Ако не знаете, да ви открехнем:

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Ако не знаете, да ви открехнем:

Мнение от maggot »

Изображение
:shocked:
Но комент...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Ако не знаете, да ви открехнем:

Мнение от frisky lioness »

maggot написа:Но комент...
Т'ва старо бе:grin:

Чела съм го някога някъде на руски:-):winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Това може да е майтап, обаче веднъж си бях купила чорапогащник с инструкции как се обува, беше показано нагледно с картинки :grin:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

vyara написа:Това може да е майтап, обаче веднъж си бях купила чорапогащник с инструкции как се обува, беше показано нагледно с картинки :grin:
От США ли беше?:grin:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Старо, ама златно! Ша го дам и на нашите процедурописачи, барем спретнат нещо от сорта :grin:

Интересно ми е само, ако не можем да извършим точки 3 и 4 дали не трябва да преминем към инструкцията за ползване на памперси 60+?

И в мерките за безопастност т. 2 - май се сещам защо местата за размисъл не са включени... :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

frisky lioness написа:
vyara написа:Това може да е майтап, обаче веднъж си бях купила чорапогащник с инструкции как се обува, беше показано нагледно с картинки :grin:
Не помня, но много инструкции и упътвания са ме изумявали..
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Миналата година четох, че някакъв американец щял да съди властите в Йелоустоун (бах маааму дали верно го написах, да се неизложим демек), защото никъде не го предупредили, че може да завали порой и да падат гръмотевици, докато той е на лагер на палатка там...
Тогава направо не повярвах, защото подобна глупост имаше някъде или при братя Стругатски, или при Станислав Лем... затова и не повярвах, че може наистина да се случи....

Ама... американци... какво да ги правиш.

П.С. То и тоалетното им казанче наобратно...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
frisky lioness написа:
Не помня, но много инструкции и упътвания са ме изумявали..
Това е заради комисията за защита на потребителя. НЕкФа хамериканка беше осъдила Макдоналдс, че не я предупредили, че кафето ИМ(!!!) е горещо, и тя горкичката, като се опитала да го изпие на екс си изгорила езика. Не знам дали сте обърнали внимание, но в Макдоналдс са се постарали да направят списък с горещите си продукти и да го разлепят на видни места. Не знам обаче какво правят с тези, които не могат да четат.:winkw::grin:Мисля си - има още мегдан да ги съдят...
Публикувай отговор