Добре, благодаряGreen Light написа:
Падаме в боя.
Ти как си?
рАботя и трупам само бръчки и гърбици:lol:
Броя дните до отпуската:winkw:
Добре, благодаряGreen Light написа:
Падаме в боя.
Ти как си?

Или под масата, от много вода на бучки.Green Light написа: Падаме в боя.
Имаме печеливш за бирата!!!bguni написа:http://tv.free.bg/btvonline2.htmlinj написа:А кажете начин да се гледа БТВ от чужбина. Някое по - особено прокси или нещо подобно? Ще почерпя каса бира
Мнемозина написа:
Здрасти, Фриски, усмихни се!

Ми заповядайте, Наели сме си къща на 70км от Мадрид в едно селце в планината на 5км от магистралата и има място за всякакви поводи за празник. То и без това повечето тука, стане ли 8 вечерта и плъпват по кръчми и улици, вадят маси и столове и пият и киризят околните. И така до към 00:00 някъдеGreen Light написа:Инж, нищо не казваш. Как е в шпаньолско? Ако нещо имаш нужда от помощ с тия яхти, вина, фрутидимарета, сиести... ние веднага можеме да дойдеме, бе. Пътя вече ни е ясен, спането от тебе... кво ше му се плашиме
Кой откъде е изтекъл? От форума не съм изтекъл, то сякаш може пък. То нали 3о4о е диагноза!!!frisky lioness написа: Изпуснала съм
Този пък кога изтече
из
форумното пространство
:blink:
Чудя се защо оредяваме, а то..... какво било
:winkw:
Ама ужасни сте, начи!inj написа:Ми заповядайте, Наели сме си къща на 70км от Мадрид в едно селце в планината на 5км от магистралата и има място за всякакви поводи за празник. То и без това повечето тука, стане ли 8 вечерта и плъпват по кръчми и улици, вадят маси и столове и пият и киризят околните. И така до към 00:00 някъдеGreen Light написа:Инж, нищо не казваш. Как е в шпаньолско? Ако нещо имаш нужда от помощ с тия яхти, вина, фрутидимарета, сиести... ние веднага можеме да дойдеме, бе. Пътя вече ни е ясен, спането от тебе... кво ше му се плашиме
Само малко гърбаво с цигарите - 3 евра най-евтините:(
Кой откъде е изтекъл? От форума не съм изтекъл, то сякаш може пък. То нали 3о4о е диагноза!!!frisky lioness написа: Изпуснала съм
Този пък кога изтече
из
форумното пространство
:blink:
Чудя се защо оредяваме, а то..... какво било
:winkw:
Само ог БГ изтекох и то точно на изборите напуснах страната. Не можаха да ми го хванат (гласа де)
А иначе с бирата - и Рема има поне половин каса, че се занимава и той с мойте простотии.
Това сега как да го разбирам?inj написа:Кат не пиеш бира има сокове натурални йофтини. Тъй става ли?Ааа и кондензирано мляко има много хубаво, ама надали някой освен мен ще го оцени. Диетичво е даже - само 42% захар.
Зле, няма като в бг квартална сладоледаджийница дето 2 кила струват 3 евраGreen Light написа:Ми със сладоледите как седи въпроса?inj написа:Кат не пиеш бира има сокове натурални йофтини. Тъй става ли?Ааа и кондензирано мляко има много хубаво, ама надали някой освен мен ще го оцени. Диетичво е даже - само 42% захар.
Ти си го закъсал яко. Лошото е, че организирането на доставка на сладолед ще е по-трудно от доставката на ТВ май :)inj написа: Зле, няма като в бг квартална сладоледаджийница дето 2 кила струват 3 евра:(:( Трябва да ям разни делти, марсове сатурнове и тем подобни, вярно по йофтини от бг, ама 2 кила за 3 евра няма.
:blum:
Аха! Не става ни по поща, ни с колет, ни никак. Инж, братче, предполагам на шпек леки няма да се зарадваш, та така че от тука само много сладоледени поздрави засега.Gaspode написа:Ти си го закъсал яко. Лошото е, че организирането на доставка на сладолед ще е по-трудно от доставката на ТВ май :)inj написа: Зле, няма като в бг квартална сладоледаджийница дето 2 кила струват 3 евра:(:( Трябва да ям разни делти, марсове сатурнове и тем подобни, вярно по йофтини от бг, ама 2 кила за 3 евра няма.
Що бе? Аз се сетих как ще стане работат - сбираме се, начи, купуваме сладоледа - до тук добре - ама сега кво ще се блскаме да го пращаме и прочее - сядаме и го изяждаме, после разказваме на инж как е било, даже сравнителен анализ правим, и готово - и ние сити и той..ъъъ.. таковата...Green Light написа: Аха! Не става ни по поща, ни с колет, ни никак. Инж, братче, предполагам на шпек леки няма да се зарадваш, та така че от тука само много сладоледени поздрави засега.
А за кондензираното мляко да ти кажа едно време много отдавна си спомням е и аз си бях падал по него. От Съюза бяха донесли нашите и аз изкльопах сума нещо. Сега не мож ме накара да близна
Но пък винаги може да си изрови рецепта за домашен такъвGaspode написа:Ти си го закъсал яко. Лошото е, че организирането на доставка на сладолед ще е по-трудно от доставката на ТВ май :)inj написа: Зле, няма като в бг квартална сладоледаджийница дето 2 кила струват 3 евра:(:( Трябва да ям разни делти, марсове сатурнове и тем подобни, вярно по йофтини от бг, ама 2 кила за 3 евра няма.

даммм, вие сити, а аз с пръст в г... А за кондензираното мляко - подобно е на руското, само че кутииките са по 740гр за същата цена като в бгGaspode написа:Що бе? Аз се сетих как ще стане работат - сбираме се, начи, купуваме сладоледа - до тук добре - ама сега кво ще се блскаме да го пращаме и прочее - сядаме и го изяждаме, после разказваме на инж как е било, даже сравнителен анализ правим, и готово - и ние сити и той..ъъъ.. таковата...Green Light написа: Аха! Не става ни по поща, ни с колет, ни никак. Инж, братче, предполагам на шпек леки няма да се зарадваш, та така че от тука само много сладоледени поздрави засега.
А за кондензираното мляко да ти кажа едно време много отдавна си спомням е и аз си бях падал по него. От Съюза бяха донесли нашите и аз изкльопах сума нещо. Сега не мож ме накара да близна
Кондензираното мляко от съюза беше супер начи. А сега само некви холандки ли датчанки ли продават в Метро... пак кондензирани, ама некато онова... Еееххх
Моля, моля :) В момента се черпя с бира, да кажем че е от твое име :)inj написа:Имаме печеливш за бирата!!!bguni написа:http://tv.free.bg/btvonline2.htmlinj написа:А кажете начин да се гледа БТВ от чужбина. Някое по - особено прокси или нещо подобно? Ще почерпя каса бира
Мерси много, как да пратим от испанско касата само??? Че тука минералната вода е по-скъпа от бирата и затова се пие само бира.
Добре дошъл/а!bguni написа:
Моля, моля :) В момента се черпя с бира, да кажем че е от твое име :)
То се почва със Наздраве и се свършва с...Здраве....Ха наздраве...БоЕВ написа:Добре дошъл/а!bguni написа:
Моля, моля :) В момента се черпя с бира, да кажем че е от твое име :)
Виждам, че добре се ориентираш - Наздраве!