esti написа:
ае стига чупи стойки, а като има нещо да казваш - никой не ти е отнел думата
сега по ред да ти отговарям.
все пак пишеш веднъж годишно, не трябва да се подмине.
esti написа:
Холи в грешка си - разпъването на кръст едва ли носи облекчение.
Виж неписането с цел предпазване от евентуални волни или неволни злоупотреби свързани с личния ми живот наистина ме правят по-спокойна. До днес.
това ти написах и аз по-горе, но ти не мъ разбра
повечето от разминаванията между хората са заради неразбиране.
esti написа:Да, знам че си го вкарах, като писах.
Но и на мен понякога ми писва.
ми хубуу, че най-после ти писва да мълчиш и да се цупиш
и мен много мъ е яд, като се разсърдя на моя мъж за нещо незначително и взема та се събудя в прегръдките му
така мъ е яд, че съм забравила - аджеба, за кво толку се сърдих
после си викам - незначително е било, щом съм успяла да го забравя
esti написа:Нямам нищо против да не ме харесвате - било за минало, било за сега.....
втълпявай си някви глупости, втълпявай си
щом ти носи удоволствие да си толку убедена в тях
тук сме някви извратеняци и те мразим. и точно заради това искаме да се върнеш, та после да ти дадем да се разбереш. за какво мислиш, че те викаме обратно?! - да танцуваме казачок на главата ти. това е. хич не му се връзвай на Грийн, хеле пъ на мен...
а който ти казва, че не тъ ще - е нарочно, щото си опърничава и напук шъ седиш тук. това е.
esti написа:абе, имам против, но искам да кажа, че го разбирам и ще се опитам да го преживея, но мамка му , какво лошо има да чуете И другата страна, когато многократно сте чули едната.Да, знам че не ви засяга и последното, което бихте искали е да изслушвате за пореден път някакви страни, но когато се продължава с тиражирането на някакви теории (не само днес, а и не само в зочо) целящи разкриването на истината, само истината, цялата истина, и нищо друго освен истината, то човек някак си се заразява от този самоотвержен сремеж към истината и вземе, че и той се включи в тази благородна дейност.
Та, така...
Всичко се преживява - само да сме живи и здрави.
просто искам да ти кажа, че ако ти е важно нещо да ни кажеш, ще намериш начин да го направиш
другото, което е - ако имаш персонален проблем с мнемо или друг - опитай с него да гто изясниш
аз проблем между теб и форума като цяло не виждам
esti написа:Ето ти персонална

- стига си ревала.
не ревъ
аз се радвам на други неща
esti написа:ПП Осъзнавам, че създадох напрежение за което моля да ме извините.
Ще се постарая да не го задълбочавам.
това са чупките на оня танц на богомолката или квото там беше
сега кво да ти кажа, няма да те хвана за ръкавите и да забия пирони в тях да не се отлепят ръцете ти на клавиатурата
ти си преценяваш кво да правиш
лично аз ще се радвам да си тук
поне, докато се държиш прилично
ести, скоро и аз си зимам отпуска от тук

приморско мъ зове от 7-ми . привет, моренце...
пъ мое да реша малко да се подепресирам, че ставам на 40 и да реша да се поусамотя,
де шъ зная кво шъ роди тъпата ми глава