да попитам адмитине

Все същите
annonymus

да попитам адмитине

Мнение от annonymus »

получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йок :shocked: Що така?
Аватар
сър Айвънхоу

Re: да попитам адмитине

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йок :shocked: Що така?
ами, напомнят ти да влезеш у клуба... :blum:

да не говорим за отсъствието ти от активното мероприятие в петък! :mad:
ще се наказваме, момиченцееее! :blum:
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:получавам известие за ново ЛС в мейла, а ЛС - йок :shocked: Що така?

кво мероприятие :shocked:
нещо не съм много в час тия дни...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
сър Айвънхоу написа:

кво мероприятие :shocked:
нещо не съм много в час тия дни...
незнанието не те освобождава от отговорност!!!! :blum:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ами нали има един период в който може да изтриеш изпратеното съобщение, преди адресата да го е отворил. Може би се е случило точно това.
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа: незнанието не те освобождава от отговорност!!!! :blum:
Добре, добре. Аз питам за съобщенията. Защо няма нищо, а имам известие в мейла?
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Ами нали има един период в който може да изтриеш изпратеното съобщение, преди адресата да го е отворил. Може би се е случило точно това.
Няколко пъти? Колко е дълъг този период - час, ден?
Администраторите на форума имат ли някакъв достъп до профила ми и какъв?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Green Light написа:
Аз имах кратък стаж като админ и не съм сигурен в отговорите си. Но мискя че никой няма достъп до профила ти. И категорично- не може да бърника в кутиите ти с бележки, без да използва паролата ти. Предполагам че с хакерски номера може, Почти безобидна, но това опира до морал.

Предположението ми е че някой ти е написал нещо което е трябвало да видиш или направиш в някакъв срок. Например да видиш предаване по телевизията или да отидеш на сбирката на клуба в петък или нещо друго. И ако е видял, че не си отворила бележката си навреме, просто я е изтрил.

Срока в който можеш да изтриеш бележката си е всичкото време, преди адресата да я отвори. Преди отварянето бележките седят в чекмедже "изпратени" А след отваряне вече са в "получени" Тоест ако изпращача види че изпратените от него съощения са в "изпратени", той може да ги махне и ти няма да можеш вече да ги получиш. Нещо такова трябва да се е случило.
П.П.За всеки случай смени си паролата. Предпазливостта никога не е излишна
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:
Green Light написа:
Аз имах кратък стаж като админ и не съм сигурен в отговорите си. Но мискя че никой няма достъп до профила ти. И категорично- не може да бърника в кутиите ти с бележки, без да използва паролата ти. Предполагам че с хакерски номера може, Почти безобидна, но това опира до морал.

Предположението ми е че някой ти е написал нещо което е трябвало да видиш или направиш в някакъв срок. Например да видиш предаване по телевизията или да отидеш на сбирката на клуба в петък или нещо друго. И ако е видял, че не си отворила бележката си навреме, просто я е изтрил.

Срока в който можеш да изтриеш бележката си е всичкото време, преди адресата да я отвори. Преди отварянето бележките седят в чекмедже "изпратени" А след отваряне вече са в "получени" Тоест ако изпращача види че изпратените от него съощения са в "изпратени", той може да ги махне и ти няма да можеш вече да ги получиш. Нещо такова трябва да се е случило.
П.П.За всеки случай смени си паролата. Предпазливостта никога не е излишна
Благодаря ти за изчерпателния отговор.
Каква сбирка в петък, бре?! :shocked:
Ще си сменя паролата just in case... :-)

пп. такаа, аз ID тата периодически си забравям, още една парола сега, съвсем ще се овъртоля :crying:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
:-)
Аз също не бях, така че каква е била мога само да предполагам. Хубава е била. :-) Страниче, Айвънхоу, Елби, Мъж, Дивата луна.... и не знам. Няма начин да е била друга, освен готина сбирката.
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:
:-)
Аз също не бях, така че каква е била мога само да предполагам. Хубава е била. :-) Страниче, Айвънхоу, Елби, Мъж, Дивата луна.... и не знам. Няма начин да е била друга, освен готина сбирката.
Аз изобщо не съм разбрала, че има сбирка :shy:
Не ми е чак толкова голямо ЕГН-то, добре ми функционира чипа в по-голямата част от времето :crying:
Публикувай отговор