"Какво искат жените"

Все същите
Публикувай отговор
І

Мнение от І »

vyara написа: Яснота от кого и за какво?
Общо отговаряш.
Всъщност не е нужно да ми отговаряш на мен. Казвам го заради теб самия.
Обикновено от девойката насреща. За всички тея "искам", които аз не мога да предположа. :-)
Или мислиш, че нещо друго питам в тази тема.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

МЪЖжжж написа:
Общо отговаряш.
Обикновено от девойката насреща. За всички тея "искам", които аз не мога да предположа. :-)
Тогава хващаш въпросната девойка и я питаш конкретно нея. Настояваш да ти каже открито всичко, което трябва да си изясните, за да ви е наред връзката. Питал ли си я нея, преди да попиташ тук? Задал ли си конкретните въпроси на конкретните "девойки" преди да кажеш, че не знаят какво искат? Те. Конкретно всяка една от тях.
Човек остава с чувството, че ти едва ли не си готов и даваш абсолютно всичко, а те, всички останали девойки, просто тропат с крак, капризничат, цупят се и мълчаливо те държат в неведение.
Изображение
І

Мнение от І »

vyara написа: Тогава хващаш въпросната девойка и я питаш конкретно нея. Настояваш да ти каже открито всичко, което трябва да си изясните, за да ви е наред връзката. Питал ли си я нея, преди да попиташ тук?
Мислиш не съм?! :-) И получавам общи отговори /също като зададеният ми въпрос тук.. :rotfl24: /от почти всички девойки. Или мълчат кат партизанин на разпит с намусени вежди "Е що не се сетиш сам!!!". :lol: Може би наистина е вярно, че повечето от жените не могат да кажат направо какво искат. И най-вероятно не съм само аз в това положение. Е го и Грийна все попада в спорадични "ледникови периоди". Що па да не се опитаме да ги намалим като брой и интензитет?! :winkw:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

МЪЖжжж написа:
Общо отговаряш.

ами... виж, след .. една определена възраст, девойките разбират, че няма да предложиш всичко :lol:
и затова те наблюдават ... с годините и опита, който трупат - все по-детайлно

исках да кажа, че всъщност девойката ще избере теб
на база това, което и показваш
като яснота при теб, като позиции, като разбирания ...

или поне се пита както и ти, защото предварително е много трудно да се изчисли и да ти даде някой гаранции ..

все по-зле се изказвам по темата май :lol:.
:-) по-добре да се подписвам под Вяра
Последно промяна от Semiramis на 15.02.10, 12:53, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

МЪЖжжж написа: Може би наистина е вярно, че повечето от жените не могат да кажат направо какво искат. И най-вероятно не съм само аз в това положение.

Сега ще ти разкажа един случай от моя живот, а ти сам си прави изводи кой, какво и как казва и демонстрира, как това се приема, как му се отговаря, кой знае какво искат жените, те дали обичат да казват какво искат с думи и .н.

Като студент бях влюбен в една девойка. И понеже аз винаги трудно съм казвал с думи какво чувствам ( е- сега се научих де, но тогава не можех), та реших да я поканя вкъщи на вечеря, за да демонстрирам чувствата си, а не да ги изказвам гласно.
Знаете, че обичам да готвя, а и мисля, че готвя добре. Пък и мъж като покани жена на вечеря, значи има някакво специално отношение към нея, нали?:lol:
Няма да поканиш някой от улицата, я...
Аз най- много обичам да готвя заешко.:-)
Сигурно съм сготвил поне стотина заека и мога да ги направя всеки път различно.
И аз тогава сготвих най- вкусният заек, който съм ял. Купих и бяло вино, салфетки, свещи...абе, подготвих се...
Дойде девойката, ядохме, пихме, говорихме си за какво ли не. Според мен всичко беше много добре. Само дето по едно време тя каза, че закъснява за среща, изстреля се набързо от вкъщи, а след година- две се омъжи за онзи, който я чакаше на срещата... :cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
І

Мнение от І »

Ън написа:.., а след година- две се омъжи за онзи, който я чакаше на срещата... :cool:
:lol: Разказвал си го. Но то си е така... девойките избират. Ние може само да се предложим. :winkw:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

МЪЖжжж написа: :lol: Разказвал си го.
Може. Забравил съм :lol: Пет години вече дращим на едно и също място, тъй че няма начин и да не се повтаряме понякога :lol:

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Ън написа:
МЪЖжжж написа: :lol: Разказвал си го.
Може. Забравил съм :lol: Пет години вече дращим на едно и също място, тъй че няма начин и да не се повтаряме понякога :lol:
ха. аз не съм го чувала това. и що така? защо е дошла????
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа: ха. аз не съм го чувала това. и що така? защо е дошла????
Това са въпроси, на които не мога да ти отговоря :lol:

Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Тикве,
аз още отначало казах,че не искам тук да се води задочен песонален спор и нямам намерение да коментирам в детайли анализа ти. Това ще правя с по зъбно-ноктевата система и с тигана у дома. 3о4овци, да знаете откъде са му синките и гипсираните крайници :grin:
Само ще спомена, в името на всички жени,които се включиха по темата с мнения, че анализът ти ама ич не се основава върху написаното от тях в предидущите 7 страници. И аз кипя от справедлив гняв. Ако включиш и онези отговори, дали пък изведнъж настоящият ти анализ не би увиснал във въздуха въпреки всичките аргументи. Той и Хитлер е имал своите аргументи....

Така че очаквам анализ,построен от написаното от нас!!! :kiss:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Тая тема някой ден ще взема да я прочета цялата...
може би...
едва ли не....:-)

Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

windcolours написа:Той и Хитлер е имал своите аргументи....
:lol: о, това май ще е валидно и в двете посоки

аз обмислям дали
ключето не е в 50 лв за Боев
плюс още 100 лв пак за него
:grin:

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

малей
къде е стигнала тази тема бе
резюме, някой, плс
че съм яко на пангара и неам време и нерви
:cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:Тикве,
аз още отначало казах,че не искам тук да се води задочен песонален спор и нямам намерение да коментирам в детайли анализа ти. Това ще правя с по зъбно-ноктевата система и с тигана у дома. 3о4овци, да знаете откъде са му синките и гипсираните крайници :grin:
Само ще спомена, в името на всички жени,които се включиха по темата с мнения, че анализът ти ама ич не се основава върху написаното от тях в предидущите 7 страници. И аз кипя от справедлив гняв....:
Брато, начи не е да ти наливам акъл, въобще не го приемай така! Но според мен имаш много спешна работа поне една седмица командировка.
8 страници лелееее! Изобщо забрави за черен колан по джудо или криене на острите и предмети или нещо. И-маш ра-бо-та! Много спешна!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:малей
резюме, някой, плс
Мъжж. Цигари. Утре. Свиждане. Пирогов.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

това искат жените!?!??!

:blink::shocked::blink:

или това е резултата от исканията им
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа:
резюме, някой, плс
Мъжж. Цигари. Утре. Свиждане. Пирогов.
Не уточни-в реанимацията.
И не спомена нищо за алкохол. Как мислиш да се възстанови от преживяното??Егаси и приятеля си.... :lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

резюме, някой, плс
Ми нека се събира инфо. То не пречи.
Голем формат издание, луксозна хартия, твърди корици.
Ония с чантите могат да станат спонсори.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

а да
щяхме да правим пари
жени и пари вървят добре заедно
още по-добре, уви и май, вървят заедно пари и жени :grin:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

МЪЖжжж написа:
vyara написа: Тогава хващаш въпросната девойка и я питаш конкретно нея. Настояваш да ти каже открито всичко, което трябва да си изясните, за да ви е наред връзката. Питал ли си я нея, преди да попиташ тук?
Мислиш не съм?! :-) И получавам общи отговори /също като зададеният ми въпрос тук.. :rotfl24: /от почти всички девойки. Или мълчат кат партизанин на разпит с намусени вежди "Е що не се сетиш сам!!!". :lol: Може би наистина е вярно, че повечето от жените не могат да кажат направо какво искат. И най-вероятно не съм само аз в това положение. Е го и Грийна все попада в спорадични "ледникови периоди". Що па да не се опитаме да ги намалим като брой и интензитет?! :winkw:
Ето една притча,мисля, че именно тук и е мястото :)

Един мъж искал да помогне на жена си, която подозирал, че има проблеми със слуха.
Една вечер застанал зад гърба и в противоположния ъгъл на стаята и шепнешком казал:
-Чуваш ли ме?
След като не получил отговор, се приближил и повторил:
-Чуваш ли ме?
Резултатът бил същия. Приближил се още и потретил:
-Чуваш ли ме?
Така и недочаквайки отговор, попитал зад самия и гръб:
-Чуваш ли ме?
Тя се обърнала към него и отговорила:
-Четвърти път ти казвам, че да!
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

windcolours написа: ...Така и недочаквайки отговор, попитал зад самия и гръб:
-Чуваш ли ме?
Тя се обърнала към него и отговорила:
точно така трябва windcolours! Мисля, че всички разбраха, темата не е какво искат жените, а какво иска един Мъжжж. :-)
....
Аз съм оптимист, хората се променят, учат и накрая естествено се научават и разбират...
Достатъчно приятели/ки и помагачи има Мъжжж, че даже в повече и май трябва и Неволята малко да помогне :-)
като положителен резултат от тия всички 8 страници би следвало да се отчита, че в постовете му нито веднъж не се среща думата 'тъща'
Блажени са бедните духом
І

Мнение от І »

Remmivs написа:това искат жените!?!??!

:blink::shocked::blink:
Това я! :rotfl24:
Кой как го насоча тук...и го избива на трепанЬе! :grin: По мене де. :lol: Кой с тигани, кой с карате, кой с думи.
Обаче нали вече имам тренинг, обградил съм входа с жандармерия, приковал съм червена тревога на гранични войски и забранени коридори за полети на РВД. :cool: Ся остава да се задуша от изгорели газове ако в 5 сабахлем почна да си правя палачинки у блиндирания апар`тмънт и се заблея по 3о4о :lol:
Щот на сичкото отгоре преинсталирам и компове и ми е "мамата, мамата.." :mad:
:lol:
І

Мнение от І »

windcolours написа: Тя се обърнала към него и отговорила:
Sweety написа: точно така трябва windcolours! Мисля, че всички разбраха, темата не е какво искат жените, а какво иска един Мъжжж. :-)
....
Тъща, тъщовище, тъщозавър! :twisted:
Аз със слуховият апарат съм добре. Девойките нещо не са.. Все слушат вътрешният си глас на съмнение, вместо това дето казвам. Ма оправдано е, и то е придобито от техният опит в миналото. Или просто вътрешният глас е по-близо до ушите, а кат си отвориш устата- физиологично ти се запушват каналите на ушните раковини и приемаш звуци само отвътре. :lol: :blum:
І

Мнение от І »

Semiramis написа:...
исках да кажа, че всъщност девойката ще избере теб
на база това, което и показваш

защото предварително е много трудно да се изчисли и да ти даде някой гаранции ..

все по-зле се изказвам по темата май :lol:.
:-) по-добре да се подписвам под Вяра
Аз па странно що ви разбирам какво искате да ми кажете. :winkw: Сигурно щото няма заобикалки.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ън написа: Като студент бях влюбен в една девойка. И понеже аз винаги трудно съм казвал с думи какво чувствам ( е- сега се научих де, но тогава не можех), та реших да я поканя вкъщи на вечеря, за да демонстрирам чувствата си, а не да ги изказвам гласно.
Знаете, че обичам да готвя, а и мисля, че готвя добре. Пък и мъж като покани жена на вечеря, значи има някакво специално отношение към нея, нали?:lol:
Няма да поканиш някой от улицата, я...
Аз най- много обичам да готвя заешко.:-)
Сигурно съм сготвил поне стотина заека и мога да ги направя всеки път различно.
И аз тогава сготвих най- вкусният заек, който съм ял. Купих и бяло вино, салфетки, свещи...абе, подготвих се...
Дойде девойката, ядохме, пихме, говорихме си за какво ли не. Според мен всичко беше много добре. Само дето по едно време тя каза, че закъснява за среща, изстреля се набързо от вкъщи, а след година- две се омъжи за онзи, който я чакаше на срещата... :cool:
ти сигурно си и се обидил и повече не си я поканил, м?
така си я лишил от избор и си освободил пътя на другия
а тя те е харесвала щом е дошла на гости във вас
аз също излизах с други момчета, докато бяхме гаджета с мъж ми, той вероятно също
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа: ти сигурно си и се обидил и повече не си я поканил, м?
така си я лишил от избор и си освободил пътя на другия
а тя те е харесвала щом е дошла на гости във вас
аз също излизах с други момчета, докато бяхме гаджета с мъж ми, той вероятно също
Тази гледна точка до сега ми е убягвала:shy:

Но не от обида, а защото си дадох сметка за нейните предпочитания...

Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:
vyara написа: Ако искаш конкретни отговори (по принцип говоря, за лутаниците въобще), трябва да задаваш конкретни и правилни въпроси.
Да. И конкретният въпрос е "ИСКАМ". Защото за мен това е възможно най-вредната дума на света. От нея тръгва и неудовлетвореността и алчността и неразбирателството /защото тя има 2 страни- искащият и даващият/.
мога ли да не се съглася с теб? :cool: "искам" между двама души може да е най-прекрасното нещо на света, да те окрилява, да те вълнува, да те изпълва с енергия, да ти дава спокойствие и те води до екстаз. двама души, които ненаситно и отчаяно се искат са съвършената хармония на природата. дано не става прекалено лично, но... когато в една връзка има въпроси и несигурност отговорите са вътре, а не вън
just perfect
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

bead_ написа:
МЪЖжжж написа:
vyara написа: Ако искаш конкретни отговори (по принцип говоря, за лутаниците въобще), трябва да задаваш конкретни и правилни въпроси.
Да. И конкретният въпрос е "ИСКАМ". Защото за мен това е възможно най-вредната дума на света. От нея тръгва и неудовлетвореността и алчността и неразбирателството /защото тя има 2 страни- искащият и даващият/.
мога ли да не се съглася с теб? :cool: "искам" между двама души може да е най-прекрасното нещо на света, да те окрилява, да те вълнува, да те изпълва с енергия, да ти дава спокойствие и те води до екстаз. двама души, които ненаситно и отчаяно се искат са съвършената хармония на природата. дано не става прекалено лично, но... когато в една връзка има въпроси и несигурност отговорите са вътре, а не вън
Зех та, бийд!! :kiss:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

МЪЖжжж написа: Да. И конкретният въпрос е "ИСКАМ". Защото за мен това е възможно най-вредната дума на света. От нея тръгва и неудовлетвореността и алчността и неразбирателството /защото тя има 2 страни- искащият и даващият/.
Много удобно е да твърдиш, че нищо не искаш. Тогава няма защо да даваш в замяна....ама в една връзка има двама души!Следователно нещата трябва да са двупосочни.И най-естественото нещо на този свят,когато те изгаря копнеж по някого или просто знаеш кой си,какво искаш и какво заслужаваш, е да...поискаш!!! Едновременно с това отдавайки!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

windcolours написа: Много удобно е да твърдиш, че нищо не искаш. Тогава няма защо да даваш в замяна....
най-чистата форма е да даваш, без да очакваш нищо в замяна.
най-хубавото е да искаш от себе си и много рядко от другите. Не искането и не даването защо трябва да са свързани. Всеки дава заради себе си, така го чувства, така удовлетворява собствените си нужди, ако не иска нищо в замяна е прекрасно.
искането в любовта го приемам само в леглото - там всеки да си каже какво иска. в отношенията - не може да искаш - или ти се дава, или не.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

latrevw написа:
windcolours написа: Много удобно е да твърдиш, че нищо не искаш. Тогава няма защо да даваш в замяна....
най-хубавото е да искаш от себе си и много рядко от другите. Не искането и не даването защо трябва да са свързани. Всеки дава заради себе си, така го чувства, така удовлетворява собствените си нужди, ако не иска нищо в замяна е прекрасно.
искането в любовта го приемам само в леглото - там всеки да си каже какво иска. в отношенията - не може да искаш - или ти се дава, или не.
"Най-общо любовта е потребността на човек да бъде всеотдаен към друг човек"
Дотук добре и аз разбирам така нещата!

Я се опитай обаче да отдаваш безрезервно себе си някому, който 5 пари не дава за теб, а само те заблуждава,защото му е готино да има около себе си някой бунак, от когото да получава,без да дава.....Пък ти "давай заради себе си"!! Къде е смисъла в това?????
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

windcolours написа: Я се опитай обаче да отдаваш безрезервно себе си някому, който 5 пари не дава за теб, а само те заблуждава,защото му е готино да има около себе си някой бунак, от когото да получава,без да дава.....Пък ти "давай заради себе си"!! Къде е смисъла в това?????
моята идея е, че всеки дава, защото така му харесва, защото има нужда от този човек, харесва го, намира в него това, което е търсил и образно казано е готов да даде всичко. не трябва да чакаш обаче нещо в замяна. откъде на къде? никой с нищо не е длъжен. като не се получават нещата, просто се отдръпваш и това, няма да стане с този човек, колкото и да изискваш или очакваш в замяна.

какво значи "само те заблуждава", как и с каква цел те заблуждава? за да има някой в леглото си? ами той бунака най-късно на втората седмица ще се е усетил и ще си бие камшика. и какво като е отдал себе си, правил го е, защото така му е било хубаво.

може и да не съм разбрала добре, не съм чела нагоре мненията, просто се хванах за твоите думи, така че ако нещо не съмв час, извини.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

windcolours написа:
latrevw написа:
"Най-общо любовта е потребността на човек да бъде всеотдаен към друг човек"
Дотук добре и аз разбирам така нещата!

Я се опитай обаче да отдаваш безрезервно себе си някому, който 5 пари не дава за теб, а само те заблуждава,защото му е готино да има около себе си някой бунак, от когото да получава,без да дава.....Пък ти "давай заради себе си"!! Къде е смисъла в това?????
И аз мисля като Латрево. Моето желание е важното. Аз и моите чувства е това което се брои. Защото да получавам е важно и приятно, но да спра "давам" за мен и за отношенето ми, е смъртоносно. Аз на заем не съм я прегръщал и назаем не съм я мечтал, всяка ласка под брой да ми връща, хич данси ги мисли тия работи
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

windcolours написа:
Зех та, бийд!! :kiss:
пари ще даваш да ме върнеш :winkw:
just perfect
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
И аз мисля като Латрево. Моето желание е важното. Аз и моите чувства е това което се брои. Защото да получавам е важно и приятно, но да спра "давам" за мен и за отношенето ми, е смъртоносно. Аз на заем не съм я прегръщал и назаем не съм я мечтал, всяка ласка под брой да ми връща, хич данси ги мисли тия работи
да даваш без да искаш е утопия
искаш ли като се прибереш някой да те чака, да те мисли, да се грижи за теб, да е сготвено, да е прибрано... или можеш да я обичаш и без тези неща и само да даваш
Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

snowprincess написа:
Green Light написа:
да даваш без да искаш е утопия
искаш ли като се прибереш някой да те чака, да те мисли, да се грижи за теб, да е сготвено, да е прибрано... или можеш да я обичаш и без тези неща и само да даваш
Разбира се, че искат...ама от 10 кладенеца ще ти донесат вода да доказват обратното. Само че, ако изгубят всичко,което се прави за тях от някого, изведнъж ще си дадат сметка колко много всъщност им се ИСКА всичко да си е както преди....

Утопията е красиво нещо,обаче човешката ни природа действа срещу нея...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

latrevw написа: моята идея е, че всеки дава, защото така му харесва, защото има нужда от този човек, харесва го, намира в него това, което е търсил и образно казано е готов да даде всичко. не трябва да чакаш обаче нещо в замяна. откъде на къде? никой с нищо не е длъжен. като не се получават нещата, просто се отдръпваш и това, няма да стане с този човек, колкото и да изискваш или очакваш в замяна.

какво значи "само те заблуждава", как и с каква цел те заблуждава? за да има някой в леглото си? ами той бунака най-късно на втората седмица ще се е усетил и ще си бие камшика. и какво като е отдал себе си, правил го е, защото така му е било хубаво.

може и да не съм разбрала добре, не съм чела нагоре мненията, просто се хванах за твоите думи, така че ако нещо не съмв час, извини.
Принципно съм съгласна с първия абзац. Никой не е длъжен да отговаря на чувствата ми.Тогава обаче, нека не ме заблуждава относно своите,да не ме въвежда в заблуждение и да ми губи времето. Не става дума само за леглото. Говоря за всичко, което един човек дава на друг в рамките на една връзка.
Аватар
Йон

Мнение от Йон »

Oсвен, че се повтаряш, пак си в леко противоречие.

Съгласна си, че даваш защото ти е кеф, ама не си съгласна да даваш, ако те заблуждават за отплатата, която ще получиш. :lol:
Кажи си, че не си съгласна, а си по-скоро за "романтични" отношения организирани по целесъобразност и пазарен принцип.
Не е срамно.:-)

И с едно изречение, хайде две: Хубаво ти е да даваш, ако ще има възвръщаемост. Ако няма, то ти губят времето и вече не ти е хубаво да даваш.
Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Йон написа:Oсвен, че се повтаряш, пак си в леко противоречие.

Съгласна си, че даваш защото ти е кеф, ама не си съгласна да даваш, ако те заблуждават за отплатата, която ще получиш. :lol:
Кажи си, че не си съгласна, а си по-скоро за "романтични" отношения организирани по целесъобразност и пазарен принцип.

И с едно изречение, хайде две: Хубаво ти е да даваш, ако ще има възвръщаемост. Ако няма, то ти губят времето и вече не ти е хубаво да даваш.
Всъщност не виждам нищо смешно, нито пък срамно в коментарите си.
Който успява да живее в утопия дълги години- евала! Аз не съм видяла някой,който е неудовлетворен да му е кеф да поддържа една връзка,където явно няма хармония и се прелива от пусто в празно. Обикновено в един момент хората се разделят.
Само когато има хармония или съзнателен и взаимен стремеж към нея, връзката има светло бъдеще. Другото са изнасилени варианти на връзка.
Последно промяна от windcolours на 16.02.10, 23:34, променено общо 1 път.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Йон написа:Oсвен, че се повтаряш, пак си в леко противоречие.

:lol: втори за Пирогов
язък за подробната тема. никой не я чете.

Публикувай отговор