Хоби
-
Megi_Koleva
Хоби
Имате ли хоби и какво?
/Темата е провокирана от хобито на ЪН. Ако съм пропуснала някой- моля за извинение. Изреждането не е изчерпателно. Надявам се, да допълните темата!/.
/Темата е провокирана от хобито на ЪН. Ако съм пропуснала някой- моля за извинение. Изреждането не е изчерпателно. Надявам се, да допълните темата!/.
Re: Хоби
драскам си по листове просто
може би по-добре от Рем ...
естествено тайно
с фотографията съм като с пеенето
на балкан ходя - при баба ми
тук вече си имам оправдание - то ми се отдава и бих го правила много по-често и много по-иначе, но!
по-нататък....
някой ден...
я да помисля какво още
цветя не гледам - все ми се падат хилави и жадни ...
и тях някой ден..
и ще си имам градинка..
и асма сигурно..
или поне домати
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- сър Айвънхоу
Semiramis написа:имам си, но имайки предвид точно работите на Ън, ще наблегна на това, че си се занимавам с хобито тайно
драскам си по листове просто
пея си, също така
може би по-добре от Рем ...
естествено тайно
с фотографията съм като с пеенето
на балкан ходя - при баба ми
тук вече си имам оправдание - то ми се отдава и бих го правила много по-често и много по-иначе, но!
по-нататък....
някой ден...
я да помисля какво още
цветя не гледам - все ми се падат хилави и жадни ...
и тях някой ден..
и ще си имам градинка..
и асма сигурно..
или поне домати
имам бъдещи творчески планове
- сър Айвънхоу
да бе, избегА накрая... отиде при оня гаден любовчия Мъжжжж-о...Semiramis написа:имам хоби и да стоя до Айвън на срещи.
п.п. и имаш невероятният шенс да имаш "хоби" да отглеждаш и възпитаваш една титулована личност!
- сър Айвънхоу
е, няма да издавам повечеSemiramis написа:спри, че ще излезе, че имам друго хоби
Според мен хобито е абсолютно губене на време. Вместо да правя нещо смислено, ще седя аз да се занимавам с някаква глупост - да събирам марки например
.
Бе моля ти се.. хоби.
Бе моля ти се.. хоби.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
утре е денят за тези мисли
Недей така! Работата е източника на прогреса! Чрез работа хората са станали маймуни.Semiramis написа:Вместо да правим нещо смислено, ние работим, ма карай
утре е денят за тези мисли
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
и нАучни доказателства бях приложила...
ма не си вярвам много
Последно промяна от Semiramis на 16.05.10, 21:49, променено общо 1 път.
сър Айвънхоу написа: п.п. и имаш невероятният шенс да имаш "хоби" да отглеждаш и възпитаваш една титулована личност!
да. себе си
- Житената Питка
- BOFH
Аз лично съм отдаден на следните хобита - икебана, цигулка, карате и най-голямата ми страст - гоблените.Megi_Koleva написа:Имате ли хоби и какво?
Всичко започна след като работих четири години нинджа в Гърция.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аз лично съм отдаден на следните хобита - икебана, цигулка, карате и най-голямата ми страст - гоблените.Житената Питка написа:
Всичко започна след като работих четири години нинджа в Гърция.[/quote]
Hehe тази Гърция
След завръщането от 20- годишно "заточение" се отдадох на
ски, тенис, танци, рафтинг, бънджи, делтапланеризъм ...
В плановете ми са куп други неща (абе отвързано живот-Nо)
ПП по принцип колекционирам банкноти, монети и бъркалки
ППП страстта ти към гоблените? Да ги шиеш или ... ? :)[/quote]
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
и аз... ама на тази колекция й казвам "депозит в банка"...Елинида написа: ПП по принцип колекционирам банкноти
Не.Megi_Koleva написа:Имате ли хоби и какво?
Работата ми е достатъчно хобиподобна.
Panta rhei...
да обикалямMegi_Koleva написа:Имате ли хоби и какво?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Баш хоби да се каже, че имам...едва ли.
Имах колекция от 100-тина подложки за бирени чаши. Не я увеличавам, а напротив. Използвам ги много активно. Като подложки за каквото трябва и не трябва. Жена ми си подбира горе-долу в една цветова гама и ги слага под малките си саксийки, напр.
Имам доста много стари речници, но и това не е хоби. Просто, като видя някой интересен адски стар речник, ако имам пари в момента си го купувам.
Имах голяма колекция от фирмени, юбилейни или просто с хубав дизайн чаши и халби за бира. От 10 г. ги използвам по предназначение и за какво ли още не - изпочупиха се. Една половинлитрова халба от ковано сребро ми спаси финансовия задник веднъж - продадох я на колекционер-маниак и си платих кредитите и сметките.
Та... така.
Имах колекция от 100-тина подложки за бирени чаши. Не я увеличавам, а напротив. Използвам ги много активно. Като подложки за каквото трябва и не трябва. Жена ми си подбира горе-долу в една цветова гама и ги слага под малките си саксийки, напр.
Имам доста много стари речници, но и това не е хоби. Просто, като видя някой интересен адски стар речник, ако имам пари в момента си го купувам.
Имах голяма колекция от фирмени, юбилейни или просто с хубав дизайн чаши и халби за бира. От 10 г. ги използвам по предназначение и за какво ли още не - изпочупиха се. Една половинлитрова халба от ковано сребро ми спаси финансовия задник веднъж - продадох я на колекционер-маниак и си платих кредитите и сметките.
Та... така.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Срам не срам ще си призная най-новото.
Купих си хвърчило
. Като дете си правех самолетчета и "фърчила", но никога не летяха.
Тук е голяма мания да се ходи на плажа и да се пускат хвърчила.
Обаче аз си купих детско. Защото нямах пари за повече
.
Като ме видя да разглеждам асортимента, продавачката ме попита колко е годишно детето. Вече се бях ориентирала в цените, стана ми неудобно от истината и казах: "На 5.":shy:
"Момченце или момиченце е?" - беше следващият въпрос.
"Момченце." Хвърчилата за момиченца бяха прекалено сладникави, розовки, с котенца и меченца.
Избрах едно хвърчило с орел, платих и излязох. Още не съм отишла до плажа да го опитам.
Купих си хвърчило
Обаче аз си купих детско. Защото нямах пари за повече
Като ме видя да разглеждам асортимента, продавачката ме попита колко е годишно детето. Вече се бях ориентирала в цените, стана ми неудобно от истината и казах: "На 5.":shy:
"Момченце." Хвърчилата за момиченца бяха прекалено сладникави, розовки, с котенца и меченца.
Избрах едно хвърчило с орел, платих и излязох. Още не съм отишла до плажа да го опитам.
- сър Айвънхоу
Stranniche написа:Срам не срам ще си призная най-новото.
Купих си хвърчило. Като дете си правех самолетчета и "фърчила", но никога не летяха.
Обаче аз си купих детско. Защото нямах пари за повече.
сър Айвънхоу написа:Stranniche написа:Срам не срам ще си призная най-новото.
Купих си хвърчило. Като дете си правех самолетчета и "фърчила", но никога не летяха.
И аз ще търся вече хвърчило,
за момиченце
на 3г.
Какъв е асортимента, Странниче?
"Спаси си деня!" - Green Light
- windcolours
Преди няколко години подариха на големия ми син хвърчило-акробатично, огромно някакво. Тогава съвестно прочетох указанията за употреба и се оказа, че не може да бъде ползвано от хора с телесна отегло под 50кг. И понеже по онова време бях около 48кг, не посмях да рискувам. още си е на балкона. Сега съм понатрупала малко килца, та мисля да взема да се пробвам.
освен ходенето по баирите, събирам пощенски картички с изгледи от градове и пейзажи от цял свят. имам хиляди - последното ми попълнение са 50-ина от Индонезия.
и това е начин да пътуваме...
освен ходенето по баирите, събирам пощенски картички с изгледи от градове и пейзажи от цял свят. имам хиляди - последното ми попълнение са 50-ина от Индонезия.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Това указание за килограмите трябва да се спазва. Виждала съм хора да политат с хвърчилата при силен вятър. Трудно се удържат големите платна. Затова го правят на плажа - да падат на меко.windcolours написа:Преди няколко години подариха на големия ми син хвърчило-акробатично, огромно някакво. Тогава съвестно прочетох указанията за употреба и се оказа, че не може да бъде ползвано от хора с телесна отегло под 50кг. И понеже по онова време бях около 48кг, не посмях да рискувам. още си е на балкона. Сега съм понатрупала малко килца, та мисля да взема да се пробвам.
Днес времето беше идеално за целта, но още не мога да се наспя от нощния влаков маратон. Преди два дни заради вулкана пак затвориха тук летището:twisted: и тъй като не бяхме сигурни дали на следния ден ще летят самолети, тръгнахме с наземен транспорт. Тътрузихме куфари, прекачвахме по някакви странни нощни часове по непознати гари, но стигнахме.
Като Мери Попинз, ама не с чадърwindcolours написа:Преди няколко години подариха на големия ми син хвърчило-акробатично, огромно някакво. Тогава съвестно прочетох указанията за употреба и се оказа, че не може да бъде ползвано от хора с телесна отегло под 50кг. И понеже по онова време бях около 48кг, не посмях да рискувам. още си е на балкона. Сега съм понатрупала малко килца, та мисля да взема да се пробвам.
Ама откъде намери 50 картички наведнъж?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да съм те познавала по-рано! Пращала съм много картички, но не ми е хрумвало да събирам.windcolours написа: събирам пощенски картички с изгледи от градове и пейзажи от цял свят. имам хиляди - последното ми попълнение са 50-ина от Индонезия.
Спомням си обаче, че вкъщи са ми попадали някакви изгледи от Сингапур и Япония. Ако ги намеря като се върна, ще ти пиша. Само не обещавам, защото последния път "разчиствах" стаята от присъствието си, изпразвах шкафове и чекмеджета и не помня какво стана с пътеводителите и изгледите.
да,Stranniche написа:Зависи от килограмите и възрастта. Не мога да си спомням дали имаше за 3-годишни. Ако искаш, ще проверя.Неф написа:И аз ще търся вече хвърчило,
за момиченце
на 3г.
Какъв е асортимента, Странниче?
искам,
благодаря!
Момиченце,
на 3г.,
15 кг
98 см височина.
Други размери.
Моите да дам ли? Те май са по-важни:
164 см
48 кг
айде гръдната обиколка ще си запазя в тайна
Хобита имах доста през годините.
Някога съм събирала какво ли не: марки, сапуни, салфетки, цигари, кибрити..., мъже...
Като по-голяма, но недостатъчно разумна, хоби ми бяха ралитата- състезания с автомобили, Ф1 и прочие.
Риболов също!
Сега обичам да пътувам, да си шофирам, да опознавам нови и дивни места.
За по-сериозни занимания детето не ми позволява в момента, но знам, че е временно.
Най-сериозното ми хоби от 15-тина години е събирането ма мисли, афоризми, мъдрости, притчи и поуки.
Последно промяна от Неф на 19.05.10, 21:20, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Проверих. Най-малките хвърчила са за 4+ год., но вие скоро ще ги навършите.Неф написа: Момиченце,
на 3г.,
15 кг
98 см височина.
Други размери.
164 см
48 кг
За твоите размери има голямо разнообразие. Само не знам как без гръдната обиколка може да се избере...
Stranniche написа:Проверих. Най-малките хвърчила са за 4+ год., но вие скоро ще ги навършите.Неф написа: Момиченце,
на 3г.,
15 кг
98 см височина.
Други размери.
164 см
48 кг
За твоите размери има голямо разнообразие. Само не знам как без гръдната обиколка може да се избере...
Благодаря!
Ще я измеря към момента.
- windcolours
от днес са вече 70pocti_bezobidna написа:Като Мери Попинз, ама не с чадърwindcolours написа:Преди няколко години подариха на големия ми син хвърчило-акробатично, огромно някакво. Тогава съвестно прочетох указанията за употреба и се оказа, че не може да бъде ползвано от хора с телесна отегло под 50кг. И понеже по онова време бях около 48кг, не посмях да рискувам. още си е на балкона. Сега съм понатрупала малко килца, та мисля да взема да се пробвам.
Ама откъде намери 50 картички наведнъж?
имам приятел, който пътува страшно много по света и познава хобито ми. Покрай него имам около 500 от АЛБАНИЯ!!!! 200 и кусур от Египет, а в неделя си дойде от Индонезия за около месец, и вески ден ме снабдява с поне 2 дузини оттам
Картичките са нищо..вчера имаше "наглостта" да ми подари голяяяяма и страхотно илюстрирана книга за индонезийската кухня.....
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
За хвърчилото съвсем забравих :)Stranniche написа:Срам не срам ще си призная най-новото.
Това си е точно играчка за възрастни
-----------------------
По Гергьовден във Варна от 3-та буна, успях да си счупя рекорда и го качих на над 300 метра.
И обявата
Сега или трябва да се опитам да си направя сама ново, или да чакам следващия "Чист Понеделник" и да си донеса от Гърция