За Рем и Грийн

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

За Рем и Грийн

Мнение от Gaspode »

специален поздрав :grin::blum:

Изображение

А това е един нашественик - кръстоносец. Преместих го извън полезрението и го оставих да си води битките :grin:

Изображение
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
snowprincess

Re: За Рем и Грийн

Мнение от snowprincess »

учиш ли ги или ги караш да ти завиждат благородно :grin:
мъж ми прави днес риба на скара, трябваше и аз да я фотна :lol:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Готинко нещо е месцето на скара!

Поръчал съм си диск от дисков култиватор, смятам да го направя на градинско барбекю, ако се получи добре може и да споделя тъдява. Сега месцата ги пръжвам на електрическа скара.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

snowprincess написа:учиш ли ги или ги караш да ти завиждат благородно :grin:
мъж ми прави днес риба на скара, трябваше и аз да я фотна :lol:
Карам ги да ми завиждат неблагородно :grin:
Бяха поканени...

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

БоЕВ написа:Готинко нещо е месцето на скара!

Поръчал съм си диск от дисков култиватор, смятам да го направя на градинско барбекю, ако се получи добре може и да споделя тъдява. Сега месцата ги пръжвам на електрическа скара.
Ще бъде интересно да споделиш. Особено ако не се получи :grin: - да знаем какво да НЕ правим :grin:
Успех :good:

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Gaspode написа:
Бяха поканени...
да`н си построил вече къща на мястото, щото не ми изглежда скара на тераса, нещо зиленко виждам :-)
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

snowprincess написа:
Gaspode написа:
Бяха поканени...
да`н си построил вече къща на мястото, щото не ми изглежда скара на тераса, нещо зиленко виждам :-)
Тц
Още не съм почнал даже дори
Но това не пречи да се изпекат едни пържоли на теферич :grin:

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Аз пък правих сливовия пай на Менозина (Мнемо, благодаря отново:kiss:)
Не съм го фотнала защото вече сме го.......
абе.....:shy: наполовина е:-):cool:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:Аз пък правих сливовия пай на Менозина (Мнемо, благодаря отново:kiss:)
Я! Тъкмо мушнах във фурната един сливов пай и седнах да видя какво има в компютъра. :shocked:

Чудех се откъде ми дойде това внезапно сладкарско вдъхновение, пък то ти си била виновна... :lol:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Мнемозина написа:
frisky lioness написа:Аз пък правих сливовия пай на Менозина (Мнемо, благодаря отново:kiss:)
Я! Тъкмо мушнах във фурната един сливов пай и седнах да видя какво има в компютъра. :shocked:

Чудех се откъде ми дойде това внезапно сладкарско вдъхновение, пък то ти си била виновна... :lol:
:-) Нали знаеш колко силни са мозъчните ми вълни:winkw:

ако довечера сготвиш нещо пилешко, да знаеш, че е пак заради мен.:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа: :-) Нали знаеш колко силни са мозъчните ми вълни:winkw:

Не, не беше пилешко.
Ама това е само щото едни други мозъчни вълни се намесиха и объркаха нещата. :roll:

Внимавай с утрешното меню. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

:grin:
Well done, my young prentice!
:grin:
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

frisky lioness написа:
Мнемозина написа:

:-) Нали знаеш колко силни са мозъчните ми вълни:winkw:

Да да! Давайте така с яденето, а ние тук да пометнем нали! Тцтцтц, това жените нямате срама! Особено брюнетките!:rotfl24:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

благодарско

аз пък ще ви пусна малко пирин като ми остане повече време

прекрасно беше (въпреки дъжда, че и малко град) високо в планината и далеч от цивилизацията с децата

тевното езеро е божествено красиво място

а пирин е просто приказка

и магия жива
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

lancelote написа: Да да! Давайте така с яденето, а ние тук да пометнем нали! Тцтцтц, това жените нямате срама! Особено брюнетките!:rotfl24:
Погледни от друг ъгъл - помисли си колко неща от този род ви спестяваме напоследък. :grin:
Panta rhei...
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Мнемозина написа:
lancelote написа: Да да! Давайте така с яденето, а ние тук да пометнем нали! Тцтцтц, това жените нямате срама! Особено брюнетките!:rotfl24:
Погледни от друг ъгъл - помисли си колко неща от този род ви спестяваме напоследък. :grin:
Ми така е - да живееш в Женски времена. Не знаеш от къде ще те повее...:rotfl24:
Отново на път
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Първо прочетох, че си правила сливова, пък то - сливов пай, било то и на Менозина.
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Piqndurnik написа:
Първо прочетох, че си правила сливова, пък то - сливов пай, било то и на Менозина.
То тя може и сливова да прави, но тия неща не се пишат тука. Нали и знаеме Рождения ден? ПрЕдстави си!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Пирин

Мнение от Remmivs »

Събота. Ставане в 5:30 събуждане в около 6:00 :grin:

Децата стават към 6:30, правят вял опит за закуска и се яхваме на червения звяр (фиеста 1.25 гордо притежание на Кралицата) оставяме вълкодава на отглеждане при ъ-ъ баба му :grin: и в 7 и нещо сме на ОМV на околовръстното откъдето поемаме на югоизток (или поне аз така си мисля). След два часа сме в Банско, а след още 25 минути на х. Гоце Делчев (през Добринище) и взимаме лифта за х. Безбог. Ето я и нея с Бежбожкото езеро

Изображение

Очаква ни 4-5 часов преход нагоре към заслона Тевно езеро. Прогнозата е за прекрасно време из планините, сателитните снимки също, сайтовете блестят от ведрина. Но истината е, че планината ни посреща с облачни върхове на път за Попово езеро. Отдясно се извисява величествения ръб на Джангала

Изображение

а отляво ни посреща Сиврия

Изображение

колкото повече се приближаваме към Джангала

Изображение

толкова повече ме пленява драконовия му гръб и със страх оглеждам ръба, който мечтая да изкача някой ден, може би скоро

Изображение

назад времето е хубаво

Изображение

и понякога и покрай нас прозира слънце измежду облаците

Изображение

а когато стигаме Попово езеро водата е толкова прозрачна и чиста

Изображение

но облаците напред и нагоре ни карат да пропуснем плануваната почивка от няколко часа и след кратък обяд и почивка заобикаляме езерото

Изображение

и поемаме нагоре по каменни алеи

Изображение

след което тътен раздира небесата и после втори и трети и почва да ръми (че даже и малки ледени топчета ни бяха подарени за кратко), толкова колкото да намокри камъните и нас и да направи прехода екстремен с малки деца, по обясними причини не снимам докато не изкачим кралевата порта и не съзрем долу заслона Тевно езеро

Изображение

След около час в заслона времето навън се усмихва отново и аз успявам да пленя Каменица в цялото и диво великолепие

Изображение

съжалявам още за това, че нямам статив и не успях да снимам безбройните звезди никаква светлина околовръст освен звездите, луната и млечния път, не виждам нито облак и се надявам другия ден да е ясен като нощта, но уви едва прехвърлили кралевата порта отново

Изображение

и ни завалява ситен дъжд, този път поне без гръмотевици, от които голямата примираше и без град, спирам за миг да запечатам капките падащи в едно от самодивските езера

Изображение

и после поглеждам назад, не вярвам че краят е близо, толкова обичам, оказва се, Пирин, че никак не ми се завръща въпреки всичко

Изображение

последен поглед към Джангала, който неудържимо ме зове и аз си обещавам да се върна и да се срещна с него f2f

Изображение

Пирин е магия и страст!
Аватар
Green Light

Re: Пирин

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:......

след което тътен раздира небесата и после втори и трети и почва да ръми (че даже и малки ледени топчета ни бяха подарени за кратко), толкова колкото да намокри камъните и нас и да направи прехода екстремен с малки деца, по обясними причини не снимам докато не изкачим кралевата порта и не съзрем долу заслона Тевно езеро

След около час в заслона времето навън се усмихва отново и аз успявам да пленя Каменица в цялото и диво великолепие

съжалявам още за това, че нямам статив и не успях да снимам безбройните звезди никаква светлина околовръст освен звездите, луната и млечния път, не виждам нито облак и се надявам другия ден да е ясен като нощта, но уви едва прехвърлили кралевата порта отново
и ни завалява ситен дъжд, този път поне без гръмотевици, от които голямата примираше и без град, спирам за миг да запечатам капките падащи в едно от самодивските езера
и после поглеждам назад, не вярвам че краят е близо, толкова обичам, оказва се, Пирин, че никак не ми се завръща въпреки всичко
последен поглед към Джангала, който неудържимо ме зове и аз си обещавам да се върна и да се срещна с него f2f

Пирин е магия и страст!

Помня Пирин точно така. Пирин е магия и страст и ти ги донесе тук сега. Много ми хареса, брадъре. Мерси!
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Ох, такованка - сладко е да се гледа и хубаво и замечателно...
Обаче - ЕДИТ Има ли начин без да изразходиш енергия да се озоваш там и там... Като се сетя колко усилие и пот требе, чак май ще отида да си изям сега обедния салам.
Отново на път
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Помня Пирин точно така. Пирин е магия и страст и ти ги донесе тук сега. Много ми хареса, брадъре. Мерси!
И аз благодаря! :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

lancelote написа:Ох, такованка - сладко е да се гледа и хубаво и замечателно...
Обаче - ЕДИТ Има ли начин без да изразходиш енергия да се озоваш там и там... Като се сетя колко усилие и пот требе, чак май ще отида да си изям сега обедния салам.
точно това му е хубавото бе, ахмак

imperare sibi

и не само, че изпитваш огромно удоволствие от това, и не само, че духът и тялото ти здравеят, но и си дарен с безметежната безбрежност на величието и красотата на природата

фор фри

:cool:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Достойна реплика на Гасподовите мръфки, камарад. Котео гледам хубавите снимки има опасност да си удължиме там престоя другата седмица, за сметка на Силистар, примерно:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:Събота.
Благодаря за разходката! :-)
Обичам облачното време в планината.
Публикувай отговор