Теодор Дечев

Все същите
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

ELBI написа:
Кент написа:...

то и последният път татето на серго кат е крал мандри са били частни...

сега ще стане малко фарс - няма да гепят големите далавери, а ще гепят дребни пропуски. все пак е цирк.
винаги ми е било чудно кво са го правили туй сирене, щото според Славчо Трънски навсякъде ятаците с баници са посрещали партизаните! Явно сиренето, маслото и др. продукти не са били кът,та кво за какво са крали не е ясно!
Ама като заговорихме за президента, аз нещо така таз година направих годинките по конституция! та не че нещо , ама, дето се вика - кво ми е та да не се кандидатирам и аз!:cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

anhela написа:
ELBI написа:

то и последният път татето на серго кат е крал мандри са били частни...

сега ще стане малко фарс - няма да гепят големите далавери, а ще гепят дребни пропуски. все пак е цирк.
винаги ми е било чудно кво са го правили туй сирене, щото според Славчо Трънски навсякъде ятаците с баници са посрещали партизаните! Явно сиренето, маслото и др. продукти не са били кът,та кво за какво са крали не е ясно!
Ама като заговорихме за президента, аз нещо така таз година направих годинките по конституция! та не че нещо , ама, дето се вика - кво ми е та да не се кандидатирам и аз!:cool:
Ми за да ги боли капиталистите. :roll:

Е хайде, давай!
Тук май Грийн го навиваха да се захване с политика, обаче той не щя. Поне ти да ни отсрамиш.
Последно промяна от Мнемозина на 12.11.09, 21:00, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Евридика

Мнение от Евридика »

Но сега засега - Бате Гойко и никой друг. Не мъти главата на електората![/quote]

Няма да гласувам в неделя. Сефте, но това е положението.:mad:
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

Мнемозина написа:
anhela написа:
ELBI написа:

Тук май Грийн го навиваха да се захване с политика, обаче той не щя. Поне ти да ни отсрамиш.
ша го подлъжа с вице! мож пък да се навие :grin:
Публикувай отговор