Питане към дамите:

Все същите
Аватар
ПЪТник

Re: Питане към дамите:

Мнение от ПЪТник »

"Все си е друго, да знаеш какви цветя обича, какъв парфюм предпочита..."

Да, права си. Но така или иначе с тези неща в дългият съвместен живот се привиква.
Те ни изглеждат вече естествени.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

ПЪТник написа:"Все си е друго, да знаеш какви цветя обича, какъв парфюм предпочита..."

Да, права си. Но така или иначе с тези неща в дългият съвместен живот се привиква.
Напротив, точно тези дребни жестове- като букетче полски маргаритки, примерно, могат да разнообразят сивото ежедневие и да внесат настроение в делничната проза и за двете страни... Май жените обръщат повече внимание на тези неща, отколкото мъжете...
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

Megi_Koleva написа:
ПЪТник написа:"Все си е друго, да знаеш какви цветя обича, какъв парфюм предпочита..."

Напротив, точно тези дребни жестове- като букетче полски маргаритки, примерно, могат да разнообразят сивото ежедневие и да внесат настроение в делничната проза и за двете страни... Май жените обръщат повече внимание на тези неща, отколкото мъжете...
Не само цветята, то няколко нежни думи и спонтанна прегръдка могат и носят добро настроение.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Абе, Ън, ти що питаш всъщност???
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Ън написа:Коя от вас, какви цветя харесва?
:bigsmile:

:blink: от 3 до сега 3 стр

резюме може ли :grin:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

windcolours написа: мъжете се намесиха и оспамиха женската тема....
китки носеха ли поне?

:lol: кажи, щото не чета теми с лош край
и такива филми отбягвам

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Semiramis написа:
windcolours написа: мъжете се намесиха и оспамиха женската тема....
китки носеха ли поне?

:lol: кажи, щото не чета теми с лош край
и такива филми отбягвам
бе края и аз не го четох...едва ли тема за цветя може да има лош край...освен ако не е станало дума за месоядни или вонящи, като Рафлезията например...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

или някой не е опасал горките красоти :blum:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

windcolours написа:Абе, Ън, ти що питаш всъщност???

Ха-ха....:grin:
Някой се сети да попита! :cool:
Емиииии, тайна майна! :blum:
Ще кажа, ама друг път. :shy::grin:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Неф

Мнение от Неф »

Ън написа:

:lol:

Тати ще ми купи колело, ама друг път! :rotfl24:
"Спаси си деня!" - Green Light
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Ън написа:

Ха-ха....:grin:
Някой се сети да попита! :cool:
Ами то си беше цял референдум- допитване до народа. Вероятно се каниш да подаряваш цветя на някоя специална дама...? /за друго не се сещам/
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Нефертити написа:

Аз наистина ще кажа :bigsmile:
ама по- нататък. След седмица- две

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Megi_Koleva написа:
Ами то си беше цял референдум- допитване до народа. Вероятно се каниш да подаряваш цветя на някоя специална дама...? /за друго не се сещам/
Половин референдум- допитване само до женската половина от народа :cool:
Тя, специалната, обича кремави рози :cool:

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
Мнемозина написа:
Ето снимката- :-)
Благодаря пак!
Така или иначе чак довечера я видях, но - да, същото е.
Хубаво е човек да разбере какво харесва. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Ън написа:
Нефертити написа:

Аз наистина ще кажа :bigsmile:
ама по- нататък. След седмица- две

:lol: начи още време има
тогава казвам, че харесвам слънчогледи

Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Ън написа:
Megi_Koleva написа:
Цял или половин- това е въпрос на формулировка, а тя не е толкова важна в случая. По- важното е каква е причината за допитването... Възбуди ми любопитството. Аз като един Шерлок Холмс започнах да си блъскам главицата в чуденки...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

явно моята догадка е крива :grin:
то па на мен кое ми е право :cool:
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Ън написа:
Megi_Koleva написа:
Значи, няма да са цветя за специалната... Тогава ще са за някоя, която не познаваш добре, а искаш да изненадаш приятно... сле около две седмици? На прав път ли съм?
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

важното е, че не става дума за
унищожителни страсти :grin:
другите изненади все ще са приятни

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Megi_Koleva написа:Тогава ще са за някоя, която не познаваш добре, а искаш да изненадаш приятно... сле около две седмици? На прав път ли съм?
На прав път си :cool:
Точка! Стига сте питали и стига сте гадали! Референдума свърши! Казх- хау!:cool:

Изображение
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Ън написа:
Megi_Koleva написа:Тогава ще са за някоя, която не познаваш добре, а искаш да изненадаш приятно... сле около две седмици? На прав път ли съм?
На прав път си :cool:
Точка! Стига сте питали и стига сте гадали! Референдума свърши! Казх- хау!:cool:

Аааа, долавям нещо тайно и заговорническо в цялата работа. Затова ли бягаш?
Неф

Мнение от Неф »

ммм, като уточнихме цветята,
да определим и точните окраски,
все пак художник пита :bigsmile:

рози
червени
маврудено червени
Megi_Koleva

Мнение от Megi_Koleva »

Нефертити написа:ммм, като уточнихме цветята,

рози
червени
маврудено червени
това жокер ли е към въпроса ми?
Неф

Мнение от Неф »

Megi_Koleva написа:
Нефертити написа:ммм, като уточнихме цветята,

рози
червени
маврудено червени
това жокер ли е към въпроса ми?
хехе :bigsmile:
отклоняване на вниманието :lol:

наздраве Меги :kiss:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Всяко едно цвете е красиво само за себе си, харесвам ги заради това, че създават настроение само със самото си присъствие.
Аватар
Глас в пустиня

Megi_Koleva написа:
В средата на лятото пътувах покрай едно огромно житно поле. Пщеницата беше наляла едри почти презрели класове.
Слязох и с джобната ножка нарязах една ръкойка с възможно най-дългите стебла. Превързах цялото снопче с тънка "връв" от други няколко стъбла на две места. Получи се нещо красиво. Подарих ги на мойто момиче. Поставихме ги в декоративна дървена ваза.:cool:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа: В средата на лятото пътувах покрай едно огромно житно поле. Пщеницата беше наляла едри почти презрели класове.
Слязох и с джобната ножка нарязах една ръкойка с възможно най-дългите стебла. Превързах цялото снопче с тънка "връв" от други няколко стъбла на две места. Получи се нещо красиво. Подарих ги на мойто момиче. Поставихме ги в декоративна дървена ваза.:cool:
пак добре,че не си налетял на пазача да те погне с наръч дървени пръти или огнестрелно оръжие....ще крадеш ти житото на хората, хлябът, разбирате ли, ще им краде той...:mad:

Мен ме е гонил пазач с пушка..мдам..ма пусто-видя ли царевичак и не се удържам...:shy:
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
БоЕВ написа: В средата на лятото пътувах покрай едно огромно житно поле. Пщеницата беше наляла едри почти презрели класове.
пак добре,че не си налетял на пазача да те погне с наръч дървени пръти или огнестрелно оръжие....ще крадеш ти житото на хората, хлябът, разбирате ли, ще им краде той...:mad:

Мен ме е гонил пазач с пушка..мдам..ма пусто-видя ли царевичак и не се удържам...:shy:

Това с царевицата е друга тема - печена, варена, опукана на пуканки, та и сурова даже, но докато е млечна. А, за украса съм си сял и цветна, красива е.
По мен, пък, са стреляли, докато се гъзурех край един микроязовир да снимам костенурки. Помислили пандурите, че ще им гепя мрежите и надуват с едно жигули през храсталаците, стреляйки междувременно с някакво джилезо. Когато се изправих и установихме контакт с очи, ищяхът им за битка изчезна, а щом им казах, че съм журналист отразяващ миграцията на прелетните птичи и най-вече на малкия корморан бяха готови да ми услужат и с лодка. :rotfl24:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
windcolours написа:

Това с царевицата е друга тема - печена, варена, опукана на пуканки, та и сурова даже, но докато е млечна. А, за украса съм си сял и цветна, красива е.
По мен, пък, са стреляли, докато се гъзурех край един микроязовир да снимам костенурки. Помислили пандурите, че ще им гепя мрежите и надуват с едно жигули през храсталаците, стреляйки междувременно с някакво джилезо. Когато се изправих и установихме контакт с очи, ищяхът им за битка изчезна, а щом им казах, че съм журналист отразяващ миграцията на прелетните птичи и най-вече на малкия корморан бяха готови да ми услужат и с лодка. :rotfl24:
Царевица..млечна...на жарава...отгоре с масълце и солчица...и към нея -варени речни раци-червени и изкусителни. За тях поне никой не те гони с пушка или жигули :lol: Ловиш си ги фрий, стига да намериш достатъчно чиста река с вирчета...и да ти стиска да си пъхаш пръстите под камъните...както прави мой познат:lol:
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
Царевица..млечна...на жарава...отгоре с масълце и солчица...и към нея -варени речни раци-червени и изкусителни. За тях поне никой не те гони с пушка или жигули :lol: Ловиш си ги фрий, стига да намериш достатъчно чиста река с вирчета...и да ти стиска да си пъхаш пръстите под камъните...както прави мой познат:lol:
Раци съм ловил в една бара до Говедарци, чудесни са на керемида.
Рибка да ловиш с ръце си е умение, под камъните, в подмолите, справям добре и с тая задача.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
windcolours написа:
Раци съм ловил в една бара до Говедарци, чудесни са на керемида.
Рибка да ловиш с ръце си е умение, под камъните, в подмолите, справям добре и с тая задача.
През моето село край Ловеч тече малка рекичка..или по-скоро течеше, защото през годините масовата сеч й видя сметката...отсякоха горите около нея и от вировете, където като младежи се къпехме и гъбясвахме по цял ден, не остана нищо....всъщност останаха хубави спомени, носещи тъга по нещо безвъзвратно изчезнало..като жабките, които крякаха по пладне, а ние спорехме дали крякат "VOA" или "VOA Euroooope" :rotfl24: бая сме били слънчасали явно...мдааа....ще трябва да търсим нови рекички и нови жаби.И раци.:-)
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
През моето село край Ловеч тече малка рекичка..или по-скоро течеше, защото през годините масовата сеч й видя сметката...отсякоха горите около нея и от вировете, където като младежи се къпехме и гъбясвахме по цял ден, не остана нищо....всъщност останаха хубави спомени, носещи тъга по нещо безвъзвратно изчезнало..като жабките, които крякаха по пладне, а ние спорехме дали крякат "VOA" или "VOA Euroooope" :rotfl24: бая сме били слънчасали явно...мдааа....ще трябва да търсим нови рекички и нови жаби.И раци.:-)
Нишава в горното течение, там съм се учил да плувам, да се гмуркам и риби да ловя. Имаше и раци, но изчезнаха с времето, сега се срещат чат-пат миди.
Всъщност не съм слизал до реката от десетина години, все не ми остава време.:?
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
windcolours написа:
Нишава в горното течение, там съм се учил да плувам, да се гмуркам и риби да ловя. Имаше и раци, но изчезнаха с времето, сега се срещат чат-пат миди.
Всъщност не съм слизал до реката от десетина години, все не ми остава време.:?
е то е ясно, че няма да кажеш къде са ловните полета:blum: Тва като погледите, които си разменят двама гъбари, случайно срещнали се в една гора:rotfl24: няма по-безсмислено нещо от това да питаш гъбар къде е напълнил кошницата си:rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
е то е ясно, че няма да кажеш къде са ловните полета:blum: Тва като погледите, които си разменят двама гъбари, случайно срещнали се в една гора:rotfl24: няма по-безсмислено нещо от това да питаш гъбар къде е напълнил кошницата си:rotfl24:
Същото важи и за рибарите.:blum:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:
windcolours написа:
Същото важи и за рибарите.:blum:
бе не е баш така...те са друго племе....не, че и през това не съм минала де...само че мълчанието, наложено ми там не ме устройваше и скоро се присламчвах към някоя съседна и по-шумна компания...където вече бяха наловили риба и съответно наблягаха на бирата :grin:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Жълтурчета - в поле, позлатено от жълтурчета. Докъдето ти око види. :-)
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Еделвайс.
Защо ли?
Сигурно, защото никога не ми е подаряван Еделвайс :bigsmile:
І

Мнение от І »

Ellhnida написа: Еделвайс.
Защо ли?
Сигурно, защото никога не ми е подаряван Еделвайс :bigsmile:
Защото е в защитената листа.
Не, че хората не се качват до толкова нависоко. Просто тези, дето се качват до там...обикновено почитат природата и това дето е останало от нея. :-)
І

Мнение от І »

windcolours написа: бе не е баш така...те са друго племе....не, че и през това не съм минала де...само че мълчанието, наложено ми там не ме устройваше и скоро се присламчвах към някоя съседна и по-шумна компания...където вече бяха наловили риба и съответно наблягаха на бирата :grin:
Човек може да изкара месец без храна, седмица без вода, а жената без да говори... и час не може. :rotfl24:
Е затова жените не разбират мъжките забавления /е, моите са шумни де... :shy: /
TerE

Мнение от TerE »

Stranniche написа:
Жълтурчета - в поле, позлатено от жълтурчета. Докъдето ти око види. :-)

ммм... или макове... зелено поле и макове... :-)... или каквито и да е полски цветя
всъщност, обичам всякакви
но да са живи
и особено тези, които имат аромат...
и ги предпочитам в полето, саксията или на снимка (може и да не са толкова много :grin:)

Изображение

тегаво ми е като изхвърлям увяхнало цвете от ваза (като с елхите по нова година)
затова ги снимам или отглеждам, вместо да ги късам
и определено ако някой ми подари еделвайс, хич няма да съм му фен :winkw:
Публикувай отговор