Край на

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Край на

Мнение от frisky lioness »

..... голите пъпчета

Юро, ти си:-) Нали не обичаше дънки с ниски талии?:winkw:

На мен ми харесваха:( Аз пък мойте ще си ги нося и това лято, нъц[/i]
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

е да ама се завръщат късите поличкиииииии :cool:
Аватар
ELBI

Re: Край на

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:..... голите пъпчета

А пък ще са плътно прилепналите ... Трябва да се обадя на бившата какви модни тенденции ще бъдат, че да съм в час за подобни дискусии :cool:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

[/i]
УРААААА!!!! :yahoo: Крайно време беше!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Stranniche написа:

[/i]
УРААААА!!!! :yahoo: Крайно време беше!
Що бе?
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Lenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)
Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърла:grin: или пък ......без гащи, кат някои от тук присъстващите....те си знаят:grin::lol::lol::winkw:
Изображение

Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

frisky lioness написа:
Lenny написа:И аз не ги харесвах - радвам се че вече ще си намирам по-лесно дънки!:-)
Даааа, не бяха некъф връх в удобството. Покрай тях требеше да си купувам и специални плитки гащи, за да не ми се подават прашките кат на някоя гърла:grin: или пък ......без гащи, кат някои от тук присъстващите....те си знаят:grin::lol::lol::winkw:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
именно, и аз пробвах не е гот не знам на таз младеж не и ли е неудобно еййййй :grin::grin::grin::blum::blum::blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:
Брей! Аз си викам замислили са се момичетата за младите и за яйчниците им, а то.... И освен това, кви плитки гащи като клекнеш?:shocked::blum:
esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа:
Кои ма, кои са теа дет си знаят :blum:

А за плитките дънки, мога да кажа, че отпред погледнато стоят страхотно, но отзад не на всеки ходят и дори, като че ли визуално правят дупетата по-големички и виснали,отколкото са....че май и бричове, като екстра добавят. На страничните паласки, които щедро се разкриват при плитките дънки, особено съчетани с ултра къси блузки, няма да се спирам, щото там не е от дънките.:lol: С дълбоките оптичната измама е с обратен знак - правят д-то по-хубаво. Това са само наблюдения мои някакви на чужди женски форми.
Моето дупе, както и да го натъкмя се е готино :cool:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ще са модерни и 2-та варианта :-)

ниската талия на мен много ми се свлича, щото не ми е достатъчно закръглен задника
но ме кефи как седи.
а и под елхата дядо Коледа беше оставил едни панталони с ниска талия плюс риза за Мао-исти.
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

esti написа:
frisky lioness написа:
Кои ма, кои са теа дет си знаят :blum:

А за плитките дънки, мога да кажа, че отпред погледнато стоят страхотно, но отзад не на всеки ходят и дори, като че ли визуално правят дупетата по-големички и виснали,отколкото са....че май и бричове, като екстра добавят. На страничните паласки, които щедро се разкриват при плитките дънки, особено съчетани с ултра къси блузки, няма да се спирам, щото там не е от дънките.:lol: С дълбоките оптичната измама е с обратен знак - правят д-то по-хубаво. Това са само наблюдения мои някакви на чужди женски форми.
Абсолютнооо :-):lol::-):lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
frisky lioness написа:
Брей! Аз си викам замислили са се момичетата за младите и за яйчниците им, а то.... И освен това, кви плитки гащи като клекнеш?:shocked::blum:
Аааа има плитки гащи, по-плитки от панталоните, или пък по-малко се навеждаш:grin:

Ти обаче като един момичешки татко, как си притеснен:winkw::winkw:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:
Абсолютно си права в описанието си на плитките дънки, или по-точно на по-голамата част от притежателките им. Бяха се нароили едни ми ти форми, дето щедро преливаха от всекъде:shocked::blink::lol::lol::lol: Това за мен са момиченца и понякога лели, които или изобщо нямат огледала, или огледалата са им съвсеееем малки и само за от кръста нагоре:grin:
Изображение

Дарк

Мнение от Дарк »

frisky lioness написа: Това за мен са момиченца и понякога лели, които или изобщо нямат огледала, или огледалата са им съвсеееем малки и само за от кръста нагоре:grin:
тц, тц, тц....са на огледала ли ще се обиждаме :rotfl24:

огледалце, огледалце....

ех, требе да купим едно огледалце да го качнем на стената, не мож явно само муцунитге да си гледаме
създаваме естетически дискомфорт у людето :rotfl24:
Аватар
woman eur

Мнение от woman eur »

Три пъти Ура! :grin:

Аман от тия плитки дънки ... и в момента кръстчето ми е голо и си ги подръпвам ... :grin:

Искам един Ливайс, цвят индиго, леко клош и леко протрит. :-)

Скоро ще заръчвам още мото-неща от САЩ и човека там ми е дал два линка, да си избера и едни дънки, да уплътни кутията с частите.
Още се чудя дали така да си поръчам, без да ги пробвам.
На единия линк са дадени и степените на плиткост. :-)

Ето, впрочем, на вашто внимание линковете ... за дупета всякакви.

http://www4.jcpenney.com/jcp/categoryal ... mCatID=597

http://macys.com
Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:
frisky lioness написа:
Като клекнеш и целия прахоляк ти влиза в ... :shy:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

woman eur написа:

Баси! Колко им е евтино на хамериканците, че и за нашия джиб е евтино. Тука едни дънки Левис струват майка си и баща си, а там 30 долАра.
:mad:
Изображение
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

woman eur написа:

Три пъти Ура! :grin:

Аман от тия плитки дънки ... и в момента кръстчето ми е голо и си ги подръпвам ... :grin:

Искам един Ливайс, цвят индиго, леко клош и леко протрит. :-)

Скоро ще заръчвам още мото-неща от САЩ и човека там ми е дал два линка, да си избера и едни дънки, да уплътни кутията с частите.
Още се чудя дали така да си поръчам, без да ги пробвам.
На единия линк са дадени и степените на плиткост. :-)

Ей туй на си харесах! Браво, Юро!

И на мен ниските талии ми пречеха нещо:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Баси! Колко им е евтино на хамериканците, че и за нашия джиб е евтино. Тука едни дънки Левис струват майка си и баща си, а там 30 долАра.
:mad:
мноу се нервирам от цените на моменти :evil:

в Европата си купих намален Левис за 25 евро. Дрг е въпроса, че паднах с едно колело дето ми беше малко мънинко и го разпорих на едното коляно

тук такива фили няма, модели дето Левис са забравили че са ги шили си се продават на 150 лева и това си е
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа: в Европата си купих намален Левис за 25 евро. Дрг е въпроса, че паднах с едно колело дето ми беше малко мънинко и го разпорих на едното коляно

тук такива фили няма, модели дето Левис са забравили че са ги шили си се продават на 150 лева и това си е
Мойта бивша шефкиня (много изискана дама) ходеше на разходка до Виена, когато са разпродажбите. Казваше, че никога няма да си купи нищо от скъпарските магазини по "Витоша", щото тук дрехите нямали нищо общо с истината :( Едно - не се знае в кой точно цех са шити, второ - цените са в пъти по-високи.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Е, ха добрутро

Мнение от Remmivs »

Кажи-речи целият свят работи за УСА най-вече. Какво чудно има в цените им.
Аватар
Piqndurnik

Re: Е, ха добрутро

Мнение от Piqndurnik »

Remmivs написа:Кажи-речи целият свят работи за УСА най-вече. Какво чудно има в цените им.
Не е това. И в USA търговеца си е търговец и гледа да максимизира печалбата. У нас е по-скоро изключение: поради наличието на всякакви стоки(в повечето случаи ментета) на ниски цени човек някак се примирява че за нещо марково трябва да се ръсне.
Наздраве :cool:
Аватар
Йон

Мнение от Йон »

Няма вече ниски талии, провиращи се над тях 'деколтета' на първобитни метателни оръдия(прашки), няма вече поклащащи се любовни дръжки, няма лИбоф, няма нищо...:blink:

Вече колежките ми ще идват вместо на 1/4 облекло...с 1/2..:roll:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: Е, ха добрутро

Мнение от Remmivs »

Piqndurnik написа:
Remmivs написа:Кажи-речи целият свят работи за УСА най-вече. Какво чудно има в цените им.
Не е това. И в USA търговеца си е търговец и гледа да максимизира печалбата. У нас е по-скоро изключение: поради наличието на всякакви стоки(в повечето случаи ментета) на ниски цени човек някак се примирява че за нещо марково трябва да се ръсне.
Бе стига бе. :grin: Цените тук са високи, щото пазара е малък. А е малък 1, защото сме малко и 2, защото сме бедни. И затова цените са високи. УСА е огромен пазар именно защото са и богати, и много. А защо са много и защо са богати вече казах.:blum:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа: Мойта бивша шефкиня (много изискана дама) ходеше на разходка до Виена, когато са разпродажбите. Казваше, че никога няма да си купи нищо от скъпарските магазини по "Витоша", щото тук дрехите нямали нищо общо с истината :( Едно - не се знае в кой точно цех са шити, второ - цените са в пъти по-високи.
да са живи и здрави баща ми и сестра - иначе нивга нямаше да облека костумчета на Max-Mara, C'oma и др.подобни за по 30-40 кинта и ризи за по 10 както и какви ли не неща.
е, сестрица отива и взима каквото има - не винаги съм очарована от нещото но в крайна сметка качеството си е качество и си е друго, така де, правя добро впечатление :grin:
Аватар
Йон

Мнение от Йон »

4avdar4e написа: Мойта бивша шефкиня (много изискана дама) ходеше на разходка до Виена, когато са разпродажбите. Казваше, че никога няма да си купи нищо от скъпарските магазини по "Витоша", щото тук дрехите нямали нищо общо с истината :( Едно - не се знае в кой точно цех са шити, второ - цените са в пъти по-високи.
..което ми напомня, моето първо посещение на Мол ъф София, преди около 2 седмици, което направо ме шашардиса.
Хубаво - марки, цени...ОК.
Навит съм да платя яко за нещо качествено и марково, но уви...положението не предразполагаше особено към такива покупки.
Разбира се, в магазин с такива размери...все ще уцели човек нещо - успях да се обзаведа, ама впечатлението което остави тая стока в мен..беше покъртително.
Пуловери, които бяха смачкани на баница(ама не щото са такъв модел, а щото са лесно мачкаеми и неизгладени) върху манекените, разни дрешки за по 100ина лв.(фланелки, пуловери, панталони), които бяха от ..материи, които и на Илиянци сигурно не се осмеляват да продават, съшити, оплетени..нескопосано, ама нЕма накъде с марки БОС, Бенетон, Том Тейлър - направо ми събраха оченцата.

Връх беше посещението в един от 'марковите' магазини хоствани там, където положението беше комично - дрешките наметкани на масички и народа си ...рови - баси битака!

Иначе..приятна сграда.:lol:
Изображение
І

Мнение от І »

Пенчо Заека написа:
А на мен това:

Изображение

:blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

МЪЖжжж написа:
Пенчо Заека написа:
А на мен това:

Изображение

:blum:
We share the same taste ... :blum:

Я да те видя какво още си харесА :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Гледах, гледах

Мнение от Remmivs »

не видях гол пъп. Дай анфас бе, момък.:grin:
І

Re: Гледах, гледах

Мнение от І »

Remmivs написа:не видях гол пъп. Дай анфас бе, момък.:grin:
Ми нали...темата е за края на голите пъпчета.. Вече само "отзад" :grin: :yes: Кой квото ще да разбира... :blum: :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

МЪЖжжж написа:Ми нали...темата е за края на голите пъпчета.. Вече само "отзад" :grin: :yes: Кой квото ще да разбира... :blum: :lol:
Мда. Разбрах. Медицинска ще е годината явно. За изправяне на гръбнаците....:cool:

Post Scriptum
Изображение
Аватар
woman eur

Мнение от woman eur »

Dark написа:тук такива фили няма, модели дето Левис са забравили че са ги шили си се продават на 150 лева и това си е
Абе, не стига че са 150 кинта или колкото са там ... ами и някви цветове - сиво, примерно ... Скоро минавах покрай магазина на Ливайс на Витошка и погледнах витрината ...

Ич не съм влизала и няма да вляза.
В кой да е магазин на Витошка, дето митничарите си перат мангизите.
Аре, нема нужда ...

Пенчо, нищо не видим на картинката :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Аватар
woman eur

Мнение от woman eur »

Remmivs написа: ..
Честито, Рем!
За сидито. Хубаво е да разпечатваш новичко сиди и да го зареждаш ... Мирише особено ...
И очакването

Аз па съм на един британски фолк, малко криминале го имам, ама .. иначе много вАжи :-)
Изображение
Аватар
woman eur

Мнение от woman eur »

МЪЖжжж написа: ..
Естет! :-)
Изображение
Публикувай отговор