Майкъл Джексън - умрял!

Все същите
Аватар
lancelote

Майкъл Джексън - умрял!

Мнение от lancelote »

Кралят е мъртъв, кралят е мъртъв, кралят е мъртъв - да живее кралят

При все, че бе адски противоречива личност и аз лично не го харесвах. Но реалността си е реалност - той бе част от цяла една епоха, начин на живот, култура на няколко поколения - даже и на моето...

Без традиционното ЕДИТ - Може да прозвучи налудничаво, но когато започват да си отиват символите /независимо дали са били твои или на другите/ на твоето поколение, малко мравки започват да те полазват, че Света си следва неумолимия ход и логика независимо какво правиш или искаш да направиш.

Мир на праха му.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Майкъл Джексън - умрял!

Мнение от frisky lioness »

В последната една седмица си отидоха двама мои много близки-роднини. Е, не бяха на годините на Майкъл, но са хора от моята младост и детство.
Наистина е не само тъжно, а и страшно, когато близките ти започват бавно да намаляват

Обичах и харесвах Майкъл.
:crying:
Лека му пръст.....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа:В последната една седмица си отидоха двама мои много близки-роднини. Е, не бяха на годините на Майкъл, но са хора от моята младост и детство.
Наистина е не само тъжно, а и страшно, когато близките ти започват бавно да намаляват

Лека му пръст.....
Съболезнования, бе Фриски! Имаш моите съчувствия в мъката си! Няма какво друго да кажа в такъв момент.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

lancelote написа:

При все, че бе адски противоречива личност и аз лично не го харесвах. Но реалността си е реалност - той бе част от цяла една епоха, начин на живот, култура на няколко поколения - даже и на моето...

Без традиционното ЕДИТ - Може да прозвучи налудничаво, но когато започват да си отиват символите /независимо дали са били твои или на другите/ на твоето поколение, малко мравки започват да те полазват, че Света си следва неумолимия ход и логика независимо какво правиш или искаш да направиш.

Мир на праха му.
Аз го харесвах. Останалото което си написал е много хубава епитафия и аз се присъединявам от сърце! Не беше просто част, беше една от иконите и до голяма степен създател на днешната поп култура. Бог да го прости!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа:
Съболезнования, бе Фриски! Имаш моите съчувствия в мъката си! Няма какво друго да кажа в такъв момент.
Благодаря
Най ми е мъчно за майка. Беше на две погребения за три дни:(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

frisky lioness написа:В последната една седмица си отидоха двама мои много близки-роднини. Е, не бяха на годините на Майкъл, но са хора от моята младост и детство.

Лека му пръст.....
Лошото е, че на никой не му е спестено май. Това да погребваш близки хора имам предвид. И никога не знам какво да кажа в такъв случай. Затуй ще си мълча и само :friends:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

lancelote написа:Кралят е мъртъв, кралят е мъртъв, кралят е мъртъв - да живее кралят

Мир на праха му.
Дано почива в мир.

Обаче се замислих за символите: ако един символ си отиде чрез смъртта си, не е никакъв символ.
Парадоксът е, че символите са неподвластни на точно този неумолим ход и логика на света и смъртта ни най-малко не ги обезсилва, даже напротив.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

:(

И аз не знам какво да ти кажа...
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Какво да ти кажа, Фриски... мир на праха им.
С времето болката се притъпява, но понякога отново идва с пълна сила и тогава малко се задъхваш от мъката най-вече за себе си и за собствената си загуба, но живота продължава, няма как. :kiss:

А за Джако - никога не ми е бил любимец, но беше символ на едно цяло поколение. Ако символът остане - значи не е загубен завинаги и това ще е най-важното. Нека почива в мир.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

maggot написа:Какво да ти кажа, Фриски... мир на праха им.
С времето болката се притъпява, но понякога отново идва с пълна сила и тогава малко се задъхваш от мъката най-вече за себе си и за собствената си загуба, но живота продължава, няма как. :kiss:

А за Джако - никога не ми е бил любимец, но беше символ на едно цяло поколение. Ако символът остане - значи не е загубен завинаги и това ще е най-важното. Нека почива в мир.
много хубаво го казала Магът, подписвам се с три ръце
и съжалявам, Фриски
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

frisky lioness написа:
Green Light написа:
Благодаря
Най ми е мъчно за майка. Беше на две погребения за три дни:(
Фриски, би трябвало да съм един от тези дето уж могат да кажат нещо...
Ама и аз в такъв случай замълчавам. И само мога да те потупам по рамото.:shy:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar::harhar:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

frisky lioness написа:В последната една седмица ...
Където падне въгленът, там гори най-силно!
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Тая смърт ме замисли. Бях чувал/чел, че човека имал страх от микроби и прекарвал много време в някакви камери, дизинфекции и други простотии с цел запазване на здравето и дълголетие. Е - каквото е писано, това ще стане - така е откакто свят светува.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

бог да го прости
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Благодаря на всички ви за съчувствието и подкрепата

А Майкъл......, Майкъл беше велик. Едва ли скоро ще се роди някой от такава величина
Изображение

Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Съболезнования Фриски, мир на праха им!

За Майкъл Джаксън... не помня такава треска от смъртта на Фреди Меркюри насам.

Изображение

Всичките дискове от топ 10 на www.amazon.com са негови, а до 25 има още 8. Показателно.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

hi guys!
...it is not just that I like him very much but it is more about that I could "feel" him....when I was 16 or so...me and my best girlfriend, we've been dancing on his songs for hours- Bad, Thriller....!

My favourite Jako's is Billie Jean!

..ahhhh Im getting old...
Блажени са бедните духом
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Commander Logar, they're speaking English.
Can we have it in Turkish from the start?
Sure thing!

:chalga:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

lancelote написа:Кралят е мъртъв, кралят е мъртъв, кралят е мъртъв - да живее кралят

Мир на праха му.
и аз бих казал същото! Лека му пръст.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Публикувай отговор