snowprincess написа:
сега ще ти напиша за бележката, която не разбра, а аз пропуснах да обясня
получих я от Капинчо, освен всичко друго изписано, ми казваше колко съм глупава и нагла
а ти написа същите неща като него, че се дразниш от лицемерието, наглостта, глупостта, едно към едно
сега си помисли какво ти е мнението за него и какво правиш ти
аз приемам хората такива, каквито са, за мен няма значение дали са със самочувствие или не (не искам да им казвам какви да бъдат), колко са умни или глупави, дали са кротки като агънца или буйни като неопитомени кончета, дали харесват или не празниците... не вадя аршините и според приятелството да определям кой е по- или за кого е оправдано
кой иска идеален свят
както говоря в клуба, така говоря и с приятелите си офлайн и стоя зад всяка една дума
никого не обиждам и не правя квалификации
никой не ми е казвал, че трябва да съм смирена, може би само майка ми
но дори мъж ми ми прави евала, че на никого не разрешавам да ми казва какво да правя
не ми е удобно днес да продължавам спора. само искам да ти кажа, че харесвам почти всички в този клуб, с мъка ще измисля 2-3, които лично на мен не ми пасват, така че не определям кой какъв е, възхищавала съм се на почти всички в клуба, на всекиго за различно нещо и винаги съм се радвала на това място. на никога не съм казвала какъв да бъде, казвам на мен какво не ми харесва, както и това, което съм аз, не се харесва на много хора, оф корсе. използваш конкретното, за да правиш генерални обобщения, които са общи приказки за общия случай.
много пъти в този клуб, съм казвала, че за мен няма нищо по-хубаво да съм стандартна, от обикновена по-обикновена, желанието на хората да "не са със стадовот" или да не позволяват никой да им казва какво да правят никога не съм го разбирала, надявам се и никога да не го разбера. що за гордост е това? това са нещата на повърхността.
ох... хайде, нямаше да се разправям уж. днес се обичайте истински, пийте вино и въртете халвата, хареса ми как го е написала Фриски в другата тема май.
много сме различни двете с теб, и правиш същото, в което обвиняваш мен

затова и се обичаме толкова тези дни
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.