Политика ;)

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Политика ;)

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
абе, ти що продължаваш да ме четеш, като дявола евангелието? да съм някъде възхвалявал социализма?

ако си забелязал, написал съм, че информацията е събрана и фактите са интересни...

а, относно куба, венецуала и т.н., ти, щом си толкова голем демократ, що не се изнесеш у щатите, м?
айде де! да вземеш да четеш, както трябва и да не ми се сопаш много-много! аман от великото ти мнение!
Ми велико е, кво!:bigsmile:

Статията посочена от теб е манипулативна и определено възхваляща комунизма очно от най-изродения му период. периода в които действат най-много концлагери и са дадени най-много жертви от мирното население.
Освен панелките нищо друго не се е пръкнало от ръката на комунист.

Всичко е зле преписано от неуки и некадърни преписвачи комуноиди.
е, живей си в заблудите... няма да те вадя аз от там, я!
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
Бях в казармата, трудовак, когато гледахме групово втората част - насилието.
После
Цяла нощ ги бихме и циганите и турчетата, няколко даже избягаха и се върнаха чак подир няколко дни.:bigsmile:
:clap: браво, другарю Боев! прекрасно сте разбрали посланието на филма и след това отлично сте приложили повелите, заложени в него от ЦК на БКП! за отлично свършената работа, другаря Бойко Борисов ще Ви изкаже служебна благодарност пред строя!
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

ПЪТник написа:
БоЕВ написа:
Прав си!
Затова политикът тряа да бара или с кадифена или с железна ръкавица. Предпочитам желязната, защото с кадифената ми се види малко гейско.:lol:
Здрава ръка трябва, не само ръкавици, щото пак ще е педалско.
Интересно ми е как свързваш "здравата ръка" с полит шмекерлъка.
ББ стана за кашмер точно щото се опита да вкара здрава ръка в кадифена ръкавица.
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
Тва твоето е все едно да се опиташ да извадиш, да обясниш на охлюв или пък костенурка колко ще им е по-добре вън от черупката.:blum:
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
После
Цяла нощ ги бихме и циганите и турчетата, няколко даже избягаха и се върнаха чак подир няколко дни.:bigsmile:
:clap: браво, другарю Боев! прекрасно сте разбрали посланието на филма и след това отлично сте приложили повелите, заложени в него от ЦК на БКП! за отлично свършената работа, другаря Бойко Борисов ще Ви изкаже служебна благодарност пред строя!
Честно казано много се чудех кои ще го напише точно това мнение, не предполагах, обаче, че това ще си ти.:bigsmile:
Абе, Айвън, да не би П_Б да пише от твоя акаунт?:grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
Тва твоето е все едно да се опиташ да извадиш, да обясниш на охлюв или пък костенурка колко ще им е по-добре вън от черупката.:blum:
най-после ме разбра... точно толкова ми е трудно да ти обясня кое как е... демек да те извадя от черупката! :blum:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
После
Честно казано много се чудех кои ще го напише точно това мнение, не предполагах, обаче, че това ще си ти.:bigsmile:
Абе, Айвън, да не би П_Б да пише от твоя акаунт?:grin:
и що да не съм аз? действието ви (ако изобщо е истина) е толкова глупаво, че просто нямам думи!

а кой е П_Б незнам... някой твой другар ли ще да е? този, който ти даде препоръката да влезеш в БКП през далечната 1989 година... :blum:
І

Мнение от І »

Симонид Кеосский:
"За пълното щастие на човек, му трябва да има и славно Отечество."
5-век, преди Новата ера.
І

Мнение от І »

Един интересен филм. На руски.. :shy: За политиката и за "бизнес интересите" или кой ква дълга пишка има.
За рускоговорящите и разбиращи, ще направят достатъчно много аналогии и с близкото и с далечното и с настоящето.
Крылья России - "Сотка"
Аватар
Глас в пустиня

МЪЖжжж написа:Един интересен филм. На руски.. :shy: За политиката и за "бизнес интересите" или кой ква дълга пишка има.
За рускоговорящите и разбиращи, ще направят достатъчно много аналогии и с близкото и с далечното и с настоящето.
Крылья России - "Сотка"
А, някакво кратко резюме за простите българи, българоговорящи?:-)
І

Мнение от І »

БоЕВ написа: А, някакво кратко резюме за простите българи, българоговорящи?:-)
Да, разбира се. Талантлив инженер направил много от блестящо летящите машини /като моя любимец Су-27/ всъщност го няма никъде. Заради соц теорията, че като си близо до властта, можеш да промениш историята или да изместиш тоя дет ти пречи, когато си вееш /по-малката/ пишка.
Просто е типичната атмосфера на това, дето беше и тук. Но то как да е друго, като васалираме след 2-та световна на големия /"си"/ брат.
Почва филма с това, че са арестували тъста му и съответно не може да работи никъде, където има държавна или военна чувствителна информация. По едно време се сещат и го карат "щом може да проектира самолет, що па да не може и тролей" и...той естествено го прави. Първият руски тролей.
После е за работата по машина развиваща 3 МАХ и изместването на проекта /завършен, построен и летящ/ от Туполев.
Тоз общо взето не го уважавам и аз... беше наместил сина си на ръководна длъжност и той беше поосрал няколко проекта.
:beer:
Публикувай отговор