Стив Джобс пред Станфорд
Стив Джобс пред Станфорд
Много ми хареса. Сори, ако е пускано вече тук и съм го бил изпуснал...
http://vbox7.com/play:457eef73
ПП. Има превод на български.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Стив Джобс пред Станфорд
Пускано е и не само тук, но за мен е огромно удоволствие да го случаш/гледам/чета отново и отново...ELBI написа:Много ми хареса. Сори, ако е пускано вече тук и съм го бил изпуснал...
Благодаря
за
напомнянето

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Така е, като липсвам за по-дълги периоди - стават пропуски... Но наистина много ми хареса - и е реално - не е от онези пауър поинт презентации с вече изтъркващи се фрази за приятелство, любов и ... как като го пратиш на 6 души до 15 мин ще ти се случат 90 прекрасни неща в рамките на 86 секунди...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
и това е така, но поне за себе си установих, че там, дето съм правил според сърцето/желанието - точките са се вързали. Не се получиха нещата там, дето правех много компромиси и се насилвах. Може би е случайност. И между другото - критерият не е да станеш известен/успял като Стив - всеки си има своите умения, каризма и т.н. - ерго - своята съдба!Gaspode написа:Гледал съм го преди, но отново го изгледах. Интересно е. Вдъхновяващо.
Само дето на един, за когото точките са се свързали, има вероятно стотици, за които не са. Само дето те не държат речи...
Естествено, че критерият не е да станеш известен като Джобс.ELBI написа: и това е така, но поне за себе си установих, че там, дето съм правил според сърцето/желанието - точките са се вързали. Не се получиха нещата там, дето правех много компромиси и се насилвах. Може би е случайност. И между другото - критерият не е да станеш известен/успял като Стив - всеки си има своите умения, каризма и т.н. - ерго - своята съдба!
Но малко ме притеснява това "следвайте сърцето си и нещата ще се подредят". И според мен на всеки 10 човека, гледащи назад, има един, за когото точките се свързват. Или по-малко.
Все едно де...
е - ясно е, че световни универсални правила няма. Но е и факт, че повечето хора се движат по разни чужди модели, имитират този-онзи, а да успееш и/или да се чувстваш комфортно е важно да правиш нещата както ти ги усещаш. Така са твои. Но...детсавика - и на това може да се намерят кусури или примери, че не е така.Gaspode написа:Естествено, че критерият не е да станеш известен като Джобс.ELBI написа: и това е така, но поне за себе си установих, че там, дето съм правил според сърцето/желанието - точките са се вързали. Не се получиха нещата там, дето правех много компромиси и се насилвах. Може би е случайност. И между другото - критерият не е да станеш известен/успял като Стив - всеки си има своите умения, каризма и т.н. - ерго - своята съдба!
Но малко ме притеснява това "следвайте сърцето си и нещата ще се подредят". И според мен на всеки 10 човека, гледащи назад, има един, за когото точките се свързват. Или по-малко.
Все едно де...
В живота няма черно-бяло, но надали е най-добре да избереш нещо сиво, дето силно клони към черното...
Хименно - няма универсални правилаELBI написа: е - ясно е, че световни универсални правила няма. Но е и факт, че повечето хора се движат по разни чужди модели, имитират този-онзи, а да успееш и/или да се чувстваш комфортно е важно да правиш нещата както ти ги усещаш. Така са твои. Но...детсавика - и на това може да се намерят кусури или примери, че не е така.
В живота няма черно-бяло, но надали е най-добре да избереш нещо сиво, дето силно клони към черното...
Т.е. гледайте, слушайте и накрая правете квот` жената ви каже
Наздраве
докато не ми писне и поема групата от фенове на КаменицаGaspode написа:Хименно - няма универсални правилаELBI написа: е - ясно е, че световни универсални правила няма. Но е и факт, че повечето хора се движат по разни чужди модели, имитират този-онзи, а да успееш и/или да се чувстваш комфортно е важно да правиш нещата както ти ги усещаш. Така са твои. Но...детсавика - и на това може да се намерят кусури или примери, че не е така.
Т.е. гледайте, слушайте и накрая правете квот` жената ви каже
Наздраве
по масите...Мнемозина написа:Бе тук днес само мъже, гледам, наминават.ELBI написа:знаем, знаемGaspode написа:Мъжете, викаш, знаЕМ защоELBI написа:
докато не ми писне и поема групата от фенове на Каменица
Къде е Каменицата?