкиня (много изискана дама) ходеше на разходка до Виена, когато са разпродажбите. Казваше, че никога няма да си купи нищо от скъпарските магазини по "Витоша", щото тук дрехите нямали нищо общо с истинатаЕдно - не се знае в кой точно цех са шити, второ - цените са в пъти по-високи.
е, сестрица отива и взима каквото има - не винаги съм очарована от нещото но в крайна сметка качеството си е качество и си е друго, така де, правя добро впечатление
..което ми напомня, моето първо посещение на Мол ъф София, преди около 2 седмици, което направо ме шашардиса.4avdar4e написа: Мойта бивша шефкиня (много изискана дама) ходеше на разходка до Виена, когато са разпродажбите. Казваше, че никога няма да си купи нищо от скъпарските магазини по "Витоша", щото тук дрехите нямали нищо общо с истинатаЕдно - не се знае в кой точно цех са шити, второ - цените са в пъти по-високи.
Хубаво - марки, цени...ОК.
Навит съм да платя яко за нещо качествено и марково, но уви...положението не предразполагаше особено към такива покупки.
Разбира се, в магазин с такива размери...все ще уцели човек нещо - успях да се обзаведа, ама впечатлението което остави тая стока в мен..беше покъртително.
Пуловери, които бяха смачкани на баница(ама не щото са такъв модел, а щото са лесно мачкаеми и неизгладени) върху манекените, разни дрешки за по 100ина лв.(фланелки, пуловери, панталони), които бяха от ..материи, които и на Илиянци сигурно не се осмеляват да продават, съшити, оплетени..нескопосано, ама нЕма накъде с марки БОС, Бенетон, Том Тейлър - направо ми събраха оченцата.
Връх беше посещението в един от 'марковите' магазини хоствани там, където положението беше комично - дрешките наметкани на масички и народа си ...рови - баси битака!
Иначе..приятна сграда.

We share the same taste ...
Я да те видя какво още си харесА
Re: Гледах, гледах
Ми нали...темата е за края на голите пъпчета.. Вече само "отзад"Remmivs написа:не видях гол пъп. Дай анфас бе, момък.
Мда. Разбрах. Медицинска ще е годината явно. За изправяне на гръбнаците....МЪЖжжж написа:Ми нали...темата е за края на голите пъпчета.. Вече само "отзад"![]()
Кой квото ще да разбира...
![]()
Post Scriptum

Абе, не стига че са 150 кинта или колкото са там ... ами и някви цветове - сиво, примерно ... Скоро минавах покрай магазина на Ливайс на Витошка и погледнах витрината ...Dark написа:тук такива фили няма, модели дето Левис са забравили че са ги шили си се продават на 150 лева и това си е
Ич не съм влизала и няма да вляза.
В кой да е магазин на Витошка, дето митничарите си перат мангизите.
Аре, нема нужда ...
Пенчо, нищо не видим на картинката

Честито, Рем!Remmivs написа: ..
За сидито. Хубаво е да разпечатваш новичко сиди и да го зареждаш ... Мирише особено ...
И очакването
Аз па съм на един британски фолк, малко криминале го имам, ама .. иначе много вАжи