А това е един нашественик - кръстоносец. Преместих го извън полезрението и го оставих да си води битките

Карам ги да ми завиждат неблагородноsnowprincess написа:учиш ли ги или ги караш да ти завиждат благородно
мъж ми прави днес риба на скара, трябваше и аз да я фотна
Ще бъде интересно да споделиш. Особено ако не се получиБоЕВ написа:Готинко нещо е месцето на скара!
Поръчал съм си диск от дисков култиватор, смятам да го направя на градинско барбекю, ако се получи добре може и да споделя тъдява. Сега месцата ги пръжвам на електрическа скара.
да`н си построил вече къща на мястото, щото не ми изглежда скара на тераса, нещо зиленко виждамGaspode написа:
Карам ги да ми завиждат неблагородно
Бяха поканени...

Тцsnowprincess написа:да`н си построил вече къща на мястото, щото не ми изглежда скара на тераса, нещо зиленко виждамGaspode написа:
Карам ги да ми завиждат неблагородно
Бяха поканени...

Я! Тъкмо мушнах във фурната един сливов пай и седнах да видя какво има в компютъра.frisky lioness написа:Аз пък правих сливовия пай на Менозина (Мнемо, благодаря отново)
Не съм го фотнала защото вече сме го.......
абе.....наполовина е:-)
Мнемозина написа:Я! Тъкмо мушнах във фурната един сливов пай и седнах да видя какво има в компютъра.frisky lioness написа:Аз пък правих сливовия пай на Менозина (Мнемо, благодаря отново)
Чудех се откъде ми дойде това внезапно сладкарско вдъхновение, пък то ти си била виновна...

Не, не беше пилешко.frisky lioness написа:Нали знаеш колко силни са мозъчните ми вълни:winkw:
ако довечера сготвиш нещо пилешко, да знаеш, че е пак заради мен.
Да да! Давайте така с яденето, а ние тук да пометнем нали! Тцтцтц, това жените нямате срама! Особено брюнетките!:rotfl24:frisky lioness написа:Мнемозина написа:Я! Тъкмо мушнах във фурната един сливов пай и седнах да видя какво има в компютъра.frisky lioness написа:Аз пък правих сливовия пай на Менозина (Мнемо, благодаря отново)
Чудех се откъде ми дойде това внезапно сладкарско вдъхновение, пък то ти си била виновна...Нали знаеш колко силни са мозъчните ми вълни:winkw:
ако довечера сготвиш нещо пилешко, да знаеш, че е пак заради мен.
Погледни от друг ъгъл - помисли си колко неща от този род ви спестяваме напоследък.lancelote написа: Да да! Давайте така с яденето, а ние тук да пометнем нали! Тцтцтц, това жените нямате срама! Особено брюнетките!:rotfl24:
Ми така е - да живееш в Женски времена. Не знаеш от къде ще те повее...Мнемозина написа:Погледни от друг ъгъл - помисли си колко неща от този род ви спестяваме напоследък.lancelote написа: Да да! Давайте така с яденето, а ние тук да пометнем нали! Тцтцтц, това жените нямате срама! Особено брюнетките!:rotfl24:
Първо прочетох, че си правила сливова, пък то - сливов пай, било то и на Менозина.frisky lioness написа:Аз пък правих сливовия пай на Менозина (Мнемо, благодаря отново)
То тя може и сливова да прави, но тия неща не се пишат тука. Нали и знаеме Рождения ден? ПрЕдстави си!Piqndurnik написа:Първо прочетох, че си правила сливова, пък то - сливов пай, било то и на Менозина.frisky lioness написа:Аз пък правих сливовия пай на Менозина (Мнемо, благодаря отново)
Remmivs написа:......
след което тътен раздира небесата и после втори и трети и почва да ръми (че даже и малки ледени топчета ни бяха подарени за кратко), толкова колкото да намокри камъните и нас и да направи прехода екстремен с малки деца, по обясними причини не снимам докато не изкачим кралевата порта и не съзрем долу заслона Тевно езеро
След около час в заслона времето навън се усмихва отново и аз успявам да пленя Каменица в цялото и диво великолепие
съжалявам още за това, че нямам статив и не успях да снимам безбройните звезди никаква светлина околовръст освен звездите, луната и млечния път, не виждам нито облак и се надявам другия ден да е ясен като нощта, но уви едва прехвърлили кралевата порта отново
и ни завалява ситен дъжд, този път поне без гръмотевици, от които голямата примираше и без град, спирам за миг да запечатам капките падащи в едно от самодивските езера
и после поглеждам назад, не вярвам че краят е близо, толкова обичам, оказва се, Пирин, че никак не ми се завръща въпреки всичко
последен поглед към Джангала, който неудържимо ме зове и аз си обещавам да се върна и да се срещна с него f2f
Пирин е магия и страст!
И аз благодаря!Green Light написа:Помня Пирин точно така. Пирин е магия и страст и ти ги донесе тук сега. Много ми хареса, брадъре. Мерси!
точно това му е хубавото бе, ахмакlancelote написа:Ох, такованка - сладко е да се гледа и хубаво и замечателно...
Обаче - ЕДИТ Има ли начин без да изразходиш енергия да се озоваш там и там... Като се сетя колко усилие и пот требе, чак май ще отида да си изям сега обедния салам.
Благодаря за разходката!Remmivs написа:Събота.