Твърде често

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Твърде често

Мнение от Gaspode »

пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта. И реших да ви споделя поне едно нещо, което ми достави удоволствие. Днес. Хем е от нещата, които принципно не носят удоволствие а точно наопаки.
Наложи ми се да отида до сервиз да сменя неква мека кит.... връзка между двигателя и системата за изгорелите газове. Бях чел преди време добри отзиви за сервиза на ем комплект на околовръстното и реших да скокна до там. И се почна още с отиването - веднага ме метнаха на онуй чудо, дето ти вдига колата над главата та да се дзвериш изотдолу. Няма чакане, няма разтакаване... Викат ми - ей там се регистрирай, ние ще погледнем, ще ти кажем колко ще струва и ти ще рещаваш. Тва сичкото на "вие" разбира се :). И верно - докът си дам данните и пристига оня и вика - толку ще струва за 20 минути ще стане. И аз викам - дайвай. Посочиха ми къмто къде е кафето и се фанаха за работа. И верно за 20 минути - докът изпия и после пусна една вода и колата готова. Платих си и си тръгнах за няма и половин час. При това офисчето, кафето и въупште мястото там е готино - новичко, чистичко, направено със стил. Даже тоалетните са чисти, проверих :).
Та като цяло - много добро вчепетление ми направиха. Започнах с усмивка деня :). И я споделям с вас :)
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Твърде често

Мнение от frisky lioness »

Модераторът да трийне темата

Това си е откровена реклама...

Колко ти платиха?
Ние какво печелим от това?

(просто замествам Куида) да не помислиш нещо:winkw::blum:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

frisky lioness написа:Модераторът да трийне темата

Това си е откровена реклама...

Колко ти платиха?
Ние какво печелим от това?

Печелите усмивка. Напълно безплатно :)

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

е, батка... крайно време и у бугарско да започнат да се отнасят с клиента, както трабва - демек, като с човек, който им "доставя" парите...

радвам се, че си се зарадвал!

дай Боже вскиму всеки ден да има за какво да се зарадва... :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Gaspode написа:

Печелите усмивка. Напълно безплатно :)
:hug:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

сър Айвънхоу написа:
радвам се, че си се зарадвал!

дай Боже вскиму всеки ден да има за какво да се зарадва... :-)
Ти остави това, ами и все още го държи:grin::winkw:

Колко малко му трябва на човек:-)

блага дума и чаша кафе
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Много се радвам за вас, Гасподине! :-)
и благодаря, че споделихте.

а някои акценти в темата, а и някои теми, на които се акцентира тук напоследък
ме подсетиха за най-великите неща в живота, определени от Коен Варварина,
когото цитира така обичаният от Вас Пратчет
:blum::lol:
Последно промяна от Semiramis на 09.12.09, 13:45, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа:
И колко му взе за това? :grin:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

хахахаха
платила си е за франчайзинг, по-вероятно
:lol:

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Semiramis написа:Много се радвам за вас, Гасподине! :-)
и благодаря, че споделихте.

а някои акценти в темата, а и някои теми, на които се акцентира тук напоследък
ме подсетиха за най-великите неща в живота, определени от Коен Варварина,
когото цитира така обичаният от Вас Пратчет
:blum::lol:
Мдам
... и мекишка тоалетна хартия...
Варварин, ама умен :grin:

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

емекишка

annonymus

Мнение от annonymus »

Semiramis написа:хахахаха
А Куида дали ще вземе и процент после?
Ако не са търговска тайна параметрите на споразуменито, де...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Gaspode написа:пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта. И реших да ви споделя поне едно нещо, което ми достави удоволствие. Днес. Хем е от нещата, които принципно не носят удоволствие а точно наопаки.
Наложи ми се да отида до сервиз да сменя неква мека кит.... връзка между двигателя и системата за изгорелите газове. Бях чел преди време добри отзиви за сервиза на ем комплект на околовръстното и реших да скокна до там. И се почна още с отиването - веднага ме метнаха на онуй чудо, дето ти вдига колата над главата та да се дзвериш изотдолу. Няма чакане, няма разтакаване... Викат ми - ей там се регистрирай, ние ще погледнем, ще ти кажем колко ще струва и ти ще рещаваш. Тва сичкото на "вие" разбира се :). И верно - докът си дам данните и пристига оня и вика - толку ще струва за 20 минути ще стане. И аз викам - дайвай. Посочиха ми къмто къде е кафето и се фанаха за работа. И верно за 20 минути - докът изпия и после пусна една вода и колата готова. Платих си и си тръгнах за няма и половин час. При това офисчето, кафето и въупште мястото там е готино - новичко, чистичко, направено със стил. Даже тоалетните са чисти, проверих :).
Та като цяло - много добро вчепетление ми направиха. Започнах с усмивка деня :). И я споделям с вас :)
така е - има и добри примери от нашата действителност...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Gaspode написа:пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта. И реших да ви споделя поне едно нещо, което ми достави удоволствие.
...
Ей сега ще ти обясня: понеже си решил да споделиш нещо, което те радва - и то ти се е случило. :lol:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:хахахаха
:roll:
Изображение

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Мнемозина написа:
Gaspode написа:пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта. И реших да ви споделя поне едно нещо, което ми достави удоволствие.
...
Ей сега ще ти обясня: понеже си решил да споделиш нещо, което те радва - и то ти се е случило. :lol:
Не че има знаКчение, но редЪТ беше точно наопаки. Т.е. първо ми се случи, после ми дойде мислата, че споделям предимно дразнещи ме неща, и чак накрая дойде и другата гениална мисла, да зема да споделя таз хубава случка...
Та тъй :)

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта....
Тая твоя мисъл важи с такава сила за мене и е толкова верна, че току що ме изненадА и мене! Това е верно и за съжаление осветява мойта светла личност в тъмна светлина. Или затъмнява в тъмнина.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

прегорели сте от бач май. Имате нужда от релакс...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

и от рамщайн
концерт
белград
20 март
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

ELBI написа:прегорели сте от бач май. Имате нужда от релакс...
Ми нещо се спряга някво вино в съседните теми... или ми се привижда щот ми се пие :) М?

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа:и от рамщайн
концерт
белград
20 март
Само ако ме влачиш до там. Което ш`ти е трудно, да не кажа невъзможно. Ако и да си с твРъди лещи :blum:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Само ако ме влачиш до там. Което ш`ти е трудно, да не кажа невъзможно. Ако и да си с твРъди лещи :blum:
Ти си мислиш само така. Триенето при плъзгане е много по-голямо от триенето при търкаляне. Тфа се учи в къде 7-8 клас май. Та, штъ търкалям до там. :blum:
Щот освен лещи имам и яко повер напоследък. Мда. И мисля да го дигам още повера.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа:
Gaspode написа:Само ако ме влачиш до там. Което ш`ти е трудно, да не кажа невъзможно. Ако и да си с твРъди лещи :blum:
Ти си мислиш само така. Триенето при плъзгане е много по-голямо от триенето при търкаляне. Тфа се учи в къде 7-8 клас май. Та, штъ търкалям до там. :blum:
Щот освен лещи имам и яко повер напоследък. Мда. И мисля да го дигам още повера.
Шъ ставаме на кълбета, види се :grin:
Само дето не се знае кой кого - нъл знаеш колко японски думички знам... едната е баш как чуждото повър да го повърнеш един вид нананазаде. Та дигай повъра йоще - таман ще имам повече да ти повръщам :blum:

Аре стига сме си мерили ъъъъ повърите, дай да ходим да пием някъде :grin:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Шъ ставаме на кълбета, види се :grin:
Само дето не се знае кой кого - нъл знаеш колко японски думички знам... едната е баш как чуждото повър да го повърнеш един вид нананазаде. Та дигай повъра йоще - таман ще имам повече да ти повръщам :blum:

Аре стига сме си мерили ъъъъ повърите, дай да ходим да пием някъде :grin:
ти па! на кълбета!
мислех да използвам нэкоя триколка и да те возя
прищяло му се на кълбета
аз таковата не си падам по мъже
:blum:
виж по пиене си падам
да те водя да разгледаш белград (кат не искаш да ти резонира онова между ушити) и да пием там щях да ти предложа, но ми се види твърде далеко
наздраве
:wine:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа: виж по пиене си падам
да те водя да разгледаш белград (кат не искаш да ти резонира онова между ушити) и да пием там щях да ти предложа, но ми се види твърде далеко
наздраве
:wine:
Бил съм, гледАл съм. Град като град - не е толкова бЕл колкото името подсказва :)
И имаше полуразрушени сгради... оставени така като паметник вероятно...

І

Мнение от І »

Опитвам се. Всеки ден. Ей тъй на дребничките радости да се радвам. Ама за съжаление "Доброто винаги побеждава, изключая в новините в 20.00"
Всеки ден ме бомбандират с кво ли не.. МВР вече ще ни следи и в нета Е кат това например. Как да успееш да се зарадваш на слънчевия лъч, на катеричката в клоните на липата пред балкона, на бистрият въздух след дъжда в софето..
Е затова вече ще станат 7 години не гледам "лелевизия".
За да мога поне на малките радости наистина да се радвам.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

хм.... Рем,
дали да не изтриеш случайно едно скорошна тема..
не за друго, ми щото може да не останат хора да питаш тука
евентуално след...

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:хм.... Рем,
дали да не изтриеш случайно едно скорошна тема..
не за друго, ми щото може да не останат хора да питаш тука
евентуално след...

Ъъъъ! Моля?
:mad:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

нищо не съм казала :lol:
но и на герой няма да се правя.

Добро утро!
Днешната добра новина е че е петък!
:-):cool:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:нищо не съм казала :lol:
но и на герой няма да се правя.

Добро утро!
Днешната добра новина е че е петък!
:-):cool:
Нищо не разбирам. Но това е твърде често при мене.
Въпроса за разбирането по принцип е един сложен, многопластов и ъъ комлициран въпрос. Първо що се отнася до вашия вид. Комплименти за всичко, нали, но разбирането на вашите мисли чувства, думи и действия далеч не е, като две и две. Второ що се отнася до моите способности по въпроса. И не на последно място- качествето на кафето в лафката!
Прочее хващам се за петъка: Ура и наздраве!
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Благотворителност 4 имам предвид /поводът - линкът в отговора на Мъжжж/

:lol: пък сега ще се поясня - това, че Ние имаме особено мислене..ето там е ключето, дам. Знаеш, не забравят, жените /почти всички, т.е :blum:/! Та съм отделила една мъъъънинка кутийка в ума си тогава, лепнала съм й табелка Хюстън, тука може да възникне проблем и.понеже силната асоциативност е друга характерна особеност.. бдя, така да се каже и следя кога и какво! Схеми, схеми.. връзки между кутийките... Едни по-сложни, други по-прости (че по лесно, права е Мнемо!)... ти си ме разбрал в първия ред още, според мен. Пък и на мен често ми стига сама да си се разбирам, и си упражнявам мозъка. Да ми порасне еееееееееей толкова голям.... бб/бай-бай/

Публикувай отговор