Та се чудя, толкоз ли сме тъпа нация? Толкоз ли за тия години не можа да се роди (или поне копира) някое чуждо интелектуално-развлекателно предаване? Или причините са някъде другаде???
Игрите за ума
Игрите за ума
Мъчи ме тоя въпрос: защо у нас така и не се родиха интелектуални игри по ТВ-та? Едно сал "Минута е много" се мъчи да изтрие срама. Не гледам "западни" телевизии, та нямам там наблюдения как е. Но в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". Що са спонсори, що е чудо!!:shocked: А за знания и интелект изобщо няма какво да се говори!!
Руският вариант на "Стани богат" се радва на огромен интерес, а у нас го осраха (без извинение) с връзването му към другите външни продукции. "Поле чудес" някога беше невероятна игра (не знам дали още върви, не съм попадала), наш Къцко се напна да направи нещо подобно и знаем кво роди
Дори и "Вот на доверие" (свален вече!) - уж игра, залагаща на ум - беше на ниво детска градина. Тва е положението - фърфят само игри, в които хората залагат на късмет и още нещо, дет се вика 
Та се чудя, толкоз ли сме тъпа нация? Толкоз ли за тия години не можа да се роди (или поне копира) някое чуждо интелектуално-развлекателно предаване? Или причините са някъде другаде???
Re: Игрите за ума
Та се чудя, толкоз ли сме тъпа нация? Толкоз ли за тия години не можа да се роди (или поне копира) някое чуждо интелектуално-развлекателно предаване? Или причините са някъде другаде???[/quote]
Не сме тъпа нация, просто сме на кръстопът....кое да изберем ..като модел всъщност, ако ме разбираш. Пък и интелектуално - развлекателно предаване на фона на опандизвани прокурори, мизерни пенсионери и топло-то...мокро-то и и въобще подземното българско "-То" лесно не се прави.
П.П. Поле Чудес си си върви, често го гледкам.
П.П.1. Да...... Н.Кънчев не е М.Галкин, състезателите там нe са Пацо, Гаро и онва съмнителноженско македонско горгонесто триединство /що се касае "Стани Богат",/...бе въобще нашия вариант на Стани Богат също е своего рода еврошампион....най-най-най...мизерния от европейските варианти щото
Не сме тъпа нация, просто сме на кръстопът....кое да изберем ..като модел всъщност, ако ме разбираш. Пък и интелектуално - развлекателно предаване на фона на опандизвани прокурори, мизерни пенсионери и топло-то...мокро-то и и въобще подземното българско "-То" лесно не се прави.
П.П. Поле Чудес си си върви, често го гледкам.
П.П.1. Да...... Н.Кънчев не е М.Галкин, състезателите там нe са Пацо, Гаро и онва съмнителноженско македонско горгонесто триединство /що се касае "Стани Богат",/...бе въобще нашия вариант на Стани Богат също е своего рода еврошампион....най-най-най...мизерния от европейските варианти щото
Последно промяна от Kent на 09.01.07, 12:29, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
какво? къде? кога? е просто връхта:-) Много, много го харесвам:-)4avdar4e написа:
Понякога си мисля, че всичко това е така, както си го написала, защото хората, имащи нужния умствен потенциал да участват в такива състезания, в по-голямата си част не пиха се "пльоснали" по някаква си телевизия, да ги гледа цяла Б-я....Така си мисля....Още повече и за почти без пари. "Интереса клати феса" са казали хората...
Ти, например, би ли участвала в някакво подобно предаване? Мен ш'мъ е срам:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Много причини има.4avdar4e написа:Мъчи ме тоя въпрос: защо у нас така и не се родиха интелектуални игри по ТВ-та? Едно сал "Минута е много" се мъчи да изтрие срама. Не гледам "западни" телевизии, та нямам там наблюдения как е. Но в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". Що са спонсори, що е чудо!!:shocked: А за знания и интелект изобщо няма какво да се говори!!Руският вариант на "Стани богат" се радва на огромен интерес, а у нас го осраха (без извинение) с връзването му към другите външни продукции. "Поле чудес" някога беше невероятна игра (не знам дали още върви, не съм попадала), наш Къцко се напна да направи нещо подобно и знаем кво роди
Дори и "Вот на доверие" (свален вече!) - уж игра, залагаща на ум - беше на ниво детска градина. Тва е положението - фърфят само игри, в които хората залагат на късмет и още нещо, дет се вика
Първо, умнички сме, но руснаците все пак... техните умници са много и са много умни.
Второ, у нас не могат да направят едно подобно шоу елегантно-комерсиално (щото то си е всякак комерс това)
Трето, у нас умните хора някак не искат да се показват по телевизията, понеже ги е гнус (поради второто, вероятно)
И т.н.
Panta rhei...
Бе, не е точно така, щото докато "Стани богат" беше нормално интелектуално съзтезание, а не мазен придатък много хора участваха. И аз съм се обаждала, ама... А в момента в Что, где, когда паричните и веществени награди са огромни - и за участници, и за зрители. Значи - може!frisky lioness написа: Понякога си мисля, че всичко това е така, както си го написала, защото хората, имащи нужния умствен потенциал да участват в такива състезания, в по-голямата си част не пиха се "пльоснали" по някаква си телевизия, да ги гледа цяла Б-я....Така си мисля....Още повече и за почти без пари. "Интереса клати феса" са казали хората...
Ти, например, би ли участвала в някакво подобно предаване? Мен ш'мъ е срам:shy:
Да, бих участвала, ако е на ниво, а не квартална селска вечеринка
Що пък да не осребря знания си?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ама тва не в БГ. Къде ще се сравняваме ние с "Великата Руска Страна"( ни ми съ карай много за това, как съм го изпусала:shy::winkw:)4avdar4e написа:А в момента в Что, где, когда паричните и веществени награди са огромни - и за участници, и за зрители. Значи - може!
:
Хората се интересуват от чалга и прозводни, там са парите, глей съ преориентираш обреме, белкем забогатееш:lol::lol::lol::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Защо пък да не могат? Толкова ли няма умни хора в телевизиите? Ох, не знам, нещо много изродено ми се вижда напоследък българското електронно-медийно пространство:( Сигурна съм, че едно такова предаване ще си намери и публиката, и спонсорите. Но явно сигурната печалба е от политиканстване и чалгаджийствоМнемозина написа: Второ, у нас не могат да направят едно подобно шоу елегантно-комерсиално (щото то си е всякак комерс това)
Първо трябва мъ земат в "Пълна промяна", пък тогизfrisky lioness написа: Хората се интересуват от чалга и прозводни, там са парите, глей съ преориентираш обреме, белкем забогатееш:lol::lol::lol::winkw:
Вече не могат.4avdar4e написа:Защо пък да не могат? Толкова ли няма умни хора в телевизиите? Ох, не знам, нещо много изродено ми се вижда напоследък българското електронно-медийно пространство:( Сигурна съм, че едно такова предаване ще си намери и публиката, и спонсорите. Но явно сигурната печалба е от политиканстване и чалгаджийствоМнемозина написа: Второ, у нас не могат да направят едно подобно шоу елегантно-комерсиално (щото то си е всякак комерс това)
Проблемът на българските медии е, че изцяло започна да обслужва ниското ниво на тъсене и тотално заряза средното и високото. И кръгът стана омагьосан. Мюнхаузен май вече няма уши, за които да се изтегли.
Ако шоуто е интелигентно, няма да има ДОСТАТЪЧНО публика за него и т.н. Това е веруюто на нашите медии.
Медиите ли са изродени, нацията ли, или двете взаимно подхраниха израждането си... не знам вече.
Panta rhei...
-
Гост
Мнемозина написа:
Мюнхаузен май вече няма уши, за които да се изтегли.
Чалга отвсуе...
#@*@*@^*(@*~ \ цял горен ред...
Какво, къде, кога
го гледах в захлас като хлапак. Дотам, че по едно време бях част от БГ клуба на знаещите.
За телевизията ни в момента просто не ми се говори. Аз защо не я гледам мислиш?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мисля си, колко по-лесно ще се води затъпялото стадо овце след 10-15 години... Може би някой ще има интерес от товаpocti_bezobidna написа:Аз и вестниците и списанията гледам - всички взеха да избиват на life style,
дори и тези, дето се броят за сериозни.
ще си плащаме за тая чалгария след 10-15 години, ама яко, но кой го е грижа...
- Stranniche
- Обратна връзка:
И аз мисля, че има почва у нас. Само че няма желание у тези, които имат възможностите (пари и власт) да го направят.4avdar4e написа:Защо пък да не могат? Толкова ли няма умни хора в телевизиите? Ох, не знам, нещо много изродено ми се вижда напоследък българското електронно-медийно пространство:( Сигурна съм, че едно такова предаване ще си намери и публиката, и спонсорите. Но явно сигурната печалба е от политиканстване и чалгаджийствоМнемозина написа: Второ, у нас не могат да направят едно подобно шоу елегантно-комерсиално (щото то си е всякак комерс това)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Оказва се, че по-голяма част от най-гледаните телевизии или са собственост на Гергов (австралиеца има само 30% от бтв), или са рекламно зависими от същия.
И, тъй като същия е партийно мекере, как искате да изгледжат телевизиите в бедната ни държавица?!
А относно неграмотността и тъпотията... Ами нищо ново под слънцето!!! Още в древния Рим са казали: "Хляб и зрелища!"... Беден и прост народ по-лесно се управлява. Това също е доказано... за съжлание...

И, тъй като същия е партийно мекере, как искате да изгледжат телевизиите в бедната ни държавица?!
А относно неграмотността и тъпотията... Ами нищо ново под слънцето!!! Още в древния Рим са казали: "Хляб и зрелища!"... Беден и прост народ по-лесно се управлява. Това също е доказано... за съжлание...
за да се оправиме като нация трябва първо да проумеме че сме тикви.4avdar4e написа:Мъчи ме тоя въпрос: защо у нас така и не се родиха интелектуални игри по ТВ-та? Едно сал "Минута е много" се мъчи да изтрие срама. Не гледам "западни" телевизии, та нямам там наблюдения как е. Но в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". Що са спонсори, що е чудо!!:shocked: А за знания и интелект изобщо няма какво да се говори!!Руският вариант на "Стани богат" се радва на огромен интерес, а у нас го осраха (без извинение) с връзването му към другите външни продукции. "Поле чудес" някога беше невероятна игра (не знам дали още върви, не съм попадала), наш Къцко се напна да направи нещо подобно и знаем кво роди
Айде сега... там има мафия и бандитизъм, на които нашите мутри взети заедно не могат на малкия им пръст не могат да стъпят. Като прибавиш корупцията и авторитаризма...frisky lioness написа:Ама тва не в БГ. Къде ще се сравняваме ние с "Великата Руска Страна"( ни ми съ карай много за това, как съм го изпусала:shy::winkw:)4avdar4e написа:А в момента в Что, где, когда паричните и веществени награди са огромни - и за участници, и за зрители. Значи - може!
:
Хората се интересуват от чалга и прозводни, там са парите, глей съ преориентираш обреме, белкем забогатееш:lol::lol::lol::winkw:
Инак е логично и нормално в по-голяма страна да има повече интересни, забавни и умни хора. Но за жалост, там все още няма свобода и законите са ... А готини и интересни хора там - бол! Това е истина. Както и имперска, безкрупулна политика (кеф им да не си харесат подписан от тях договор - кеф им да го развалят без да им пука...). Колкото можем се сравнява с Америка, Китай или Индия, толкова можем и с Русия...
Аз съм по-голям фен на повечето европейски страни (даже по-малките), отколкото на пропитите с мегаломания Велики Сили. Ама и при тях си има различия и е рисковано да се обобщава...
Готинко предаване беше. Наистина умно и добре направено.4avdar4e написа:...в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". ...
На запад според мен хит са предаванията на разни много добри комедианти (или т.н. талк шоу - някъде е съчетано с танци, с интервюта... различно е). В Англия има едно-две подобни предавания (едното се събират разни образи от университети и е наистина забавно, другото е от рода на "Минута е много" и е също увлекателно и интересно). Но истината е, че "масите" си предпочитат глупости и по-евтини шоу-тата... Както тук, така и там. Тук има още да се натъмъняват пластове, телевизии (щото сега има разни леко измислени и наложени монополи, които са в яка връзка с богатите фирми, дето рекламират и с фирмите за мерене на ... рейтингите...), да могат да изгреят истинските таланти и хора с идеи за нещо свежо и готино. Ще стане, но просто по-бавно.
Хъм, тия дни четох едно прелюбопитно интервю с Теди Москов, според когото Къци Лафазанов се е изхабил като комик и образ, правейки оная боза по ТВ, "Смях в залата". Гледах няколко предавания, защото форматът е много любопитен и, доколкото знам, отдавна отработен в некои страни:winkw: Явно дори и този модел не сработваELBI написа: На запад според мен хит са предаванията на разни много добри комедианти (или т.н. талк шоу - някъде е съчетано с танци, с интервюта... различно е).
Не знам, Елби, много съм обезсърчена напоследък, що се отнася до масмедийното пространство. Яд ме е на една Светла Петрова например, дето се направи на маймуна. Тва пусто мерене... на рейтингите
А и има една фамилия, дето само като я чуя или видя в надписите и...
Скъпа , чакаме вече ТВ риалити от сорта на "Бягащият човек" или от онези , които така щедро беше разработил като тема Шекли! То и едно просто замеряне с камъни ще свърши работа само да ни дадат мишената! Със СМС жребий ще се определя кой ще хвърли първия камък- стани стотния участник в СМС -жребия и отгори на въпроса колко прави 2х2- няма дя предлагам примерните отговори, щото знам ,че вече се досетихте4avdar4e написа:Хъм, тия дни четох едно прелюбопитно интервю с Теди Москов, според когото Къци Лафазанов се е изхабил като комик и образ, правейки оная боза по ТВ, "Смях в залата". Гледах няколко предавания, защото форматът е много любопитен и, доколкото знам, отдавна отработен в некои страни:winkw: Явно дори и този модел не сработваELBI написа: На запад според мен хит са предаванията на разни много добри комедианти (или т.н. талк шоу - някъде е съчетано с танци, с интервюта... различно е).Бе, мааму стара, като сме царе на краденьето, що в интелектуалните области не го умеем туй
![]()
Не знам, Елби, много съм обезсърчена напоследък, що се отнася до масмедийното пространство. Яд ме е на една Светла Петрова например, дето се направи на маймуна. Тва пусто мерене... на рейтингите
А и има една фамилия, дето само като я чуя или видя в надписите и...Жокер: започва с едно много вкусно нещо за ядене:winkw:
самоче добрите комедианти имат и супер сценаристиELBI написа:[quote="4avdar4e.
На запад според мен хит са предаванията на разни много добри комедианти.
Руснаците имат например Миша Задорнов - умирам от смях на всяко негово произведение, дори когато си го чете самият той
Я кажи за Шекли, моляяя, май нищо не съм чела.anhela написа: Скъпа , чакаме вече ТВ риалити от сорта на "Бягащият човек" или от онези , които така щедро беше разработил като тема Шекли! То и едно просто замеряне с камъни ще свърши работа само да ни дадат мишената! Със СМС жребий ще се определя кой ще хвърли първия камък- стани стотния участник в СМС -жребия и отгори на въпроса колко прави 2х2- няма дя предлагам примерните отговори, щото знам ,че вече се досетихте
-
dokTorkaTa
Re: Какво, къде, кога
A!!Remmivs написа:го гледах в захлас като хлапак. Дотам, че по едно време бях част от БГ клуба на знаещите.
И аз бях в клуб на знаещите...
......
ма много знаем нийй ,беееее:roll:
-
докТоркаТА
www.sheckley.com/4avdar4e написа:Я кажи за Шекли, моляяя, май нищо не съм чела.anhela написа: Скъпа , чакаме вече ТВ риалити от сорта на "Бягащият човек" или от онези , които така щедро беше разработил като тема Шекли! То и едно просто замеряне с камъни ще свърши работа само да ни дадат мишената! Със СМС жребий ще се определя кой ще хвърли първия камък- стани стотния участник в СМС -жребия и отгори на въпроса колко прави 2х2- няма дя предлагам примерните отговори, щото знам ,че вече се досетихтеМного познато име, обаче ниц асоциация. Пък напоследък съм на вълна "кой къвто автор спомене тук - него чета":lol: Така почти изчетох Пратчет и Рекс Стаут. Както и едни други двама автори, ама те Вяра и Дарк си знаят:blum:
film- във връзка с темата
любим разказ е за "лизнериженето"...
"недей да лизнерижеш,защото онези от другата галактика ще дойдат да те унищожат"...
и както той седеше и мислеше какво е това лизнерижа...
изведнъж осъзна че някой го наблюдава и неистово му се кихаше...
ахм да...
велик е на късите разкази
razkaz
4avdar4e написа:Я кажи за Шекли, моляяя, май нищо не съм чела.anhela написа: Скъпа , чакаме вече ТВ риалити от сорта на "Бягащият човек" или от онези , които така щедро беше разработил като тема Шекли! То и едно просто замеряне с камъни ще свърши работа само да ни дадат мишената! Със СМС жребий ще се определя кой ще хвърли първия камък- стани стотния участник в СМС -жребия и отгори на въпроса колко прави 2х2- няма дя предлагам примерните отговори, щото знам ,че вече се досетихтеМного познато име, обаче ниц асоциация. Пък напоследък съм на вълна "кой къвто автор спомене тук - него чета":lol: Така почти изчетох Пратчет и Рекс Стаут. Както и едни други двама автори, ама те Вяра и Дарк си знаят:blum:
например http://www.sfbg.us/authors/r/robert_she ... zation.htm
имаше и разни разказчета
http://www.sfbg.us/authors/r/robert_she ... eril_1.htm
Re: Какво, къде, кога
стига бе!!!!dokTorkaTa написа: A!!
И аз бях в клуб на знаещите...
......
ма много знаем нийй ,беееее:roll:
верно?
значи сме си така да се каже интелектуални партньори
или поне сме били
а за Шекли само
- поручик Ржевски
Абе "Минута е много" си я гледам чат-пат кога я сваря и ми дойде на ум.4avdar4e написа:Мъчи ме тоя въпрос: защо у нас така и не се родиха интелектуални игри по ТВ-та? Едно сал "Минута е много" се мъчи да изтрие срама. Не гледам "западни" телевизии, та нямам там наблюдения как е. Но в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". Що са спонсори, що е чудо!!:shocked: А за знания и интелект изобщо няма какво да се говори!!Руският вариант на "Стани богат" се радва на огромен интерес, а у нас го осраха (без извинение) с връзването му към другите външни продукции. "Поле чудес" някога беше невероятна игра (не знам дали още върви, не съм попадала), наш Къцко се напна да направи нещо подобно и знаем кво роди
Не сме тъпа нация, но опитите да ни направят вървят със небивал успех и темпо. Тъпанарските предавания, сапунките.....
И в Русия има глупаци и попса. (Нали знаеш - два проблема: дураки и дороги)
Обаче:
Руснаците имат манталитет на велика нация - ние го нямаме.
В Русия винаги са били почитани 2 неща: умът и армията. И по царско, и по комунистическо, и по демократично. Почтани са и от бедни, и от богати. Може бедните и богатите им да са друг тип бедни, и богати - знам ли. У нас на на почит е тарикатлъкът - Бай Ганьо стайл. ("Кат си толкоз умен де са ти парите?" или "Ти на мен акъл не ми давай, пари ми дай.") Или ако искате Евгени Минчев-Азис стайл. (То и руснаците си имат Филип Киркоров де, ама, и там българска жилка има да му се не види) Самият факт на съществуването на лафа "Учи мама да не работиш" доказва колко не можем да разберем и съответно да оценим умствения труд, който е доста по-чанч от физическия такъв.
В Русия не стана чак такава подмяна на ценностите, каквато се получи у нас. Виж нашите мутри - повечето са прости селянчета с 8-ми клас на селското училище. Техните са основно кагебета предполагам, а там не е работил кой да е.
Образованието им беше и предполагам все още е на по-високо равнище от нашето.
Ние сме майстори да рушим всичко на всеки 50-тина години, а те успяват да запазят нещичко. Даже и по най-върлите диктаторски времена. Случили са и на диктатори.
За съжаление ние винаги от всякъде визмаме само пошлото и лошото.....
..............
Пък знам ли - може нищо от горенаписаното да не е вярно и всичко да се дължи на редовната консумация на водка там
така е
И аз съм на това мнение. Лесно се управлява консуматорско общество. И явно политическите, а и икономичексите интереси са в тази посока. Доколкото съм запозната с предавания в Канда и САЩ положението е същото и дори по-зле.Stranniche написа:Мисля си, колко по-лесно ще се води затъпялото стадо овце след 10-15 години... Може би някой ще има интерес от товаpocti_bezobidna написа:Аз и вестниците и списанията гледам - всички взеха да избиват на life style,
дори и тези, дето се броят за сериозни.
ще си плащаме за тая чалгария след 10-15 години, ама яко, но кой го е грижа....
Съгласна съм обаче и с това, че първо всеки сам трябва да осъзнае необходимостта от този вид интелектуално забавление. Докато лесно смилаемите такива, са далече по-неангажиращи.
Като се има предвид, че работният ден в много страни е 16 часов, съм склонна да мисля, че човек ще има време и желание единствено да се изключи от света, поне замалко...
Моето детство също е свързано с голяма част от руската игра "Какво?Къде?Кога". Спомням си,че цялото семесйтво се скупчвахме пред телевизора и чакахме с огромно нетърпение, а после объждахме с часове темите и въпросите. Имаше провокация и много емоция. Уютно се чувствах.
Ех, обхвана ме носталгия, но миналото явно трябва да си остане там...
- поручик Ржевски
Ама все още не сме на дъното.
Нали видяхте американците в оня линк дето е пуснат тук в една друга тема?
Извинявайте, но са нация без грам обща култура. На село даже последния алкохолик знае каква е паричната единица в Англия и, че Казахстан не се намира в Австралия. Не сме ги стигнали американците все още, ама младото поколение дето сега расте може и да ги стигне.
П.С. А нашите ТВ.... снощи примерно по канала (дето трябва да е най-най- телевизия, а не чалготека), новините, тамън даваха за откритие на наши генетици, когато водещата прекъсна тия същите генетици за да включи пряко в ефир някакво ченге от мястото на убийството на някакъв кмет, което ченге каза следното интересно нещо (с две думи): няма версии, няма заподозрени. Или по западному - но комент. Да беше по БТВ или Нова - нямаше да се ядосвам. Ама по Канал 1...... срамота!
Нали видяхте американците в оня линк дето е пуснат тук в една друга тема?
Извинявайте, но са нация без грам обща култура. На село даже последния алкохолик знае каква е паричната единица в Англия и, че Казахстан не се намира в Австралия. Не сме ги стигнали американците все още, ама младото поколение дето сега расте може и да ги стигне.
П.С. А нашите ТВ.... снощи примерно по канала (дето трябва да е най-най- телевизия, а не чалготека), новините, тамън даваха за откритие на наши генетици, когато водещата прекъсна тия същите генетици за да включи пряко в ефир някакво ченге от мястото на убийството на някакъв кмет, което ченге каза следното интересно нещо (с две думи): няма версии, няма заподозрени. Или по западному - но комент. Да беше по БТВ или Нова - нямаше да се ядосвам. Ама по Канал 1...... срамота!
- поручик Ржевски
4avdar4e написа: Я кажи за Шекли, моляяя, май нищо не съм чела.Много познато име, обаче ниц асоциация. Пък напоследък съм на вълна "кой къвто автор спомене тук - него чета":lol: Така почти изчетох Пратчет и Рекс Стаут. Както и едни други двама автори, ама те Вяра и Дарк си знаят:blum:
Аааааааа, Шекли е задължителен като Пратчет!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не говорех за това, а за пари:-):winkw:ELBI написа:
Айде сега... там има мафия и бандитизъм, на които нашите мутри взети заедно не могат на малкия им пръст не могат да стъпят. Като прибавиш корупцията и авторитаризма...
Инак е логично и нормално в по-голяма страна да има повече интересни, забавни и умни хора. ...

Фриски, навсякъде по света парите (големите) отиват за масите - хляб и зрелища (или секс и спорт). Без да познавам днешната руска действителност в детайли (тук, както забелязваш има бая руски възпитаници, почитатели и производни на преклонението пред руското) е ясно, че и там е като на другите места - големите им пари не отиват за онова предаване, но поради големината на държавата, има такива, които дават пари и за това. Парите ходят я в Челси, я в яхти...frisky lioness написа:Не говорех за това, а за пари:-):winkw:ELBI написа:
Айде сега... там има мафия и бандитизъм, на които нашите мутри взети заедно не могат на малкия им пръст не могат да стъпят. Като прибавиш корупцията и авторитаризма...
Инак е логично и нормално в по-голяма страна да има повече интересни, забавни и умни хора. ...
Както и да е...
-
почти безобидна
О, ма те това прекъсване сигурно го броят за "навременна и мигновена репортерска реакция" - знак за бързо реагиране, професионализъм и дрън-дрън... Да си нямаш работа с държавната телевизия ти пожелавам.поручик Ржевски написа: Да беше по БТВ или Нова - нямаше да се ядосвам. Ама по Канал 1...... срамота!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Казвала съм нееднократно, аз затова не обичам телевизия, и по-специално новини....почти безобидна написа:О, ма те това прекъсване сигурно го броят за "навременна и мигновена репортерска реакция" - знак за бързо реагиране, професионализъм и дрън-дрън... Да си нямаш работа с държавната телевизия ти пожелавам.поручик Ржевски написа: Да беше по БТВ или Нова - нямаше да се ядосвам. Ама по Канал 1...... срамота!

- поручик Ржевски
Яхтите и челситата са ясни.ELBI написа:Фриски, навсякъде по света парите (големите) отиват за масите - хляб и зрелища (или секс и спорт). Без да познавам днешната руска действителност в детайли (тук, както забелязваш има бая руски възпитаници, почитатели и производни на преклонението пред руското) е ясно, че и там е като на другите места - големите им пари не отиват за онова предаване, но поради големината на държавата, има такива, които дават пари и за това. Парите ходят я в Челси, я в яхти...frisky lioness написа:Не говорех за това, а за пари:-):winkw:ELBI написа:
Както и да е...
Дъ поинт ис: почему дяволите да го вземат там все пак се намират пари за онова предаване, а у нас - само за "мис мокра фланелка"?
И друг въпрос мога да задам: Защо в "Что Где Когда" участниците са облечени като за прием у английската кралица, а във "Вот на доверие" се виждат силиконови цици, татуировки и обеци?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защото сме бедни. Духовно, финансово, културно и изобщо .............. всякакпоручик Ржевски написа:Яхтите и челситата са ясни.ELBI написа:Фриски, навсякъде по света парите (големите) отиват за масите - хляб и зрелища (или секс и спорт). Без да познавам днешната руска действителност в детайли (тук, както забелязваш има бая руски възпитаници, почитатели и производни на преклонението пред руското) е ясно, че и там е като на другите места - големите им пари не отиват за онова предаване, но поради големината на държавата, има такива, които дават пари и за това. Парите ходят я в Челси, я в яхти...frisky lioness написа:Не говорех за това, а за пари:-):winkw:ELBI написа:
Както и да е...
Дъ поинт ис: почему дяволите да го вземат там все пак се намират пари за онова предаване, а у нас - само за "мис мокра фланелка"?
И друг въпрос мога да задам: Защо в "Что Где Когда" участниците са облечени като за прием у английската кралица, а във "Вот на доверие" се виждат силиконови цици, татуировки и обеци?

Анджък, де, аз нали баш за това говоря!!поручик Ржевски написа: Яхтите и челситата са ясни.
Така, така - тук някъде е разковничето.4avdar4e написа:Анджък, де, аз нали баш за това говоря!!поручик Ржевски написа: Яхтите и челситата са ясни.
И аз много харесвам игри от сорта на "Что Где Когда", и никак не ми допадат нашенските идиотии в момента и "Стани богат" в началото беше по-истинско някак, сега и то ми затъпя, пък и едни слухове се носят около него...