МЪЖжжж написа: Може би наистина е вярно, че повечето от жените не могат да кажат направо какво искат. И най-вероятно не съм само аз в това положение.
Сега ще ти разкажа един случай от моя живот, а ти сам си прави изводи кой, какво и как казва и демонстрира, как това се приема, как му се отговаря, кой знае какво искат жените, те дали обичат да казват какво искат с думи и .н.
Като студент бях влюбен в една девойка. И понеже аз винаги трудно съм казвал с думи какво чувствам ( е- сега се научих де, но тогава не можех), та реших да я поканя вкъщи на вечеря, за да демонстрирам чувствата си, а не да ги изказвам гласно.
Знаете, че обичам да готвя, а и мисля, че готвя добре. Пък и мъж като покани жена на вечеря, значи има някакво специално отношение към нея, нали?:lol:
Няма да поканиш някой от улицата, я...
Аз най- много обичам да готвя заешко.

Сигурно съм сготвил поне стотина заека и мога да ги направя всеки път различно.
И аз тогава сготвих най- вкусният заек, който съм ял. Купих и бяло вино, салфетки, свещи...абе, подготвих се...
Дойде девойката, ядохме, пихме, говорихме си за какво ли не. Според мен всичко беше много добре. Само дето по едно време тя каза, че закъснява за среща, изстреля се набързо от вкъщи, а след година- две се омъжи за онзи, който я чакаше на срещата...