Eдно въпросче към internet гурутата

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Eдно въпросче към internet гурутата

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа:
Падаме в боя.
Ти как си?
Добре, благодаря
рАботя и трупам само бръчки и гърбици:lol:

Броя дните до отпуската:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Падаме в боя.
Или под масата, от много вода на бучки.

Здрасти, Фриски, усмихни се! :kiss:
Panta rhei...
Аватар
inj

Мнение от inj »

bguni написа:
inj написа:А кажете начин да се гледа БТВ от чужбина. Някое по - особено прокси или нещо подобно? Ще почерпя каса бира :grin::grin:
http://tv.free.bg/btvonline2.html :-)
Имаме печеливш за бирата!!! :grin::grin::grin:

Мерси много, как да пратим от испанско касата само??? Че тука минералната вода е по-скъпа от бирата и затова се пие само бира. :grin::grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа:
Здрасти, Фриски, усмихни се! :kiss:
:kiss:

:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
inj

Мнение от inj »

Green Light написа:Инж, нищо не казваш. Как е в шпаньолско? Ако нещо имаш нужда от помощ с тия яхти, вина, фрутидимарета, сиести... ние веднага можеме да дойдеме, бе. Пътя вече ни е ясен, спането от тебе... кво ше му се плашиме
Ми заповядайте, Наели сме си къща на 70км от Мадрид в едно селце в планината на 5км от магистралата и има място за всякакви поводи за празник. То и без това повечето тука, стане ли 8 вечерта и плъпват по кръчми и улици, вадят маси и столове и пият и киризят околните. И така до към 00:00 някъде :grin::grin:
Само малко гърбаво с цигарите - 3 евра най-евтините :(:(

frisky lioness написа: Изпуснала съм
Този пък кога изтече
из

форумното пространство

:shocked::blink:

Чудя се защо оредяваме, а то..... какво било

:-):winkw:
Кой откъде е изтекъл? От форума не съм изтекъл, то сякаш може пък. То нали 3о4о е диагноза!!!:grin::grin:
Само ог БГ изтекох и то точно на изборите напуснах страната. Не можаха да ми го хванат (гласа де)

А иначе с бирата - и Рема има поне половин каса, че се занимава и той с мойте простотии.:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

inj написа:
Green Light написа:Инж, нищо не казваш. Как е в шпаньолско? Ако нещо имаш нужда от помощ с тия яхти, вина, фрутидимарета, сиести... ние веднага можеме да дойдеме, бе. Пътя вече ни е ясен, спането от тебе... кво ше му се плашиме
Ми заповядайте, Наели сме си къща на 70км от Мадрид в едно селце в планината на 5км от магистралата и има място за всякакви поводи за празник. То и без това повечето тука, стане ли 8 вечерта и плъпват по кръчми и улици, вадят маси и столове и пият и киризят околните. И така до към 00:00 някъде :grin::grin:
Само малко гърбаво с цигарите - 3 евра най-евтините :(:(

frisky lioness написа: Изпуснала съм
Този пък кога изтече
из

форумното пространство

:shocked::blink:

Чудя се защо оредяваме, а то..... какво било

:-):winkw:
Кой откъде е изтекъл? От форума не съм изтекъл, то сякаш може пък. То нали 3о4о е диагноза!!!:grin::grin:
Само ог БГ изтекох и то точно на изборите напуснах страната. Не можаха да ми го хванат (гласа де)

А иначе с бирата - и Рема има поне половин каса, че се занимава и той с мойте простотии.:grin:
Ама ужасни сте, начи!
Що не питаш нещо за правопис, м?
Добре, че не пия бира. :crying:

Фриски бе, не е изтекъл. Напротив, откакто замина, знаеш ли колко много пише?
Само да не заседне сега пред формулата. :grin:
Panta rhei...
Аватар
inj

Мнение от inj »

Кат не пиеш бира има сокове натурални йофтини. Тъй става ли? :grin::grin: Ааа и кондензирано мляко има много хубаво, ама надали някой освен мен ще го оцени. Диетичво е даже - само 42% захар. :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

inj написа:Кат не пиеш бира има сокове натурални йофтини. Тъй става ли? :grin::grin: Ааа и кондензирано мляко има много хубаво, ама надали някой освен мен ще го оцени. Диетичво е даже - само 42% захар. :grin:
Това сега как да го разбирам?

Понеже се утешавам с това, че не пия бира, ти ми даваш идея за какво да продължа да се ядосвам, тъй ли? :roll:

:blum:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

inj написа:Кат не пиеш бира има сокове натурални йофтини. Тъй става ли? :grin::grin: Ааа и кондензирано мляко има много хубаво, ама надали някой освен мен ще го оцени. Диетичво е даже - само 42% захар. :grin:
Ми със сладоледите как седи въпроса?
Аватар
inj

Мнение от inj »

Green Light написа:
Ми със сладоледите как седи въпроса?
Зле, няма като в бг квартална сладоледаджийница дето 2 кила струват 3 евра :(:(:( Трябва да ям разни делти, марсове сатурнове и тем подобни, вярно по йофтини от бг, ама 2 кила за 3 евра няма. :blum::blum:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

inj написа: Зле, няма като в бг квартална сладоледаджийница дето 2 кила струват 3 евра :(:(:( Трябва да ям разни делти, марсове сатурнове и тем подобни, вярно по йофтини от бг, ама 2 кила за 3 евра няма. :blum::blum:
Ти си го закъсал яко. Лошото е, че организирането на доставка на сладолед ще е по-трудно от доставката на ТВ май :)
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
inj написа: Зле, няма като в бг квартална сладоледаджийница дето 2 кила струват 3 евра :(:(:( Трябва да ям разни делти, марсове сатурнове и тем подобни, вярно по йофтини от бг, ама 2 кила за 3 евра няма. :blum::blum:
Ти си го закъсал яко. Лошото е, че организирането на доставка на сладолед ще е по-трудно от доставката на ТВ май :)
Аха! Не става ни по поща, ни с колет, ни никак. Инж, братче, предполагам на шпек леки няма да се зарадваш, та така че от тука само много сладоледени поздрави засега.

А за кондензираното мляко да ти кажа едно време много отдавна си спомням е и аз си бях падал по него. От Съюза бяха донесли нашите и аз изкльопах сума нещо. Сега не мож ме накара да близна
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Аха! Не става ни по поща, ни с колет, ни никак. Инж, братче, предполагам на шпек леки няма да се зарадваш, та така че от тука само много сладоледени поздрави засега.

А за кондензираното мляко да ти кажа едно време много отдавна си спомням е и аз си бях падал по него. От Съюза бяха донесли нашите и аз изкльопах сума нещо. Сега не мож ме накара да близна
Що бе? Аз се сетих как ще стане работат - сбираме се, начи, купуваме сладоледа - до тук добре - ама сега кво ще се блскаме да го пращаме и прочее - сядаме и го изяждаме, после разказваме на инж как е било, даже сравнителен анализ правим, и готово - и ние сити и той..ъъъ.. таковата...

Кондензираното мляко от съюза беше супер начи. А сега само некви холандки ли датчанки ли продават в Метро... пак кондензирани, ама некато онова... Еееххх

Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Gaspode написа:
Но пък винаги може да си изрови рецепта за домашен такъв:grin::winkw:
Изображение

Аватар
inj

Мнение от inj »

Gaspode написа:
Green Light написа: Аха! Не става ни по поща, ни с колет, ни никак. Инж, братче, предполагам на шпек леки няма да се зарадваш, та така че от тука само много сладоледени поздрави засега.

Що бе? Аз се сетих как ще стане работат - сбираме се, начи, купуваме сладоледа - до тук добре - ама сега кво ще се блскаме да го пращаме и прочее - сядаме и го изяждаме, после разказваме на инж как е било, даже сравнителен анализ правим, и готово - и ние сити и той..ъъъ.. таковата...

Кондензираното мляко от съюза беше супер начи. А сега само некви холандки ли датчанки ли продават в Метро... пак кондензирани, ама некато онова... Еееххх

даммм, вие сити, а аз с пръст в г... А за кондензираното мляко - подобно е на руското, само че кутииките са по 740гр за същата цена като в бг :grin::grin: С

Ще си купя аз накрая една машина за сладолед и ще видите вий пък :blum::blum:амо има малък проблем - домашните машини правят по-малко отколкото мога да изям наведнъж:(
bguni

Мнение от bguni »

inj написа:
bguni написа:
inj написа:А кажете начин да се гледа БТВ от чужбина. Някое по - особено прокси или нещо подобно? Ще почерпя каса бира :grin::grin:
http://tv.free.bg/btvonline2.html :-)
Имаме печеливш за бирата!!! :grin::grin::grin:

Мерси много, как да пратим от испанско касата само??? Че тука минералната вода е по-скъпа от бирата и затова се пие само бира. :grin::grin:
Моля, моля :) В момента се черпя с бира, да кажем че е от твое име :)
Влад

Мнение от Влад »

Gaspode написа:... мляко от съюза беше супер начи...
Здравей!, радвам се да те видя!!!

(ПП Исках да напиша много други неща, на много още хора, даже ги написах ... но после ги изтрих: Това е най-важното, което исках да кажа.)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

bguni написа:
Добре дошъл/а!
Виждам, че добре се ориентираш - Наздраве!
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

БоЕВ написа:
bguni написа:
Добре дошъл/а!
Виждам, че добре се ориентираш - Наздраве!
То се почва със Наздраве и се свършва с...Здраве....Ха наздраве...:grin:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
:wbee: :harhar: :wbee:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Нетера, примерно, но за какъв Х ти е БТВ? Кога имаме тъща, плащам за месец, и си загубвам достъпа до домашния компютър.
Наздраве :cool:
Публикувай отговор