Къде го?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Къде го?
Докато обикалях нетя в търсене на отговор на това защо пожълтяват листата на иначе доскоро добре вървящото ми индрише(тва много дълбо, бе. сигур требеше да слогна някъде запетайка:blink::shy:), се натъкнах на ...
това
Смях се както винаги, пък после ми светна
"Къде го този Щрунц?" "Не требеше ли вече да е за втори път татко станал?"
Много липси в този форум в последно време, много липси......
П.П. А инак ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с проблема с мойто индрише
това
Смях се както винаги, пък после ми светна
"Къде го този Щрунц?" "Не требеше ли вече да е за втори път татко станал?"
Много липси в този форум в последно време, много липси......
П.П. А инак ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с проблема с мойто индрише

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Щрунца се скътава, обаче до 2 седмици, мисля, ще трябва да се обади и да черпи - мъжки татко ще става, кат зареве бебето, да видиш как ще му се отприщи музата за писане в клуба:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами ще тръпнем в очкване на мъничкия Щрунц, мъничкото Щрунцче...и ще стискаме палци, разбира се:-)latrevw написа:Щрунца се скътава, обаче до 2 седмици, мисля, ще трябва да се обади и да черпи - мъжки татко ще става, кат зареве бебето, да видиш как ще му се отприщи музата за писане в клуба:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Къде го?
frisky lioness написа: П.П. А инак ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с проблема с мойто индрише
Желтеющие нижние листья. Причина:
если листья остаются упругими или у них сохнут только края - причиной является недостаток влаги. Если листья вялые или загнивают - дело в избытке влаги. В обоих случаях листья могут опадать
Пожълтяващи долни листа. Причина:
ако листата остават твърди или изсъхват само краищата им - причината е в недостига на влага. Ако листата са увехнали или загниват - в прекалено многото влага. И в двата случая листата може да опадат.
В общи линии препоръките са: много директна светлина, да се отглеждат при 8-12 градуса, да има oостъп на чист въздух, увехналите листа и цветове да се махат.
Повече за индришето /Pelargonium roseum/, но на руски
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаря ти, мила4avdar4e написа: Повече за индришето /Pelargonium roseum/, но на руски
Мисля, че ще го изгубя:(:crying:, а беше толкова хубаво:crying:
Имам и едно каланхое, което таман се беше наканило да цъфне и вече заформените му цветни пъпчици ........умряха:(:crying:

Тва даже не го знаех какво еfrisky lioness написа: Имам и едно каланхое, което таман се беше наканило да цъфне и вече заформените му цветни пъпчици ........умряха:(:crying:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хм, не съм се замисляла.... Всичко, дето е живо е лековито:-):winkw:4avdar4e написа:Тва даже не го знаех какво еfrisky lioness написа: Имам и едно каланхое, което таман се беше наканило да цъфне и вече заформените му цветни пъпчици ........умряха:(:crying:Но го видях на картинка. Ти само лековити цветя гледаш май
Ама аз нещо не им действам добре:(

Ами прочетох, че сокът от листата на каланое се изполва широко във фармацията за рани, изгаряния, кръвотечения от ранички и т.н. Разбира се и в народната медицина (прави се настойка със спирт или водка, както пишат братушките)frisky lioness написа: Хм, не съм се замисляла.... Всичко, дето е живо е лековито:-):winkw:
Ама аз нещо не им действам добре:(
За каланхоето прочетох, че когато се появяват пъпките е хубаво веднъж на две седмици да му се слага тор за кактуси
Ама много красиво туй:

Ей, голям всезнайко съм
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абсилютно4avdar4e написа:
Ей, голям всезнайко съм
Аз и алое гледам, ама за него нищо няма да кажа, за да не го урочасам:-):winkw:
Обичам цветя, но не съм толкова съвестна по отношение например на товенето...Ако го правя е един-два пъти в годината и то на всички цветя едновременно:(

Я да ви видя сега
http://cosmetics.forumsplace.com/urljum ... 501111.jpg
:rotfl24::rotfl24:
Дали ще се ориентирате лесно или ви трябват допълнителни инструкции:blum::blum::blum:
Дали ще се ориентирате лесно или ви трябват допълнителни инструкции:blum::blum::blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Лени, не фнимавашLenny написа:Я да ви видя сега
Тва онзи ден го четохме:-):winkw:, ма нищо де. Повторението е майка на ....кво там беше:blink::?:winkw:

frisky lioness написа:Лени, не фнимавашLenny написа:Я да ви видя сега
Тва онзи ден го четохме:-):winkw:, ма нищо де. Повторението е майка на ....кво там беше:blink::?:winkw:
Срам голямммм:shy::shy::shy:
Истината е че не фнимавам, щото имам мнооо бач тия дни и влизам все за по-малко и някои теми ги пропускам.
Обещавам да се попра"я...
Амаааа кога ли ще е ............