Хайде пак Игнажден,

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

KENT написа:
ква марка е колата, аз оня ден се въртях като пумпал на ено кръстовище, ма нищкой ни сгазих и дори не ме удариха:cool:
WV-поло, в базата имаме и астри, но според мен по-важна е марката на гумите, а не на колата. На леда няма спасение - ниска скорост на ниска предавка и горещи молби към всевишния.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
После ще разказваш ли? За тържеството, за утрешния купон, бе къде си тръгнал в тия зими!
Това ми е работата, връткам между 150 и 200 км. на ден.
Тържеството мина перфектно. Представлението откри самодейният танцов състав на големите, после имаше сказка на тема "не съм от тях како Сийке", а след това излязоха двете групи(голяма и малка) от ДГ със стихчета, песни и танци, след това играха по-малките танцьори от самодейците(то, всъщност всичко в читалището е изградено на принципа на самодейността) и всичко завърши с една добре оформена коледна звезда на сцената от човешки тела държащи в ръцете си запалени свещи.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
... Наистина е престъпление да не се предвидят средства против заледяване на МАГИСТРАЛИ...
Прав си! А, сега си представи какво е по второкласната пътна мрежа - пътувам предимно по общинските пътища на русенска и великотърновска облости.

УжасТ - беше и все още е.
Аватар
Глас в пустиня

Stranniche написа:
Малко снимки от необичайно студената зима на континента.
Благодаря, интересни са снимките! Зимата си е зима, струва ми се че на моменти я подценяваме.
Аватар
Глас в пустиня

KENT написа:...
а, ся няма ли провидение:-)
Това, май, е за темата( с плана) на Биид.
Аватар
Глас в пустиня

Gaspode написа:Не мога да ги разбера тез патила аз. Мойта кола си пали, върви, спира и т.н. тия дни без никакъв проблем. (пу пу пу :grin:)
Верно, в неделя утрината беше като полята с течно стъкло, ама и видях сметката бързо - бързо - за има-няма половин час. И после нямаше спиране целия ден. В събота ме качи на Витоша... и ме върна... абе супер си е колата. Бравус на нея :)
Бе, бай-бабо да не те среща мечка!
Трудно се кара върху лед, питай Грина.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

KENT написа: бе вие сте стари кучета, аз съм романтик
астрата като каже - няма да ходя никъде
и аз ходя сам
бе можих да я размразя, ма пак казвам не сужалявам
ка са знам къф съм кърък:-)
Никой не е застрахован, дори и хората с опит, въпросът е, че поради безхаберие или незнам_кво_си_там се създават предпоставки за ПТП-та и се подлагат на изпитание хора и машини.
Аватар
Глас в пустиня

Piqndurnik написа:Аз без колата бих стигнал за около два часа до офиса...
Пък при мен е - ща не ща трябва да пътувам в това се състои работата ми.
Аватар
Глас в пустиня

jazz написа:запразних от миналата седмица
лято е
плаж и джапанки
и бикини де
няма сняг
няма
А бе, то, ако става въпрос и при нас има бикини, ама са дълбоко законспирирани под няколко ката допълнително шорти.:lol:
Публикувай отговор