Игрите за ума

Все същите
Аватар
4avdar4e

Игрите за ума

Мнение от 4avdar4e »

Мъчи ме тоя въпрос: защо у нас така и не се родиха интелектуални игри по ТВ-та? Едно сал "Минута е много" се мъчи да изтрие срама. Не гледам "западни" телевизии, та нямам там наблюдения как е. Но в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". Що са спонсори, що е чудо!!:shocked: А за знания и интелект изобщо няма какво да се говори!! :pray: Руският вариант на "Стани богат" се радва на огромен интерес, а у нас го осраха (без извинение) с връзването му към другите външни продукции. "Поле чудес" някога беше невероятна игра (не знам дали още върви, не съм попадала), наш Къцко се напна да направи нещо подобно и знаем кво роди :wand: Дори и "Вот на доверие" (свален вече!) - уж игра, залагаща на ум - беше на ниво детска градина. Тва е положението - фърфят само игри, в които хората залагат на късмет и още нещо, дет се вика :winkw:

Та се чудя, толкоз ли сме тъпа нация? Толкоз ли за тия години не можа да се роди (или поне копира) някое чуждо интелектуално-развлекателно предаване? Или причините са някъде другаде???
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Re: Игрите за ума

Мнение от Kent »

Та се чудя, толкоз ли сме тъпа нация? Толкоз ли за тия години не можа да се роди (или поне копира) някое чуждо интелектуално-развлекателно предаване? Или причините са някъде другаде???[/quote]

Не сме тъпа нация, просто сме на кръстопът....кое да изберем ..като модел всъщност, ако ме разбираш. Пък и интелектуално - развлекателно предаване на фона на опандизвани прокурори, мизерни пенсионери и топло-то...мокро-то и и въобще подземното българско "-То" лесно не се прави.
П.П. Поле Чудес си си върви, често го гледкам.
П.П.1. Да...... Н.Кънчев не е М.Галкин, състезателите там нe са Пацо, Гаро и онва съмнителноженско македонско горгонесто триединство /що се касае "Стани Богат",/...бе въобще нашия вариант на Стани Богат също е своего рода еврошампион....най-най-най...мизерния от европейските варианти щото :shy:
Последно промяна от Kent на 09.01.07, 12:29, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:
Та се чудя, толкоз ли сме тъпа нация? Толкоз ли за тия години не можа да се роди (или поне копира) някое чуждо интелектуално-развлекателно предаване? Или причините са някъде другаде???
какво? къде? кога? е просто връхта:-) Много, много го харесвам:-)

Понякога си мисля, че всичко това е така, както си го написала, защото хората, имащи нужния умствен потенциал да участват в такива състезания, в по-голямата си част не пиха се "пльоснали" по някаква си телевизия, да ги гледа цяла Б-я....Така си мисля....Още повече и за почти без пари. "Интереса клати феса" са казали хората...

Ти, например, би ли участвала в някакво подобно предаване? Мен ш'мъ е срам:shy:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Мъчи ме тоя въпрос: защо у нас така и не се родиха интелектуални игри по ТВ-та? Едно сал "Минута е много" се мъчи да изтрие срама. Не гледам "западни" телевизии, та нямам там наблюдения как е. Но в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". Що са спонсори, що е чудо!!:shocked: А за знания и интелект изобщо няма какво да се говори!! :pray: Руският вариант на "Стани богат" се радва на огромен интерес, а у нас го осраха (без извинение) с връзването му към другите външни продукции. "Поле чудес" някога беше невероятна игра (не знам дали още върви, не съм попадала), наш Къцко се напна да направи нещо подобно и знаем кво роди :wand: Дори и "Вот на доверие" (свален вече!) - уж игра, залагаща на ум - беше на ниво детска градина. Тва е положението - фърфят само игри, в които хората залагат на късмет и още нещо, дет се вика :winkw:

Много причини има.
Първо, умнички сме, но руснаците все пак... техните умници са много и са много умни.
Второ, у нас не могат да направят едно подобно шоу елегантно-комерсиално (щото то си е всякак комерс това)
Трето, у нас умните хора някак не искат да се показват по телевизията, понеже ги е гнус (поради второто, вероятно)
И т.н.
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Понякога си мисля, че всичко това е така, както си го написала, защото хората, имащи нужния умствен потенциал да участват в такива състезания, в по-голямата си част не пиха се "пльоснали" по някаква си телевизия, да ги гледа цяла Б-я....Така си мисля....Още повече и за почти без пари. "Интереса клати феса" са казали хората...

Ти, например, би ли участвала в някакво подобно предаване? Мен ш'мъ е срам:shy:
Бе, не е точно така, щото докато "Стани богат" беше нормално интелектуално съзтезание, а не мазен придатък много хора участваха. И аз съм се обаждала, ама... А в момента в Что, где, когда паричните и веществени награди са огромни - и за участници, и за зрители. Значи - може!

Да, бих участвала, ако е на ниво, а не квартална селска вечеринка :(
Що пък да не осребря знания си? :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:А в момента в Что, где, когда паричните и веществени награди са огромни - и за участници, и за зрители. Значи - може!

:
Ама тва не в БГ. Къде ще се сравняваме ние с "Великата Руска Страна"( ни ми съ карай много за това, как съм го изпусала:shy::winkw:)

Хората се интересуват от чалга и прозводни, там са парите, глей съ преориентираш обреме, белкем забогатееш:lol::lol::lol::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Второ, у нас не могат да направят едно подобно шоу елегантно-комерсиално (щото то си е всякак комерс това)
Защо пък да не могат? Толкова ли няма умни хора в телевизиите? Ох, не знам, нещо много изродено ми се вижда напоследък българското електронно-медийно пространство:( Сигурна съм, че едно такова предаване ще си намери и публиката, и спонсорите. Но явно сигурната печалба е от политиканстване и чалгаджийство :crying:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Хората се интересуват от чалга и прозводни, там са парите, глей съ преориентираш обреме, белкем забогатееш:lol::lol::lol::winkw:
Първо трябва мъ земат в "Пълна промяна", пък тогиз :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Второ, у нас не могат да направят едно подобно шоу елегантно-комерсиално (щото то си е всякак комерс това)
Защо пък да не могат? Толкова ли няма умни хора в телевизиите? Ох, не знам, нещо много изродено ми се вижда напоследък българското електронно-медийно пространство:( Сигурна съм, че едно такова предаване ще си намери и публиката, и спонсорите. Но явно сигурната печалба е от политиканстване и чалгаджийство :crying:
Вече не могат.
Проблемът на българските медии е, че изцяло започна да обслужва ниското ниво на тъсене и тотално заряза средното и високото. И кръгът стана омагьосан. Мюнхаузен май вече няма уши, за които да се изтегли.
Ако шоуто е интелигентно, няма да има ДОСТАТЪЧНО публика за него и т.н. Това е веруюто на нашите медии.
Медиите ли са изродени, нацията ли, или двете взаимно подхраниха израждането си... не знам вече.
Panta rhei...
Гост

Мнение от Гост »

Мнемозина написа:
Мюнхаузен май вече няма уши, за които да се изтегли.

:grin::grin::grin: Щото превръзките от рекламодателите са с КРИЛЦА! А ушички -ЙОК...

Чалга отвсуе...
#@*@*@^*(@*~ \ цял горен ред... :winkw:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Какво, къде, кога

Мнение от Remmivs »

го гледах в захлас като хлапак. Дотам, че по едно време бях част от БГ клуба на знаещите.

За телевизията ни в момента просто не ми се говори. Аз защо не я гледам мислиш?
annonymus

Мнение от annonymus »

Аз и вестниците и списанията гледам - всички взеха да избиват на life style,
дори и тези, дето се броят за сериозни.
ще си плащаме за тая чалгария след 10-15 години, ама яко, но кой го е грижа...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

pocti_bezobidna написа:Аз и вестниците и списанията гледам - всички взеха да избиват на life style,
Мисля си, колко по-лесно ще се води затъпялото стадо овце след 10-15 години... Може би някой ще има интерес от това :crying:.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:
И аз мисля, че има почва у нас. Само че няма желание у тези, които имат възможностите (пари и власт) да го направят.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Stranniche написа:
Мисля си, колко по-лесно ще се води затъпялото стадо овце след 10-15 години... Може би някой ще има интерес от това :crying:.
Световна конспирация:shocked: Това е.
Изображение

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:
Stranniche написа:
Световна конспирация:shocked: Това е.
На такова прилича, но едва ли.
Световна тъпотия по-скоро.
Оптимизъм струи...
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Оказва се, че по-голяма част от най-гледаните телевизии или са собственост на Гергов (австралиеца има само 30% от бтв), или са рекламно зависими от същия.
И, тъй като същия е партийно мекере, как искате да изгледжат телевизиите в бедната ни държавица?!

А относно неграмотността и тъпотията... Ами нищо ново под слънцето!!! Още в древния Рим са казали: "Хляб и зрелища!"... Беден и прост народ по-лесно се управлява. Това също е доказано... за съжлание...

:guns: :hammer: :wand: :rant: :rem: :duel: :bliak:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:Мъчи ме тоя въпрос: защо у нас така и не се родиха интелектуални игри по ТВ-та? Едно сал "Минута е много" се мъчи да изтрие срама. Не гледам "западни" телевизии, та нямам там наблюдения как е. Но в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". Що са спонсори, що е чудо!!:shocked: А за знания и интелект изобщо няма какво да се говори!! :pray: Руският вариант на "Стани богат" се радва на огромен интерес, а у нас го осраха (без извинение) с връзването му към другите външни продукции. "Поле чудес" някога беше невероятна игра (не знам дали още върви, не съм попадала), наш Къцко се напна да направи нещо подобно и знаем кво роди :wand: Дори и "Вот на доверие" (свален вече!) - уж игра, залагаща на ум - беше на ниво детска градина. Тва е положението - фърфят само игри, в които хората залагат на късмет и още нещо, дет се вика :winkw:

за да се оправиме като нация трябва първо да проумеме че сме тикви.
:cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
4avdar4e написа:А в момента в Что, где, когда паричните и веществени награди са огромни - и за участници, и за зрители. Значи - може!

:
Ама тва не в БГ. Къде ще се сравняваме ние с "Великата Руска Страна"( ни ми съ карай много за това, как съм го изпусала:shy::winkw:)

Хората се интересуват от чалга и прозводни, там са парите, глей съ преориентираш обреме, белкем забогатееш:lol::lol::lol::winkw:
Айде сега... там има мафия и бандитизъм, на които нашите мутри взети заедно не могат на малкия им пръст не могат да стъпят. Като прибавиш корупцията и авторитаризма...

Инак е логично и нормално в по-голяма страна да има повече интересни, забавни и умни хора. Но за жалост, там все още няма свобода и законите са ... А готини и интересни хора там - бол! Това е истина. Както и имперска, безкрупулна политика (кеф им да не си харесат подписан от тях договор - кеф им да го развалят без да им пука...). Колкото можем се сравнява с Америка, Китай или Индия, толкова можем и с Русия...

Аз съм по-голям фен на повечето европейски страни (даже по-малките), отколкото на пропитите с мегаломания Велики Сили. Ама и при тях си има различия и е рисковано да се обобщава...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:...в момента по руската дават зимните финали на "Что? Где? Когда?". ...
Готинко предаване беше. Наистина умно и добре направено.

На запад според мен хит са предаванията на разни много добри комедианти (или т.н. талк шоу - някъде е съчетано с танци, с интервюта... различно е). В Англия има едно-две подобни предавания (едното се събират разни образи от университети и е наистина забавно, другото е от рода на "Минута е много" и е също увлекателно и интересно). Но истината е, че "масите" си предпочитат глупости и по-евтини шоу-тата... Както тук, така и там. Тук има още да се натъмъняват пластове, телевизии (щото сега има разни леко измислени и наложени монополи, които са в яка връзка с богатите фирми, дето рекламират и с фирмите за мерене на ... рейтингите...), да могат да изгреят истинските таланти и хора с идеи за нещо свежо и готино. Ще стане, но просто по-бавно.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: На запад според мен хит са предаванията на разни много добри комедианти (или т.н. талк шоу - някъде е съчетано с танци, с интервюта... различно е).
Хъм, тия дни четох едно прелюбопитно интервю с Теди Москов, според когото Къци Лафазанов се е изхабил като комик и образ, правейки оная боза по ТВ, "Смях в залата". Гледах няколко предавания, защото форматът е много любопитен и, доколкото знам, отдавна отработен в некои страни:winkw: Явно дори и този модел не сработва :( Бе, мааму стара, като сме царе на краденьето, що в интелектуалните области не го умеем туй :huhthink:

Не знам, Елби, много съм обезсърчена напоследък, що се отнася до масмедийното пространство. Яд ме е на една Светла Петрова например, дето се направи на маймуна. Тва пусто мерене... на рейтингите :lol:

А и има една фамилия, дето само като я чуя или видя в надписите и... :bad: Жокер: започва с едно много вкусно нещо за ядене:winkw:
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

4avdar4e написа:
ELBI написа: На запад според мен хит са предаванията на разни много добри комедианти (или т.н. талк шоу - някъде е съчетано с танци, с интервюта... различно е).
Хъм, тия дни четох едно прелюбопитно интервю с Теди Москов, според когото Къци Лафазанов се е изхабил като комик и образ, правейки оная боза по ТВ, "Смях в залата". Гледах няколко предавания, защото форматът е много любопитен и, доколкото знам, отдавна отработен в некои страни:winkw: Явно дори и този модел не сработва :( Бе, мааму стара, като сме царе на краденьето, що в интелектуалните области не го умеем туй :huhthink:

Не знам, Елби, много съм обезсърчена напоследък, що се отнася до масмедийното пространство. Яд ме е на една Светла Петрова например, дето се направи на маймуна. Тва пусто мерене... на рейтингите :lol:

А и има една фамилия, дето само като я чуя или видя в надписите и... :bad: Жокер: започва с едно много вкусно нещо за ядене:winkw:
Скъпа , чакаме вече ТВ риалити от сорта на "Бягащият човек" или от онези , които така щедро беше разработил като тема Шекли! То и едно просто замеряне с камъни ще свърши работа само да ни дадат мишената! Със СМС жребий ще се определя кой ще хвърли първия камък- стани стотния участник в СМС -жребия и отгори на въпроса колко прави 2х2- няма дя предлагам примерните отговори, щото знам ,че вече се досетихте :twisted:
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

ELBI написа:[quote="4avdar4e.

На запад според мен хит са предаванията на разни много добри комедианти.
самоче добрите комедианти имат и супер сценаристи
Руснаците имат например Миша Задорнов - умирам от смях на всяко негово произведение, дори когато си го чете самият той
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

anhela написа: Скъпа , чакаме вече ТВ риалити от сорта на "Бягащият човек" или от онези , които така щедро беше разработил като тема Шекли! То и едно просто замеряне с камъни ще свърши работа само да ни дадат мишената! Със СМС жребий ще се определя кой ще хвърли първия камък- стани стотния участник в СМС -жребия и отгори на въпроса колко прави 2х2- няма дя предлагам примерните отговори, щото знам ,че вече се досетихте :twisted:
Я кажи за Шекли, моляяя, май нищо не съм чела.:shy: Много познато име, обаче ниц асоциация. Пък напоследък съм на вълна "кой къвто автор спомене тук - него чета":lol: Така почти изчетох Пратчет и Рекс Стаут. Както и едни други двама автори, ама те Вяра и Дарк си знаят:blum:
dokTorkaTa

Re: Какво, къде, кога

Мнение от dokTorkaTa »

Remmivs написа:го гледах в захлас като хлапак. Дотам, че по едно време бях част от БГ клуба на знаещите.

За телевизията ни в момента просто не ми се говори. Аз защо не я гледам мислиш?
A!!
И аз бях в клуб на знаещите...
......
ма много знаем нийй ,беееее:roll:
докТоркаТА

Мнение от докТоркаТА »

4avdar4e написа:
anhela написа: Скъпа , чакаме вече ТВ риалити от сорта на "Бягащият човек" или от онези , които така щедро беше разработил като тема Шекли! То и едно просто замеряне с камъни ще свърши работа само да ни дадат мишената! Със СМС жребий ще се определя кой ще хвърли първия камък- стани стотния участник в СМС -жребия и отгори на въпроса колко прави 2х2- няма дя предлагам примерните отговори, щото знам ,че вече се досетихте :twisted:
Я кажи за Шекли, моляяя, май нищо не съм чела.:shy: Много познато име, обаче ниц асоциация. Пък напоследък съм на вълна "кой къвто автор спомене тук - него чета":lol: Така почти изчетох Пратчет и Рекс Стаут. Както и едни други двама автори, ама те Вяра и Дарк си знаят:blum:
www.sheckley.com/

film- във връзка с темата

любим разказ е за "лизнериженето"...
"недей да лизнерижеш,защото онези от другата галактика ще дойдат да те унищожат"...
и както той седеше и мислеше какво е това лизнерижа...
изведнъж осъзна че някой го наблюдава и неистово му се кихаше...

ахм да...
велик е на късите разкази

razkaz
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

4avdar4e написа:

например http://www.sfbg.us/authors/r/robert_she ... zation.htm
имаше и разни разказчета
http://www.sfbg.us/authors/r/robert_she ... eril_1.htm
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: Какво, къде, кога

Мнение от Remmivs »

dokTorkaTa написа: A!!
И аз бях в клуб на знаещите...
......
ма много знаем нийй ,беееее:roll:
стига бе!!!!
верно?
значи сме си така да се каже интелектуални партньори
или поне сме били :blum:

а за Шекли само

:pray: :pray: :pray:
Аватар
поручик Ржевски

Мнение от поручик Ржевски »

Абе "Минута е много" си я гледам чат-пат кога я сваря и ми дойде на ум.

Не сме тъпа нация, но опитите да ни направят вървят със небивал успех и темпо. Тъпанарските предавания, сапунките.....
И в Русия има глупаци и попса. (Нали знаеш - два проблема: дураки и дороги)
Обаче:

Руснаците имат манталитет на велика нация - ние го нямаме.

В Русия винаги са били почитани 2 неща: умът и армията. И по царско, и по комунистическо, и по демократично. Почтани са и от бедни, и от богати. Може бедните и богатите им да са друг тип бедни, и богати - знам ли. У нас на на почит е тарикатлъкът - Бай Ганьо стайл. ("Кат си толкоз умен де са ти парите?" или "Ти на мен акъл не ми давай, пари ми дай.") Или ако искате Евгени Минчев-Азис стайл. (То и руснаците си имат Филип Киркоров де, ама, и там българска жилка има да му се не види) Самият факт на съществуването на лафа "Учи мама да не работиш" доказва колко не можем да разберем и съответно да оценим умствения труд, който е доста по-чанч от физическия такъв.

В Русия не стана чак такава подмяна на ценностите, каквато се получи у нас. Виж нашите мутри - повечето са прости селянчета с 8-ми клас на селското училище. Техните са основно кагебета предполагам, а там не е работил кой да е.

Образованието им беше и предполагам все още е на по-високо равнище от нашето.

Ние сме майстори да рушим всичко на всеки 50-тина години, а те успяват да запазят нещичко. Даже и по най-върлите диктаторски времена. Случили са и на диктатори.

За съжаление ние винаги от всякъде визмаме само пошлото и лошото.....

..............
Пък знам ли - може нищо от горенаписаното да не е вярно и всичко да се дължи на редовната консумация на водка там :lol::lol::lol:
Аватар
Глен

така е

Мнение от Глен »

Stranniche написа:
pocti_bezobidna написа:Аз и вестниците и списанията гледам - всички взеха да избиват на life style,
И аз съм на това мнение. Лесно се управлява консуматорско общество. И явно политическите, а и икономичексите интереси са в тази посока. Доколкото съм запозната с предавания в Канда и САЩ положението е същото и дори по-зле.
Съгласна съм обаче и с това, че първо всеки сам трябва да осъзнае необходимостта от този вид интелектуално забавление. Докато лесно смилаемите такива, са далече по-неангажиращи.
Като се има предвид, че работният ден в много страни е 16 часов, съм склонна да мисля, че човек ще има време и желание единствено да се изключи от света, поне замалко...:(

Моето детство също е свързано с голяма част от руската игра "Какво?Къде?Кога". Спомням си,че цялото семесйтво се скупчвахме пред телевизора и чакахме с огромно нетърпение, а после объждахме с часове темите и въпросите. Имаше провокация и много емоция. Уютно се чувствах.
Ех, обхвана ме носталгия, но миналото явно трябва да си остане там...
Аватар
поручик Ржевски

Ама все още не сме на дъното.
Нали видяхте американците в оня линк дето е пуснат тук в една друга тема?
Извинявайте, но са нация без грам обща култура. На село даже последния алкохолик знае каква е паричната единица в Англия и, че Казахстан не се намира в Австралия. Не сме ги стигнали американците все още, ама младото поколение дето сега расте може и да ги стигне.

П.С. А нашите ТВ.... снощи примерно по канала (дето трябва да е най-най- телевизия, а не чалготека), новините, тамън даваха за откритие на наши генетици, когато водещата прекъсна тия същите генетици за да включи пряко в ефир някакво ченге от мястото на убийството на някакъв кмет, което ченге каза следното интересно нещо (с две думи): няма версии, няма заподозрени. Или по западному - но комент. Да беше по БТВ или Нова - нямаше да се ядосвам. Ама по Канал 1...... срамота!
Аватар
поручик Ржевски

4avdar4e написа: Я кажи за Шекли, моляяя, май нищо не съм чела.:shy: Много познато име, обаче ниц асоциация. Пък напоследък съм на вълна "кой къвто автор спомене тук - него чета":lol: Така почти изчетох Пратчет и Рекс Стаут. Както и едни други двама автори, ама те Вяра и Дарк си знаят:blum:

Аааааааа, Шекли е задължителен като Пратчет! :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа:
Айде сега... там има мафия и бандитизъм, на които нашите мутри взети заедно не могат на малкия им пръст не могат да стъпят. Като прибавиш корупцията и авторитаризма...

Инак е логично и нормално в по-голяма страна да има повече интересни, забавни и умни хора. ...
Не говорех за това, а за пари:-):winkw:
Изображение

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:

Инак е логично и нормално в по-голяма страна да има повече интересни, забавни и умни хора. ...
Фриски, навсякъде по света парите (големите) отиват за масите - хляб и зрелища (или секс и спорт). Без да познавам днешната руска действителност в детайли (тук, както забелязваш има бая руски възпитаници, почитатели и производни на преклонението пред руското) е ясно, че и там е като на другите места - големите им пари не отиват за онова предаване, но поради големината на държавата, има такива, които дават пари и за това. Парите ходят я в Челси, я в яхти...

Както и да е...
почти безобидна

Мнение от почти безобидна »

поручик Ржевски написа: Да беше по БТВ или Нова - нямаше да се ядосвам. Ама по Канал 1...... срамота!
О, ма те това прекъсване сигурно го броят за "навременна и мигновена репортерска реакция" - знак за бързо реагиране, професионализъм и дрън-дрън... Да си нямаш работа с държавната телевизия ти пожелавам. :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

почти безобидна написа:
поручик Ржевски написа: Да беше по БТВ или Нова - нямаше да се ядосвам. Ама по Канал 1...... срамота!
О, ма те това прекъсване сигурно го броят за "навременна и мигновена репортерска реакция" - знак за бързо реагиране, професионализъм и дрън-дрън... Да си нямаш работа с държавната телевизия ти пожелавам. :lol:
Казвала съм нееднократно, аз затова не обичам телевизия, и по-специално новини....:mad::evil: Защото няма новини. Криминална хроника....:evil::mad: Чета си новините в нета през деня (тези вечер вече са ми известни). Така поне мога да си подбирам какво и от къде да прочета
Изображение

Аватар
поручик Ржевски

ELBI написа:
frisky lioness написа:
ELBI написа:

Фриски, навсякъде по света парите (големите) отиват за масите - хляб и зрелища (или секс и спорт). Без да познавам днешната руска действителност в детайли (тук, както забелязваш има бая руски възпитаници, почитатели и производни на преклонението пред руското) е ясно, че и там е като на другите места - големите им пари не отиват за онова предаване, но поради големината на държавата, има такива, които дават пари и за това. Парите ходят я в Челси, я в яхти...

Както и да е...
Яхтите и челситата са ясни.
Дъ поинт ис: почему дяволите да го вземат там все пак се намират пари за онова предаване, а у нас - само за "мис мокра фланелка"?
И друг въпрос мога да задам: Защо в "Что Где Когда" участниците са облечени като за прием у английската кралица, а във "Вот на доверие" се виждат силиконови цици, татуировки и обеци?
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

поручик Ржевски написа:
ELBI написа:
frisky lioness написа:
ELBI написа:

Както и да е...
Яхтите и челситата са ясни.
Дъ поинт ис: почему дяволите да го вземат там все пак се намират пари за онова предаване, а у нас - само за "мис мокра фланелка"?
И друг въпрос мога да задам: Защо в "Что Где Когда" участниците са облечени като за прием у английската кралица, а във "Вот на доверие" се виждат силиконови цици, татуировки и обеци?
Защото сме бедни. Духовно, финансово, културно и изобщо .............. всякак
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

поручик Ржевски написа: Яхтите и челситата са ясни.
Анджък, де, аз нали баш за това говоря!!
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

4avdar4e написа:
поручик Ржевски написа: Яхтите и челситата са ясни.
Анджък, де, аз нали баш за това говоря!!
Така, така - тук някъде е разковничето.
И аз много харесвам игри от сорта на "Что Где Когда", и никак не ми допадат нашенските идиотии в момента и "Стани богат" в началото беше по-истинско някак, сега и то ми затъпя, пък и едни слухове се носят около него...
Публикувай отговор