За първи път я чувам и за първи път останах очарован от журналист! Щото по принцип избягвам да чета такива изявления..
Ама нали чакам да ми доведат щерката да се погледаме няколко дни и се ровя насам натам из нета без работа.
Един съвет от мен.МЪЖжжж написа: За първи път я чувам и за първи път останах очарован от журналист!
тази май беше хубавичкаМЪЖжжж написа:щях непременно да гласувам за ето тази журналистка!
За първи път я чувам и за първи път останах очарован от журналист! Щото по принцип избягвам да чета такива изявления..
Ама нали чакам да ми доведат щерката да се погледаме няколко дни и се ровя насам натам из нета без работа.
Чуд-на!ELBI написа:
тази май беше хубавичка![]()
Що заради няколко продажници плюеш цялото съсловие?ELBI написа: Има си изключения (дано и дамата да е такова), но това е едно от най-долните и мръсни съсловия. И необходимо - точно колкото политиците. И чисто точно колкото тях.
Хахаха, нещо такова щях да напиша и аз,vyara написа:Чуд-на!ELBI написа:
Като вземе да кудкудяка в някое предаване (щото често я канят заради голямото й кудкудякане), чак не успяваш да чуеш смисъла на нещата, понеже някой като се надвиква и ти кудкудяка, забравяш да го случаш какво ти приказва.
Ами изкажи се по-нежно, де. Аз какво ти преча?!Амаранта написа:
Хахаха, нещо такова щях да напиша и аз,
ама по-нежно някакси.
И все пак, опитите и да вдигне рейтинга на бигбрадър са трогателни.
не... това съсловие е като политиците. Сори - познавам чудесни хора от съсловието, но те са изключение. А като ги натиснат - и те пишат каквото им кажат шефовете. Има съсловия, които (напр. адвокатите в Америка, а май и тук..., споменах политиците) са си за плюене. Това им е работата - да не са честни и да закопават този-онзи. Ала без тях - по-лошо.pocti_bezobidna написа:Що заради няколко продажници плюеш цялото съсловие?ELBI написа: Има си изключения (дано и дамата да е такова), но това е едно от най-долните и мръсни съсловия. И необходимо - точно колкото политиците. И чисто точно колкото тях.
Мръсни и долни и ма навсякъде.
май само веднъж я зърнах, не съм я слушал - даже в момента не мога да се сетя как изглежда. Пуснете някой линк да се подсетя...vyara написа:Чуд-на!ELBI написа:
Като вземе да кудкудяка в някое предаване (щото често я канят заради голямото й кудкудякане), чак не успяваш да чуеш смисъла на нещата, понеже някой като се надвиква и ти кудкудяка, забравяш да го случаш какво ти приказва.
Аха.ELBI написа:
не... това съсловие е като политиците. Сори - познавам чудесни хора от съсловието, но те са изключение. А като ги натиснат - и те пишат каквото им кажат шефовете. Има съсловия, които (напр. адвокатите в Америка, а май и тук..., споменах политиците) са си за плюене. Това им е работата - да не са честни и да закопават този-онзи. Ала без тях - по-лошо.
Щях и аз да се зачета, но като ми каза, че е приела поканата от Биг Брадър ми е ясно що за човек е.МЪЖжжж написа:щях непременно да гласувам за ето тази журналистка!
Да, това с малките общности си е голям проблем. Взимат се фирми от друг град да вършат ремонти /примерно/ само и само да не е ТОЯ или ОНЯ /щот това са термините и определенията/ от техния. Обаче се не сещат, че данъците местните отиват в ОНАЯ другата община.Piqndurnik написа:Според мене няма големи шансове. Не я зная, но у дома никой не е светец. В малките градчета се помнят предимно кирливите ризи.
Отделно, че дори да приемем че е добра журналистка, това не значи, че става за кмет.
Не. Просто най-успешните модели за децентрализиране на властта и успех на бизнеса, които познавам са тези 2-та.БоЕВ написа:Да не би да си се размечтал за ново османско присъствие?80% vs 80% написа:... има и турски между впрочем, който също не е лош модел.
За големи(по бр население) държави маже и да става тоя вариант, но при нас - не знам - как я виждаш България събрана в няколко града да речем - СФ, ПД ВН... Да децентрализираш северозападналия район е все едно да им пуснеш биологично оръжие и пак ще бъде по хуманен вариант.80% vs 80% написа:Не. Просто най-успешните модели за децентрализиране на властта и успех на бизнеса, които познавам са тези 2-та.БоЕВ написа:Да не би да си се размечтал за ново османско присъствие?80% vs 80% написа:... има и турски между впрочем, който също не е лош модел.
Говоря само за икономика и не намесвам история или религия. При това съвременна икономика, не някоя отпреди 100 години, за която знае ли се не знае ли се.
Нц. Значи не познаваш 2-та модела.БоЕВ написа: За големи(по бр население) държави маже и да става тоя вариант, но при нас - не знам - как я виждаш България събрана в няколко града да речем - СФ, ПД ВН... Да децентрализираш северозападналия район е все едно да им пуснеш биологично оръжие и пак ще бъде по хуманен вариант.
Можеш да ми опишеш германския, анадола не ми е пример за подражание.80% vs 80% написа:Нц. Значи не познаваш 2-та модела.БоЕВ написа: За големи(по бр население) държави маже и да става тоя вариант, но при нас - не знам - как я виждаш България събрана в няколко града да речем - СФ, ПД ВН... Да децентрализираш северозападналия район е все едно да им пуснеш биологично оръжие и пак ще бъде по хуманен вариант.
Но ще ми трябва малко повечко време да ги опиша.
Ок. Съвсем накратко. Че имам освен бачкането и 1 молба от Холи, дето требе да изпечем /въпреки, че се е родила в главите на няколко човека/.БоЕВ написа: Можеш да ми опишеш германския, анадола не ми е пример за подражание.