е, живей си в заблудите... няма да те вадя аз от там, я!БоЕВ написа:Ми велико е, кво!:bigsmile:сър Айвънхоу написа:
абе, ти що продължаваш да ме четеш, като дявола евангелието? да съм някъде възхвалявал социализма?
ако си забелязал, написал съм, че информацията е събрана и фактите са интересни...
а, относно куба, венецуала и т.н., ти, щом си толкова голем демократ, що не се изнесеш у щатите, м?
айде де! да вземеш да четеш, както трябва и да не ми се сопаш много-много! аман от великото ти мнение!
Статията посочена от теб е манипулативна и определено възхваляща комунизма очно от най-изродения му период. периода в които действат най-много концлагери и са дадени най-много жертви от мирното население.
Освен панелките нищо друго не се е пръкнало от ръката на комунист.
Всичко е зле преписано от неуки и некадърни преписвачи комуноиди.
Политика ;)
- сър Айвънхоу
Re: Политика ;)
- сър Айвънхоу
БоЕВ написа:
Бях в казармата, трудовак, когато гледахме групово втората част - насилието.
После
Цяла нощ ги бихме и циганите и турчетата, няколко даже избягаха и се върнаха чак подир няколко дни.
- Глас в пустиня
Интересно ми е как свързваш "здравата ръка" с полит шмекерлъка.ПЪТник написа:Здрава ръка трябва, не само ръкавици, щото пак ще е педалско.БоЕВ написа:
Прав си!
Затова политикът тряа да бара или с кадифена или с железна ръкавица. Предпочитам желязната, защото с кадифената ми се види малко гейско.
ББ стана за кашмер точно щото се опита да вкара здрава ръка в кадифена ръкавица.
- Глас в пустиня
Тва твоето е все едно да се опиташ да извадиш, да обясниш на охлюв или пък костенурка колко ще им е по-добре вън от черупката.сър Айвънхоу написа:
е, живей си в заблудите... няма да те вадя аз от там, я!
- Глас в пустиня
Честно казано много се чудех кои ще го напише точно това мнение, не предполагах, обаче, че това ще си ти.сър Айвънхоу написа:БоЕВ написа:
После
Цяла нощ ги бихме и циганите и турчетата, няколко даже избягаха и се върнаха чак подир няколко дни.браво, другарю Боев! прекрасно сте разбрали посланието на филма и след това отлично сте приложили повелите, заложени в него от ЦК на БКП! за отлично свършената работа, другаря Бойко Борисов ще Ви изкаже служебна благодарност пред строя!
Абе, Айвън, да не би П_Б да пише от твоя акаунт?
- сър Айвънхоу
най-после ме разбра... точно толкова ми е трудно да ти обясня кое как е... демек да те извадя от черупката!БоЕВ написа:Тва твоето е все едно да се опиташ да извадиш, да обясниш на охлюв или пък костенурка колко ще им е по-добре вън от черупката.сър Айвънхоу написа:
е, живей си в заблудите... няма да те вадя аз от там, я!
- сър Айвънхоу
и що да не съм аз? действието ви (ако изобщо е истина) е толкова глупаво, че просто нямам думи!БоЕВ написа:Честно казано много се чудех кои ще го напише точно това мнение, не предполагах, обаче, че това ще си ти.сър Айвънхоу написа:БоЕВ написа:
После
Цяла нощ ги бихме и циганите и турчетата, няколко даже избягаха и се върнаха чак подир няколко дни.браво, другарю Боев! прекрасно сте разбрали посланието на филма и след това отлично сте приложили повелите, заложени в него от ЦК на БКП! за отлично свършената работа, другаря Бойко Борисов ще Ви изкаже служебна благодарност пред строя!
Абе, Айвън, да не би П_Б да пише от твоя акаунт?
а кой е П_Б незнам... някой твой другар ли ще да е? този, който ти даде препоръката да влезеш в БКП през далечната 1989 година...
Един интересен филм. На руски..
За политиката и за "бизнес интересите" или кой ква дълга пишка има.
За рускоговорящите и разбиращи, ще направят достатъчно много аналогии и с близкото и с далечното и с настоящето.
Крылья России - "Сотка"
За рускоговорящите и разбиращи, ще направят достатъчно много аналогии и с близкото и с далечното и с настоящето.
Крылья России - "Сотка"
- Глас в пустиня
А, някакво кратко резюме за простите българи, българоговорящи?:-)МЪЖжжж написа:Един интересен филм. На руски..За политиката и за "бизнес интересите" или кой ква дълга пишка има.
Крылья России - "Сотка"
Да, разбира се. Талантлив инженер направил много от блестящо летящите машини /като моя любимец Су-27/ всъщност го няма никъде. Заради соц теорията, че като си близо до властта, можеш да промениш историята или да изместиш тоя дет ти пречи, когато си вееш /по-малката/ пишка.БоЕВ написа: А, някакво кратко резюме за простите българи, българоговорящи?:-)
Просто е типичната атмосфера на това, дето беше и тук. Но то как да е друго, като васалираме след 2-та световна на големия /"си"/ брат.
Почва филма с това, че са арестували тъста му и съответно не може да работи никъде, където има държавна или военна чувствителна информация. По едно време се сещат и го карат "щом може да проектира самолет, що па да не може и тролей" и...той естествено го прави. Първият руски тролей.
После е за работата по машина развиваща 3 МАХ и изместването на проекта /завършен, построен и летящ/ от Туполев.
Тоз общо взето не го уважавам и аз... беше наместил сина си на ръководна длъжност и той беше поосрал няколко проекта.