vyara написа:Млъкни Вяроу, лоша си! Човека страда от липса, а ти само влошаваш нещата. Шът. Млък!
А каква точно Любов издирваме на тея години?
- snowprincess
Re: А каква точно Любов издирваме на тея години?
Е не щът беее!snowprincess написа:събери се да живееш с някое момиче,
виж, да не се чустваш сексуално експлоатиран - аз те викам да помогнеш за едни основи... малко кофраж... малко бетон...80% vs 80% написа:Е не щът беее!snowprincess написа:събери се да живееш с някое момиче,Само за "секстуризъм" ме викат.
Ма ти кат не ходиш по жени, откъде да го знаеш..
just perfect
vyara написа: Външно. Ако тя го не цапне, той няма вина никаква, виновна е Тя.
За да влезеш в час трябва да ти изброявам ли? Или както в оня виц "поименно колега, поименно- за жертвите от атомната бомба
А я виж кви готини неща са написани тук.
За строежи и ремонти не ща да чувам!bead_ написа: виж, да не се чустваш сексуално експлоатиран - аз те викам да помогнеш за едни основи... малко кофраж... малко бетон...
Така е, прав си. Аз съм латерната и само повтарям едно и също, разскрибуцала съм се чак! Вземам си бележка. Ми не съм в час аз, това е.80% vs 80% написа:vyara написа: Външно. Ако тя го не цапне, той няма вина никаква, виновна е Тя.зВерооооууу, верно си като латерна.
Имам чувството вече, че това си си го написала на календара и как отвориш сутрин очи, покрай датата си го четеш и това.
За да влезеш в час трябва да ти изброявам ли? Или както в оня виц "поименно колега, поименно- за жертвите от атомната бомба/
![]()
А я виж кви готини неща са написани тук.
бачкане не щеш, секс не щеш. наеш колко малко дейности останаха?80% vs 80% написа:
just perfect
не се жалвай - на повечето ни мина живота така, но си имахме моменти на кеф, супер години с децата (игри, картинг, ски, колела...какво ли не), разни дребни, но прекрасни подаръци на съдбата... абе имаше и любов и всичко - пълна програма. Имал си кинти - дал си ги. Няма ги носиш на друга планета я ;)80% vs 80% написа:Бая демидж се случи... 7-8 години от живота ми минаха в строежи и не питай кви кинти.Remmivs написа:колатерал демидж викаш7-8 години дето можеха да минат по плажове и разходки или просто в свободно време.
Ма нъл за либОФФ си говорим- та те ти либОФ.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
винаги харесвам аниматорките. Особено като танцувам с тяхbead_ написа:ELBI написа:
не се жалвай - на повечето ни мина живота така
алоу, господата с миналия живот, я се стегнете! това не е анимация все пак!
И съм стегнат
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и при такава гледка все още... макар много слонова кост тук...bead_ написа:в http://fashionsupreme.co.uk/images/prod ... 2382-0.jpg?ELBI написа:
И съм стегнат
Напротив. Има. Авиомоделизъм! Планинарстване. Кръчми. 3о4опони.bead_ написа: бачкане не щеш, секс не щеш. наеш колко малко дейности останаха?и всички - незаконни.
п.п. А секса го щъ само с тази дет искам.