Хоби

Все същите
Megi_Koleva

Хоби

Мнение от Megi_Koleva »

Имате ли хоби и какво?
/Темата е провокирана от хобито на ЪН. Ако съм пропуснала някой- моля за извинение. Изреждането не е изчерпателно. Надявам се, да допълните темата!/.
Аватар
Semiramis

Re: Хоби

Мнение от Semiramis »

:lol: имам си, но имайки предвид точно работите на Ън, ще наблегна на това, че си се занимавам с хобито тайно
драскам си по листове просто

:grin: пея си, също така
може би по-добре от Рем ... :blum::cool:
естествено тайно

с фотографията съм като с пеенето

на балкан ходя - при баба ми :shy:
тук вече си имам оправдание - то ми се отдава и бих го правила много по-често и много по-иначе, но!
по-нататък....
някой ден...

я да помисля какво още :blink:
цветя не гледам - все ми се падат хилави и жадни ...
и тях някой ден..
и ще си имам градинка..
и асма сигурно..
или поне домати

:bigsmile: имам бъдещи творчески планове
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа::lol: имам си, но имайки предвид точно работите на Ън, ще наблегна на това, че си се занимавам с хобито тайно
драскам си по листове просто

:grin: пея си, също така
може би по-добре от Рем ... :blum::cool:
естествено тайно

с фотографията съм като с пеенето

на балкан ходя - при баба ми :shy:
тук вече си имам оправдание - то ми се отдава и бих го правила много по-често и много по-иначе, но!
по-нататък....
някой ден...

я да помисля какво още :blink:
цветя не гледам - все ми се падат хилави и жадни ...
и тях някой ден..
и ще си имам градинка..
и асма сигурно..
или поне домати

:bigsmile: имам бъдещи творчески планове
:grin: :kiss:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:lol: имам хоби и да стоя до Айвън на срещи.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа::lol: имам хоби и да стоя до Айвън на срещи.
да бе, избегА накрая... отиде при оня гаден любовчия Мъжжжж-о... :crying:

п.п. и имаш невероятният шенс да имаш "хоби" да отглеждаш и възпитаваш една титулована личност! :blum:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:lol: спри, че ще излезе, че имам друго хоби

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Semiramis написа::lol: спри, че ще излезе, че имам друго хоби
е, няма да издавам повече :blum:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Според мен хобито е абсолютно губене на време. Вместо да правя нещо смислено, ще седя аз да се занимавам с някаква глупост - да събирам марки например :blink:.

Бе моля ти се.. хоби. :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:lol: Вместо да правим нещо смислено, ние работим, ма карай
утре е денят за тези мисли

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Semiramis написа::lol: Вместо да правим нещо смислено, ние работим, ма карай
утре е денят за тези мисли
Недей така! Работата е източника на прогреса! Чрез работа хората са станали маймуни. :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:lol: аз от кога го разправям...
и нАучни доказателства бях приложила...
ма не си вярвам много
Последно промяна от Semiramis на 16.05.10, 21:49, променено общо 1 път.

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

сър Айвънхоу написа: п.п. и имаш невероятният шенс да имаш "хоби" да отглеждаш и възпитаваш една титулована личност! :blum:

:lol:
да. себе си
:blum:

Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Megi_Koleva написа:Имате ли хоби и какво?
/Темата е провокирана от хобито на ЪН. Ако съм пропуснала някой- моля за извинение. Изреждането не е изчерпателно. Надявам се, да допълните темата!/.
Аз лично съм отдаден на следните хобита - икебана, цигулка, карате и най-голямата ми страст - гоблените.
Всичко започна след като работих четири години нинджа в Гърция.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

Житената Питка написа:
Аз лично съм отдаден на следните хобита - икебана, цигулка, карате и най-голямата ми страст - гоблените.
Всичко започна след като работих четири години нинджа в Гърция.[/quote]

Hehe тази Гърция
След завръщането от 20- годишно "заточение" се отдадох на
ски, тенис, танци, рафтинг, бънджи, делтапланеризъм ...
В плановете ми са куп други неща (абе отвързано живот-Nо)
ПП по принцип колекционирам банкноти, монети и бъркалки

ППП страстта ти към гоблените? Да ги шиеш или ... ? :)[/quote]
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:ще седя аз да се занимавам с някаква глупост - да събирам марки например :blink:.
да бе, права си... или пък да гледаш рибки... егати и зарибявката значи.... :rotfl24:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Елинида написа: ПП по принцип колекционирам банкноти
и аз... ама на тази колекция й казвам "депозит в банка"... :blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Не.
Работата ми е достатъчно хобиподобна. :lol:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

maggot написа:...
Бе моля ти се.. хоби. :grin:
примерно рибки, аквариуми, снимки... бе молим ти се :rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

да обикалям
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

да, да си губя времето като работя
Аватар
Йон

Мнение от Йон »

спортувам - вдигам щанги, цъкам из нет-а и ...шофирам насам натам.
Изображение
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Баш хоби да се каже, че имам...едва ли.

Имах колекция от 100-тина подложки за бирени чаши. Не я увеличавам, а напротив. Използвам ги много активно. Като подложки за каквото трябва и не трябва. Жена ми си подбира горе-долу в една цветова гама и ги слага под малките си саксийки, напр.

Имам доста много стари речници, но и това не е хоби. Просто, като видя някой интересен адски стар речник, ако имам пари в момента си го купувам.

Имах голяма колекция от фирмени, юбилейни или просто с хубав дизайн чаши и халби за бира. От 10 г. ги използвам по предназначение и за какво ли още не - изпочупиха се. Една половинлитрова халба от ковано сребро ми спаси финансовия задник веднъж - продадох я на колекционер-маниак и си платих кредитите и сметките.

Та... така.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Срам не срам ще си призная най-новото.
Купих си хвърчило :shy:. Като дете си правех самолетчета и "фърчила", но никога не летяха.
Тук е голяма мания да се ходи на плажа и да се пускат хвърчила.
Обаче аз си купих детско. Защото нямах пари за повече :shy:.
Като ме видя да разглеждам асортимента, продавачката ме попита колко е годишно детето. Вече се бях ориентирала в цените, стана ми неудобно от истината и казах: "На 5.":shy:
"Момченце или момиченце е?" - беше следващият въпрос.
"Момченце." Хвърчилата за момиченца бяха прекалено сладникави, розовки, с котенца и меченца.
Избрах едно хвърчило с орел, платих и излязох. Още не съм отишла до плажа да го опитам.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Stranniche написа:Срам не срам ще си призная най-новото.
Купих си хвърчило :shy:. Като дете си правех самолетчета и "фърчила", но никога не летяха.
Като ме видя да разглеждам асортимента, продавачката ме попита колко е годишно детето. Вече се бях ориентирала в цените, стана ми неудобно от истината и казах: "На 5.":shy:
"Момченце." Хвърчилата за момиченца бяха прекалено сладникави, розовки, с котенца и меченца.
Избрах едно хвърчило с орел, платих и излязох. Още не съм отишла до плажа да го опитам.
:grin::kiss:
Неф

Мнение от Неф »

сър Айвънхоу написа:
:grin::kiss:
:bigsmile:

И аз ще търся вече хвърчило,
за момиченце
на 3г.
Какъв е асортимента, Странниче?
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Преди няколко години подариха на големия ми син хвърчило-акробатично, огромно някакво. Тогава съвестно прочетох указанията за употреба и се оказа, че не може да бъде ползвано от хора с телесна отегло под 50кг. И понеже по онова време бях около 48кг, не посмях да рискувам. още си е на балкона. Сега съм понатрупала малко килца, та мисля да взема да се пробвам.

освен ходенето по баирите, събирам пощенски картички с изгледи от градове и пейзажи от цял свят. имам хиляди - последното ми попълнение са 50-ина от Индонезия.
и това е начин да пътуваме...
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Неф написа:И аз ще търся вече хвърчило,
за момиченце
на 3г.
Зависи от килограмите и възрастта. Не мога да си спомням дали имаше за 3-годишни. Ако искаш, ще проверя.
:-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

windcolours написа:Преди няколко години подариха на големия ми син хвърчило-акробатично, огромно някакво. Тогава съвестно прочетох указанията за употреба и се оказа, че не може да бъде ползвано от хора с телесна отегло под 50кг. И понеже по онова време бях около 48кг, не посмях да рискувам. още си е на балкона. Сега съм понатрупала малко килца, та мисля да взема да се пробвам.
Това указание за килограмите трябва да се спазва. Виждала съм хора да политат с хвърчилата при силен вятър. Трудно се удържат големите платна. Затова го правят на плажа - да падат на меко. :winkw:

Днес времето беше идеално за целта, но още не мога да се наспя от нощния влаков маратон. Преди два дни заради вулкана пак затвориха тук летището:twisted: и тъй като не бяхме сигурни дали на следния ден ще летят самолети, тръгнахме с наземен транспорт. Тътрузихме куфари, прекачвахме по някакви странни нощни часове по непознати гари, но стигнахме. :-)
annonymus

Мнение от annonymus »

windcolours написа:Преди няколко години подариха на големия ми син хвърчило-акробатично, огромно някакво. Тогава съвестно прочетох указанията за употреба и се оказа, че не може да бъде ползвано от хора с телесна отегло под 50кг. И понеже по онова време бях около 48кг, не посмях да рискувам. още си е на балкона. Сега съм понатрупала малко килца, та мисля да взема да се пробвам.

освен ходенето по баирите, събирам пощенски картички с изгледи от градове и пейзажи от цял свят. имам хиляди - последното ми попълнение са 50-ина от Индонезия.
Като Мери Попинз, ама не с чадър :grin:
Ама откъде намери 50 картички наведнъж?
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

windcolours написа: събирам пощенски картички с изгледи от градове и пейзажи от цял свят. имам хиляди - последното ми попълнение са 50-ина от Индонезия.
Да съм те познавала по-рано! Пращала съм много картички, но не ми е хрумвало да събирам.
Спомням си обаче, че вкъщи са ми попадали някакви изгледи от Сингапур и Япония. Ако ги намеря като се върна, ще ти пиша. Само не обещавам, защото последния път "разчиствах" стаята от присъствието си, изпразвах шкафове и чекмеджета и не помня какво стана с пътеводителите и изгледите. :roll:
Неф

Мнение от Неф »

Stranniche написа:
Неф написа:И аз ще търся вече хвърчило,
за момиченце
на 3г.
Зависи от килограмите и възрастта. Не мога да си спомням дали имаше за 3-годишни. Ако искаш, ще проверя.
да,
искам,
благодаря!

Момиченце,
на 3г.,
15 кг
98 см височина.

Други размери.
Моите да дам ли? Те май са по-важни:
164 см
48 кг

айде гръдната обиколка ще си запазя в тайна
:winkw:

Хобита имах доста през годините.
Някога съм събирала какво ли не: марки, сапуни, салфетки, цигари, кибрити..., мъже...

Като по-голяма, но недостатъчно разумна, хоби ми бяха ралитата- състезания с автомобили, Ф1 и прочие.

Риболов също!

Сега обичам да пътувам, да си шофирам, да опознавам нови и дивни места.
За по-сериозни занимания детето не ми позволява в момента, но знам, че е временно.

Най-сериозното ми хоби от 15-тина години е събирането ма мисли, афоризми, мъдрости, притчи и поуки.
Последно промяна от Неф на 19.05.10, 21:20, променено общо 1 път.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Неф написа: Момиченце,
на 3г.,
15 кг
98 см височина.

Други размери.
164 см
48 кг

Проверих. Най-малките хвърчила са за 4+ год., но вие скоро ще ги навършите. :bigsmile:

За твоите размери има голямо разнообразие. Само не знам как без гръдната обиколка може да се избере... :blum:
Неф

Мнение от Неф »

Stranniche написа:
Неф написа: Момиченце,
на 3г.,
15 кг
98 см височина.

Други размери.
164 см
48 кг

Проверих. Най-малките хвърчила са за 4+ год., но вие скоро ще ги навършите. :bigsmile:

За твоите размери има голямо разнообразие. Само не знам как без гръдната обиколка може да се избере... :blum:
:kiss:
Благодаря!

:grin:
Ще я измеря към момента.
:rotfl24:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

pocti_bezobidna написа:

Като Мери Попинз, ама не с чадър :grin:
Ама откъде намери 50 картички наведнъж?
от днес са вече 70 :grin:
имам приятел, който пътува страшно много по света и познава хобито ми. Покрай него имам около 500 от АЛБАНИЯ!!!! 200 и кусур от Египет, а в неделя си дойде от Индонезия за около месец, и вески ден ме снабдява с поне 2 дузини оттам :-)
Картичките са нищо..вчера имаше "наглостта" да ми подари голяяяяма и страхотно илюстрирана книга за индонезийската кухня.....:winkw:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Елинида

Мнение от Елинида »

За хвърчилото съвсем забравих :)

Това си е точно играчка за възрастни:grin:
-----------------------
По Гергьовден във Варна от 3-та буна, успях да си счупя рекорда и го качих на над 300 метра.

И обявата:rotfl24:
Сега или трябва да се опитам да си направя сама ново, или да чакам следващия "Чист Понеделник" и да си донеса от Гърция :(
Неф

Мнение от Неф »

Елинида,
ти си професионалист с хвърчилата,
тук нали за хоби се пита :lol:
:kiss:

п.п. Намерихте ли изгубеното?
Ти ли го изпусна? Или се скъса конеца?
Публикувай отговор