Стив Джобс пред Станфорд

Все същите
Аватар
ELBI

Стив Джобс пред Станфорд

Мнение от ELBI »

Много ми хареса. Сори, ако е пускано вече тук и съм го бил изпуснал...

http://vbox7.com/play:457eef73

ПП. Има превод на български.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Пускано е, да, обаче какво пречи, винаги има някой, който ще го види за пръв път. :-)
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Стив Джобс пред Станфорд

Мнение от frisky lioness »

ELBI написа:Много ми хареса. Сори, ако е пускано вече тук и съм го бил изпуснал...

http://vbox7.com/play:457eef73

ПП. Има превод на български.
Пускано е и не само тук, но за мен е огромно удоволствие да го случаш/гледам/чета отново и отново...

Благодаря
за
напомнянето
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Така е, като липсвам за по-дълги периоди - стават пропуски... Но наистина много ми хареса - и е реално - не е от онези пауър поинт презентации с вече изтъркващи се фрази за приятелство, любов и ... как като го пратиш на 6 души до 15 мин ще ти се случат 90 прекрасни неща в рамките на 86 секунди...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Гледал съм го преди, но отново го изгледах. Интересно е. Вдъхновяващо.
Само дето на един, за когото точките са се свързали, има вероятно стотици, за които не са. Само дето те не държат речи...
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз не го бях гледал. Хареса ми. Мерси!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Gaspode написа:Гледал съм го преди, но отново го изгледах. Интересно е. Вдъхновяващо.
Само дето на един, за когото точките са се свързали, има вероятно стотици, за които не са. Само дето те не държат речи...
и това е така, но поне за себе си установих, че там, дето съм правил според сърцето/желанието - точките са се вързали. Не се получиха нещата там, дето правех много компромиси и се насилвах. Може би е случайност. И между другото - критерият не е да станеш известен/успял като Стив - всеки си има своите умения, каризма и т.н. - ерго - своята съдба!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

ELBI написа: и това е така, но поне за себе си установих, че там, дето съм правил според сърцето/желанието - точките са се вързали. Не се получиха нещата там, дето правех много компромиси и се насилвах. Може би е случайност. И между другото - критерият не е да станеш известен/успял като Стив - всеки си има своите умения, каризма и т.н. - ерго - своята съдба!
Естествено, че критерият не е да станеш известен като Джобс.
Но малко ме притеснява това "следвайте сърцето си и нещата ще се подредят". И според мен на всеки 10 човека, гледащи назад, има един, за когото точките се свързват. Или по-малко.
Все едно де...

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Gaspode написа:
ELBI написа: и това е така, но поне за себе си установих, че там, дето съм правил според сърцето/желанието - точките са се вързали. Не се получиха нещата там, дето правех много компромиси и се насилвах. Може би е случайност. И между другото - критерият не е да станеш известен/успял като Стив - всеки си има своите умения, каризма и т.н. - ерго - своята съдба!
Естествено, че критерият не е да станеш известен като Джобс.
Но малко ме притеснява това "следвайте сърцето си и нещата ще се подредят". И според мен на всеки 10 човека, гледащи назад, има един, за когото точките се свързват. Или по-малко.
Все едно де...
е - ясно е, че световни универсални правила няма. Но е и факт, че повечето хора се движат по разни чужди модели, имитират този-онзи, а да успееш и/или да се чувстваш комфортно е важно да правиш нещата както ти ги усещаш. Така са твои. Но...детсавика - и на това може да се намерят кусури или примери, че не е така.

В живота няма черно-бяло, но надали е най-добре да избереш нещо сиво, дето силно клони към черното...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

ELBI написа: е - ясно е, че световни универсални правила няма. Но е и факт, че повечето хора се движат по разни чужди модели, имитират този-онзи, а да успееш и/или да се чувстваш комфортно е важно да правиш нещата както ти ги усещаш. Така са твои. Но...детсавика - и на това може да се намерят кусури или примери, че не е така.

В живота няма черно-бяло, но надали е най-добре да избереш нещо сиво, дето силно клони към черното...
Хименно - няма универсални правила :grin:
Т.е. гледайте, слушайте и накрая правете квот` жената ви каже :grin:
Наздраве :grin:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Gaspode написа:
ELBI написа: е - ясно е, че световни универсални правила няма. Но е и факт, че повечето хора се движат по разни чужди модели, имитират този-онзи, а да успееш и/или да се чувстваш комфортно е важно да правиш нещата както ти ги усещаш. Така са твои. Но...детсавика - и на това може да се намерят кусури или примери, че не е така.

Хименно - няма универсални правила :grin:
Т.е. гледайте, слушайте и накрая правете квот` жената ви каже :grin:
Наздраве :grin:
докато не ми писне и поема групата от фенове на Каменица :rotfl24:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

ELBI написа:
Мъжете, викаш, знаЕМ защо :grin:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Gaspode написа:
ELBI написа:
знаем, знаем :rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

голям пич
и аз винаги се кефя като го чуя пак
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
Gaspode написа:
ELBI написа:
Бе тук днес само мъже, гледам, наминават. :blink:
Къде е Каменицата? :grin:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
ELBI написа:
Gaspode написа:
ELBI написа:
Бе тук днес само мъже, гледам, наминават. :blink:
Къде е Каменицата? :grin:
по масите...
Публикувай отговор