Remmivs написа:Не говоря за мен. А по принцип.Sweety написа:..е ние нямахме предвид тя 10, а онези 90!
..и извинявай сега, ама аз откъде да знам, че си инженер, а се правиш на поет:winkw::winkw:
Да, бе верно, сори, сигурно е някава ерес да не знам Рем какъв е, ама какви са ти степените и по какво?
И се базикайте на воля.
Баси, тук човек вече трябва да си наеме разяснител на шегите и постовете.
Мн. чувствителни станали хората.
Човек да не каже нещо някому без да се изплези, за да е ясно в какво настроение е.
Друга мисъл
Re: Друга мисъл
Блажени са бедните духом
отминаха славните времена на енциклопедичните умове. и станахме насекоми.Remmivs написа: Specialization is for insects.
just perfect
насекомите ни превъзхождат всъщностbead_ написа:отминаха славните времена на енциклопедичните умове. и станахме насекоми.
в много неща
това е другият ракурс, който лично на мен ми допадна в мисълта
като парадокс де
сега като го казваш... по-скоро трябва да напиша "и се внасекомихме /наподобихме неуспешно насекомите/"Remmivs написа:насекомите ни превъзхождат всъщностbead_ написа:отминаха славните времена на енциклопедичните умове. и станахме насекоми.
в много неща
това е другият ракурс, който лично на мен ми допадна в мисълта
като парадокс де
just perfect
Смешното е, че тогава енциклопедистите са били един вид специализирани в енциклопедизъм.bead_ написа:отминаха славните времена на енциклопедичните умове. и станахме насекоми.Remmivs написа: Specialization is for insects.
Panta rhei...
да, точно така. благодаря, че ми го напомни, било е възможно да приложиш специализирана техника, за да си енциклопедично информиран. сега прилагаш множество разнообразни техники, за да си тясно специализиран. нещо такова, въпреки че не успявам да го формулирам добре.Мнемозина написа:Смешното е, че тогава енциклопедистите са били един вид специализирани в енциклопедизъм.bead_ написа:отминаха славните времена на енциклопедичните умове. и станахме насекоми.Remmivs написа: Specialization is for insects.
п.п. уж просекото избистряло ума и оказвало благотворно влияние върху креативността. бошлав! но пък е с превъзходен вкус
just perfect
- windcolours
самата идея на енциклопедизма изключва специализацията ..май...Мнемозина написа:Смешното е, че тогава енциклопедистите са били един вид специализирани в енциклопедизъм.bead_ написа:отминаха славните времена на енциклопедичните умове. и станахме насекоми.Remmivs написа: Specialization is for insects.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Ами по принцип - да. Но енциклопедистите са били специализирани в Знанието, в Знаенето. Спрямо останалите хора - това имам предвид.windcolours написа: самата идея на енциклопедизма изключва специализацията ..май...
Panta rhei...
по-скоро не изключва каквото и да е, а включва опиянението от бързото развитие на човешкото познание и отърсването на науките от религиозните спирачки в смисъл на натрупване на ново и преоткриване на старо знание за света. а малко по-късно и тази безкрайна вяра в човешките възможности, умения и съзидателно съвършенство, която можеш да откриеш да речем в робинзон.windcolours написа:
самата идея на енциклопедизма изключва специализацията ..май...
just perfect
Това е положението. Вече можем само да търсим баланса между знаенето на всичко за нищо и знаенето на нищо за всичко. Аз все си стоя във втория край обаче.bead_ написа: да, точно така. благодаря, че ми го напомни, било е възможно да приложиш специализирана техника, за да си енциклопедично информиран. сега прилагаш множество разнообразни техники, за да си тясно специализиран. нещо такова, въпреки че не успявам да го формулирам добре.
п.п. уж просекото избистряло ума и оказвало благотворно влияние върху креативността. бошлав! но пък е с превъзходен вкус
Наздраве!
Последно промяна от Мнемозина на 09.03.10, 16:09, променено общо 2 пъти.
Panta rhei...
скромност, доказваща обратнотоМнемозина написа: Аз все си стоя във втория край обаче.
just perfect
bead_ написа:скромност, доказваща обратнотоМнемозина написа: Аз все си стоя във втория край обаче.
Заблуждавам само хората...
Panta rhei...
За всичко.Remmivs написа:сега за рай или за ъ-ъ дупки ще си говорим последно
щот аз мога да ги свържа в едно изречение
но няма да е красиво
прочее мога да намеря красив дори молтограциозен синоним на дупка
Паст, утроба, бездна, небитие... не знам доколко са молтограциозни, но са райски във всички случаи.
Panta rhei...
първо прочетох инжинерно генитална:shocked:Sweety написа:
леле какво се е получило от инженeрно гениалната направи си сам тема
черни дупки, музи...дупки, пак музи
..и музи паднали в черни дупки
..и за свинкси пържоли-нищо!
и си казох аферим бе реме:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- windcolours
дофторе, гениталните проблеми се обсъждат на лични.Kent написа:първо прочетох инжинерно генитална:shocked:Sweety написа:
леле какво се е получило от инженeрно гениалната направи си сам тема
черни дупки, музи...дупки, пак музи
..и музи паднали в черни дупки
..и за свинкси пържоли-нищо!
и си казох аферим бе реме:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте