мисля си, че е толкова хубавоRemmivs написа:не знам
искам да мога все така да ги обичам и да им давам
без да им досадя
мисля си още, че ходя по въже над пропаст и без осигуровки
като си затварям очите за истинската дълбочина на пропастите.
мисля си, че е толкова хубавоRemmivs написа:не знам
искам да мога все така да ги обичам и да им давам
без да им досадя
мисля си още, че ходя по въже над пропаст и без осигуровки
latrevw написа:Green Light написа:Относно хармонията аз имам един въпрос.
Някой от вас приятел ли е с децата си?
Към отговорлите с да имам подвъпроси:
Имате ли си доверие един на друг, така както приятелите си имат? Как го постигнахте? Отсамосебе си ли стана или вложихте специално усилие?
това не е здравословно на този етап
приятелски отношения може да има като станат къде 20-годишни според мен.
обаче какво се постила, за да се изгради това приятелство като порастнат - идея си нямам.
а всеки според детето си, нали знаеш универсална рецепта няма
кой знае - моловете не са били открити тогава...windcolours написа:щото знае, че той отива на едно по-добро място!:blum:ELBI написа:вярно - това не сме го анализирали - що тя е била мила, засмена, като той хвърля топа... никво състрадание.Нефертити написа: една му...
друга го пръсне с вода студена,
трета го в уста целуне бърже - и той я гледа, - мила, засмена!
страшничко е и особено, но обожавам да гледам надолу в пропастите. Погледът те пренася надолу и надолу и заедно със страха усещаш и летежа. Дали се разбиваш - все не знам, макар и това го виждам понякога. Но летежът е адреналина и тръпката.Semiramis написа: мисля си, че е толкова хубаво
като си затварям очите за истинската дълбочина на пропастите.
Аз им имам доверие, както и те на мен. Дъщеря ми например от време на време ми говори на малко име. Така беше свикнал и племенника ми преди сестра ми да го научи да ми казва лельо.Green Light написа:Относно хармонията аз имам един въпрос.
Имате ли си доверие един на друг, така както приятелите си имат? Как го постигнахте? Отсамосебе си ли стана или вложихте специално усилие?
Мисля, че да. Поне на този етап. Не знам за бъдещето - може да е друго - хабер си нямам. Ще опитам да задържа статуквото, но я аз откача, я нещо друго стане. Все пак на този етап го усещам категорично положително. По всичко личи, че и те така.Green Light написа:Относно хармонията аз имам един въпрос.
всяко нещо си има времето и мястото на споделяне. Аз съм споделял много неща, които не съм споделял с никого - даже неудобни истории. Е - наистина - не всичко, но то и не може всичко с всекиго да се сподели. Понякога има неща, които почти не споделяме и със себе си или се правим, че не се случват, или си намираме причини... просто защото животът не е черно бял в някои аспекти, обусловени от религия, социум и т.н. Та - абсолютно всичко - няма!vyara написа: Всъщност те са ми най-близките човечета, но не мога да им споделя абсолютно всичко, докато те засега могат.
Точно така е.ELBI написа:всяко нещо си има времето и мястото на споделяне. Аз съм споделял много неща, които не съм споделял с никого - даже неудобни истории. Е - наистина - не всичко, но то и не може всичко с всекиго да се сподели. Понякога има неща, които почти не споделяме и със себе си или се правим, че не се случват, или си намираме причини... просто защото животът не е черно бял в някои аспекти, обусловени от религия, социум и т.н. Та - абсолютно всичко - няма!vyara написа: Всъщност те са ми най-близките човечета, но не мога да им споделя абсолютно всичко, докато те засега могат.
Не намерих емотикона [thumb up]. Готин пост!ELBI написа: всяко нещо си има времето и мястото на споделяне. Аз съм споделял много неща, които не съм споделял с никого - даже неудобни истории. Е - наистина - не всичко, но то и не може всичко с всекиго да се сподели. Понякога има неща, които почти не споделяме и със себе си или се правим, че не се случват, или си намираме причини... просто защото животът не е черно бял в някои аспекти, обусловени от религия, социум и т.н. Та - абсолютно всичко - няма!
ЕЛБИ,Green Light написа:Не намерих емотикона [thumb up]. Готин пост!ELBI написа: всяко нещо си има времето и мястото на споделяне. Аз съм споделял много неща, които не съм споделял с никого - даже неудобни истории. Е - наистина - не всичко, но то и не може всичко с всекиго да се сподели. Понякога има неща, които почти не споделяме и със себе си или се правим, че не се случват, или си намираме причини... просто защото животът не е черно бял в някои аспекти, обусловени от религия, социум и т.н. Та - абсолютно всичко - няма!
Този тук трябва да го държим далеч от безумно красивите пропасти, че един Бог знае какво ще му хрумне в момент на желание да се почувства ЕДНО с Живота, Вселената и всичко останалоRemmivs написа:
и да се надяваме, че пропастите са красиви безумно, но и също толкова далеч
хармонията е вяра
и вярата е хармония