Твърде често
Твърде често
пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта. И реших да ви споделя поне едно нещо, което ми достави удоволствие. Днес. Хем е от нещата, които принципно не носят удоволствие а точно наопаки.
Наложи ми се да отида до сервиз да сменя неква мека кит.... връзка между двигателя и системата за изгорелите газове. Бях чел преди време добри отзиви за сервиза на ем комплект на околовръстното и реших да скокна до там. И се почна още с отиването - веднага ме метнаха на онуй чудо, дето ти вдига колата над главата та да се дзвериш изотдолу. Няма чакане, няма разтакаване... Викат ми - ей там се регистрирай, ние ще погледнем, ще ти кажем колко ще струва и ти ще рещаваш. Тва сичкото на "вие" разбира се :). И верно - докът си дам данните и пристига оня и вика - толку ще струва за 20 минути ще стане. И аз викам - дайвай. Посочиха ми къмто къде е кафето и се фанаха за работа. И верно за 20 минути - докът изпия и после пусна една вода и колата готова. Платих си и си тръгнах за няма и половин час. При това офисчето, кафето и въупште мястото там е готино - новичко, чистичко, направено със стил. Даже тоалетните са чисти, проверих :).
Та като цяло - много добро вчепетление ми направиха. Започнах с усмивка деня :). И я споделям с вас :)
Наложи ми се да отида до сервиз да сменя неква мека кит.... връзка между двигателя и системата за изгорелите газове. Бях чел преди време добри отзиви за сервиза на ем комплект на околовръстното и реших да скокна до там. И се почна още с отиването - веднага ме метнаха на онуй чудо, дето ти вдига колата над главата та да се дзвериш изотдолу. Няма чакане, няма разтакаване... Викат ми - ей там се регистрирай, ние ще погледнем, ще ти кажем колко ще струва и ти ще рещаваш. Тва сичкото на "вие" разбира се :). И верно - докът си дам данните и пристига оня и вика - толку ще струва за 20 минути ще стане. И аз викам - дайвай. Посочиха ми къмто къде е кафето и се фанаха за работа. И верно за 20 минути - докът изпия и после пусна една вода и колата готова. Платих си и си тръгнах за няма и половин час. При това офисчето, кафето и въупште мястото там е готино - новичко, чистичко, направено със стил. Даже тоалетните са чисти, проверих :).
Та като цяло - много добро вчепетление ми направиха. Започнах с усмивка деня :). И я споделям с вас :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Твърде често
Модераторът да трийне темата
Това си е откровена реклама...
Колко ти платиха?
Ние какво печелим от това?
(просто замествам Куида) да не помислиш нещо:winkw::blum:
Колко ти платиха?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Модераторът да трийне темата
Колко ти платиха?
Печелите усмивка. Напълно безплатно :)
- сър Айвънхоу
е, батка... крайно време и у бугарско да започнат да се отнасят с клиента, както трабва - демек, като с човек, който им "доставя" парите...
радвам се, че си се зарадвал!
дай Боже вскиму всеки ден да има за какво да се зарадва...
- frisky lioness
- Обратна връзка:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти остави това, ами и все още го държисър Айвънхоу написа:
Колко малко му трябва на човек:-)
блага дума и чаша кафе

Много се радвам за вас, Гасподине! 
и благодаря, че споделихте.
а някои акценти в темата, а и някои теми, на които се акцентира тук напоследък
ме подсетиха за най-великите неща в живота, определени от Коен Варварина,
когото цитира така обичаният от Вас Пратчет
:lol:
Последно промяна от Semiramis на 09.12.09, 13:45, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
И колко му взе за това?frisky lioness написа:
хахахаха
платила си е за франчайзинг, по-вероятно

МдамSemiramis написа:Много се радвам за вас, Гасподине!
:lol:
... и мекишка тоалетна хартия...
Варварин, ама умен
емекишка

А Куида дали ще вземе и процент после?Semiramis написа:хахахаха
Ако не са търговска тайна параметрите на споразуменито, де...
така е - има и добри примери от нашата действителност...Gaspode написа:пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта. И реших да ви споделя поне едно нещо, което ми достави удоволствие. Днес. Хем е от нещата, които принципно не носят удоволствие а точно наопаки.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ей сега ще ти обясня: понеже си решил да споделиш нещо, което те радва - и то ти се е случило.Gaspode написа:пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта. И реших да ви споделя поне едно нещо, което ми достави удоволствие.
...
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Semiramis написа:хахахаха

Не че има знаКчение, но редЪТ беше точно наопаки. Т.е. първо ми се случи, после ми дойде мислата, че споделям предимно дразнещи ме неща, и чак накрая дойде и другата гениална мисла, да зема да споделя таз хубава случка...Мнемозина написа:Ей сега ще ти обясня: понеже си решил да споделиш нещо, което те радва - и то ти се е случило.Gaspode написа:пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта. И реших да ви споделя поне едно нещо, което ми достави удоволствие.
...
Та тъй :)
- Green Light
Тая твоя мисъл важи с такава сила за мене и е толкова верна, че току що ме изненадА и мене! Това е верно и за съжаление осветява мойта светла личност в тъмна светлина. Или затъмнява в тъмнина.Gaspode написа:пиша и говоря за неща, които ме дразнят и недостатъчно често за тези, които ме радват. До таз изненадваща мислА дойдох сунтринта....
Ти си мислиш само така. Триенето при плъзгане е много по-голямо от триенето при търкаляне. Тфа се учи в къде 7-8 клас май. Та, штъ търкалям до там.Gaspode написа:Само ако ме влачиш до там. Което ш`ти е трудно, да не кажа невъзможно. Ако и да си с твРъди лещи
Щот освен лещи имам и яко повер напоследък. Мда. И мисля да го дигам още повера.
Шъ ставаме на кълбета, види сеRemmivs написа:Ти си мислиш само така. Триенето при плъзгане е много по-голямо от триенето при търкаляне. Тфа се учи в къде 7-8 клас май. Та, штъ търкалям до там.Gaspode написа:Само ако ме влачиш до там. Което ш`ти е трудно, да не кажа невъзможно. Ако и да си с твРъди лещи
Щот освен лещи имам и яко повер напоследък. Мда. И мисля да го дигам още повера.
Само дето не се знае кой кого - нъл знаеш колко японски думички знам... едната е баш как чуждото повър да го повърнеш един вид нананазаде. Та дигай повъра йоще - таман ще имам повече да ти повръщам
Аре стига сме си мерили ъъъъ повърите, дай да ходим да пием някъде
ти па! на кълбета!Gaspode написа:Шъ ставаме на кълбета, види се
Само дето не се знае кой кого - нъл знаеш колко японски думички знам... едната е баш как чуждото повър да го повърнеш един вид нананазаде. Та дигай повъра йоще - таман ще имам повече да ти повръщам
Аре стига сме си мерили ъъъъ повърите, дай да ходим да пием някъде
мислех да използвам нэкоя триколка и да те возя
прищяло му се на кълбета
аз таковата не си падам по мъже
виж по пиене си падам
да те водя да разгледаш белград (кат не искаш да ти резонира онова между ушити) и да пием там щях да ти предложа, но ми се види твърде далеко
наздраве
Бил съм, гледАл съм. Град като град - не е толкова бЕл колкото името подсказва :)Remmivs написа: виж по пиене си падам
да те водя да разгледаш белград (кат не искаш да ти резонира онова между ушити) и да пием там щях да ти предложа, но ми се види твърде далеко
наздраве
И имаше полуразрушени сгради... оставени така като паметник вероятно...
Опитвам се. Всеки ден. Ей тъй на дребничките радости да се радвам. Ама за съжаление "Доброто винаги побеждава, изключая в новините в 20.00"
Всеки ден ме бомбандират с кво ли не.. МВР вече ще ни следи и в нета Е кат това например. Как да успееш да се зарадваш на слънчевия лъч, на катеричката в клоните на липата пред балкона, на бистрият въздух след дъжда в софето..
Е затова вече ще станат 7 години не гледам "лелевизия".
За да мога поне на малките радости наистина да се радвам.
Всеки ден ме бомбандират с кво ли не.. МВР вече ще ни следи и в нета Е кат това например. Как да успееш да се зарадваш на слънчевия лъч, на катеричката в клоните на липата пред балкона, на бистрият въздух след дъжда в софето..
Е затова вече ще станат 7 години не гледам "лелевизия".
За да мога поне на малките радости наистина да се радвам.
хм.... Рем,
дали да не изтриеш случайно едно скорошна тема..
не за друго, ми щото може да не останат хора да питаш тука
евентуално след...

дали да не изтриеш случайно едно скорошна тема..
не за друго, ми щото може да не останат хора да питаш тука
евентуално след...
- Green Light
нищо не съм казала 
но и на герой няма да се правя.
Добро утро!
Днешната добра новина е че е петък!

Добро утро!
- Green Light
Нищо не разбирам. Но това е твърде често при мене.Semiramis написа:нищо не съм казала
Добро утро!
Въпроса за разбирането по принцип е един сложен, многопластов и ъъ комлициран въпрос. Първо що се отнася до вашия вид. Комплименти за всичко, нали, но разбирането на вашите мисли чувства, думи и действия далеч не е, като две и две. Второ що се отнася до моите способности по въпроса. И не на последно място- качествето на кафето в лафката!
Прочее хващам се за петъка: Ура и наздраве!
Благотворителност 4 имам предвид /поводът - линкът в отговора на Мъжжж/
пък сега ще се поясня - това, че Ние имаме особено мислене..ето там е ключето, дам. Знаеш, не забравят, жените /почти всички, т.е
/! Та съм отделила една мъъъънинка кутийка в ума си тогава, лепнала съм й табелка Хюстън, тука може да възникне проблем и.понеже силната асоциативност е друга характерна особеност.. бдя, така да се каже и следя кога и какво! Схеми, схеми.. връзки между кутийките... Едни по-сложни, други по-прости (че по лесно, права е Мнемо!)... ти си ме разбрал в първия ред още, според мен. Пък и на мен често ми стига сама да си се разбирам, и си упражнявам мозъка. Да ми порасне еееееееееей толкова голям.... бб/бай-бай/