Но комент...

Т'ва старо беmaggot написа:Но комент...

Миналата година четох, че някакъв американец щял да съди властите в Йелоустоун (бах маааму дали верно го написах, да се неизложим демек), защото никъде не го предупредили, че може да завали порой и да падат гръмотевици, докато той е на лагер на палатка там...vyara написа:Това може да е майтап, обаче веднъж си бях купила чорапогащник с инструкции как се обува, беше показано нагледно с картинки
Това е заради комисията за защита на потребителя. НЕкФа хамериканка беше осъдила Макдоналдс, че не я предупредили, че кафето ИМ(!!!) е горещо, и тя горкичката, като се опитала да го изпие на екс си изгорила езика. Не знам дали сте обърнали внимание, но в Макдоналдс са се постарали да направят списък с горещите си продукти и да го разлепят на видни места. Не знам обаче какво правят с тези, които не могат да четат.vyara написа:Не помня, но много инструкции и упътвания са ме изумявали..frisky lioness написа:От США ли беше?vyara написа:Това може да е майтап, обаче веднъж си бях купила чорапогащник с инструкции как се обува, беше показано нагледно с картинки