Благотворителност 3

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

обади се и на нас плс
Аватар
Евридика

Мнение от Евридика »

Remmivs написа:обади се и на нас плс

Сори, ама вече се уговорих с bead и ще й дам моите неща днес следобед.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

имах предвид Грийн да ми се обади
щото миналия път забрави
:cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

хахахаха! Къде си тръгнал, бе, риш.
Еййй не мога да се уредя с мадама, начи, от навлеци
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ми така кажи бе човек, мадами 2

какъв е този камуфлаж благотворителен

баси

па и няма само ти да се уреждаш, егати :blum:

PS
мадами 3, исках да кажа
лапсус клавиатури :grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

19 октомври - национален ден на благотворителността
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Благодаря на всички, които се включиха. Супер дрешки, пък и доста кашони се насъбраха. Все пак, има някои неща, които не ми стават и ще ги изпратя в Детския дом. Крайния срок е 15ти но то е неделя, затова мисля да поръчам куриера на 13-ти петък.
ОК?

П.П. С парите купих спални комплекти от Метро. 5 комплекта.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Изображение

Привет, г-жо Илиева!
Изпращам Ви дарение, събрано от шепа приятели в един интернет клуб. Изпращаме Ви омеалели дрехи на нашите деца, малко памперси, книжки и корнфлейкс, както и 5 броя спални комплекти, от каквито казахте, че имате нужда. Осъзнаваме, че това е недостатъчно, но колкото и да е малко, надяваме се да влезе в полза и да донесе усмивка на възпитаниците от вашият дом.
Тъй като, убеден съм, този жест дава повече на нас, отколкото на Вас и Вашият дом, затова и благодарностите са от нас, за вас!
Благодаря ви!
И поздрави!

подпис: Аз от интернет клуб. ЗоЧо

Става ли?

П.П. Набутах всичко по- дребно в един голям кашон. Така пакетите станаха общо 3. Госпожа Илиева ще ми изпрати удостоверение за дарението на адреса който ще и напиша(аз заради това въобще и пиша) и описа, и аз ще го пусна тук.
ОК?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Админ бях, кво ли не бях и поне, най- накрая се научих да закачам картинки в интернет!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
Става ли?
:clap: браво на теб
just perfect
Аватар
Евридика

Мнение от Евридика »

Този жест дава повече на нас, отколкото на Вас и Вашият дом, затова и благодарностите са от нас, за вас!
Благодаря ви!

Страхотно си го написал...:kiss:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Изображение
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Грийн, да знаеш дали ще има нова акция? И колко са големи децата?
Съжалявам, че не бях в БГ тогава. Този уийкенд имам възможност да разровя гардеробите и куфарите и със сигурност ще намеря много дрехи и обувки за раздаване. По размери /и акъл:grin:/ го докарвам на някое по-голямо дете. На 27-ми декември мога да донеса още 2 чифта удобни неносени обувки /мъж ми ги купи от САЩ, но се оказаха малки/. Имам панталони от GAP, костюми и други неща, купени и шити в един период, когато бях станала 37-38 кг :shy:. Почти не съм ги носила, защото напускането на родните ширини ми помогна бързо да си възстановя теглото.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Stranniche написа:Грийн, да знаеш дали ще има нова акция? И колко са големи децата?
Съжалявам, че не бях в БГ тогава. Този уийкенд имам възможност да разровя гардеробите и куфарите и със сигурност ще намеря много дрехи и обувки за раздаване. По размери /и акъл:grin:/ го докарвам на някое по-голямо дете. На 27-ми декември мога да донеса още 2 чифта удобни неносени обувки /мъж ми ги купи от САЩ, но се оказаха малки/. Имам панталони от GAP, костюми и други неща, купени и шити в един период, когато бях станала 37-38 кг :shy:. Почти не съм ги носила, защото напускането на родните ширини ми помогна бързо да си възстановя теглото.
Аз не планирам, честно казано. Иначе панталоните от GAP бих ги взел лично. Ма за жалост и аз ги минах тия 37 килограма, мамка му!
:grin:
Все ще намериш кой да им се зарадва.

Пролетес около Гергьовден може да пусна тема пак, Странниче!
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

аз също не успях да се включа, докато се накумя да стигна до магазина и то времето свърши....не че се прая на много зает де, ма в суворово спалните комплекти не струваха, няма ли да е разумно да дадеш или направим и някой банко сметка, тъй де
за вбъдеще, хем може да се зарежда периодично. както решиш, не съм в час много с даренията. то ше трява и някой по-свободен дет да купува тогава...:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Кент написа:
аз също не успях да се включа, докато се накумя да стигна до магазина и то времето свърши....не че се прая на много зает де, ма в суворово спалните комплекти не струваха, няма ли да е разумно да дадеш или направим и някой банко сметка, тъй де
за вбъдеще, хем може да се зарежда периодично. както решиш, не съм в час много с даренията. то ше трява и някой по-свободен дет да купува тогава...:shy:
Това, което предлагаш е удобно и подходящо от всяка гледна точка освен от една. Банкова сметка с дарение е равно на изкушение за злоупотреба. И от там е равно на(основателни или не) съмнения във всички.
Ние тук с вас няма да успеем да конкурираме бгмама или Българската Коледа. Заради това не съм се опитал да оптимизирам и увелича дарението. За мен лично, на първо място е личното ми удоволствие от правенето на нещо такова, съвместно с вас. (Преполагам, че четкам и егото си, защото предложението ми, трето по ред, среща само положителни отзиви.)
Така или иначе нямам нищо против да опитаме и нов начин, Кенте. Просто споделям моите съмнения.
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Мнение от majemela4ka »

Green Light написа: Ние тук с вас няма да успеем да конкурираме бгмама или Българската Коледа. Заради това не съм се опитал да оптимизирам и увелича дарението. За мен лично, на първо място е личното ми удоволствие от правенето на нещо такова, съвместно с вас. (Преполагам, че четкам и егото си, защото предложението ми, трето по ред, среща само положителни отзиви.)
Така или иначе нямам нищо против да опитаме и нов начин, Кенте. Просто споделям моите съмнения.
Green-е, възхищавам ти се!!!

Дали да не си спретнем един мини-базар?! Съъъъвсем мъничък.

Иначе бг-маммите събират творения за базара в събота.
Срещата за събиране на сувенирите е на 5.12 /тази събота/ от 10.30 до 12.30 ч. в Арена Младост на втория етаж на многото маси...

:-)
annonymus

Мнение от annonymus »

majemela4ka написа:
Green Light написа: Ние тук с вас няма да успеем да конкурираме бгмама или Българската Коледа. Заради това не съм се опитал да оптимизирам и увелича дарението. За мен лично, на първо място е личното ми удоволствие от правенето на нещо такова, съвместно с вас. (Преполагам, че четкам и егото си, защото предложението ми, трето по ред, среща само положителни отзиви.)
Green-е, възхищавам ти се!!!

Дали да не си спретнем един мини-базар?! Съъъъвсем мъничък.

Иначе бг-маммите събират творения за базара в събота.
Срещата за събиране на сувенирите е на 5.12 /тази събота/ от 10.30 до 12.30 ч. в Арена Младост на втория етаж на многото маси...

:-)
Ееее! Що не казвате по рано бе! Нищо не мога да направя до събота! Пък готови неща нямам!
ПС. Едни Великденски венчета са ми изостанали, ама не вършат работа, предполагам...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ами за организация едва ли ще имам възможност. Но се включвам с огромно удоволствие във всичко, което предложите.
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Мнение от majemela4ka »

pocti_bezobidna написа:
Ееее! Що не казвате по рано бе! Нищо не мога да направя до събота! Пък готови неща нямам!
ПС. Едни Великденски венчета са ми изостанали, ама не вършат работа, предполагам...
в темата има тел на Главната организаторка
може да се обадим и да помолим да занесем нещата по-късно
утре едва ли и аз ще мога да отида, обадиха ми се две приятелки, че ще ми идват на гости на плетки
ако искаш да спретнеш нещо, ще го измислим:-)
annonymus

Мнение от annonymus »

majemela4ka написа:
pocti_bezobidna написа:
в темата има тел на Главната организаторка
може да се обадим и да помолим да занесем нещата по-късно
утре едва ли и аз ще мога да отида, обадиха ми се две приятелки, че ще ми идват на гости на плетки
ако искаш да спретнеш нещо, ще го измислим:-)
За спретване няма да има кога. Но ако великнески яЙца на клечка стават, можем са се видим другата седмица някъде, да ти дам каквото имам (в петък през деня пътувам) - не са много, не знам какви приходи могат да дойдат от тях. :shy:
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Мнение от majemela4ka »

pocti_bezobidna написа:
За спретване няма да има кога. Но ако великнески яЙца на клечка стават, можем са се видим другата седмица някъде, да ти дам каквото имам (в петък през деня пътувам) - не са много, не знам какви приходи могат да дойдат от тях. :shy:
Здраве да е! Ще изплета снежинка и за теб:-)

Яйцата ги пазИ за Великденския базар!
annonymus

Мнение от annonymus »

majemela4ka написа:
pocti_bezobidna написа:
Здраве да е! Ще изплета снежинка и за теб:-)

Яйцата ги пазИ за Великденския базар!
О, щом ще има Великденски - свирни тука, че БГ-мамите не ги чета.
Тъкмо ще имам предвид да се подготвя и да станат повечко. И да не са само на клечка :-)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Аре бе, б@@@@@@@@@си, пак изпуснах навалицата! :shy:
А съм насъбрала една купчина дрешки тука :crying:

Ще ги пазя за следващия път.
Ама Грийни, дай да свирнеш като правиш нещо такова, а?
Че с тоя аквариум полудехме и едвам намирам време за нетя вече :hang:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Публикувай отговор