ELBI написа:винаги ми е било чудно кво са го правили туй сирене, щото според Славчо Трънски навсякъде ятаците с баници са посрещали партизаните! Явно сиренето, маслото и др. продукти не са били кът,та кво за какво са крали не е ясно!Кент написа:...
то и последният път татето на серго кат е крал мандри са били частни...
сега ще стане малко фарс - няма да гепят големите далавери, а ще гепят дребни пропуски. все пак е цирк.
Ама като заговорихме за президента, аз нещо така таз година направих годинките по конституция! та не че нещо , ама, дето се вика - кво ми е та да не се кандидатирам и аз!
Теодор Дечев
anhela написа:Ми за да ги боли капиталистите.ELBI написа:винаги ми е било чудно кво са го правили туй сирене, щото според Славчо Трънски навсякъде ятаците с баници са посрещали партизаните! Явно сиренето, маслото и др. продукти не са били кът,та кво за какво са крали не е ясно!Кент написа:...
то и последният път татето на серго кат е крал мандри са били частни...
сега ще стане малко фарс - няма да гепят големите далавери, а ще гепят дребни пропуски. все пак е цирк.
Ама като заговорихме за президента, аз нещо така таз година направих годинките по конституция! та не че нещо , ама, дето се вика - кво ми е та да не се кандидатирам и аз!
Е хайде, давай!
Тук май Грийн го навиваха да се захване с политика, обаче той не щя. Поне ти да ни отсрамиш.
Последно промяна от Мнемозина на 12.11.09, 21:00, променено общо 1 път.
Panta rhei...